We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Srbija »   Regions »   Beograd 

Beograd

Regional info

Country: Srbija
Number of teams: 4657
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 44°49'N
Longitude: 20°30'E

4-20-2014

(21:17) OFK Starac: Bert Langacker

Bert Langacker (285404953) od danas vise nije clan nase ekipe. Ovog sjajnog Nemca, koji je unosio nemacku cvrstinu i disciplinu u nas vezni red, prodali smo brazilskoj ekipi Sherman F.C. (426149). Znamo da je nasim navijacima tesko zbog odlaska fenomenalnog Nemca, ali se nadamo da ce razumeti nasu potrebu da podmladjujemo ekipu.
Longackeru se zahvaljujemo za sve blistave partije u nasem dresu i puno srece u daljoj karijeri mu zelimo.

4-11-2014

(16:26) FK Olimp Beograd: David Mata je novi trener

David Mata je od danas promovisan u trenera tima.

"David je skoro 9 sezona u klubu i zaduzio je igraca sjajnim partijama. Velika mi je cast da mu posle sjajne igracke karijere ponudimo priliku da vodi tim u III rangu takmicenja.", rekao je Dule.

Klub ovom prilikom se zahvaljuje dosadasnjem treneru Paulu Germán Zimmermannu koji je doveo ekipu do III ranga takmicenja.

Ovom prilikom dosadanji trener Paul Germán Zimmermann je promovisan u kucu slavnih. Cestitamo!

4-6-2014

(23:28) FK DRUMARI: zaposlenje novog osoblja

klub fk drumari je zaposlio novo osolje

(16:23) FK Olimp Beograd: Najveci uspeh u istoriji kluba!

Ekipa se pobedom u barazu plasirala u visi rang takmicenja, tacnije u III.2 ligu, koja predstavlja najvisi rang takmicanja u kojem je FK Olimp Beograd imao priliku da ucestvuje.

"Veliki je uspeh osvajanje tituje, a pogotovo plasman u III ligu. Svi smo veoma ponosni na igrace koji su uspeli da izbore plasman u visi rang i pobedu u barazu i pored povreda u toku utakmice koje su nas dosta oslabile.", rekao je Dule.

Sledi jedna od najtezih sezona za klub u vidu borbe za opstanak u ovom rangu takmicenja.

"Za pocetak zelimo da se borimo barem za mesta u kojima cemo imati priliku da se u barazu borimo za opstanak, tako da svaki plasman iznad 5. pozicije bi bio smatran velikim uspehom u ovako jakoj konkurenciji.", izjavio je Dule.

"Zeleo bih da se zahvalim svim rivalima u IV.15 ligi i da im pozelim sve najbolje u nastavku HT karijere. Bila je vrlo intresantna sezona i veoma uspesna za nas samim tim da smo osvojili titulu, do sada najvecu", zakljucio je Dule.

4-3-2014

(12:41) Krnjača F.K.: Modernizacija

Uprava fudbalskog kluba Krnjača, shodno sa osvajanjem prve titule u V ligi i rastom reputacije, odlučila je da promeni izgled svog starog grba. Novi, moderniji izgled Krnjači obezbedio je menadžer i vlasnik prijateljskog nam kluba F.C. Sons of Sinđelić (1102649) rebarce i ovim putem mu se javno zahvaljujemo!

Prvi put na grudima, novi grb igrači će imati priliku da pokažu već u subotu, kada Krnjača igra baraž meč za ulazak u IV ligu (469400716), nadamo se da će nam doneti preko potrebnu sreću!

Ranking

 
 
Server 096