We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Danmark »   Overview 

Danmark Denmark

National info

Season 55 is being played right now.

Has 28 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 8 245 are active, 289 are logged in.

Hattrick Press

2-3-2013 Støt Hattrick Infocentre og giv en hjælpende hånd

Hattrick Infocentre er uden tvivl en af de mest anvendte hjælpesider til Hattrick blandt den almindelige bruger. Men Hattrick Infocentre har brug for din hjælp til at få opdateret siden og holde driften ved lige i fremtiden. Projektet "Save Hattrick Infocentre (109033)" vil forsøge at samle et bæredygtigt team og du er meget velkommen til at vise din støtte og give en hjælpedende hånd.

242 views Written by Capri_n

Read article

11-17-2012 10 år med Hattrick

11/11-2002: En mail en med en bekræftelse på at ’CoachOle’ nu var en rigtig manager blev modtaget. Vejgaard Forest var født, og vejen til storhed påbegyndt.

Her er lidt brudstykker af mine oplevelser i de 10 år. :)

743 views Written by CoachOle

Read article

8-27-2012 Raketvidenskab!

Jeg har længe ville skrive en artikel om hatstats og rating-bidrag i hattrick. Egentligt har den været på tapetet i årevis, men den er aldrig kommet så langt. Nu skal det være! Det er ikke så meget det grundlæggende i hatstats begrebet (hvad er det?), men nok mere hvordan man regner dem ud selv. Og mht rating bidrag handler det for mig mere om, at få gjort folk opmærksom på hvad det betyder, når et bidrag er anvist som relativt frem for som et faktisk bidrag. Kort sagt vil jeg gerne fjerne ‘raketvidenskaben’ ud af hattrick.

1248 views Written by Cuomos

Read article

8-18-2012 Et HT-liv i underhalingsbanen....

Lidt om hvordan man på sigt helt undgår at stryge til tops i Superligaen. Og om at have god tid, også den spildte.....for det handler om at hygge hårdt igennem!

483 views Written by ohoho

Read article

8-10-2012 Historie-skriveren!

I forbindelse med hattricks 15 års jubilæum, har hattrick efterspurgt historier fra brugere, som beskriver deres tid her i hattrick. Men inden jeg kommer til historien jeg vil fortælle, så skal jeg lige smøre mit siddesår......Så er jeg klar!

464 views Written by Cuomos

Read article

10-9-2011 Et spændende valg venter..

Endnu et valg står for døren om et par uger, når sæsonpausen trænger sig på; denne gang U20-valget. Men er det i virkeligheden valget af U20-landstræner, der er det mest interessante i lige netop denne valgkamp?
I min optik er det mere valgkampen i sig selv, omstændighederne, og måden hvorpå vi bliver "ført igennem" valgkampen af vores valgstyrere(MODs). Er vi som brugere gode nok til at overholde reglerne? Og er MODs gode nok til at agere efter den linje, de har lagt for dagen?
Der er ingen tvivl om, at jeg ser langt mere frem til at opleve, hvordan alt det løber an, især efter de seneste valgkampes anarki og manglende hånd.

359 views Written by Hjortefar

Read article

7-2-2011 Iraker: Flagsamlere bombarderer mig med mails

Torsdag da det blev muligt at arrangere træningskampe klokken otte dansk hattrick-tid, begyndte det at vælte ind med udfordringer hos den irakiske bruger The_Iceman_(11166913). På bare 20 minutter havde han modtaget 268 af slagsen.

Sådan er det hver uge, når man er træner for et hold i en nation med få brugere, og som derfor har flag, der er i høj kurs på Hattrick-supporternes flagjagtmarked.

Men tiden, som han bruger på at finde en interessant modstander blandt de mange lovlige venskabskamp-anmodninger, er intet imod den række af mails, som han hver uge bruger tid på i sin HT-inbox. Langt de fleste er i strid med reglerne og kan give bøder eller karantæne, hvis de anmeldes.

975 views Written by ulrikbachmann

Read article

6-25-2011 Cold: Ondskaben fortsætter!

Fortsættelse fra (13251)

Det danske landshold overlevede med nød og næppe VM's runde 3, nok ikke mindst på grund af Cold Raus! arbejde med at ligge pres på Cold, således at denne onde mandsling ikke kan gøre som han ønsker, og forråde Danmark! (Bl.a. dokumenteret her (15025894.2)), men det fortsætter jo næppe, næ Cold og ondevarg venter blot på at kunne give et knæ i skridtet på HT-DK der rigtigt vil kunne mærkes, endnu et ufortjent nederlag i en VM finale måske?

En VM finale er dog endnu langt væk, for først venter Runde IV forude, hvor Polen, Holland og Argentina er modstanderne.

Men selvom det tilsyneladende går godt for Dansk landsholdsbold, så er The Curse of Cold desværre endnu engang tæt på at slå til, U20 er igen igen (lige ved at være) alt for tidligt ude af VM. Hvem har skylden...COLD!

Men tilbage til Historien om Cold:

313 views Written by Uberhamster

Read article

6-14-2011 Cold de Unge År

Det danske landshold står overfor VM runde 3 der begynder med en svær kamp imod Norge (332049517).
En seriøs udfordring, særligt idet vi jo vælger at handicappe os selv (eller rettere den fordrukne, bestukne og korrupte landstræner Junker vælger at handicappe os) idet Cold (208026743) stadig er i truppen!

Men hvem er Husein Cold egentlig, hvordan er han kommet i den position han nu er i, og hvem har gjort det muligt for ham at ødelægge så meget for Danmark?

Det er interessante spørgsmål, der vil blive forsøgt besvaret af undertegnede, på vegne af Cold Raus!, en gruppe at noble individer der kæmper en ulige kamp For Danmarks Skyld!

Så for at hjælpe Junker til at tage den rette beslutning er her historien om den unge Cold. En historie der bør få hårene til at rejse sig! (og forhåbentligvis Junker til at se lyset og Rause Cold!)

610 views Written by Uberhamster

Read article

5-29-2011 Arrangere et træf - Easy Kill!

Det er altid så dejligt nemt bare at møde op til fest, betale lidt i indgangen om så tage hjem igen. Jeg har i denne "artikel" skrevet lidt om hvordan jeg har oplevet at være igang med at arrangere et Hattrick-træf.
En opgave der er langt større end jeg havde regnet med, men som jeg nyder i fulde drag.

270 views Written by Morten-Bang

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next page
 
 
Server 095