We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 603
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

21:28 Dynamo Spiritisme: Ute av Ponduscupen Smaragd

Da var eventyret i Ponduscupen over, surt 3-2 tap i en kamp vi dominerte. Kan vel kalles karma for de andre cup kampene vi har vunnet med flaks langt oppetter øra.

Vi ønsker Spikkestad-Tigers lykke til videre i Ponduscupen! :)

6-26-2016

08:30 Gimlegutta: Fikk hull i muren

Etter totalslakt og vidåpent forsvar forrige helg var Myhre godt fornøyd med sesongens første seriekamp uten baklengs. "Endelig ble det poeng også mot et langskuddlag", uttalte han etter kampen, vel vitende om vår begredelige statistikk mot slik motstand de siste sesongene.

6-24-2016

18:29 Medics FC: Hødd - Medics FC

- Ja vi har bestilt nye tannbeskytter, disse bør være på posten i morgen tidlig. Hva vi mener om Hødd? Vel, de har ingen erfaringer med verken gassen vår eller sykdommene så spillerene til Hødd kommer til å få en lang vei hjem. Våre sjanser til å vinne er nok bare middels, men det burde holde til seier! Avslutter miffo.

6-23-2016

10:45 Giskens Slaver: Velkommen Slaver

Da får jeg benytte meg av muligheten til å ønske meg selv velkommen til tredje divisjon. Og det er ikke en hvilken som helst divisjon heller, men den som er øverst rangert av de 16 mulige. Flaks ? Nei, ikke akkurat.

Slavene rykket riktignok noe ufrivillig opp en sesong eller to for tidlig kanskje. Dette skyldes en kvalikkamp hvor vi ville vunnet selv med en midtbane bestående av bare spedalske. Uansett da, her er vi, og trivelig er det..... til tross for at samtlige lag i avdelingen, og noen lag til faktisk, tipper oss ned igjen fortere enn fy. Vi skal ihvertfall gjøre vårt ytterste for at det ikke bare blir walkover i kampene mot Slavene og sikre tre poeng.

Tross alt er vi et sånt lag jeg selv hater å møte. Så lykke til med å slå oss...... (ehh kanskje litt mye den siste der ).

6-18-2016

20:22 Rundingsbøyene FK: O'herlige runde😂

Jaggu så klarte vi å ro land en komfortabel 3-0 seier i denne runden. Hvor skal DETTE ende?? Nå ligger vi foreløpig på en finfin 4.plass som vi er meget godt fornøyd med. Møter serieleder neste helg, og den blir ekstremt vanskelig. Spesielt siden vi da ikke stiller med 1 fast inner ute, men nemlig 2!! 3 skader iløpet av 2 runder er noe vi ikke er happy med. Håper det ikke blir banen denne sesongen.

Men altså:::: Vi er kjempefornøyd med denne runden☺

Peace&love
Larspe 🐑🐦🐓🐩🐱🐁🐢🐇🐰

 
 
Server 096