We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Srbija »   Overview 

Srbija Serbia

National info

Season 40 is being played right now.

Has 32 regions and is located in Europe. Currency is dinar.

Out of 10 920 available teams, of which 2 759 are active, 6 are logged in.

Hattrick Press

9-12-2013 Uručenje pehara pobedniku 25. SD kupa

Po lepom letnjem danu početkom jula, sastadoše se smederevci sa Velikim ElKampom u hladovini ispod lipe. Povod je bio uručenje pehara koji je bio namenjen osvajaču 25. SD kupa.

Prijatna atmosfera, par pića na stolu, smešak na licu osvajača i pomalo zbunjenost takvim prijemom. Čast nam je da posle 8 godina i dalje promovišemo Hattrick i smederevsku regiju makar i ovakvim simboličnim putem.

(http://www.sdkup.com/wp-content/uploads/2013/08/25SDKupDodelaPehara.jpg)

305 views Written by smezuljak

Read article

8-12-2013 Iskustvo jednog nesrecnika -> Kako igrati HT a preziveti udare "Randoma"

Jedini nacin kako da se ekonomski osigura tim za ostvarivanje pravih rezultata tj. igrati Super ligu, osvojiti Kup (a da nisi kamikaza), igra Masters, a da se pritom padne brzo u nemilost "Randoma" zbog kojeg se gube utakmice koje dovode do dugoročne stagnacije, u na primer u četvrtoj ligi, je da se upozna Bob u banci. Džaba igranje u drugoj ili trećoj ligi ako preti bankrot. Evo, opisaću moj primer... nesreće.

460 views Written by Mndra

Read article

8-11-2012 Šta je to Hattrick?

Šta je to Hattrick? Igrica. Fudbal menadžer gde imaginarni igrači igraju u imaginarnim timovima i donose pravu radost nekakvim kompjuterašima koji svaku subotu, tu malo pre ručka, u nebesa dižu svoje taktičko umeće ili pljuju Debelog Šveda preteći da će se kad tad osvetiti. Nešto poput koka kole. Kad jednom probaš i svidi ti se, ne prestaješ da konzumiraš. Pre svega zajednica, koja je uvek tu. I kad slaviš, i kad gubiš, da te podrži posavetuje a nekada da i iskritikuje.

293 views Written by GM-Vlada_D

Read article

3-29-2012 Hattrick, velika pomoć, razonoda i uteha slepima

Ovde ne tražim nikakvo sažaljenje, nikakva divljenja, milion HT aplauza, ne tražim ništa. Želim samo da opišem svoje pozitivno HT iskustvo iz ugla čoveka, tojest mene, koji je potpuno slep. Želim da kažem par reči o značaju Hattrick-a za mene lično i za zajednicu slepih širom sveta uopšte. I premda sam voleo da se ovo objavi u globalnom presu, iako govorim engleski, ne govorim ga toliko dobro da bih sve emocije mogao da pretočim tamo. Ako neko bude smatrao zanimljivim, slobodno ga može prevesti za global, ili kao čisti moj tekst, ili u vidu intervjua.

765 views Written by agasoft

Read article

1-27-2012 Istorijski uspeh NT Srbija

Danas je taj dan! Reprezentaciji Srbije u najpopularnijoj simulaciji širom Interneta bile su potrebne 32 sezone (više od 10 nevirtuelnih godina) da se probije među 16 najjačih reprezentacija na svetu. Kada neki minut pre 20:00 večeras na travu Trinidada, a bogme i Tobaga, pod reflektore stadiona The Carnival Grounds i pred 85 hiljada raspevanih i razigranih navijača, istrče puleni Neledoca predvođeni kapitenom Gezom, Srbija već može da slavi jedan istorijski podvig.

Nismo, ipak, poslali selktora, trenere i Zlatnu generaciju HT Srbije na daleki put samo da bi istrčali na teren. Od 20:00 večeras, u ponedeljak i sledećeg petka NT Srbija vojevaće teške borbe protiv selekcija Švedske, Singapura i Lihtenštajna sa zdušnom željom da odemo još korak dalje - među osam najjačih na svetu. Bodriće ih cela naša mala HT zajednica i iščekivaće noć sledećeg petka kako bi proslavila jedan novi istorijski uspeh.

487 views Written by LA-savcenko

Read article

11-3-2011 SD kup - 20 sezona kasnije

SD kup je jedan od kupova sa najdužom tradicijom u Srbiji.

Dvadeset sezona je prošlo od prvog SD kupa. Matematički gledano: 20 sezona, 320 nedelja, 6.5 godina, 15 različitih timova je osvajalo titulu, 4 tima poseduje po dve titule, 2 tima su uspeli i da odbrane osvojenu titulu, 2 tima poseduje "fer plej trofej", 1 tim je odigrao svih 19 dosadašnjih kupova..

Bež'te slepci, stižu smederevci!!! (http://goo.gl/osQHv)

270 views Written by smezuljak

Read article

10-17-2011 Sa druge strane GM-Neledoc

Ovu seriju intervjua sam namerno počeo sa GM-Neledoc-om i to iz dva razloga. Prvi je naravno taj što ima status gamemastera igrice pa se ovim putem nadam da će mi možda nekad i progledati kroz prste ako budem šetao na granici dozvoljenog. :) Drugi je naravno selektorska pozicija i moje uverenje da bez obzira na moju ambicioznost i upornost, nikad neću intervjuisati nijednog selektora (mada sam svojevremno hteo da jurim Antića po Kovilovu). Elem, da počnemo..

373 views Written by GM-Vlada_D

Read article

3-9-2011 Treningom prekida do II lige

Pre neki dan pogledah istoriju mog kluba i slucajno zapazih - u prvih 13(!) sezona igranja osvojio sam samo jedan trofej, a u poslednjih 6 sezona čak 5 trofeja. Prst na čelo i razmišljanje u čemu je ranije bio problem. Ogroman uticaj pre svega imaju saveti drugih menadžera, sistematsko podmlađivanje tima i multiskil igrači. Ipak, rezultatski uspon poklapa baš sa početkom terniranja prekida!

U želji da podelim moja iskustva i približim ovaj trening ostalim menadžerima, dobio sam inspiraciju da napišem ovaj članak.

1859 views Written by smezuljak

Read article

11-10-2010 Kružni trening

Da bih napisao ovaj članak, da bi to ustvari imalo nekog smisla, sačekao sam da se objave promene za sledeću sezonu i sa nestankom treninga forme ovaj članak će na neki način postati realnost za sve menadzere. Možda preterujem ali svakako će pomoći onima koji su se našli u neobranom grožđu. Ograničene i uske sastave koji imaju samo 12-13 igrača će uskoro zameniti ekipe koje će imati 16-17 igrača. Tako će barem biti za one koji žele da napreduju. Ono što može da vas razlikuje od konkurencije je mogućnost da povećavate ili barem održavate vrednost svih svojih igrača.

1296 views Written by Aleksandar-GIGANT

Read article

11-8-2010 Gužva u SD kupu, MCiGGzy zakuvao čorbu

Kontroverzni menadžer MCiGGzy (618833) zahtevao promenu pravila kako bi prošao u drugi krug SD kupa.

380 views Written by Alex_SD

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 Next page
 
 
Server 095