We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Nederland Netherlands

National info

Season 44 is being played right now.

Has 17 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 19 112 available teams, of which 17 595 are active, 675 are logged in.

Hattrick Press

4-2-2014 Ganzenborders gezocht!

Financial Fair Play. Geen 1 aprilgrap dus. Jammer. Want hoewel ik persoonlijk weinig tot geen nadeel zal ondervinden van deze maatregel, word ik hier toch wel een beetje verdrietig van. Dat zit hem met name in de ratio achter het hele gebeuren. 'Een strategie is te sterk, dus we gaan hem zwakker maken.' Belachelijk.

224 views Written by Foppe-de-Haan

Read article

3-25-2014 HT-Gusy: "Ik mis de Latijnse muziek en dans!"

Maak kennis met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel.

Men is vaak erg nieuwsgierig naar de mensen achter de schermen van dit spel, zeker als die mensen ooit begonnen als een manager zoals wij allemaal. Velen van ons zouden dolgraag werken voor het spel waar we allemaal van houden! Wie zijn nou die gelukkigen voor wie dit werkelijkheid is?

Laten we eens kijken of we meer te weten kunnen komen over die mensen die bij Hattrick werken: Wie zijn ze, wat is hun verhaal? Met gepaste trots presenteren wij een interview met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel. Een interessante combinatie...

133 views Written by Mod-Koren

Read article

3-14-2014 Blijven zoeken naar uitdagingen

Steeds meer managers haken na verloop van tijd af. Redenen kunnen zijn: minder tijd, de kosten van ‘supporter’ zijn de pan uitgerezen waardoor het spel minder leuk is geworden of het duurt managers te lang alvorens aanspreekbare resultaten worden geboekt. Het is dus zaak dat Hattrick uitdagend blijft. Hier kun je als manager ook iets aan doen.

240 views Written by Johan_Derksen

Read article

1-19-2014 AUIEVAHSKUP: Cup der Cuppen in HT NL

Al veel legendarische wedstrijden van deze Kup zijn gespeeld. Dit seizoen bereikt deze Kup een nieuw hoogtepunt met 64 eerste teams en 32 tweede teams. En we zijn niet van plan het hier bij te laten, we willen het nog grootser maken.

133 views Written by _Fuzz_

Read article

12-17-2013 Vermist: eigenaar van DOVA

We verliezen veel managers in Hattrick. Dit seizoen waarschijnlijk drie in mijn competitie. Ik heb een voorstel waarmee ik hoop dat door menselijk contact er meer mensen behouden blijven voor dit mooie spel. Dat hierdoor BOT teams vermeden worden zou een hele mooie bijkomstigheid zijn. Lees het verhaal van Dennisalkmaar en zijn DOVA uit de VI.621.

577 views Written by joelrinze

Read article

12-2-2013 ♫ Zie ginds komt ♫

Zie ginds komt het zwaailicht.

187 views Written by KapiteinKansloos

Read article

8-6-2013 Interland

Dit seizoen is er alweer de 11e Interland nieuwe stijl. Wie strijd er mee in de grootste clash van Nederland en België en strijdt voor zijn lands eer?

139 views Written by bloemetje

Read article

7-25-2013 Wist je dat?

Dat Hattrick een leuk spel is hoef ik jullie niet te vertellen. Dat hattrick ook leuk is voor blinden en slechtzienden weten een stuk minder mensen. En dit is heel bijzonder want er zijn maar weinig spellen waar zowel visueel gehandicapten als goed zienden samen lol aan beleven.

316 views Written by Ed033

Read article

7-15-2013 Coolharry wint slotrit in Parijs!

DrMoose handhaaft zijn groene trui en homer7 herovert de witte trui!

Coolharry bleek vanavond de sterkste in de slotrit van de Tour de Spam. In een zinderende slotrit wist hij in de laatste meters van de rit de twee vluchters te achterhalen. De winnaar van de bolletjestrui van vorig jaar boekte daarmee al het vijfde dagsucces voor Koefidis in deze ronde. Waldo (Quickspam) sprintte naar een tweede plaats en klassementsleider Monique- (Euspamtel) moest in haar gele trui genoegen nemen met een derde plaats. Het zou haar verder een zorg zijn, want ze wist het geel onbedreigd naar Parijs te brengen. ATF-Jolien99 had geen fut meer in de benen om Monique- uit haar trui te rijden en moest genoegen nemen met de tweede plaats. Markste-AAF nam ten koste van WvW-jelte beslag op de laatste podiumplaats.

Voorafgaand aan de rit ging het vooral om de tweestrijd tussen de sprinters DrMoose (Team Kadvodka) en Marc- (Euspamtel). Na de eerste week leek niemand DrMoose nog een strobreed in de weg te kunnen leggen, maar in de bergachtige slotweek van de Tour de Spam kwam Marc- sterk opzetten. Op het Champs-Elysèes mochten de twee kemphanen uitvechten wie er met het groen vandoor ging. Met een meesterlijke sprint besliste DrMoose de strijd in zijn voordeel.

In de strijd om het wit moest Helltaker zijn inspanningen van gisteren bekopen. Hij kon het helse tempo van het peloton vandaag niet volgen en verloor veel tijd. Zijn ploeggenoot homer7, die eveneens mag terugkijken op een meer dan geslaagde Tour, hield zodoende naast mooie herinneringen ook iets tastbaars over aan zijn eerste ronde. In het ploegenklassement wist Koefidis de voorsprong op Euspamtel uit te breiden en daarmee boekte de koeienploeg voor de tweede ronde op rij de eindwinst. Het bergklassement was gisteren al gewonnen door Monique-.

40 views Written by Spammie

Read article

7-13-2013 Monique- herovert het geel

"Ontketende Helltaker pakt de dagzege en het wit"
In de allesbeslissende elfde etappe van de Tour de Spam heeft Monique- haar gele trui heroverd. Op de flanken van de Alpe-d'Huez reed ze achter Helltaker naar een knappe tweede plaats en daarmee stak ze klassementsleider ATF-Jolien99 voorbij in het algemeen klassement. Helltaker zelf kende een megagoede dag. Hij ging al vroeg in de aanval, reed solo alle zes beklimmingen over en greep boven de Alpe-d'Huez de ritzege. En passant reed hij ook nog zijn ploeggenoot homer7 uit de witte trui. De derde plaats ging vandaag naar Reempie.

Monique- gaat de slotrit van Versailles naar Parijs in met een voorsprong van twee berichten op ATF-Jolien99. Onder normale omstandigheden zou dan voldoende zijn, maar in de Tour de Spam zijn wel gekkere dingen gebeurd. We mogen ons zondag in elk geval verheugen op een koninklijke en allesbeslissende sprint. In de bergrit naar Alpe-d'Huez pakte Marc- weer nuttige punten in de tussensprint, waardoor het verschil tussen hem en klassementsleider DrMoose gereduceerd werd tot vijf punten. In het jongerenklassement kunnen we zondag nog een strijd verwachten tussen Helltaker en homer7. Eerstgenoemde veroverde vandaag met een magistrale solo het wit, maar de verschillen zijn overbrugbaar. Ook in het ploegenklassement is het nog spannend, al lijkt Koefidis aan het langste eind te gaan trekken. De koeienploeg beperkte vandaag de verliezen op Euspamtel en gaat met drie berichten voorsprong de slotrit in.

Het bergklassement is definitief gewonnen door Monique-. De tweede plaats bracht haar voldoende punten om de bolletjestrui te heroveren. Ze had de trui al eerder vier etappes in het bezit, nadat ze de bergrit naar Ax-3-Domaines had gewonnen. Tweede in het bergklassement is Roanus en Helltaker legde beslag op de derde plaats.

21 views Written by Spammie

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096