We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National Info

Season 47 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 19 112 available teams, of which 12 423 are active, 532 are logged in.

Hattrick Press

6-29-2015 Interviu cu pasadia

Echipa Națională a României este calificată matematic la Campionatul Mondial ce va avea loc în Indonezia.

Cum au decurs meciurile oficiale până acum, ce obiective avem, dar și multe alte lucruri interesante puteți afla de la selecționerul NT România, pasadia (702868).

Vă așteptăm la citit!

453 views Written by Flatron330

Read article

6-7-2015 Cupa PerSempre - organizare şi scurt istoric

Cupa PerSempre (fosta CupFed) este o competiţie de fotbal pe sintetic între managerii din Hattrick.
Ajunsă la o ediţie aniversară, cea de-a 10-a, cupa se bucură de o mare popularitate în rândul managerilor care au binevoit să ne spună câteva cuvinte despre organizarea din acest an: sportul (1545684), Lonca_ (1923070) şi berky79 (8677171).
De asemenea, nu putea lipsi dintr-un asemenea articol fondatorul acestei competiţii, albatros (336565).

480 views Written by HPE-relu_

Read article

5-25-2015 HT-RO.ORG

Mâine se împlineşte un an, o lună şi o săptămână de la lansarea celui mai de succes tracker românesc!

Marcăm acest moment prin publicarea unui interviu cu ---Alex--- (5814908), care a avut amabilitatea de a răspunde câtorva întrebări legate de creaţia sa.

Lectură plăcută!

991 views Written by HPE-relu_

Read article

5-16-2015 Interviu cu Ratsia

Ratsia (88666) este cel mai „urmărit” utilizator din Hattrick (exceptându-i pe actualii sau foștii HT-ei): mai mult de 400 de utilizatori folosesc funcția bookmark pentru a-i urmări postările de pe forum. El joacă Hattrick din 2002 și este cunoscut ca o persoană foarte interesantă. Și atunci când editorialele sunt publicate, o mulțime de utilizatori încep să îi urmărească postările, pentru a vedea ideile unui user care știe cu ce se „mănâncă” acest joc. Prin acest interviu, noi încercăm să îți oferim mai multe informații despre el, dar și despre ideile/propunerile sale referitoare la Hattrick.

Bună, Ratsia, și mulțumesc pentru ocazia oferită de a-i lua un interviu unuia dintre cei mai populari manageri din Hattrick. Citim postările tale zilnic, dar doar puțini dintre noi cunosc cu adevărat cine este persoana care se ascunde în spatele utilizatorului Ratsia. Hai să începem cu o întrebare ușoară. Poți să ne spui câte ceva despre tine?

993 views Written by Flatron330

Read article

5-10-2015 Pariuri sportive

În rândurile următoare vom vorbi despre un viciu al omului care datează de multă vreme. Pariurile au apărut în Grecia antică (700 BC) în timpul jocurilor olimpice, elenii fiind mari consumatori. Puțin mai târziu romanii au preluat acest gen de joc și l-au transformat într-o afacere, luptele între gladiatori aducând venituri colosale ghiaburilor acelor vremuri. Asocierea evenimentului sportiv cu parierea s-a păstrat apoi până în secolul 19 când, în Marea Britanie, putem spune că s-au pus bazele pariurilor pe care le știm astăzi.

Iată mai jos câteva cazuri de pariuri celebre:

,,In cadrul Cupei Naţiunilor Africane la fotbal, reprezentativa ţării Mali era condusă cu 4-0 cu 11 minute înainte ca meciul să se încheie. La acel moment, o agenţie de pariuri locală a crescut cota celor din Mali la 1000-1 pentru un egal. Surprinzător, un parior a riscat aproximativ 5 lire sterline chiar dacă şansele de câştig erau aproape 0%. Cea mai mare surpriză a fost pe teren, atunci când Mali a reuşit să înscrie 2 goluri în 10 minute şi alte 2 goluri în 2 faze scurte din cele 3 minute de prelugire acordate. Asta i-a adus fericitului parior nu mai puţin de 5000 de lire sterline în doar 11 minute''

,,În 2006, un fan înfocat al formaţiei Liverpool a pariat că Xabi Alonso va înscrie un gol cu un şut din jumătatea propriei echipe. Adrian Hayward din Newburry a pariat 200 de lire că acest lucru se va întâmpla la o cota de 125-1. Câteva săptămâni mai târziu, într-un meci din FA Cup împotriva celor de la Luton, Xabi Alonso a remarcat că portarul celor de la Luton era ieşit cu mult din suprafata careului, astfel că a sutat de la aproape 70 de metri. Bineînţeles, mingea a ajuns în poartă, iar Adrian Hayward a câştigat 25000 de lire''

Vă prezint mai jos un mic interviu cu useri din Hattrick care îşi omoară timpul cu această îndeletnicire.

Poftă bună la citit! :)

1088 views Written by je_suis_sirman-melc

Read article

4-22-2015 Bătrânul și Hattrick-ul

Precum scria Ernest Hemingway în povestea lui "Bătrânul și marea": "Un om poate fi distrus, dar nu și învins." Această frază se potrivește foarte bine în cazul unuia dintre utilizatorii Hattrick - ignac35 (5827577) - în vârstă de 80 de ani. Textul ce urmează este interviul cu dumnealui - cel mai în vârstă utilizator de Hattrick din Polonia și probabil din lume.

(http://s8.postimg.org/xttl3nc91/80_years_old_user.jpg)

Show spoiler

1813 views Written by SenFerdinand

Read article

4-15-2015 Planul generației MS (partea a II-a)

Salutare,

După ceva timp, ajung la momentul în care finalizez povestea unui proiect drag mie.

Fără prea multe introduceri, vă invit să vă delectați cu datele și ideile ce le-am așternut în rândurile ce urmează.

Vă doresc mult spor în proiectele voastre, să vă conduceți băieții pe culmi ale succesului cât mai înalte, dar în primul rând, să vă simțiți bine făcând asta.

Enjoy the game!

PS: aici aveți link către prima parte a acestei povești (17612).

2308 views Written by alex_vds

Read article

4-4-2015 Povestea zilei Sfântului Hattrick

Este o poveste foarte schoene, după cum îi spunem în Limba Germană.
Probabil unii dintre voi știți aceste lucruri schoene?
Lucruri pe care nu le aștepți și pe care nu le înțelegi.
Dar, într-un mod special – îți plac.

Show spoiler

1051 views Written by Flatron330

Read article

3-23-2015 Looking for Mr. Perfect

Nu vă îngrijoraţi, Hattrick-ul nu a devenit site de matrimoniale.
Este vorba despre alegerea selecţionerului la NT România.
Dar analogia nu este una întâmplătoare.
Un posibil antrenor de naţională trebuie să ştie să ne vrăjească pe noi votanţii cu vorbe dulci şi dovezi de competenţă.

Stăteam cu un pahar de vin în mână şi cu un ecran cu nuanţe verzi în faţă, încercând să înţeleg pe cine voi vota pentru poziţia de selecţioner.
Sunt câţiva candidaţi serioşi şi alegerea este una dificilă.
Ca votant aş vrea să văd un candidat cu o gândire flexibilă, care ştie să asculte, bine pregătit, cu experienţă , de succes (victoriile aduc victorii).
Care să ştie să rezolve situaţii dificile, care să fie uman, să stie să creeze legături cu comunitatea. Care să aibă umor şi care să ştie să înveţe din greşeli.
Nu este foarte diferit de alegerea unui partener de viaţă, aşa că nu săriţi în capul meu, nici măcar nu am ajuns la partea interesantă!

Am decis să testez piaţa pe forumul de dezbateri (16774239.1) cu întrebări cu scop ascuns...
Au răspuns 4 candidaţi: Duckadam (9686930), pasadia (702868), nathariel29 (12920623) şi athoss (1332895).

Show spoiler

1415 views Written by maryus007

Read article

3-13-2015 Oficialii la raport

Bine v-am regăsit dragii noştri cititori. Hattrick Press scoate la iveală în acest episod o mică parte din GM team şi moderatorii noştri cei de toate zilele, cei care întreţin forumul curat şi ne oferă speranţa unui joc în care fair-play-ul domneşte.
Încercând să cuprind amintiri plăcute şi cazuri deocheate, am descoperit că există umor şi în spatele iniţialelor de oficiali.
La naiba cu toate curtoaziile, să dăm drumul investigaţiilor.

Lectură placută!

1535 views Written by je_suis_sirman-melc

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095