We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Overview 

Norway Norway

National Info

Season 45 is being played right now.

Has 23 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 5 213 are active, 128 are logged in.

Hattrick Press

3-6-2013 Hattrick gjennomfører Supporter reform!

I dag annonserte HTene det mange av oss i lang tid har sett hintene til på Global, nemlig en reform av Supporterpakken de tilbyr. Meldingen fra Hattrick kan sees i sin helhet her: (/MyHattrick/Editorials/).

Meldingen om denne reformen av Supporterpakken, har skapt til store diskusjoner på Global, men også på det norske forumet. Vi oppfordrer alle til å delta med sine tanker i debatten, du finner korrekte tråder her:

Norge - (Om de nye endringene) - (16147207.1)
Global - (Om den Supporter reformen) - (16147314.1)
Global - (Om å ha to lag) - (16147315.1)

309 views Written by Kickstar

Read article

2-26-2013 ★Eventyret i Kuwait★

Et eventyr er over. Nesten ihvertfall.

For 3 sesonger siden ble jeg for første gang valgt til landslagssjef i det lille landet Kuwait i Midtøsten på grunnlag av hjelpen jeg gav dem over flere sesonger og alt det jeg lærte av min aller beste mentor - Kuwaitiske Hippolyta, som skal ha mye av æren for den kunnskapen jeg har i dag.

Disse 3 (snart 4) sesongene som landslagssjef har virkelig vært moro og lærerikt. Hvem skulle vel trodd at det var moro å sette av timevis til HT hver uke og vite at det forventes at en gjør en jobb? Vel, oppturer ble det nok av, og gleden manglet det ikke på selv om nedturene snek seg inn innimellom. Jeg har aldri angret på at jeg valgte å gå veien om landslagsfotballen fra starten av, og kommer med trygghet aldri til å gjøre det heller.

364 views Written by MOD-Marius_J

Read article

2-15-2013 Guide: Hvordan bygge et LS-lag

Original artikkel: (16500) oversetting godkjent av artikkelforfatter, og all kreditering skal derfor gå til han: (211978).

13. januar 2009 ble taktikken "Langskudd" introdusert til Hattrick. Frem til nå, har det vært lite tilgjengelig informasjon om denne taktikken. Det er funnet en empirisk formel for å kalkulere lagets taktikknivå ved bruk av Langskudd, en formel som ser ut til å fungere ganske bra, og det er til og med et verktøy som lar deg kalkulere ditt taktikknivå. I mellomtiden har noen langskudd lag vunnet den nasjonale cupen, eller til og med vunnet den nasjonale toppserien. Til tross for dette, er mange fortsatt skeptisk til Langskudd, og derfor er taktikken sjeldent blitt brukt. I denne artikkelen, som er en blanding av en nederlandsk artikkel skrevet av mokkel (506102) og mitt eget syn på Langskudd - vil jeg prøve å gi deg en praktisk oversikt over hvordan å bygge ditt eget brukbare Langskudd-lag innen fem sesonger med kun noen få millioner kroner. For, når Langskudd blir brukt på riktig måte, er Langskudd etter min mening den sterkeste taktikken på Hattrick.

725 views Written by Kickstar

Read article

2-12-2013 Hattrick Masters

Nok en gang er den gjevest turneringen for en klubbmanager på Hattrick i gang, nemlig Hattrick Masters. Første runde begynner 18. februar, og allerede da skal begge våre to kjemper ut i kamp.

275 views Written by Kickstar

Read article

11-29-2012 Jeg er Norsk

Røde, Hvite, Blå can be 3 strange words for an Italian guy. But I know they're three colours, and I know they're specials to me.

Står vi en for alle og alle for en aren't just words from a foreign football song. They mean we're a group, and we work together for the best of Norge NT.

With this article, I would like to let you know something more about me, and my time as Norge NT coach.

601 views Written by regia5

Read article

8-22-2011 HT-Radio Norge - Ny Ledelse

Etter at olli100 som kjent trakk seg som leder, har jeg, Marius_J, tatt over lederstillingen i et forsøk på å få radioen på beina igjen. Nå har jeg også fått SLV-Aasen som nestleder i HT-Radio Norge. SLV-Aasen var et naturlig valg, ettersom han er en av de mest interesserte i HT-Radio, og fordi vi allerede har et samarbeid i Rogaland Hattrickforbund som har fungert veldig bra. Vi satser på å fortsette det gode samarbeidet her i HT-Radio Norge.
Når dette er sagt, så vil jeg si at planleggingen er i gang igjen, men det må undersøkes grundig før jeg kan bekrefte 100% at det blir radio. Derfor ber jeg alle som ønsker radio om å være tålmodige.
Helt til slutt vil jeg takke alle i forbundet for støtten som er vist for radioen, og jeg håper på å oppfylle deres drøm om endelig å få tilbake vår egen, norske HT-Radio.

307 views Written by MOD-Marius_J

Read article

8-18-2011 HT-Radio Norge i motgang - får ny leder

Mange har fått med seg den triste nyheten om at olli100 måtte avslutte arbeidet med HT-Radio Norge.

Derfor har olli100 har trukket seg som leder for HT-Radio Norge og har ikke lenger ansvar for radioen.

I et forsøk på å få radioen på fote igjen har jeg, Marius_J, tatt over leder-stillingen. For å lykkes er jeg sterkt avhengig av donasjoner ettersom jeg ikke har økonomi selv til å drive radioen. Derfor ber jeg alle som er interesserte og ønsker å hjelpe til med å få radioen på fote, å ta kontakt med Marius_J og informere om hvor mye kapital du er villig til å bidra med. Jo mer jeg får inn, jo lengre kan jeg drive radioen.

Jeg ser også etter en eller flere som kan ta over stillingen som nestleder i radioen. Dette vil gjøre planlegging osv. mye lettere for meg.

Jeg kan ikke love radio, men jeg vil forsøke.

Til slutt vil jeg takke olli100 for den fantastiske jobben han har gjort i forsøket på å gi det norske HT-folk en ny radio.

229 views Written by MOD-Marius_J

Read article

7-30-2011 HT-Radio Norge stadig nærmere!

Det er nå kort tid til HT-Radio Norge lanseres som Hattrick-Norges nye radio. Leder i radioen, olli100 og nesteleder Marius_J er kommet et godt stykke i planleggingsfasen, og i tillegg har vi nå snart nettsiden vår oppe, hvor en får tilgang til radio, chat og mye mer.

269 views Written by MOD-Marius_J

Read article

5-23-2011 HT-Radio Norge kommer!

Ja – du leste riktig! HT-Radio Norge er vår nye norske HT-Radio! Etter et tett samarbeid mellom olli100 og Marius_J er planleggingen av vår nye HT-radio – HT-Radio Norge - i full gang. Vi er ikke helt klar for oppstart ennå, men vi håper å ha alt klart i løpet av juni måned.

325 views Written by MOD-Marius_J

Read article

2-7-2011 The new old Norge NT!

Last season we shocked the world winning the World Cup again after a lot of time.

We were tipped to fail this term (also considering we found ourselves in the "death group" with the worse possible fixtures) but we're still fighting and we're showing we never give up and we always act as a team, always with the famous "eye of the tiger".

464 views Written by regia5

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 Next page
 
 
Server 096