We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Serbia »   Overview 

Serbia Serbia

National Info

Season 42 is being played right now.

Has 32 regions and is located in Europe. Currency is dinar.

Out of 10 920 available teams, of which 2 508 are active, 42 are logged in.

Hattrick Press

11-18-2014 O sistemima i zaboravljenim vrednostima

Rizikujući da opet stanem na žulj dobrom delu igračke zajednice, koji je uložio neko vreme mukotrpno radeći i stvarajući od reprezentacije ozbiljan sistem u svetskim okvirima koji funkcioniše već nekoliko godina, smatram da je upravo takav sistem lišen bilo kakve kreativnosti i mogućnosti improvizacije jedan od krivaca za pad interesovanja igračke zajednice za rad reprezentacije.

29 views Written by GM-Vlada_D

Read article

10-14-2014 Brm, brmmmm: match engine!

Match Engine (ME) je softver koji generiše sve događaje jednog Hattrick meča i tako generiše i konačan rezultat. Tokom godina bio je to verovatno najviše kritikovani deo ove igre (ne uvek na pravi način) ali ova ključna komponenta je deo ove igre za koji bi mnogi korisnici želeli da se poboljša i obnovi (posebno posle neočekivanog poraza).
Ali dok se većina nas žali na ME, da li ste sigurni da znate KAKO on radi?
U ovom članku smo dali sve od sebe da vam objasnimo te unutrašnje mahinacije!
Uz malo sreće, čitajući ovaj članak i učeći ponešto o tome, bićete u mogućnosti da razumete ovu igru malo bolje i da unapredite svoju veštinu pravljenja naloga za meč.
I što je najvažnije, sledeći put kada izgubite meč uprkos boljim ocenama na svim delovima terena, bićete u mogućnosti da napišete mnogo tehnički potkovaniji post na temi „Kukanje“ pod naslovom “Zašto sam izgubio?” :)

Nadamo se da ćete uživati!

191 views Written by Pesnik

Read article

8-26-2014 Lažni Matija

Život piše romane, a Hettrik je za sve ove godine ispisao mnogo priča (kao onu kada je mladoženja na dan svadbe igrao meč protiv svog venčanog kuma), od kojih bih da izdvojim jednu zbog koje se i dan danas iskidam od smeha, iako sam je pročitao i prepričao nebrojeno puta za sve ove godine od njenog nastanka.

343 views Written by Pesnik

Read article

8-11-2014 10 godina kasnije

Posle deset godina nije moguće ne osvrnuti se na to šta ustvari jedna online igra znači svima nama i koliko je ona i sve oko nje uticala na naše živote. Evo jedne kratke priče o tome iz ugla jednog od dvocifrenih. :)

333 views Written by Neledoc

Read article

8-5-2014 Kako upravljati finansijama kluba?

Kao što svi već verovatno znate, finansije su jedan od najbitnijih elemenata koji utiče na napredovanje (a i na nazadovanje) Vašeg tima na Hattrick-u. Često se dešava da menadžeri početnici zapadnu u finansijske poteškoće prilikom vođenja kluba. Ovim člankom želimo da im olakšamo posao. Takođe, možda ćemo pomoći mnogo "iskusnijim" menadžerima da isprave neke greške koje eventualno prave prilikom vođenja finansija svog kluba.

355 views Written by deni_10

Read article

9-12-2013 Uručenje pehara pobedniku 25. SD kupa

Po lepom letnjem danu početkom jula, sastadoše se smederevci sa Velikim ElKampom u hladovini ispod lipe. Povod je bio uručenje pehara koji je bio namenjen osvajaču 25. SD kupa.

Prijatna atmosfera, par pića na stolu, smešak na licu osvajača i pomalo zbunjenost takvim prijemom. Čast nam je da posle 8 godina i dalje promovišemo Hattrick i smederevsku regiju makar i ovakvim simboličnim putem.

(http://www.sdkup.com/wp-content/uploads/2013/08/25SDKupDodelaPehara.jpg)

504 views Written by smezuljak

Read article

8-12-2013 Iskustvo jednog nesrecnika -> Kako igrati HT a preziveti udare "Randoma"

Jedini nacin kako da se ekonomski osigura tim za ostvarivanje pravih rezultata tj. igrati Super ligu, osvojiti Kup (a da nisi kamikaza), igra Masters, a da se pritom padne brzo u nemilost "Randoma" zbog kojeg se gube utakmice koje dovode do dugoročne stagnacije, u na primer u četvrtoj ligi, je da se upozna Bob u banci. Džaba igranje u drugoj ili trećoj ligi ako preti bankrot. Evo, opisaću moj primer... nesreće.

703 views Written by Mndra

Read article

8-11-2012 Šta je to Hattrick?

Šta je to Hattrick? Igrica. Fudbal menadžer gde imaginarni igrači igraju u imaginarnim timovima i donose pravu radost nekakvim kompjuterašima koji svaku subotu, tu malo pre ručka, u nebesa dižu svoje taktičko umeće ili pljuju Debelog Šveda preteći da će se kad tad osvetiti. Nešto poput koka kole. Kad jednom probaš i svidi ti se, ne prestaješ da konzumiraš. Pre svega zajednica, koja je uvek tu. I kad slaviš, i kad gubiš, da te podrži posavetuje a nekada da i iskritikuje.

488 views Written by GM-Vlada_D

Read article

3-29-2012 Hattrick, velika pomoć, razonoda i uteha slepima

Ovde ne tražim nikakvo sažaljenje, nikakva divljenja, milion HT aplauza, ne tražim ništa. Želim samo da opišem svoje pozitivno HT iskustvo iz ugla čoveka, tojest mene, koji je potpuno slep. Želim da kažem par reči o značaju Hattrick-a za mene lično i za zajednicu slepih širom sveta uopšte. I premda sam voleo da se ovo objavi u globalnom presu, iako govorim engleski, ne govorim ga toliko dobro da bih sve emocije mogao da pretočim tamo. Ako neko bude smatrao zanimljivim, slobodno ga može prevesti za global, ili kao čisti moj tekst, ili u vidu intervjua.

982 views Written by agasoft

Read article

1-27-2012 Istorijski uspeh NT Srbija

Danas je taj dan! Reprezentaciji Srbije u najpopularnijoj simulaciji širom Interneta bile su potrebne 32 sezone (više od 10 nevirtuelnih godina) da se probije među 16 najjačih reprezentacija na svetu. Kada neki minut pre 20:00 večeras na travu Trinidada, a bogme i Tobaga, pod reflektore stadiona The Carnival Grounds i pred 85 hiljada raspevanih i razigranih navijača, istrče puleni Neledoca predvođeni kapitenom Gezom, Srbija već može da slavi jedan istorijski podvig.

Nismo, ipak, poslali selktora, trenere i Zlatnu generaciju HT Srbije na daleki put samo da bi istrčali na teren. Od 20:00 večeras, u ponedeljak i sledećeg petka NT Srbija vojevaće teške borbe protiv selekcija Švedske, Singapura i Lihtenštajna sa zdušnom željom da odemo još korak dalje - među osam najjačih na svetu. Bodriće ih cela naša mala HT zajednica i iščekivaće noć sledećeg petka kako bi proslavila jedan novi istorijski uspeh.

687 views Written by LA-savcenko

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 Next page
 
 
Server 095