We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Belgium »   Regions »   Brussels 

Brussels

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 685
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 50°49'N
Longitude: 4°19'E

10-5-2015

(13:50) Gantoise2000: kampioenschap

met deze nieuwe ploeg maken we veel kans om kampioen te spelen we bouwen rustig op maar maken zeker kans

10-4-2015

(18:52) Sankt Guido Royalz: Kampioen!

Feest in het Inferno! De Royalz winnen voor de tweede keer op rij de competitie. Volgende week kan ook de rechtstreeks promotie veiliggesteld worden, en daarvoor moeten de Royalz winnen tegen een bot-team. Haalbare kaart, maar we zijn het debacle nog niet vergeten van twee seizoenen geleden toen we 0-2 thuis verloren tegen een team dat de week daarna een bot-team werd.... (507032288). Die match kostte ons toen het seizoen.

10-2-2015

(08:21) FC Bieteput: Sales !

Shopping days are here ! Players on sale

9-13-2015

(22:06) Sankt Guido Royalz: Crisis? Welke crisis!

Norse gezichten in de spelersbus bij de terugreis. Met vijf punten voorsprong staan de Royalz weliswaar nog steeds comfortabel op kop, maar de onmacht van de ploeg was vandaag zorgwekkend. De ploeg vond geen antwoord op het sluwe counterspel van de tegenstander. Trainer Wahlbeck relativeerde: "we hadden ook onze kansen, maar in zo'n wedstrijd moet de bal goed vallen om een resultaat te halen. De prestatie van nieuwkomer Wolandzik is alvast een opsteker. We zitten nog altijd op koers om kampioen te worden, en ook rechtstreekse promotie is nog mogelijk. Ik ben ook tevreden dat we ongeschonden uit deze potige wedstrijd zijn geraakt."
De trainer mag hoedanook al beginnen nadenken hoe hij de volgende wedstrijd wil aanpakken: Clubikoon Peere werd uitgesloten en ook Nauglé zal niet van de partij zijn, omdat deze vandaag ook het boekje inging. De kans is dus groot dat de andere nieuwkomer, Dawidowicz aan de aftrap zal komen.

Ranking

 
 
Server 095