We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

La Talleda del Pedregar Spain (1590463)

Competitions

#7 in VI.669

The team is undefeated for 2 competitive games

#188 in Ladder Catalunya

Club details

Managed by natx26 Supporter Gold

1 571 members in La Talleda del Pedregar

Stadium: Municipal de la Talleda (capacity 20 000)

Ranked 8 916

Press announcement

11-8-2014 Ascens a VI

Contra tot pronòstic avui s'ha materialitzat l'ascens de l'equip a VI divisió. Ha estat una temporada dura i, venint de salvar la categoria a l'últim partit en la temporada anterior, ha estat un ascens totalment inesperat. Al Municipal de la Talleda l'alegria s'ha desbordat i hi ha hagut invasió de camp.

Als vestidors s'han vist diversos homes i dones que corrien despullats i el servei de càtering ha acabat les existències de cava, vodka, whisky i fins i tot de Don Simon. La directiva ha fet una crida a la calma tot i que el president, visiblement torrat, no ha aconseguit dominar la situació.

Un cop s'hagi celebrat degudament l'ascens amb l'afició, i suposant que la ressaca hagi passat en començar la propera temporada, intentarem lluitar amb dignitat a la nova categoria tot sabent que possiblement l'equip encara no està preparat per mantenir-la. Però mirarem d'apendre i gaudir!!

Salut i Talleda!!

View more announcements  

Guestbook

10-29-2014 Last message by  CHPB-Oscar Supporter Platinum

¿Eres un fanático de Hattrick? ¿Sólo estás empezando y necesitas ayuda? Te invito a entrar en la nueva federación Hattrickmanía (114242). Espero que te guste!

View guestbook
 
 
Server 096