We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands Netherlands

National Info

Season 45 is being played right now.

Has 17 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 19 112 available teams, of which 15 670 are active, 132 are logged in.

Hattrick Press

9-2-2014 Aart Appel

Aart Appel. Wie kent hem niet? Aart is een cultheld binnen hattrick, de verloren zoon van Diek opgevangen en met liefde verzorgd door HaFoDu. Nu dreigt Aart verloren te gaan. Het doel was het recordaantal transfers te verbreken met Aart. In dit A(a)rtikel zal ik toelichten wat er met ons Aartje is gebeurd.

457 views Written by TheCow

Read article

8-12-2014 Prijs per TSI-punt voor het eerst onder de 20 euro

Een historisch moment in Hattrick. De prijs per TSI-punt dook in de maand juli voor het eerst onder de 20 euro. Hierdoor kregen Nederlandse managers niet eerder zoveel waar voor hun geld.

393 views Written by Timkraaijvanger

Read article

8-10-2014 Schat? Wat zit je toch altijd op die website te doen?

Ken je dat? Mensen die niet begrijpen dat je uren/dagen kan turen en staren naar een website met een grote groene rand?

284 views Written by Medendorpm

Read article

7-18-2014 De beker voor iedereen!

Als lid van een matig getalenteerd amateurvoetbalteam speelde mijn broertje eens in de eerste ronde van de beker tegen SC Heerenveen D1. Na zestig minuten voetbal stond er 0-35 eindstand op het scorebord en in plaats van trots te zijn van het feit dat hij tegen toekomstige profs heeft gespeeld (Xander Houtkoop bewees zich afgelopen seizoen reeds op eredivisieniveau van die Heerenveen jeugdlichting) wilde hij per direct stoppen met voetbal.

Gelukkig bleef hij voetballen en enige seizoenen later wijzigde de KNVB de bekeropzet. Er kwam een beker voor het topniveau en een een voor de mindere goden. Hetzelfde broertje heeft hierdoor de Noordelijk Beker voor de B-junioren binnen gehaald door na een bloedstollende finale tegen de Haulerwijkse Jeugd Combinatie de penalty's beter te nemen. Een prestatie die ik hem niet na kan doen.

Hattrick heeft met de nieuwe bekeropzet eenzelfde formule ontwikkeld: De beker voor iedereen! Als zijnde ware communisten hebben de gamemasters een nieuwe opzet gelanceerd waarbij gelijke kansen ervoor zal zorgen dat zowat elke actieve Hattricker drie bekerrondes zal krijgen. Een samenvatting en overdenking over deze vernieuwing die zal afsluiten met de vraag: "Welke gevolgen heeft dit voor het bekeravontuur?"

343 views Written by joelrinze

Read article

7-17-2014 De JOF-Beker, al 7 jaar het toernooi voor de jeugd.

De JOF-beker is een bekercompetitie voor de jeugd waardoor iedere manager de 3-wekelijkse jeugdfriendly makkelijk geregeld heeft, maar met daarbij toch extra spanning en gezelligheid.

180 views Written by thef1chesser

Read article

7-12-2014 De Interland NL-BE

Bijna elk seizoen word er een clash georganiseerd tussen België en Nederland, de interland. Ook dit seizoen, en hij staat dit seizoen onder leiding van mij. Even snel: wat is de interland? De interland is zoals ik het zei de clash tussen België en Nederland die bijna elk seizoen word georganiseerd. Hij word georganiseerd in het tussenseizoen. Je kunt je nog inschrijven en doe dat gewoon. Er worden friendly's en duels gespeeld; je kunt zelf kiezen wat je wilt spelen voor de interland.

99 views Written by eedit

Read article

7-3-2014 Tour de Spam 2014

Juli staat weer voor de deur, en alhoewel de gedachten van velen nog op het andere continent (Zuid-Amerika) zullen zijn in verband met het wereldkampioenschap voetbal, betekent dit dat we ons op mogen maken voor een nog meeslepender, enerverender en spannender evenement: De Tour de Spam. Engeland kan de teleurstelling van een mislukt wereldkampioenschap wegspoelen door de grootste wielerhelden van het Sealandisch peloton aan te moedigen gedurende het tweedaagse verblijf aldaar. Vervolgens zal de Tour in acht dagen drie Franse bergmassieven doorsnijden: de Vogezen, de Alpen en tot slot de Pyreneeën. Wie kroont zich dit jaar tot de koning(in) van het peloton?

92 views Written by Spammie

Read article

5-23-2014 Het verhaal van Joseph

Ook in Hattrick worden dromen soms werkelijkheid: een verhaal over hoe een leven lang knokken kan leiden tot de ultieme sportieve wraak.

gebaseerd op een waargebeurd* verhaal
*binnen het kader van een fictief spel natuurlijk...

370 views Written by robbierodie

Read article

4-2-2014 Ganzenborders gezocht!

Financial Fair Play. Geen 1 aprilgrap dus. Jammer. Want hoewel ik persoonlijk weinig tot geen nadeel zal ondervinden van deze maatregel, word ik hier toch wel een beetje verdrietig van. Dat zit hem met name in de ratio achter het hele gebeuren. 'Een strategie is te sterk, dus we gaan hem zwakker maken.' Belachelijk.

747 views Written by Foppe-de-Haan

Read article

3-25-2014 HT-Gusy: "Ik mis de Latijnse muziek en dans!"

Maak kennis met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel.

Men is vaak erg nieuwsgierig naar de mensen achter de schermen van dit spel, zeker als die mensen ooit begonnen als een manager zoals wij allemaal. Velen van ons zouden dolgraag werken voor het spel waar we allemaal van houden! Wie zijn nou die gelukkigen voor wie dit werkelijkheid is?

Laten we eens kijken of we meer te weten kunnen komen over die mensen die bij Hattrick werken: Wie zijn ze, wat is hun verhaal? Met gepaste trots presenteren wij een interview met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel. Een interessante combinatie...

404 views Written by Mod-Koren

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096