We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 618
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(20:30) Rundingsbøyene FK: og der var det slutt

Gutta kjempet heroisk i dagens kamp mot et bedre lag. Det ble tap med 2-1. Meget godt fornøyd med det. Utrolig bare det å karre seg til sluttspillet. Spørs om vi noengang klarer å kvale oss igjen, det er ikke bare bare.

På onsdag så er det første runde i NM igjen. Blir godt å sparke igang en ny sesong nå. Ser frem til mange tøffe kamper mot mange gode lag i III.12. Håpet er å klare å karre til seg en sikker plass denne sesongen. En utfordrende sesong altså.
Ønsker alle lagene hell og lykke, måtte den beste, lureste og heldigste vinne :-)

Peace & love
Larspe

2-11-2016

(21:42) Medics FC: Storkjefta avdeling

- Vet du hva du får hvis du setter fire dverger etter hverandre?
- En rad med dverger?
- En rekke med dverger din dust! Miffen rister på hodet. Det heter en rekke! Men svaret er feil. Riktig svar er at du fremdeles har fire dverger etter hverandre! Miffen tar frem "taktisjbooskjii", han humrer. Vi har vunnet landskamper og spilt i steinsprutende regnvær, vi har vunnet over idioter og ned urinerte apekatter, men denne avdelingen tar kaka. Hvor er respekten? Forstår ikke klubbene at når vi først slår på gassen så kommer tåka!

(20:01) Rundingsbøyene FK: Vi er i sluttspillet i supporter week trophy!

Sprøtt men sant:-) hey & hå!

2-10-2016

(22:22) Kirkestien: Supportertilbud

Vår nye hovedsponsor Televerket har akkurat nå et knalltilbud til alle supportere som trenger ny telefon. Fasttelefon type grå, med dreieskive, leveres til kun kr 2500. Installasjon i løpet av 3-5 år. Sørg for å være hjemme når installatør kommer, for ikke å rykke bakerst i køen igjen. Tidspunkt vil ikke bli varslet på forhånd, med mindre du nås på fasttelefon. Televerket - teleselskapet med Norges mest fornøyde fastkunder.

2-8-2016

(16:05) Opstad Oldboys: Velkommen til avdelingen

Opstad olboys ønsker lagene Foss lambila og Spinning Circles til avdelingen.

- Begge lagene kommer til å slite mot Oldboys, men vi skal prøve å ta det rolig slik at ikke overgangen fra sjette skal komme som et sjokk på managerne, humrer miffo. Skrekken er at vi skal kjøre over noen av spillerne deres med rullator, det ser aldri pent ut.

 
 
Server 095