We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National Info

Season 47 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 19 112 available teams, of which 12 029 are active, 585 are logged in.

Hattrick Press

8-26-2015 Interviu cu HPE-Dantekavala

În acest articol, suntem pe cale de a cunoaște principala persoană care a contribuit la noul Motor de Joc. Da, este vorba despre HPE-Dantekavala (10800601), cel mai nou membru al echipei Hattrick!

Sunteți curioși să aflați mai multe știri despre update-ul Motorului de Joc, unde se îndreaptă Hattrick-ul și care sunt noile schimbări aduse pentru Hattrick Press?

Desigur că veți afla și alte noutăți în articol, dar nu pot să stric deja toate surprizele, vă las pe voi să le aflați.
Ah, și vă rog să serviți și un Ouzo în timp ce citiți, HPE-Dantekavala este grec. :)

363 views Written by Flatron330

Read article

8-17-2015 HT-Meeting Mahmudia 2015

De obicei se spune că nu e bine să comentezi la cald un eveniment. Însă, când temperatura exterioară nu coboară câteva zile sub 30 de grade, nu ai nicio șansă să te eschivezi. Și cum pe forum e plin de Sadoveni, de Crengi și alți jucători din liga a doua care nu se prea dedau la a scrie un articol pentru Hattrick Press, mi-am luat eu inima-n dinți și tasta-n deget spre a o face.

Să purcedem, astfel, la istorisirea desfășurării proaspăt încheiatului HT-Meeting, precizând că este foarte posibil ca unele aspecte să fie subiective, iar altele să fie omise, fie din cauza absenței mele în unele momente, fie din cauza absenței berii - eu găsindu-mă în căutarea ei printre rafturile unui frigider oarecare.

520 views Written by RoLitoral

Read article

7-26-2015 Maestrul

Dacă ar fi să compar măiestria literară în proza arhiscurtă, aş spune că dragoselu (679355) reprezintă în PA-ul românesc, ce au însemnat Nadia în gimnastică, Hagi în fotbal sau Năstase în tenis.

Show spoiler


Majoritatea anunţurilor de presă din cuprinsul articolului sunt scrise între 2007 - 2009. Pentru multe alte mărgăritare literare, accesaţi: (/Club/Announcements/?teamId=181292), cu rugămintea de a apăsa butonul Like din dreptul celor care v-au plăcut!

677 views Written by HPE-relu_

Read article

7-16-2015 PA-uri de aur

Teoretic, PA-ul nu este altceva decât o facilitate prin care se pot posta, pe pagina clubului, informaţiile pe care managerul le consideră relevante. Practic, s-a dovedit că PA-ul poate ilustra şi măiestria literară a celor care au avut curajul şi inspiraţia de a urca anunţul de presă la rang de artă.

Pus la dispoziţia supporterilor în luna iulie a anului 2001, anunţul de presă a rămas în memoria tuturor ca PA, prescurtare din limba engleză după Press Announcement. La început, erau disponibile 500 de caractere, dar, în timp şi la cererea managerilor, numărul lor s-a dublat.
Provocarea de a exprima cât mai mult, prin cuvinte cât mai puţine, a stârnit interesul multor consumatori de Hattrick, iar de aici până la apariţia unei federaţii de profil nu a fost decât un pas. PAHiCo (11059) este leagănul prozei arhiscurte din Hattrick-ul românesc, locul în care pasionaţii de vorbe meşteşugite se descoperă cu bune şi rele, storc limba română de sensuri şi se duelează literar.

Tot de acolo sunt culese şi PA-urile de mai jos, pe care vă invit să le savuraţi, să le comentaţi, (16843466.1), şi să le duceţi mai departe:

Show spoiler

847 views Written by HPE-relu_

Read article

6-29-2015 Interviu cu pasadia

Echipa Națională a României este calificată matematic la Campionatul Mondial ce va avea loc în Indonezia.

Cum au decurs meciurile oficiale până acum, ce obiective avem, dar și multe alte lucruri interesante puteți afla de la selecționerul NT România, pasadia (702868).

Vă așteptăm la citit!

866 views Written by Flatron330

Read article

6-7-2015 Cupa PerSempre - organizare şi scurt istoric

Cupa PerSempre (fosta CupFed) este o competiţie de fotbal pe sintetic între managerii din Hattrick.
Ajunsă la o ediţie aniversară, cea de-a 10-a, cupa se bucură de o mare popularitate în rândul managerilor care au binevoit să ne spună câteva cuvinte despre organizarea din acest an: sportul (1545684), Lonca_ (1923070) şi berky79 (8677171).
De asemenea, nu putea lipsi dintr-un asemenea articol fondatorul acestei competiţii, albatros (336565).

714 views Written by HPE-relu_

Read article

5-25-2015 HT-RO.ORG

Mâine se împlineşte un an, o lună şi o săptămână de la lansarea celui mai de succes tracker românesc!

Marcăm acest moment prin publicarea unui interviu cu ---Alex--- (5814908), care a avut amabilitatea de a răspunde câtorva întrebări legate de creaţia sa.

Lectură plăcută!

1288 views Written by HPE-relu_

Read article

5-16-2015 Interviu cu Ratsia

Ratsia (88666) este cel mai „urmărit” utilizator din Hattrick (exceptându-i pe actualii sau foștii HT-ei): mai mult de 400 de utilizatori folosesc funcția bookmark pentru a-i urmări postările de pe forum. El joacă Hattrick din 2002 și este cunoscut ca o persoană foarte interesantă. Și atunci când editorialele sunt publicate, o mulțime de utilizatori încep să îi urmărească postările, pentru a vedea ideile unui user care știe cu ce se „mănâncă” acest joc. Prin acest interviu, noi încercăm să îți oferim mai multe informații despre el, dar și despre ideile/propunerile sale referitoare la Hattrick.

Bună, Ratsia, și mulțumesc pentru ocazia oferită de a-i lua un interviu unuia dintre cei mai populari manageri din Hattrick. Citim postările tale zilnic, dar doar puțini dintre noi cunosc cu adevărat cine este persoana care se ascunde în spatele utilizatorului Ratsia. Hai să începem cu o întrebare ușoară. Poți să ne spui câte ceva despre tine?

1340 views Written by Flatron330

Read article

5-10-2015 Pariuri sportive

În rândurile următoare vom vorbi despre un viciu al omului care datează de multă vreme. Pariurile au apărut în Grecia antică (700 BC) în timpul jocurilor olimpice, elenii fiind mari consumatori. Puțin mai târziu romanii au preluat acest gen de joc și l-au transformat într-o afacere, luptele între gladiatori aducând venituri colosale ghiaburilor acelor vremuri. Asocierea evenimentului sportiv cu parierea s-a păstrat apoi până în secolul 19 când, în Marea Britanie, putem spune că s-au pus bazele pariurilor pe care le știm astăzi.

Iată mai jos câteva cazuri de pariuri celebre:

,,In cadrul Cupei Naţiunilor Africane la fotbal, reprezentativa ţării Mali era condusă cu 4-0 cu 11 minute înainte ca meciul să se încheie. La acel moment, o agenţie de pariuri locală a crescut cota celor din Mali la 1000-1 pentru un egal. Surprinzător, un parior a riscat aproximativ 5 lire sterline chiar dacă şansele de câştig erau aproape 0%. Cea mai mare surpriză a fost pe teren, atunci când Mali a reuşit să înscrie 2 goluri în 10 minute şi alte 2 goluri în 2 faze scurte din cele 3 minute de prelugire acordate. Asta i-a adus fericitului parior nu mai puţin de 5000 de lire sterline în doar 11 minute''

,,În 2006, un fan înfocat al formaţiei Liverpool a pariat că Xabi Alonso va înscrie un gol cu un şut din jumătatea propriei echipe. Adrian Hayward din Newburry a pariat 200 de lire că acest lucru se va întâmpla la o cota de 125-1. Câteva săptămâni mai târziu, într-un meci din FA Cup împotriva celor de la Luton, Xabi Alonso a remarcat că portarul celor de la Luton era ieşit cu mult din suprafata careului, astfel că a sutat de la aproape 70 de metri. Bineînţeles, mingea a ajuns în poartă, iar Adrian Hayward a câştigat 25000 de lire''

Vă prezint mai jos un mic interviu cu useri din Hattrick care îşi omoară timpul cu această îndeletnicire.

Poftă bună la citit! :)

1414 views Written by eugenix2000

Read article

4-22-2015 Bătrânul și Hattrick-ul

Precum scria Ernest Hemingway în povestea lui "Bătrânul și marea": "Un om poate fi distrus, dar nu și învins." Această frază se potrivește foarte bine în cazul unuia dintre utilizatorii Hattrick - ignac35 (5827577) - în vârstă de 80 de ani. Textul ce urmează este interviul cu dumnealui - cel mai în vârstă utilizator de Hattrick din Polonia și probabil din lume.

(http://s8.postimg.org/xttl3nc91/80_years_old_user.jpg)

Show spoiler

2106 views Written by SenFerdinand

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096