We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands Netherlands

National Info

Season 47 is being played right now.

Has 17 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 19 112 available teams, of which 15 435 are active, 1 670 are logged in.

Hattrick Press

12-26-2014 Interview met HT-Johan

Dit artikel is geschreven door Paliim (9160546)

We hebben een interview gehouden met HT-Johan, een van de eigenaren van Hattrick. Ik hoop dat jullie er veel leesplezier aan hebben. :)

842 views Written by Petrovitsj

Read article

10-2-2014 Vroem, vroem: de match engine!

Dit artikel is geschreven door trigrottro_e_klolala (10193531)

De Match Engine: dit is de software die alle gebeurtenissen genereert van een Hattrick wedstrijd en ook het eindresultaat bepaalt. In de loop der jaren is dit het meest bekritiseerde aspect van het spel (en niet altijd constructief). Veel gebruikers willen dit cruciale onderdeel van het spel graag verbeterd en vernieuwd zien (en dat meestal na het ervaren van een onwaarschijnlijk verlies).

Hoewel je waarschijnlijk ooit hebt geklaagd over de resultaten van de match engine, weet je ook hoe deze werkt?

In dit artikel zullen we ons best doen om die innerlijke structuren uit te leggen!

Met een beetje geluk zul je door het lezen van dit artikel een beetje meer leren en zul je in staat zijn om de wedstrijd beter voor te bereiden. Belangrijker nog, de volgende keer dat je verliest ondanks betere ratings, zul je in staat zijn om een technisch beter onderbouwde klacht op te stellen! : P

Veel plezier met dit artikel!

1255 views Written by Petrovitsj

Read article

10-1-2014 Strijdplan tegen een LS team

Hoe pak je nu een LS team aan? De succesvolle LS tactiek vraagt om een juiste aanpak.

1230 views Written by Esa11

Read article

9-29-2014 Interview met robbierodie van De Rodenburcht

Voor het nieuw gelanceerd HT magazine hebben we een eerste interview gehouden met de manager van de Rodenburcht. Hieronder volgt het interview zelf.

697 views Written by Esa11

Read article

9-2-2014 Aart Appel

Aart Appel. Wie kent hem niet? Aart is een cultheld binnen hattrick, de verloren zoon van Diek opgevangen en met liefde verzorgd door HaFoDu. Nu dreigt Aart verloren te gaan. Het doel was het recordaantal transfers te verbreken met Aart. In dit A(a)rtikel zal ik toelichten wat er met ons Aartje is gebeurd.

1321 views Written by TheCow

Read article

8-12-2014 Prijs per TSI-punt voor het eerst onder de 20 euro

Een historisch moment in Hattrick. De prijs per TSI-punt dook in de maand juli voor het eerst onder de 20 euro. Hierdoor kregen Nederlandse managers niet eerder zoveel waar voor hun geld.

1086 views Written by Timkraaijvanger

Read article

8-10-2014 Schat? Wat zit je toch altijd op die website te doen?

Ken je dat? Mensen die niet begrijpen dat je uren/dagen kan turen en staren naar een website met een grote groene rand?

949 views Written by Medendorpm

Read article

7-18-2014 De beker voor iedereen!

Als lid van een matig getalenteerd amateurvoetbalteam speelde mijn broertje eens in de eerste ronde van de beker tegen SC Heerenveen D1. Na zestig minuten voetbal stond er 0-35 eindstand op het scorebord en in plaats van trots te zijn van het feit dat hij tegen toekomstige profs heeft gespeeld (Xander Houtkoop bewees zich afgelopen seizoen reeds op eredivisieniveau van die Heerenveen jeugdlichting) wilde hij per direct stoppen met voetbal.

Gelukkig bleef hij voetballen en enige seizoenen later wijzigde de KNVB de bekeropzet. Er kwam een beker voor het topniveau en een een voor de mindere goden. Hetzelfde broertje heeft hierdoor de Noordelijk Beker voor de B-junioren binnen gehaald door na een bloedstollende finale tegen de Haulerwijkse Jeugd Combinatie de penalty's beter te nemen. Een prestatie die ik hem niet na kan doen.

Hattrick heeft met de nieuwe bekeropzet eenzelfde formule ontwikkeld: De beker voor iedereen! Als zijnde ware communisten hebben de gamemasters een nieuwe opzet gelanceerd waarbij gelijke kansen ervoor zal zorgen dat zowat elke actieve Hattricker drie bekerrondes zal krijgen. Een samenvatting en overdenking over deze vernieuwing die zal afsluiten met de vraag: "Welke gevolgen heeft dit voor het bekeravontuur?"

1104 views Written by joelrinze

Read article

7-17-2014 De JOF-Beker, al 7 jaar het toernooi voor de jeugd.

De JOF-beker is een bekercompetitie voor de jeugd waardoor iedere manager de 3-wekelijkse jeugdfriendly makkelijk geregeld heeft, maar met daarbij toch extra spanning en gezelligheid.

793 views Written by thef1chesser

Read article

7-12-2014 De Interland NL-BE

Bijna elk seizoen word er een clash georganiseerd tussen België en Nederland, de interland. Ook dit seizoen, en hij staat dit seizoen onder leiding van mij. Even snel: wat is de interland? De interland is zoals ik het zei de clash tussen België en Nederland die bijna elk seizoen word georganiseerd. Hij word georganiseerd in het tussenseizoen. Je kunt je nog inschrijven en doe dat gewoon. Er worden friendly's en duels gespeeld; je kunt zelf kiezen wat je wilt spelen voor de interland.

704 views Written by -edit-

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095