We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Interviu cu managerii Ligii 1 (partea a II-a)

Foarte mulți utilizatori aspiră să ajungă în Liga 1, dar trebuie să ținem cont că drumul nu este deloc ușor. Ai nevoie de un lot bun, însă pregătirea meciurilor este extrem de importantă.

De data aceasta, vom afla chiar de la managerii din prima divizie cum pregătesc ei meciurile, cât timp dedică acestei activități, ce strategii aplică, precum și alte lucruri interesante.

Nu vrei să te inspiri și tu de la ei? Ei, atunci nu e greu, trebuie doar să parcurgi articolul. :)

Continuare de la: (19387).

Milker (5757997)

1. Mi-am croit echipa ca plan de antrenament cu focus pe apărare, încercând să realizez o echipă de CA, așa că PIC-ul e în ADN. De obicei, setez PIC și de acolo încerc să pun cea mai bună formație pe care o am în teren, ținând cont de adversar/forme/accidentări.
Personal, consider managementul TS-ului o chestiune foarte importantă în strategia unei ediții de campionat.

2. Prima data, mă uit dacă are jucători accidentați/suspendați, apoi verific ultimele 10 meciuri ale sale, pe jucătorii săi cheie (evoluție forme/rezistentă) și apoi pe următoarele sale 3 meciuri ca să văd dacă are hop-uri mai mari sau mai mici de trecut.

În al treilea rând, aștept cu interes antrenamentul de joi seară și evoluția formelor, iar vinerea dau ordinele.

3.Cam jumătate de oră pe săptămână la prima echipă și 10 minute la cea de-a doua.

4. Nu, știu ce voi juca exact după antrenamentul de joi.

5. Nu folosesc aplicații.

6. Folosesc atât schimbările tactice (ce-i drept, nu prea m-au ajutat în acest sezon), cât și schimbările de stamina, în special în meciurile de Cupă unde am tot timpul setate 3 schimbări după terminarea timpului regulamentar menite să îmi crească rating-urile și să protejeze anumiți jucători de accidentări.

7. Credeți în echipa voastră și încercați să câștigați ceva în urmă fiecărui meci în afara punctelor puse în joc: fie încredere, fie TS, fie maximizarea antrenamentului.




pompei (219876)

1. Come on, asta este o întrebare mai mult pentru campania electorală. :P

De regulă, aproape orice meci îl pregătesc cu gândul și la următoarele, datorită gestionării TS-ului. De aici, în funcție de atitudinea pe care o aleg, opțiunile variază, însă atât cât îmi permite și lotul pe care îl am la dispoziție. În rest, nimic ieșit din comun: mă uit peste lotul adversarilor, le urmăresc meciurile jucate pentru a-mi da seama ce TS au, spre ce sunt înclinați să joace, ce meciuri urmează să aibă, urmăresc formele mele și ale lor, vremea, etc.

2. Cred că am răspuns deja într-o oarecare măsură și la punctul precedent. Aș mai adăuga faptul că, în situația adversarilor ceva mai dificili și/sau a managerilor necunoscuți*, sap ceva mai mult. Mă duc în arhiva meciurilor pentru a găsi meciuri cheie, echilibrate, meciuri în care se observă cel mai bine profilul unui manager, spre ce este el mai mult înclinat să joace. Cu cât mai multe astfel de meciuri, cu atât profilul poate fi mai exact. :)

* Am spus mai sus "manageri necunoscuți", pentru că, în mare parte, după atât timp petrecut în joc, în Liga I, chiar și în Liga a II-a, majoritatea ne știm între noi, nemaifiind necesar un studiu atât de amănunțit al adversarului. Fiecare are deja "eticheta" lui. :)

3. Greu de estimat. Oricum, nu este un timp special alocat. Depinde cum stau cu timpul liber în acea perioadă, ce dispoziție am și, nu în ultimul rând, de adversar.

4. Strategia mai greu. Dar ordinele le mai schimb. În special dacă se schimbă vremea și am la îndemână alte soluții, sau datorită formelor. Se mai întâmplă câteodată și să oscilez între două variante, dar mai rar.

5. Nu, nu folosesc. Nici în trecut nu prea am fost adeptul lor, iar de când cu Hattrick predictor-ul, cu excepția selecționerilor, cred că foarte puțină lume mai folosește genul ăsta de aplicații. Singurul moment în care am folosit așa ceva a fost atunci când am fost selecționer.

6. Să zicem că sunt. De când cu asistentul tactic, am și câte 10 schimbări setate per meci, de tot felul: de stamina, de cartonaș roșu, repoziționări ale rezervelor care nu se potrivesc cu ordinele celor din teren, de conservare a rezultatului, de întoarcere a rezultatului, schimbări pentru forme.

7. Pornind de la ideea că oricine are un punct slab, i-aș sfătui să-și studieze adversarii în cel mai mic detaliu, pentru că acest lucru ar putea face oricând diferența într-o confruntare.

Mulțumesc!

Nota editorului: Aprecierea cititorilor faţă de munca autorului poate fi exprimată cu un simplu click pe butonul Like, un comentariu sau o declaraţie de presă cu referire la acest material.

Vă aşteptăm pe forum: (16915824.1).

Acest material poate fi citit și pe pagina de Facebook: (https://www.facebook.com/notes/hattrick-press-romania/interviu-cu-managerii-ligii-1/1545260669123086).

Articolul anterior: Dinozaurii NT și aligatorii U-20 (partea a II-a) (19330).

2016-01-09 15:16:26, 1640 views

Link directly to this article (HT-ML, for the forum): [ArticleID=19383]

 
Server 070