We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Belgium »   Overview 

Belgium Belgium

National info

Season 42 is being played right now.

Has 11 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 19 112 available teams, of which 14 605 are active, 427 are logged in.

Hattrick Press

4-15-2014 Seizoen 42, The Games

We zijn vertrokken met de voorbereiding van seizoen 42, spelers werden of zullen worden verkocht, toekomstige talenten en/of directe versterkingen zullen worden aangekocht, stadions uitgebreid, nieuwe coaches en een volledig nieuw personeelssysteem!

Wat is de invloed van dit alles op onze Belgische teams en wie heeft de kennis en skills om met de nieuwigheden meteen succes te boeken?

We zien en ondervinden het allemaal in het nieuwe seizoenspel 42 dat vanaf volgende week start op het nationaal forum. Inschrijven kan nog steeds, dus rep je ernaar toe!

5 views Written by The_Bellman

Read article

3-25-2014 Ik mis de Latijnse muziek & dans!

Maak kennis met HT-Gusy, de Venezolaanse dame die werkt als een ontwikkelaar voor het Zweeds voetbalmanagerspel dat ons zo na aan het hart ligt.
Velen zijn benieuwd naar het verhaal van de mensen achter de schermen van dit spel, zeker als die mensen ooit begonnen als een manager zoals u en ik. Is het nu echt de droomjob die we denken dat het is?
Zoekend naar een antwoord op die prangende vraag botsten we op de perfecte persoon die bereidwillig genoeg was om onze nieuwsgierigheid te bevredigen. We zijn dan ook behoorlijk trots u een interview te mogen presenteren met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar van ons aller Hattrick.
Geef toe, een interessante combinatie…

82 views Written by de_witte

Read article

3-12-2014 De Belgische Fed II

Het vorige artikel over de Belgische federaties was een relatief groot succes met bijna 700 views (ook al ben ik zelf verantwoordelijk voor ongeveer 200 van die views :p) en dus maak ik aanzienlijke tijd later een opvolger. Een geüpdatete versie van het artikel dat in december 2012 werd gepubliceerd.

140 views Written by Dunkleosteus

Read article

2-9-2014 Een week in het leven van een NT-coach

Dit artikel is een vertaling van het artikel geschreven door Darth Hansen (3789).

Op humoristische wijze wordt er inzage gegeven in het leven van een NT-coach. Of het ook van toepassing is voor onze Belgische nationale coach laat ik in het midden en aan u om te bepalen. ;-)

Hoe dan ook, nu ons nationaal team met het voorlopige maximum op kop staat in z'n kwalificatiegroep, is uw nieuwsgierigheid omtrent het NT misschien wat aangewakkerd en wie weet bent u dan wel geïnteresseerd om deze blik van een insider eens door te nemen...

95 views Written by de_witte

Read article

1-7-2014 Het WK U20 komt naar België!

De volgende editie van het WK voor de U20 zal plaatsvinden in Belgische stadions en de actieve Belgische community zal de wereld verwelkomen met randanimatie op diverse fora. Momenteel loopt het huidige WK voor U20 nog in Italië, nadien volgen de kwalificaties voor dit WK en dan is het "Welcome to Belgium"! Mede doordat het echte WK deze zomer in Brazilië doorgaat won dit land ook de contest. België, met The Belgian Bid als titel voor de kandidatuur, werd 2é en kreeg de eer het komende WK voor U20 te organiseren, een overigens niet te onderschatten voordeel om mee te dingen naar de gouden medaille.

94 views Written by The_Bellman

Read article

1-4-2014 HT-Survey 2.0: De resultaten!

Binnen Hattrick Backstage hebben we gezien dat in de loop der jaren de gebruikers van het spel veeleisender zijn geworden. Dit zorgt er dan ook voor dat de HT’s moeten opletten bij het implementeren van toepassingen, want kritiek loert om de hoek. Maar is elke beslissing op voorhand al veroordeeld? Dat zochten we uit met onze enquête, de ‘HT-Survey 2.0’. (16317422.1)

We openden onze enquête in juli en hebben deze enkele weken open gelaten, zodat de gebruikers hun mening konden geven. Het aantal deelnemers overtrof onze verwachtingen, waarbij bijna duizend managers hun bijdrage leverden. We gaven hen een lijst van 71 veranderingen/aanpassingen/toepassingen om te beoordelen, op een schaal van 0 tot 5. Hierbij geven we jullie, de gemeenschap, de resultaten met bijkomende analyse.

90 views Written by Zoldon

Read article

11-25-2013 HT-press needs you!

Heb je iets te vertellen in verband met ons aller Hattrick, laat dan van je horen en schrijf een persbericht.

80 views Written by de_witte

Read article

11-18-2013 De verslaving

Hattrick, wat sommige mensen er niet voor over hebben .

255 views Written by Winny81

Read article

10-21-2013 eretopic

En jawel, reeds voor de vierde maal verschijnt er een eretopic! Toegegeven 't was lang geleden dat er nog eens een update werd gepubliceerd, maar nu is het dan toch zover. (16394376.1)

87 views Written by de_witte

Read article

10-18-2013 Hattrick België goes social media!

Hoewel Hattrick op zich de voorloper is van de sociale media, moet het ook mee met zijn tijd. Vandaar heb ik besloten om een Facebookpagina aan te maken voor de Belgische community. Ondertussen zijn al wat mensen lid geworden, en het belooft een leuk samengesteld zooitje te worden.

108 views Written by The_Bellman

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page
 
 
Server 096