We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National Info

Season 48 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 19 112 available teams, of which 11 304 are active, 351 are logged in.

Hattrick Press

10-24-2015 Academia de Tineret (Partea I)

Încă de când am început să joc Hattrick, în februarie 2012, am fost atras de Academia de Tineret.

La început, bâjbâiam în găsirea informațiilor, care erau mai mult sau mai puțin corecte pe forumurile din joc. Dar exista un topic pe forumul danez la care mă întorceam mereu, atunci când nu știam sigur ce decizie să iau, ce plan să aplic. Așa că, atunci când cluburile adiționale au fost introduse și mulți utilizatori noi au ajuns în ligile din Feroe, am decis să traduc topicul în engleză și să îl postez pe forumul național din Insulele Feroe.

Show spoiler

776 views Written by Flatron330

Read article

10-24-2015 Academia de Tineret (Partea a II-a)

Parte a doua pentru: (19267). Citește despre:

- skill-urile jucătorilor
- raportul de antrenament
- vârsta perfectă pentru U-20
- antrenament suplimentar
- sfaturi generale

639 views Written by Flatron330

Read article

9-21-2015 Cum alegem antrenorul naționalei?

La fiecare sfârșit de sezon, utilizatorii sunt chemați la urne pentru a alege selecționerul ce va reprezenta țara din care fac parte. Într-un sezon, se votează antrenorul naționalei U-20, pentru ca în următorul să decidem cine va deveni selecționerul NT, fiecare mandat durând două sezoane.

1092 views Written by maryusika

Read article

9-14-2015 Antrenament pentru U-20

Articolul de față reprezintă o traducere a planului de antrenament publicat de antrenorul Irlandei, Magnusr77 (1685035), pe conferința lor - (16603084.1). Planurile (cifrele) sunt ușor modificate față de cele originale. Ceea ce ar fi de înțeles este ideea de antrenament, nu neapărat și cifrele. Acestea din urmă se discută cu monitorul / managerul / antrenorul echipei naționale.

1128 views Written by kuumba

Read article

9-5-2015 Misiune imposibilă: ghid de supraviețuire pentru echipele naționale mici

Tocmai ai fost ales selecționerul echipei naționale al unei mici națiuni și realizezi că jucătorii sunt mult mai slabi decât te așteptai. Nu știi cum să procedezi, în același timp așteptând ca jucătorii mai tineri să fie antrenați corect. Ce e de făcut? Citiți mai departe.

Show spoiler

1006 views Written by kuumba

Read article

8-26-2015 Interviu cu HPE-Dantekavala

În acest articol, suntem pe cale de a cunoaște principala persoană care a contribuit la noul Motor de Joc. Da, este vorba despre HPE-Dantekavala (10800601), cel mai nou membru al echipei Hattrick!

Sunteți curioși să aflați mai multe știri despre update-ul Motorului de Joc, unde se îndreaptă Hattrick-ul și care sunt noile schimbări aduse pentru Hattrick Press?

Desigur că veți afla și alte noutăți în articol, dar nu pot să stric deja toate surprizele, vă las pe voi să le aflați.
Ah, și vă rog să serviți și un Ouzo în timp ce citiți, HPE-Dantekavala este grec. :)

1115 views Written by Flatron330

Read article

8-17-2015 HT-Meeting Mahmudia 2015

De obicei se spune că nu e bine să comentezi la cald un eveniment. Însă, când temperatura exterioară nu coboară câteva zile sub 30 de grade, nu ai nicio șansă să te eschivezi. Și cum pe forum e plin de Sadoveni, de Crengi și alți jucători din liga a doua care nu se prea dedau la a scrie un articol pentru Hattrick Press, mi-am luat eu inima-n dinți și tasta-n deget spre a o face.

Să purcedem, astfel, la istorisirea desfășurării proaspăt încheiatului HT-Meeting, precizând că este foarte posibil ca unele aspecte să fie subiective, iar altele să fie omise, fie din cauza absenței mele în unele momente, fie din cauza absenței berii - eu găsindu-mă în căutarea ei printre rafturile unui frigider oarecare.

1129 views Written by RoLitoral

Read article

7-26-2015 Maestrul

Dacă ar fi să compar măiestria literară în proza arhiscurtă, aş spune că dragoselu (679355) reprezintă în PA-ul românesc, ce au însemnat Nadia în gimnastică, Hagi în fotbal sau Năstase în tenis.

Show spoiler


Majoritatea anunţurilor de presă din cuprinsul articolului sunt scrise între 2007 - 2009. Pentru multe alte mărgăritare literare, accesaţi: (/Club/Announcements/?teamId=181292), cu rugămintea de a apăsa butonul Like din dreptul celor care v-au plăcut!

1168 views Written by HPE-relu_

Read article

7-16-2015 PA-uri de aur

Teoretic, PA-ul nu este altceva decât o facilitate prin care se pot posta, pe pagina clubului, informaţiile pe care managerul le consideră relevante. Practic, s-a dovedit că PA-ul poate ilustra şi măiestria literară a celor care au avut curajul şi inspiraţia de a urca anunţul de presă la rang de artă.

Pus la dispoziţia supporterilor în luna iulie a anului 2001, anunţul de presă a rămas în memoria tuturor ca PA, prescurtare din limba engleză după Press Announcement. La început, erau disponibile 500 de caractere, dar, în timp şi la cererea managerilor, numărul lor s-a dublat.
Provocarea de a exprima cât mai mult, prin cuvinte cât mai puţine, a stârnit interesul multor consumatori de Hattrick, iar de aici până la apariţia unei federaţii de profil nu a fost decât un pas. PAHiCo (11059) este leagănul prozei arhiscurte din Hattrick-ul românesc, locul în care pasionaţii de vorbe meşteşugite se descoperă cu bune şi rele, storc limba română de sensuri şi se duelează literar.

Tot de acolo sunt culese şi PA-urile de mai jos, pe care vă invit să le savuraţi, să le comentaţi, (16843466.1), şi să le duceţi mai departe:

Show spoiler

1332 views Written by HPE-relu_

Read article

6-29-2015 Interviu cu pasadia

Echipa Națională a României este calificată matematic la Campionatul Mondial ce va avea loc în Indonezia.

Cum au decurs meciurile oficiale până acum, ce obiective avem, dar și multe alte lucruri interesante puteți afla de la selecționerul NT România, pasadia (702868).

Vă așteptăm la citit!

1411 views Written by Flatron330

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096