We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Overview 

Denmark Denmark

National Info

Season 57 is being played right now.

Has 28 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 7 309 are active, 206 are logged in.

Hattrick Press

12-14-2014 Landsholdet - Centrale forsvarsspillere

Nu er det blevet tid til at kigge nærmere på de centrale forsvarsspillere. Heriblandt på hvilke spillere der har været på denne position, hvem som er på den nu og fremtidens talenter. Desuden vil der blive kigget lidt nærmere på træningen af denne type af spillere.

78 views Written by Capri_n

Read article

12-7-2014 Landsholdet - Backs

I denne omgang ser vi nærmere på de tidligere, nuværende og fremtidige landsholdsbacks. Herudover bliver der set lidt på de forskellige typer af backs som vi har set på landsholdet samt hvordan man træner en back op til landsholdet.

141 views Written by Capri_n

Read article

11-30-2014 Landsholdet - Målmænd

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de danske landsholdsmålmænd i både et historisk, nuværende og fremtidig perspektiv. Herudover vil der være et interview med Stenby (DUSS Scout) omkring fremtidens målmænd.

190 views Written by Capri_n

Read article

11-25-2014 Landstrænermanual

Vil du være landstræner?

Det tager tid at være landstræner. Jeg vil ikke lyve. Vil du have det sjovt undervejs, kan det kræve endda meget tid. Landstrænerjobbet er rigtig sjovt i de perioder, hvor man har overblikket og tiden til at være tilstede under kampe.
Men hvor meget tid skal man forvente at bruge? Et forsigtigt bud må være 2-4 timer pr uger i de almindelige uger, men der vil være uger, hvor du skal bruge en del mere tid. Og kommer du til VM stiger tidsforbruget markant i enkelte uger, det samme gælder de første par uger som nyvalgt landstræner. Du har travlt, for der vil altid være huller, der skal fyldes ud og en masse ting, som du skal have styr på.
Er du i tvivl, skal du aldrig tøve med at spørge en tidligere landstræner eller på konferencen. Ingen forventer, at man ved det hele fra starten.

Denne artikel er bygget på mine erfaringer fra en periode som U20 landstræner og en periode som landstræner.

1313 views Written by anderselling

Read article

11-24-2014 Om at finde fremtidens landsholdsspillere

I denne artikel kan du læse om det arbejde som er med spillere inden de bliver aktuelle for landsholdet. I Danmark har vi arrangeret det rundt om et frivilligt netværk af scouts, som er med til at lede efter spillere og rådgive managere om hvordan de kan træne deres talenter. Det er et arbejde som vi gerne vil være mere åbne om.

109 views Written by Stenby

Read article

8-21-2014 Landsholdet - Forberedelse til kvalifikationen

I denne uge ser vi nærmere på det arbejde som der ligger forud for kvalifikationen i form af teamet bag vores hold, spillere til bruttotruppen og ikke mindst vores kommende kvalifikationskamp mod Makedonien (496511073).

400 views Written by Capri_n

Read article

8-17-2014 Landsholdet - Valgkampen

I løbet af den kommende tid vil der blive udgivet artikler omkring landsholdet for at skabe mere aktivitet, interesse og åbenhed omkring landsholdet. Læs med for at følge landsholdet helt tæt på.

Denne uge omhandler primært valgkampen og de seneste landskampe.

414 views Written by Capri_n

Read article

2-3-2013 Støt Hattrick Infocentre og giv en hjælpende hånd

Hattrick Infocentre er uden tvivl en af de mest anvendte hjælpesider til Hattrick blandt den almindelige bruger. Men Hattrick Infocentre har brug for din hjælp til at få opdateret siden og holde driften ved lige i fremtiden. Projektet "Save Hattrick Infocentre (109033)" vil forsøge at samle et bæredygtigt team og du er meget velkommen til at vise din støtte og give en hjælpedende hånd.

527 views Written by Capri_n

Read article

11-17-2012 10 år med Hattrick

11/11-2002: En mail en med en bekræftelse på at ’CoachOle’ nu var en rigtig manager blev modtaget. Vejgaard Forest var født, og vejen til storhed påbegyndt.

Her er lidt brudstykker af mine oplevelser i de 10 år. :)

1023 views Written by CoachOle

Read article

8-27-2012 Raketvidenskab!

Jeg har længe ville skrive en artikel om hatstats og rating-bidrag i hattrick. Egentligt har den været på tapetet i årevis, men den er aldrig kommet så langt. Nu skal det være! Det er ikke så meget det grundlæggende i hatstats begrebet (hvad er det?), men nok mere hvordan man regner dem ud selv. Og mht rating bidrag handler det for mig mere om, at få gjort folk opmærksom på hvad det betyder, når et bidrag er anvist som relativt frem for som et faktisk bidrag. Kort sagt vil jeg gerne fjerne ‘raketvidenskaben’ ud af hattrick.

1590 views Written by Cuomos

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next page
 
 
Server 096