We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Slovenia »   Overview 

Slovenia Slovenia

National Info

Season 43 is being played right now.

Has 18 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 2 154 are active, 299 are logged in.

Hattrick Press

7-1-2015 Vodič za Hattrick Youthclub (Bencak)

V pavzi med sezonama imamo več časa, da se posvetimo našemu podmladku. Mladinska Akademija bi morala biti pomemben del vsakega kluba. Je generator dodatnega denarja, tako s takojšnjo prodajo kot s kasnejšimi odstotki od nadaljnjih prodaj domačih igralcev. Z njo lahko ustvarjamo "srčaste", doma vzgojene igralce, ki imajo bonus na vse svoje sposobnosti, dokler igrajo za naš klub. Nenazadnje pa sta tu še dve reprezentanci, U20 ter članska, ki se obe napajata prav iz tega vira, in verjetno ni veliko managerjev, ki ne bi bili veseli in ponosni, da lahko prav njihov igralec obleče slovenski grb.

Ker selekcija in vzgoja dobrih mladincev ni povsem enostaven posel, imamo na voljo nekaj orodij, ki nam pomagajo izvleči iz sistema največ. Uporabnik Bencak (8224811) je napisal vodič za uporabo dobrega pripomočka za vodenje Mladinske Akademije, ki vam lahko olajša delo in pomaga pri vzgoji še boljših mladincev - Hattrick Youthclub. V članku je vodič zaradi omejenega prostora malce skrčen, zato je na začetku podana povezava do originalnega prispevka na forumu.

148 views Written by shasso

Read article

6-15-2015 Simonu v spomin

MOD-Simon76 (1167195) ni več med nami.

306 views Written by LA-artod

Read article

5-27-2015 HT piknik ob finalu pokala 02.06.2015

V torek, 2. junija 2015, bo potekalo tradicionalno poletno srečanje slovenske HT skupnosti z RL nogometno tekmo in velikim piknikom ob ogledu finala Pokala Slovenije (526966936) v Rekreacijskem centru Urbanija v Lukovici.

Več informacij v članku in na forumu (16810631.1).
Toplo vabljeni!

101 views Written by LA-artod

Read article

4-28-2015 Starec in Hattrick

Ernest Hemingway je v eni izmed svojih knjig z naslovom »Starec in morje« napisal »A man can be destroyed but not defeated« (Človek je lahko uničen, ampak ne poražen). Ta stavek se resnično prilega k življenjepisu enega izmed uporabnikov v Hattricku, gre za 80-letnega uporabnika z vzdevkom ignac35 (5827577). V tem članku vam predstavljamo intervju z omenjenim, najstarejšim uporabnikom Hattricka na Poljskem, morda celo na svetu.

(http://s8.postimg.org/xttl3nc91/80_years_old_user.jpg)

Članek je prevod poljskega (18833), avtor Dovco_HandF (7865524).

299 views Written by Bobovnick

Read article

4-11-2015 Slovenija v Hattrick Mastersu

Pozdravljeni,

pogovoril sem se z randomirjem in artodom, managerjema, ki nas bosta v tej sezoni predstavljala na Hattrick Mastersu. Prvi je odgovarjal kratko, hudomušno in jedrnato, drugi pa se je pričakovano zatopil v vprašanja in odgovarjal bolj diplomatsko. Odgovorila sta mi na nekaj zanimivih vprašanj, sam od njiju glede na znanje Hattricka pričakujem vsaj polfinale!

Za tiste, ki morebiti ne veste, kaj je Hattrick Masters; to je tekmovanje, v katerem se vsako sezono pomerijo pokalni in prvoligaški zmagovalci iz prav vseh Hattrick držav! Randomir, ki je osvojil prvo ligo, v prvem krogu igra proti egipčanskemu predstavniku hmagedu79 (526077801), medtem ko se bo artod, pokalni zmagovalec prejšnje sezone, pomeril z brazilskim predstavnikom L Rajo, ki ga je v svojem slogu že označil za ''superiornega'' in mu prepustil vlogo favorita (526077760).

Za konec ogrevanja pred intervjujem naj dodam še, da slovenski rekord v tem najelitnejšem klubskem Hattrick tekmovanju drži Federinho, ki se je prebil do polfinala, poti pa mu je prekrižal kasnejši zmagovalec tiste sezone Mastersa (267995070).

371 views Written by RA-11

Read article

4-3-2015 Kvalifikacije NT reprezentance

Državna reprezentanca je odlična vstopna točka za bolj podrobno spoznavanje sveta Hattricka in ker je poleg selektorja za uspešno delo nuja tudi ekipa zagretih uporabnikov, se za vsakega, ki bi rad izkoristil priložnost, najde primerno delo, saj lahko reprezentanci pomagate na mnogo načinov. Od treniranja slovenskih igralcev, sodelovanja v debatah o tekmah, koordinacije prodaje potencialov do bolj ustvarjalnega dela kot je na primer skrb za uvodnike pred tekmami. Možnosti je veliko, potrebno je le stopiti iz množice in povedati kaj vas veseli (moj mejl že pričakuje pisma :D).

459 views Written by Tweir

Read article

3-14-2015 Analiza U-20 kvalifikacij (posamezne tekme)

Drugi del analize našega cikla zajema posamične obravnave tekem ter razmišljanja in občutke, ki sem jih doživljal v času priprav in spremljanju le teh.

S kronološkim pregledom tekem upam, da vzbudim občutek bralcu, kakšni so občutki ob dobrih in slabih stvareh, ki se ti kot selektorju dogajajo skozi to burno, napeto in predvsem zanimivo obdobje selektorskega dela.

Predlagam, da omenjen del preberete po prvi polovici prvega članka, saj umestitev tega dela spada v ta del celotne zgodbe.

569 views Written by kepica

Read article

3-14-2015 Analiza U-20 kvalifikacij

V tem članku vam predstavljam svoje doživljanje kvalifikacijskega cikla naše slovenske mladinske reprezentance skozi oči selektorja.

Ker je to moja prva izkušnja kot selektor, je še toliko bolj posebna in specifična.

Prijetno branje.

566 views Written by kepica

Read article

3-1-2015 Tisoč obrazov sreče

Brez sreče ne moreš osvojiti pokala - ampak sreča ima nešteto obrazov, nesreča pa samo enega - poraz.
Kratek povzetek tega, kaj zame pomeni imeti srečo v pokalu.

907 views Written by LA-artod

Read article

2-11-2015 Ercanto - Mož, ki je definiral moderen Hattrick

Tokrat sem se podal v Španijo, kjer sem se pogovarjal z enim izmed najizkušenejših uporabnikov na svetu. Ercantom. Znan je po svojem trgovanju z igralci, s katerimi si zasluži bajne vsote in lahko financira ekipo, ki bi sicer v nižjih ligah pogorela. Kaj nam je povedal? Berite dalje.

1024 views Written by forest727

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095