We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National Info

Season 44 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 19 112 available teams, of which 14 437 are active, 620 are logged in.

Hattrick Press

9-17-2014 442CA este noul 352

Sezonul trecut, câștigătoarea Cupei Mondiale a fost Chile. Iar acest lucru este, în sine, remarcabil pentru o națiune HT de mărime medie/mică. Și pentru ca totul să fie și mai special, aflați că ei au folosit în majoritatea jocurilor lor de la Cupa Mondială tactica 442CA.
În finałă au bătut Elveția cu 1-5 (484403483) jucând, fără a surprinde pe nimeni, 442CA.

Show spoiler

173 views Written by SenFerdinand

Read article

8-30-2014 Interviurile melcului - partea I

Primul care vine la fileu este zatopek........3 (12594439).

Enjoy!

442 views Written by eugenix2000

Read article

8-18-2014 Când să extragem un junior?

HT-Tools și Hattrick Youthclub au analizat 645,129 de juniori pentru a identifica trend-urile, distribuția și frecvența jucătorilor talentați. Am împărțit cercetările în trei bucăți. În prima, am studiat abilitățile juniorilor de-a lungul anilor. În cea de a doua parte, am examinat dacă momentul extragerii unui jucător are un impact asupra skill-urilor sale și, într-un final, am căutat trend-uri ca să ne facem o idee dacă reumplerea bazei de date cu jucători e importantă.

589 views Written by Flatron330

Read article

5-31-2014 Impresii de la Cupa Persempre

În fiecare an calendaristic, o adunătură de oameni ascunşi în spatele unor monitoare, decid să se întâlnească în mod organizat, chipurile să participe la o competiţie de fotbal.
De la an, la an numărul acestor personaje scade, unii îşi întemeiează o familie şi nevasta pune piciorul în prag, alţii decid să îşi încerce norocul prin ţări mai prospere, o parte se lasă de Hattrick...

Competiţia despre care încerc să fac un mic reportaj, se numeşte Cupa Persempre (fosta CupFed, unii s-au obişnuit sa-i spună FedCup). A luat fiinţă în 2006, la iniţiativa lui Albatros (336565), pe atunci participând numai 6 echipe. Cu timpul, aceasta mini-adunare fotbalistică a luat amploare, ajungând la peste 30 de echipe participante.

Oraşele care au propăvăduit aceasta manifestare (Bucureşti, Sibiu, Braşov, Mureş, Cluj, Timişoara) au primit cu braţele deschise o gramadă de oameni, care se presupune că jucau Hattrick.
Din păcate, această competiţie a devenit din ce în ce mai profesionistă, apărând un regulament de fotbal profesionist, arbitri, medici la teren, premii, cupe, comisii de disciplină, şamd.
Îndepărtarea de la scopurile iniţiale ale acestei manifestări, a făcut ca o parte din oamenii devotaţi jocului să renunţe la participare, motivele fiind diferite: accidentări, supărări, nemulţumiri.
Am încercat să iau pulsul acestei cupe, trimiţând o listă cu întrebări unor participanţi din anul 2014, şi unor useri care au participat de la primele ediţii.

Iată ce a ieşit:

822 views Written by eugenix2000

Read article

5-6-2014 HT-Ro.org – Noul tracker românesc

Dragă comunitate, aş vrea să vă anunţ că site-ul la care lucrăm de ceva timp, (www.ht-ro.org) a fost oficial lansat și este disponibil tuturor dintre voi. Vă invit cu bucurie să aflați în ce constă acest tracker, ce ne-a inspirat, care sunt avantajele și alte câteva lucruri interesante.

921 views Written by Flatron330

Read article

5-1-2014 Noul sistem de specialişti - ce ar trebui să aleg?

Ce specialişti ar trebui să angajezi pentru echipa ta? Hai să aflăm împreună.

1030 views Written by Zorbas

Read article

3-25-2014 HT-Gusy: "Mi-e dor de muzica și dansul latino"

La o șuetă cu HT-Gusy, o fată din Venezuela care lucrează, în Suedia, ca dezvoltator al unui manager online despre fotbal.

738 views Written by Ed-relu_

Read article

3-9-2014 H. M.: Cinste învingătorilor, onoare învinşilor

Sa_Bur (2718983) - legendarul manager din Ucraina - a fost sfert-finalist în Hattrick Masters, după care a dispărut din peisaj timp de 10 sezoane.
Când a revenit, a câştigat cel mai râvnit trofeu la nivel de club.

Dacă vrei să vezi cum a reuşit, citeşte interviul de mai jos!

992 views Written by Ed-relu_

Read article

2-5-2014 Sistemul standard pentru Echipele Naționale

Premisa de bază pentru acest articol este că echipele naționale folosesc jucători multiskill, care pot optimiza rating-urile de meci (fără a ne lega de constrângerile de formare de la echipa de club). Voi explica cum jucătorii cu mai multe picioare sunt combinați pentru a le exploata pe deplin capacităţile şi vom vedea cum jucătorii se completează reciproc.
De asemenea, voi explica variațiile ratingurilor, atunci când o echipă națională are un antrenor ofensiv, defensiv sau neutru.
Teoria propusă este susținută de „dovezile” furnizate de meciurile internaţionale: Echipele care joacă în etapele avansate ale Cupei Mondiale folosesc de obicei principiile descrise aici.

Mă refer la un Sistem Standard și variațiile sale (care este în mod intenționat legat de modelul standard din fizică). Acest lucru este, de asemenea, familiar lui ercanto (8118689), Jestar (3542943) și altor nume interesante din joc. Este un modul destul de popular, discutat pe larg de către experții tactici la nivel mondial.
Articolul este menit a-i ajuta pe managerii mai puțin experimentați, arătându-le cum, fără a fi un „geniu” tactic, ci doar printr-un plan bine pus la punct, o naţională mică-medie, precum Slovenia (sub 4000 de useri activi), poate câștiga medalia de argint la o Cupă Mondială.

Atenție! În articol se vorbește de naţionala de seniori, dar majoritatea lucrurilor prezentate sunt valabile și pentru U-20.

Cum să joci un meci? Cum să faci aroganţe tactice celor mai buni selecţioneri?
E mai ușor decât crezi! De cele mai multe ori, micile detalii fac diferența.

1035 views Written by Flatron330

Read article

12-23-2013 Planul generației MS (partea I)

În această serie de articole (probabil vor fi 3) vă voi spune povestea generației MS (multiskill) cu care îmi ocup timpul pe acest site de câțiva ani buni încoace.

De ce am pornit pe acest drum, cum l-am gândit și ce a fost nevoie să fac pentru asta.

De asemenea, voi încerca să redesenez un proiect de genul ăsta, în concordanță cu realitățile din zilele noastre și cu lucrurile pe care le-am învățat că se pot face mai bine.

În acest articol vă voi prezenta modul cum a prins viață această idee și care au fost primele etape de formare și antrenare a lotului.

PS: Pentru cei familiarizați cu topicul pe care în ultima vreme am vorbit de același subiect, seria articolelor nu va aduce ceva în plus (poate doar o structurare și concentrare mai bună a acelorași informații).

1430 views Written by alex_vds

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096