We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

România »   Overview 

România Romania

National info

Season 43 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 19 112 available teams, of which 16 106 are active, 67 are logged in.

Hattrick Press

3-25-2014 HT-Gusy: "Mi-e dor de muzica și dansul latino"

La o șuetă cu HT-Gusy, o fată din Venezuela care lucrează, în Suedia, ca dezvoltator al unui manager online despre fotbal.

249 views Written by Ed-relu_

Read article

3-9-2014 H. M.: Cinste învingătorilor, onoare învinşilor

Sa_Bur (2718983) - legendarul manager din Ucraina - a fost sfert-finalist în Hattrick Masters, după care a dispărut din peisaj timp de 10 sezoane.
Când a revenit, a câştigat cel mai râvnit trofeu la nivel de club.

Dacă vrei să vezi cum a reuşit, citeşte interviul de mai jos!

423 views Written by Ed-relu_

Read article

2-5-2014 Sistemul standard pentru Echipele Naționale

Premisa de bază pentru acest articol este că echipele naționale folosesc jucători multiskill, care pot optimiza rating-urile de meci (fără a ne lega de constrângerile de formare de la echipa de club). Voi explica cum jucătorii cu mai multe picioare sunt combinați pentru a le exploata pe deplin capacităţile şi vom vedea cum jucătorii se completează reciproc.
De asemenea, voi explica variațiile ratingurilor, atunci când o echipă națională are un antrenor ofensiv, defensiv sau neutru.
Teoria propusă este susținută de „dovezile” furnizate de meciurile internaţionale: Echipele care joacă în etapele avansate ale Cupei Mondiale folosesc de obicei principiile descrise aici.

Mă refer la un Sistem Standard și variațiile sale (care este în mod intenționat legat de modelul standard din fizică). Acest lucru este, de asemenea, familiar lui ercanto (8118689), Jestar (3542943) și altor nume interesante din joc. Este un modul destul de popular, discutat pe larg de către experții tactici la nivel mondial.
Articolul este menit a-i ajuta pe managerii mai puțin experimentați, arătându-le cum, fără a fi un „geniu” tactic, ci doar printr-un plan bine pus la punct, o naţională mică-medie, precum Slovenia (sub 4000 de useri activi), poate câștiga medalia de argint la o Cupă Mondială.

Atenție! În articol se vorbește de naţionala de seniori, dar majoritatea lucrurilor prezentate sunt valabile și pentru U-20.

Cum să joci un meci? Cum să faci aroganţe tactice celor mai buni selecţioneri?
E mai ușor decât crezi! De cele mai multe ori, micile detalii fac diferența.

408 views Written by Flatron330

Read article

12-23-2013 Planul generației MS (partea I)

În această serie de articole (probabil vor fi 3) vă voi spune povestea generației MS (multiskill) cu care îmi ocup timpul pe acest site de câțiva ani buni încoace.

De ce am pornit pe acest drum, cum l-am gândit și ce a fost nevoie să fac pentru asta.

De asemenea, voi încerca să redesenez un proiect de genul ăsta, în concordanță cu realitățile din zilele noastre și cu lucrurile pe care le-am învățat că se pot face mai bine.

În acest articol vă voi prezenta modul cum a prins viață această idee și care au fost primele etape de formare și antrenare a lotului.

PS: Pentru cei familiarizați cu topicul pe care în ultima vreme am vorbit de același subiect, seria articolelor nu va aduce ceva în plus (poate doar o structurare și concentrare mai bună a acelorași informații).

743 views Written by alex_vds

Read article

12-16-2013 Crearea unei echipe competitive

Pornesc la drum cu aproximativ 500 de milioane în cont şi promovat în liga V, cu puţin noroc. În trecut am antrenat fundaşi, portari şi, mai nou, construcţie. De departe, antrenamentul de construcţie mi-a oferit cele mai mari satisfacţii, atât pe plan financiar, cât şi al performanţei. Aş putea continua de aici, însă decizia lui Cipone ca şi selecţioner al U20 Moldova de a crea o "Generaţie de Aur", m-au făcut să iau altă decizie. Astfel, un nou plan de antrenament mi-a venit în minte şi am decis să îl împărtăşesc cu voi.

835 views Written by ar4gorn_21

Read article

12-10-2013 Modificarea intensităţii antrenamentului

În regulamentul jocului întâlnim: "O reducere semnificativă a intensităţii poate oferi un "bonus de moment" pentru spiritul echipei. Odată ce le spui jucătorilor să se antreneze din nou cu mai multă intensitate, spiritul echipei va scădea, fireşte. Schimbarea trebuie făcută cu cel puţin o actualizare înainte de antrenament pentru a intra în vigoare".
Aşadar, în ce constă "trucul" creșterii spiritului echipei cu ajutorul scăderii intensităţii?

Acest articol este o parte din articolul complet asupra spiritului echipei, apărut în Hattrick University (http://www.hattrick-university.ro/teamspirit.html).

505 views Written by Cipone

Read article

12-8-2013 HT-WORLD

V-ați pus vreodată întrebarea dacă aveți vreun jucător în echipă cu șanse să joace la vreo națională? Nu vă faceți griji, puteți ști în câteva minute.
Haideți să aflăm cum!

675 views Written by Flatron330

Read article

10-30-2013 Interviu cu HT-Aartspam

HT-Aartspam (245332).
Nu v-am spus destul? Este un membru al echipei Hattrick. Ce înseamnă asta? Acesta ajută la dezvoltarea acestui joc minunat.
Sunteți curioși să aflați ce se va întâmpla cu Hattrick-ul în viitor și la ce schimbări ar trebui să ne așteptăm?

Haideți să aflăm!

435 views Written by Flatron330

Read article

10-5-2013 Dacă aș fi pentru o zi președinte

Toți avem idei extraordinare și uneori nebune despre ce am vrea să se întâmple în Hattrick. Comunitatea a sugerat de toate, de la îmbunătățiri și remedieri, la revizii complete și concepte noi.

Dar dacă TU ai fi la conducerea echipei HT?
Nu ai avea resurse nelimitate, timp sau chef pentru a implementa orice sugestie și, fără îndoială, unele lucruri vor fi mai importante decât altele.

În această situaţie ipotetică m-am pus în timp ce am scris acest articol, detaliind exact cum aș direcţiona eforturile echipei HT dacă eu aş fi la conducere, luând în calcul nu doar nevoile userilor, ci și cele ale jocului.
Ești de acord?
Citește și spune-mi!

Show spoiler

377 views Written by Flatron330

Read article

9-26-2013 Cum e să fii oficial în Hattrick?

Aceasta este întrebarea pe care am adresat-o mai multor oficiali. Haideți să vedem ce au răspuns!

479 views Written by Flatron330

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095