We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Slovenia »   Overview 

Slovenia Slovenia

National Info

Season 42 is being played right now.

Has 18 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 2 291 are active, 73 are logged in.

Hattrick Press

4-28-2015 Starec in Hattrick

Ernest Hemingway je v eni izmed svojih knjig z naslovom »Starec in morje« napisal »A man can be destroyed but not defeated« (Človek je lahko uničen, ampak ne poražen). Ta stavek se resnično prilega k življenjepisu enega izmed uporabnikov v Hattricku, gre za 80-letnega uporabnika z vzdevkom ignac35 (5827577). V tem članku vam predstavljamo intervju z omenjenim, najstarejšim uporabnikom Hattricka na Poljskem, morda celo na svetu.

(http://s8.postimg.org/xttl3nc91/80_years_old_user.jpg)

Članek je prevod poljskega (18833), avtor Dovco_HandF (7865524).

194 views Written by Bobovnick

Read article

4-11-2015 Slovenija v Hattrick Mastersu

Pozdravljeni,

pogovoril sem se z randomirjem in artodom, managerjema, ki nas bosta v tej sezoni predstavljala na Hattrick Mastersu. Prvi je odgovarjal kratko, hudomušno in jedrnato, drugi pa se je pričakovano zatopil v vprašanja in odgovarjal bolj diplomatsko. Odgovorila sta mi na nekaj zanimivih vprašanj, sam od njiju glede na znanje Hattricka pričakujem vsaj polfinale!

Za tiste, ki morebiti ne veste, kaj je Hattrick Masters; to je tekmovanje, v katerem se vsako sezono pomerijo pokalni in prvoligaški zmagovalci iz prav vseh Hattrick držav! Randomir, ki je osvojil prvo ligo, v prvem krogu igra proti egipčanskemu predstavniku hmagedu79 (526077801), medtem ko se bo artod, pokalni zmagovalec prejšnje sezone, pomeril z brazilskim predstavnikom L Rajo, ki ga je v svojem slogu že označil za ''superiornega'' in mu prepustil vlogo favorita (526077760).

Za konec ogrevanja pred intervjujem naj dodam še, da slovenski rekord v tem najelitnejšem klubskem Hattrick tekmovanju drži Federinho, ki se je prebil do polfinala, poti pa mu je prekrižal kasnejši zmagovalec tiste sezone Mastersa (267995070).

260 views Written by RA-11

Read article

4-3-2015 Kvalifikacije NT reprezentance

Državna reprezentanca je odlična vstopna točka za bolj podrobno spoznavanje sveta Hattricka in ker je poleg selektorja za uspešno delo nuja tudi ekipa zagretih uporabnikov, se za vsakega, ki bi rad izkoristil priložnost, najde primerno delo, saj lahko reprezentanci pomagate na mnogo načinov. Od treniranja slovenskih igralcev, sodelovanja v debatah o tekmah, koordinacije prodaje potencialov do bolj ustvarjalnega dela kot je na primer skrb za uvodnike pred tekmami. Možnosti je veliko, potrebno je le stopiti iz množice in povedati kaj vas veseli (moj mejl že pričakuje pisma :D).

341 views Written by Tweir

Read article

3-14-2015 Analiza U-20 kvalifikacij (posamezne tekme)

Drugi del analize našega cikla zajema posamične obravnave tekem ter razmišljanja in občutke, ki sem jih doživljal v času priprav in spremljanju le teh.

S kronološkim pregledom tekem upam, da vzbudim občutek bralcu, kakšni so občutki ob dobrih in slabih stvareh, ki se ti kot selektorju dogajajo skozi to burno, napeto in predvsem zanimivo obdobje selektorskega dela.

Predlagam, da omenjen del preberete po prvi polovici prvega članka, saj umestitev tega dela spada v ta del celotne zgodbe.

481 views Written by kepica

Read article

3-14-2015 Analiza U-20 kvalifikacij

V tem članku vam predstavljam svoje doživljanje kvalifikacijskega cikla naše slovenske mladinske reprezentance skozi oči selektorja.

Ker je to moja prva izkušnja kot selektor, je še toliko bolj posebna in specifična.

Prijetno branje.

481 views Written by kepica

Read article

3-1-2015 Tisoč obrazov sreče

Brez sreče ne moreš osvojiti pokala - ampak sreča ima nešteto obrazov, nesreča pa samo enega - poraz.
Kratek povzetek tega, kaj zame pomeni imeti srečo v pokalu.

800 views Written by LA-artod

Read article

2-11-2015 Ercanto - Mož, ki je definiral moderen Hattrick

Tokrat sem se podal v Španijo, kjer sem se pogovarjal z enim izmed najizkušenejših uporabnikov na svetu. Ercantom. Znan je po svojem trgovanju z igralci, s katerimi si zasluži bajne vsote in lahko financira ekipo, ki bi sicer v nižjih ligah pogorela. Kaj nam je povedal? Berite dalje.

922 views Written by forest727

Read article

2-4-2015 HT srečanje ob finalu pokala 10.02.2015

V torek, 10. februarja 2015, bo potekalo tradicionalno srečanje slovenske HT skupnosti z ogledom finala Pokala Slovenije (512485455) v lokalu Snajper v Ledina centru v Ljubljani.

Več informacij v članku in na forumu (16751123.1).
Toplo vabljeni!

876 views Written by LA-artod

Read article

2-2-2015 Tako blizu, a še vedno tako daleč: polfinale Pokala

Ostale so še štiri ekipe, za dvig pokala pa sta potrebni le še dve zmagi. Vihre so prejšnji teden naredile najboljši vtis z daleč najvišjimi ratingi - 528 točk. A kot smo že tolikokrat videli, to ne pomeni veliko. Vsi, ki so pririnili tako daleč, so dovolj sposobni ali srečni, da sestavijo zmagovalno taktiko. Na koncu bo le eden skakal od veselja, trije pa se bodo držali za glave.

897 views Written by shasso

Read article

1-26-2015 Četrtfinale Pokala: ples drugoligašev, ljubljanska regija pogorela

Pokal Slovenije se bliža vrhuncu, po jutrišnjih tekmah bomo imeli samo še štiri kandidate za končno zmago. Med osmimi četrtfinalisti najdemo same drugoligaše, ki kot krvoločni volkovi krožijo tako okoli prve lige kot okoli pokalne lovorike. Eden od njih, FC Vihre, je v prejšnjem krogu izločil presenečenje sezone ShadoW Wolfs, ki mu prvoligaši niso bili kos (512134450).
Zanimiva je tudi regionalna zastopanost preostalih ekip. Ljubljana, sicer najštevilčnejša in najmočnejša slovenska regija, nima zastopnika, mariborske ekipe so tri, ostale pa prihajajo iz vseh možnih koncev države.

919 views Written by shasso

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095