We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Belgium »   Overview 

Belgium Belgium

National Info

Season 44 is being played right now.

Has 11 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 19 112 available teams, of which 12 269 are active, 412 are logged in.

Hattrick Press

10-3-2014 Vroem, vroem: de match engine!

Dit artikel is geschreven door trigrottro_e_klolala (10193531) (vertaling door Petrovitsj en Frank_)

De Match Engine: dit is de software die alle gebeurtenissen genereert van een Hattrick wedstrijd en ook het eindresultaat bepaalt. In de loop der jaren is dit het meest bekritiseerde aspect van het spel (en niet altijd constructief). Veel gebruikers willen dit cruciale onderdeel van het spel graag verbeterd en vernieuwd zien (en dat meestal na het ervaren van een onwaarschijnlijk verlies).

Hoewel je waarschijnlijk ooit hebt geklaagd over de resultaten van de match engine, weet je ook hoe deze werkt?

In dit artikel zullen we ons best doen om die innerlijke structuren uit te leggen!

Met een beetje geluk zul je door het lezen van dit artikel een beetje meer leren en zul je in staat zijn om de wedstrijd beter voor te bereiden. Belangrijker nog, de volgende keer dat je verliest ondanks betere ratings, zul je in staat zijn om een technisch beter onderbouwde klacht op te stellen! : P

Veel plezier met dit artikel!

752 views Written by de_witte

Read article

7-28-2014 het eretopic

Maak kennis met de allerbeste managers van België!

In de lustrumeditie van het eretopic leest u precies waarom zij zich tot de allergrootsten mogen rekenen en tevens wat u moet presteren om zich bij dat selecte clubje te kunnen aansluiten.

974 views Written by de_witte

Read article

7-21-2014 [S43] De Gouden 11

Jepsakee,

we zijn er al vroeg bij, maar dat is om in de 2 weken ht rust tijdens de seizoensovergang iedereen de kans te geven om mee te doen met deze game.
De deelnemers kennen het concept wel, maar toch veranderen er enkele zaken om het interactiever te maken.

792 views Written by The_Bellman

Read article

7-13-2014 De Interland NL-BE

Bijna elk seizoen word er een clash georganiseerd tussen België en Nederland, de interland. Ook dit seizoen, en hij staat dit seizoen onder leiding van mij. Even snel: wat is de interland? De interland is zoals ik het zei de clash tussen België en Nederland die bijna elk seizoen word georganiseerd. Hij word georganiseerd in het tussenseizoen. Je kunt je nog inschrijven en doe dat gewoon. Er worden friendly's en duels gespeeld; je kunt zelf kiezen wat je wilt spelen voor de interland.

772 views Written by eedit

Read article

7-9-2014 Gids: U20 spelers opleiden - PART 2 -

Gids: U20 spelers opleiden - PART 2 -Deze gids is geschreven door Waldo (7039543) in samenwerking met het NTBF (8495) en de langetermijnplannen-federatie (108995).

Ik zal je in deze gids in detail uitleggen hoe je toptalenten kan opleiden tot volwaardige U20-spelers.

914 views Written by Waldo

Read article

4-25-2014 Gids: U20 spelers opleiden - PART 1 -

Gids: U20 spelers opleiden - PART 1 -Deze gids is geschreven door Waldo (7039543) in samenwerking met het NTBF (8495) en de langetermijnplannen-federatie (108995).

Ik zal je in deze gids in detail uitleggen hoe je toptalenten uit je jeugdacademie kan halen en vervolgens opleiden tot U20-spelers. Deze gids zal dus uit twee delen bestaan: “U17” en “U20”. Als je enkel interesse hebt in 1 deel kan je altijd het andere overslaan. Deel 2 (U20) zal volgende week volgen.

1553 views Written by Waldo

Read article

4-15-2014 Seizoen 42, The Games

We zijn vertrokken met de voorbereiding van seizoen 42, spelers werden of zullen worden verkocht, toekomstige talenten en/of directe versterkingen zullen worden aangekocht, stadions uitgebreid, nieuwe coaches en een volledig nieuw personeelssysteem!

Wat is de invloed van dit alles op onze Belgische teams en wie heeft de kennis en skills om met de nieuwigheden meteen succes te boeken?

We zien en ondervinden het allemaal in het nieuwe seizoenspel 42 dat vanaf volgende week start op het nationaal forum. Inschrijven kan nog steeds, dus rep je ernaar toe!

1068 views Written by The_Bellman

Read article

3-25-2014 Ik mis de Latijnse muziek & dans!

Maak kennis met HT-Gusy, de Venezolaanse dame die werkt als een ontwikkelaar voor het Zweeds voetbalmanagerspel dat ons zo na aan het hart ligt.
Velen zijn benieuwd naar het verhaal van de mensen achter de schermen van dit spel, zeker als die mensen ooit begonnen als een manager zoals u en ik. Is het nu echt de droomjob die we denken dat het is?
Zoekend naar een antwoord op die prangende vraag botsten we op de perfecte persoon die bereidwillig genoeg was om onze nieuwsgierigheid te bevredigen. We zijn dan ook behoorlijk trots u een interview te mogen presenteren met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar van ons aller Hattrick.
Geef toe, een interessante combinatie…

1128 views Written by de_witte

Read article

3-12-2014 De Belgische Fed II

Het vorige artikel over de Belgische federaties was een relatief groot succes met bijna 700 views (ook al ben ik zelf verantwoordelijk voor ongeveer 200 van die views :p) en dus maak ik aanzienlijke tijd later een opvolger. Een geüpdatete versie van het artikel dat in december 2012 werd gepubliceerd.

1373 views Written by Dunkleosteus

Read article

2-9-2014 Een week in het leven van een NT-coach

Dit artikel is een vertaling van het artikel geschreven door Darth Hansen (3789).

Op humoristische wijze wordt er inzage gegeven in het leven van een NT-coach. Of het ook van toepassing is voor onze Belgische nationale coach laat ik in het midden en aan u om te bepalen. ;-)

Hoe dan ook, nu ons nationaal team met het voorlopige maximum op kop staat in z'n kwalificatiegroep, is uw nieuwsgierigheid omtrent het NT misschien wat aangewakkerd en wie weet bent u dan wel geïnteresseerd om deze blik van een insider eens door te nemen...

1033 views Written by de_witte

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page
 
 
Server 096