We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 604
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Today

(14:17) Toon Army United: Ny sesong i 4 div

Dette er vil bli en sesong der alle tar poeng fra alle. 8 knallgode lag, dessverre må 2 ned,, hvem det blir vet vi ikke, men jeg tror jeg kan fort havne der.
Vi må tenke er lurt enn før og bruke våres små grå enda mer..
Tøft blir det, men moro å,, hvis man da ikke taper for mye, for jeg hater å tape..
Lykke til i alle kampene utenom mot meg

6-28-2015

(14:58) Hell City: Sesongoppsummering

Etter en litt dårlig start på sesongen kom Hell City sterkt i innspurten av ligaen, men Grandegutta hadde fått et for stort forsprang allerede slik at de fortjent vant ligagullet. Gratulerer til dem. Vi må nøye oss med sølvmedaljer, noe som også er bra. Så får vi heller se om vi kan klare gullet til neste sesong.

Etter å ha tatt en rask kikk på de nyopprykka laga, så tror jeg det kommer til å bli en minst like tøff sesong neste sesong. Divisjonen vår er jo berykta for å holde et skyhøyt nivå.

6-27-2015

(23:32) Rundingsbøyene FK: Da er vi klare for III.2

Vi havnet i en knalltøff avdeling hvor det skal bli hardt å overleve. Børgenborg er vel kanskje det laget som ikke er nevneverdig bedre enn mitt pr dags dato? Men Limafox kan jo finne på å kjøpe inn litt kanskje, og da er vi alene der nede på dypet^_^.
Blir ingen nye utskiftninger i troppen foran denne sesongen. Eneste vi har gjort er å kvitte oss med en uforutsigbar back som har gitt oss noen tvilsomme baklengs fra tid til annen. Inn kom en hodesterk erstatter i form av en Tysker ved navn Frederic Grube. Kjekk kar det altså, styrer forsvaret med kjent tysk jernhånd!

Målsetningen blir å kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk! Vi er underdogs så det holder. En kvalplass er altså stas for Bøyene.

Ellers så er jo målsetningen for oss i Bøyene at Jan Santelmann (346965657) skal få flere kamper i landslagstrøya fremover. Det er jo klubbens store stolthet <⁠3

Vi ser nå veldig frem til seriestart.
Skål mine artsfrender, may HT be with you.

(22:50) Gimlegutta: III.6- here we come. And probably go...

Ny sesong nærmer seg, og vi registrerer at vi har havnet i III.6. Har til nå ikke sjekket hva slags lag som har kommet opp, men konstaterer litt uavhengig av det at dette nok blir en hard nøtt - opprykket i år var langt fra planlagt, og laget er ikke helt der det bør være for å matche dette nivået.

Når det er sagt - målet er selvsagt å kapre en kvalikplass og overleve. Styrken vår er at vi er relativt jevnt besatt og har en ok bredde i stallen, med greie ratinger i alle lagdeler. Vi regner derfor ikke med å bli noen kasteball i noen kamper, men vi har nok heller ikke styrke nok til å dominere så mange kamper. Vi skal imidlertid kunne skrape sammen en god del poeng. Noen forsterkninger blir det nok gjennom sesongen, men utover at vi skal ha inn en 4. forsvarer er det ingen konkrete planer.

Ser frem til å bli kjent med lagene og managerne i III.6!

(21:41) Medics FC: Serie: IV.8

- Vi har nettopp brukt 47 treskruer på lårhalsen til midtstopper Cătălin Mănăilescu. Vi har teipet og limt ansiktet hans for at det ikke skal falle av. Selvsagt kommer han til å bli klar til seriestart! Om dette laget er godt nok for IV.8? Selvsagt er vi ikke det, hva i alle dager får deg til å tro det? Miffo sparker journalisten ut av klubbkontoret. Han snur seg rundt å roper på Gal Narkis.

- ER MEDISINEN VÅR KLAR!

Ranking

1 . Junior Dinosaurs7th  II.1
2 . Hell City2nd  III.16
3 . Begby5th  III.3
4 . Berg IL United5th  III.7
5 . Ørje7th  III.1
6 . Gimlegutta7th  III.6
7 . Vassbygda FC8th  III.8
8 . Fc limtube8th  III.12
9 . Spartacus8th  III.6
10 . Trolldalen8th  III.5
11 . Rundingsbøyene FK6th  III.2
12 . Morten Johannessen1st  IV.58
13 . Kokkehaugen United1st  IV.55
14 . Hjemmeguttene1st  IV.12
15 . Tegneserielaget2nd  IV.17
 
 
Server 095