We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 611
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

5-25-2016

11:36 Greyfriars: Neste sesong.

Ønsker Team Crush lykke til, likevel kan det se ut som om det ikke blir andre forandringer i pulja enn de 2 nedrykkslaga. Uansett regner jeg med for GreyfriarsBobby sin del med en plassering mellom 2-4.

5-24-2016

09:44 Junior Dinosaurs: Beste sesong!

Sesongoppsummering: Enkelt og greit. Dette er klubbens beste sesong noensinne. 3. plass i Tippeligaen og et ok cup-run er bedre enn klubben noensinne har gjort tidligere. Mål for neste sesong må bli å slå denne "rekorden" :-)

5-23-2016

11:30 Liverpool Legends: En minneverdig sesong er nå over.

Nå som sesongen er over har vi satt oss ned med manager Studge95 og pratet litt om hvordan denne sesongen har gått og planene for neste sesong.


Gratulerer med tredjeplassen, du må vel være stolt over den plasseringen?
- Ja, så absolutt! Vi har hatt en enorm fremgang med spillerutviklingen denne sesongen, noe jeg tror de andre lagene har kjent på. De vet nå hvor farlige vi er. Ingen trodde vi skulle komme så høyt, men vi viste dem feil.

Ryktene skal ha det til at du jakter på en keeper, ving og spiss. Kan du bekrefte disse ryktene?

- Hehe, ja jeg kan vel nå bekrefte at det kommer inn tre forsterkninger som jeg virkelig har troen på at kan løfte laget enda høyere på tabellen. Dette har vært en minneverdig sesong, og jeg tror vi er gode nok til å kjempe om gullet allerede neste sesong. Jeg vil takke mine kollegaer i VI.136 for en morsom og god sesong, så håper jeg at neste sesong blir MINST like spennende.

5-22-2016

20:55 Ørje: Nok en sesong er over

Den tredje strake sølvplassen i III.1 er et faktum. Vi måtte se oss slått av forhåndsfavoritten Freda, selv om avstanden ble betydelig mindre enn forventet før sesongen. Foran siste serierunde hadde vi attpåtil sjansen til å gå forbi og ta gullet på hjemmebane, men vi brente ikke kruttet med tanke på en eventuell kvalik. Det gikk ikke, da Freda kom med en siste krampetrekning og feide oss av banen. En mager trøst at det likevel var "Best game ever" for vår del, så potensialet ligger der.

I cupen røk vi som favoritter i runde 9 mot New Nargothrond, som rykker opp til Tippeligaen. Sølvet i prestisjefylte ØstfoldCupen, slått i finalen av Junior Dinosaurs, er også verdt litt oppmerksomhet.

Takk for nå til dere som forlater avdelingen, og lykke til i kvalifiseringen mot nedrykk, dere som skal ut der. Vi ser allerede fram mot en ny sesong.

19:37 Spurs Soldiers: over og ut

ny æra er slutt,, nedrykk, betyr,, selg unna og starte helt på nytt,,

Ranking

 
 
Server 095