We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Serbia »   Overview 

Serbia Serbia

National Info

Season 43 is being played right now.

Has 32 regions and is located in Europe. Currency is dinar.

Out of 10 920 available teams, of which 2 638 are active, 13 are logged in.

Hattrick Press

3-3-2015 Kondicija - mera uspešne ekipe

"Već godinama igram ovu igru i još uvek mi nije sasvim jasno šta se radi sa kondicijom? Kako se trenira kondicija? Kako odrediti udeo ukupnog treninga koji odlazi na trening kondicije svake nedelje?"

Ovakva ili slična pitanja, često se iznova i iznova pojavljuju na raznoraznim forumima a neretko ih, kao što vidimo, postavljaju i oni koji su poprilično dugo deo HT univerzuma.

Ovaj članak HT press-a pokušaće da "baci malo svetla" na ova pitanja i pomogne menadžerima da donesu prave odluke za svoju ekipu.

348 views Written by smide

Read article

1-9-2015 Na mlađima svet ostaje

Priznajte, prvih godinu dana provedenih na Hettriku niste imali pojma šta radite, napravili ste barem šest od deset početničkih grešaka, a postovanje na forumima Vas nije zanimalo.
OK, možda se u ovoj rečenici nećete baš svi prepoznati, eto ja se nisam prepoznao, ja sam napravio dvanaest od deset početničkih grešaka. :)
Pre par meseci smo na temi “Koliko godina imate?” (16603915.1) ustanovili da je prosek godina HT menadžera u Srbiji 33, što će reći da nismo baš u cvetu mladosti. Jedan od najmlađih menadžera, Robben010 (12779937), naš je sagovornik.

425 views Written by Pesnik

Read article

12-25-2014 Intervju sa HT-Johanom

Uradili smo intervju sa HT-Johanom, jednim od vlasnika Hettrika, i nadam se da ćete uživati čitajući ga. :)

284 views Written by Pesnik

Read article

12-9-2014 Hattrick život u Iraku

Želeo bih da napišem neke informacije o Hattrick životu u Iraku i da ih podelim sa ostatkom sveta. Možda će biti nekih informacija koje ljudi ne mogu ni da zamisle ili da razmišljaju o njima.. Sa druge strane, možda postoje i druge Hattrick nacije koje pate od istih problema koje mi imamo ovde u Iraku. Ja se zaista nadam da je tako samo u Iraku.
Moj članak je takođe malo ažuriranje članka mog kolege Akkada (9431). Taj članak je napisan 19.04.2010. što je bilo pre više od 4 godine.. U tom članku on je pisao o sigurnosti koju mi u severnom delu Iraka zvanom Kurdistan imamo, i o mogućnostima pristipa internetu za ljude koji igraju Hattrick.

326 views Written by Pesnik

Read article

11-18-2014 O sistemima i zaboravljenim vrednostima

Rizikujući da opet stanem na žulj dobrom delu igračke zajednice, koji je uložio neko vreme mukotrpno radeći i stvarajući od reprezentacije ozbiljan sistem u svetskim okvirima koji funkcioniše već nekoliko godina, smatram da je upravo takav sistem lišen bilo kakve kreativnosti i mogućnosti improvizacije jedan od krivaca za pad interesovanja igračke zajednice za rad reprezentacije.

302 views Written by GM-Vlada_D

Read article

10-14-2014 Brm, brmmmm: match engine!

Match Engine (ME) je softver koji generiše sve događaje jednog Hattrick meča i tako generiše i konačan rezultat. Tokom godina bio je to verovatno najviše kritikovani deo ove igre (ne uvek na pravi način) ali ova ključna komponenta je deo ove igre za koji bi mnogi korisnici želeli da se poboljša i obnovi (posebno posle neočekivanog poraza).
Ali dok se većina nas žali na ME, da li ste sigurni da znate KAKO on radi?
U ovom članku smo dali sve od sebe da vam objasnimo te unutrašnje mahinacije!
Uz malo sreće, čitajući ovaj članak i učeći ponešto o tome, bićete u mogućnosti da razumete ovu igru malo bolje i da unapredite svoju veštinu pravljenja naloga za meč.
I što je najvažnije, sledeći put kada izgubite meč uprkos boljim ocenama na svim delovima terena, bićete u mogućnosti da napišete mnogo tehnički potkovaniji post na temi „Kukanje“ pod naslovom “Zašto sam izgubio?” :)

Nadamo se da ćete uživati!

446 views Written by Pesnik

Read article

8-26-2014 Lažni Matija

Život piše romane, a Hettrik je za sve ove godine ispisao mnogo priča (kao onu kada je mladoženja na dan svadbe igrao meč protiv svog venčanog kuma), od kojih bih da izdvojim jednu zbog koje se i dan danas iskidam od smeha, iako sam je pročitao i prepričao nebrojeno puta za sve ove godine od njenog nastanka.

611 views Written by Pesnik

Read article

8-11-2014 10 godina kasnije

Posle deset godina nije moguće ne osvrnuti se na to šta ustvari jedna online igra znači svima nama i koliko je ona i sve oko nje uticala na naše živote. Evo jedne kratke priče o tome iz ugla jednog od dvocifrenih. :)

571 views Written by Neledoc

Read article

8-5-2014 Kako upravljati finansijama kluba?

Kao što svi već verovatno znate, finansije su jedan od najbitnijih elemenata koji utiče na napredovanje (a i na nazadovanje) Vašeg tima na Hattrick-u. Često se dešava da menadžeri početnici zapadnu u finansijske poteškoće prilikom vođenja kluba. Ovim člankom želimo da im olakšamo posao. Takođe, možda ćemo pomoći mnogo "iskusnijim" menadžerima da isprave neke greške koje eventualno prave prilikom vođenja finansija svog kluba.

626 views Written by deni_10

Read article

9-12-2013 Uručenje pehara pobedniku 25. SD kupa

Po lepom letnjem danu početkom jula, sastadoše se smederevci sa Velikim ElKampom u hladovini ispod lipe. Povod je bio uručenje pehara koji je bio namenjen osvajaču 25. SD kupa.

Prijatna atmosfera, par pića na stolu, smešak na licu osvajača i pomalo zbunjenost takvim prijemom. Čast nam je da posle 8 godina i dalje promovišemo Hattrick i smederevsku regiju makar i ovakvim simboličnim putem.

(http://www.sdkup.com/wp-content/uploads/2013/08/25SDKupDodelaPehara.jpg)

740 views Written by smezuljak

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 Next page
 
 
Server 096