We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 631
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Today

(00:58) Rundingsbøyene FK: Takk for kamp Grushaugen

Det var en ære å spille mot dere. Vi bøyer oss i støvet, og unner dere de 3 poengene dere tok <⁠3

Vi gleder oss til neste møte mot dere, og unner dere 3 poeng da også.

Puss & kram fra Larspe <⁠3

Yesterday

(23:36) Rundingsbøyene FK: No comment no comment!

Det er det eneste journalistene får ut av Manager Larspe etter dagens kamp som nok en gang kunne gått begge veier.....og det gikk veien til H Æ L V E T T E!!

!!!!!

(18:38) Fredrikstad FK: Tap og ydmykelse i sesongens viktigstekamp og avgjørende

Fredrikstad FK reiste i dag til Aust-Agder for sesongens mest spennende kamp om ikke avgjørende for opprykk til 4.divisjon. I det første møtet mellom Fredrikstad FK - It`s only 1 United vant Rødbuksene 3-2. I dagens kamp ble FFK rett og slett ydmyket og møtte veggen og overmakten tokk overhånd.
Manager Fredrik_Joh94 hadde følgene og si etter kampen:

- I dag blir vi rett og slett ydmyket av ligaens desidert beste lag. Det er så klart vondt og miste 4.divisjon håpet på en sånn måte.. ikke det vi hadde forventet oss før kampen. i dag var vi rett og slett ikke gode nokk.. ingenting stemte.

(18:29) Gimlegutta: Viktig seier

"Fantastisk innsats! Av hele gjengen! Seieren i dag var helt avgjørende for å henge med i sesonginnspurten. Og FOR en duo vi har med Christian Eriksen og Harry Kane", utbryter manager Myhre, der han står i pressesonen etter dagens kamp.

"Hrmf... øh... hva med oss da, sjef?", kremtes det bak Myhre, der trener Iulian Bica står og forventer å hylles.

"Jo...ja...flott resultat, guttær! Hvor mye ble det?"

Noen minutter senere, etter å ha kommet seg ut av spurs-bobla, kunne imidlertid Myhre svært tilfreds konstatere at dette ble en viktig serierunde som gikk akkurat slik han hadde håpet. "Det har vært en fantastisk sesong hittil, med 20 kamper på rad uten tap etter full tid, inkl. cup og treningskamper (kun to straffekonkurransetap i cup) - nå har vi en unik sjanse til å bringe nok et trofé til våre fantastiske fans. Vi har imidlertid fire knalltøffe kamper igjen før vi er i mål, men jeg har allerede bedt julebordansvarlig Amundsen om å bestille vodka og fyrverkeri!"

(15:11) Ørje: Kjell Brobakken på landslaget

Ørjes manager logget på for å gjøre de siste finjusteringene foran dagens serieoppgjør mot Gruda City, og oppdaget til sin store glede og overraskelse at Kjell Brobakken er tatt inn i den norske a-landslagstroppen. Og ikke nok med det, han debuterte med et timinutters innhopp i gårsdagens kamp mot Iran.

- Stort med landslagsmann i klubben! Brobakken fikk i sin ungdom seks U-20-kamper for Norge, og han har blitt trent for fullt siden den gang. Nå i en alder av 26 er han på a-landslaget, sier en stolt jadegnes.

- Uttaket var uventet, men samtidig er Brobakken en rask ving med flere sterke egenskaper, så at han en gang skulle spille med flagget på brystet hadde jeg et håp om. Han har fortsatt godt med utvikling i seg, så jeg håper han kan bidra for Norge i fremtiden, fortsetter han.

Til slutt, det drar seg til i serien?

- Vi bør ha en fair sjanse til tre poeng i dag. Jeg bestiller videre uavgjort i toppkampen, og i så fall blir det tabelltopp på oss, avrunder jadegnes.

 
 
Server 095