We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Slovenia »   Overview 

Slovenia Slovenia

National Info

Season 45 is being played right now.

Has 18 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 1 760 are active, 106 are logged in.

Hattrick Press

5-24-2016 Pogovor z zmagovalcem pokala Slovenije

Verjetno ste si ogledali finale slovenskega pokala v živo in se že nestrpno sprašujete zakaj še ni članka o zmagovalcu? Ne, ni krivda v lenih urednikih temveč v tem, da smo morali iti po intervju kar na daljno Tajsko, kjer svoj zasluženi dopust uživa g. Shasso (4016647), lastnik zmagovite ekipe Bureki FTW (528373).
Strasten plesalec, ki rad potuje in je nad Slovenijo naredil že skoraj križ je v Hattricku to sezono osvojil eno od dveh najprestižnejših trofej, pokal Slovenije. Kako mu je to uspelo in na kakšen način gradi svojo HT ekipo pa si preberite v sledečem članku.

66 views Written by DragoGrom

Read article

4-19-2016 Še zadnjič: Oton Laura

Po tragičnem in nezasluženem porazu proti Turčiji so bile strasti v reprezentanci zelo razgrete, toda kar je naprej izgledalo kot hud razkol med igralci in selektorjem ter mejilo na vsesplošni pretep, se je nato izteklo veliko bolj miroljubno, tako da so danes spet vsi prijatelji. S tem se je spremenila tudi vsebina našega intervjuja, kajti takoj po tekmi nam je Oton Laura (kot je to danes v modi) že kazal SMS sporočila, ki jih je izmenjeval s selektorjem in za katera je želel, da jih objavimo, danes pa odstopil od svoje namere in raje podal ganljiv intervju ob koncu reprezentančne poti.

187 views Written by PohanD

Read article

3-30-2016 Kako najlažje do Prve lige

Nekdaj nas je v Sloveniji igralo 7000+ managerjev, danes le še slabih 1900, kar namiguje na nižjo kakovost, konkurenco in posledično lažji pohod v Prvo ligo. Toda v prvi ligi je še vedno prostora le za 8 ekip. Ta konstanta ostaja in pomeni, da ta podvig še vedno ni mačji kašelj. A nikar ne skrbite, sedaj je tukaj jagodacept. Naročite še danes in vdihnite uspeh v vašo vizijo prihodnosti. :D

325 views Written by jagoda

Read article

2-14-2016 S streli od daleč do vrha

Domači uporabnik nejko91 (5413698) je ravno ob pravem času spisal članek o gradnji ekipe za igranje taktike strelov od daleč. Včeraj je namreč s svojim moštvom dosegel rezultat, ki ga bo zelo zelo težko ponoviti - polfinale Pokala podpornikov Hattricka! (Supporter Week Trophy (2108472)). Jasen dokaz, da se na ta način da igrati na najvišjem, celo svetovnem nivoju! Njegovi Shadow Wolfs so se to sezono prebili že v Prvo ligo, kjer bodo očitno zelo konkurenčni za naslov.
Vabljeni k zanimivemu branju!

438 views Written by LA-nejko91

Read article

12-22-2015 Kako Spodnji Duplek premaga FC Barcelono

Zgornji naslov je mišljen simbolično. A vseeno bo v tem članku govora o tekmi, kjer je popoln "outsider" premaga nekajkrat boljšo ekipo. Tako da bi se naslov članka lahko tudi imenoval «Kako premagati 27x boljšo ekipo?«

Pokalna tekmovanja se približujejo k sklepnemu delu, a vseeno se bom raje dotaknil tekme v 1. kolu slovenskega Smaragdnega pokala, kjer je ekipa NK Vitezi Šentjur izločila ekipo NK Lina:
NK Vitezi Šentjur 1 - 0 NK Lina (553956210)

Vitezi so bili v tej tekmi popolni outsajderji, saj so imeli ta dan skupni TSI ekipe komaj 35k, nasprotna ekipa pa kar 971k. Kar pomeni 27x višji skupni TSI. Skupno je ekipa Vitezov imela samo dobrih 12k plač, NK Lina pa kar 271k.

Po tekmi je sicer NK Lina prodal nekaj igralcev, zato so sedaj številke malo nižje. A na prvi pogled vseeno izgleda, da bi v tej tekmi morali gladko napredovati. V članku bom razkril, ali je bilo temu res tako, ali pa so številke, kot pogostokrat, le zavajale. Oglasil se nam bo tudi sam zmagovalec dvoboja, in razkril, kako se je pripravljal na omenjeno tekmo.

Želim vam prijetno branje.

1415 views Written by Jaysmin

Read article

12-13-2015 "Med ljudmi" ali kaj je novega v slovenskem Hattricku?

V članku, ki se vam ponuja, lahko preberete intervjuje z različnimi, bolj ali manj znanimi managerji slovenskih ekip, ki smo jih povprašali o trenutnem dogajanju v njihovih štabih in v igri na splošno. Ujeli smo serijskega zmagovalca zadnjih sezon, novega selektorja članske ekipe, dinozavra s presladkim nadimkom, novinca, člana vse bolj ogrožene vrste v HT, ter managerja ekipe, na katero so spremembe v tej sezoni verjetno najbolj vplivale.
Vabljeni k branju!

464 views Written by shasso

Read article

9-7-2015 Slovenski pokal: Četrtfinale!

Za nami je divji pokalni krog, kjer sta prva nosilca skoraj izpadla, izgubili pa smo še enega od zmagovalcev iz prejšnjih sezon.
Ostalo je le še 8 ekip, smo že v fazi, kjer se začenjajo mahinacije z intenzivnostjo treninga (pa tudi MOTS-ov bo vse več), tako da zna kakšna ekipa presenetiti z zelo visokim ratingom sredine.
Vabljeni k pregledu dogajanja prejšnji teden in napovedi novega kroga.

562 views Written by shasso

Read article

8-31-2015 Slovenski pokal: Top 16

Objavljamo pregled dogajanja v pokalu in najavo novega kroga. Vabljeni na forum, kjer lahko rečemo kakšno na to temo. Katere tekme bodo najbolj zanimive? Koga bi radi videli v finalu? Kdo bo pobral lovoriko?
Povezava do nitke na forumu: (16837634.1)

452 views Written by shasso

Read article

8-28-2015 O novem tekmozavru s HPE-Dantekavalo

Spoznajmo osebo, ki je odgovorna za glavnino sprememb v novem Tekmozavru. To je HPE-Dantekavala (10800601), najnovejši član HT ekipe!

Bi radi izvedeli več o svežih spremembah pri računanju ratingov? Morda o tem, v katero smer gre Hattrick v prihodnosti ali o tem, kaj se je spremenilo v Hattrick člankih?

Tukaj boste zvedeli vse, ampak vsega vam ne moremo razkriti že v uvodu. Branje začinite s šilcem ouza - naš sogovornik je namreč Grk. :)

579 views Written by LA-artod

Read article

7-31-2015 HT osebje

Spoštovani Hattrickaši.

Na voljo vam je nov članek na temo osebja, kjer je malo bolje razloženo, kako se lahko poslužite sistema uporabe več kot 5 članov osebja v tednu in vseeno izkoristite njihov 100% učinek.

Zadeva je napisana po navdihu uporabnika Korenje (6217478), ki je na globalu zadevo podrobno obrazložil. Za vas objavljamo prevod njegovega dela.

1087 views Written by kepica

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095