We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 618
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

10-5-2015

(18:26) Paracet og Parafin United: Hva har skjedd?

Vi noterer at PP har gått seirende ut av tre av de fire siste seriekampene. Og det mot, på papiret, betydelig bedre lag. Dette betyr én av to ting:
1) PPs gutter har fått et massivt løft, selvtillitsmessig, og bruker denne nyfunnede gløden til å trylle frem uante krefter på banen.
Eller 2) Hele laget er dopa.

Uansett hva det er, så gleder vi oss mer enn Alf Gunnar Botnen akkurat nå, over PPs plutselige poengfangst, som har gitt oss en aldri så liten luke ned til direkte nedrykk.

(13:31) Broren Til Kompisen FK: Freddie Bell

Vi brukte altfor mye penger på å kjøpe en gamling, en gamling som ikke akkurat vil styrke laget heller, men noen i styret påpekte at vi snart trenger en ny trener, så da sved vi av altfor mye. Han blir treneren som skal ta oss opp mot III div, og han skal få tid til å utvikle laget, han har 3 sesonger på seg fra nå til å ha oss opp dit, så skal vi ta en avgjørelse på om han skal sparkes over dammen eller få sjansen til å ta oss til II også.

Styret

10-4-2015

(15:34) Gimlegutta: Spenning igjen i siste runde

Det nærmer seg slutten av en ny sesong - vårt comeback i 3. div.

For vår egen del gikk helgens oppgjør over all forventning. Det har ulmet på Venås etter Myhres hasardiøse MOTS'ing mot Freaks sist helg, og det var oppriktig bekymring for at pallplasseringen ville ryke. "Vi samler ikke på 2. plasser", var det eneste Myhre selv ville si, men kassereren i klubben var ikke helt enig.

Frykten viste seg heldigvis å være ubegrunnet - til tross for katastrofalt dårlig midtbane ble det en komfortabel seier, der Molino samtidig koblet et grep om toppscorertittelen. Nå er pallplassering sikret, og at vi skulle ha en teoretisk sjanse til seriegull før siste serierunde er langt over våre egne forventninger for sesongen. Vi har liten tro på at niero ikke tar tre poeng, men uansett skal vi gjøre vår jobb i lokalderbyet i Østfold, og sikre 2. plassen.

(01:42) Greyfriars: GRATULER

Vi vil gratulere GreyfriarsBobby med et overraskende og uventet seriemesterskap.

10-3-2015

(18:42) Opstad Oldboys: City 5 - 0 Oldboys

- Om forsvar bare er luft? Tja, i hvert fall når alle er hjulbeinte og har utviklet skamlepper!
- Elendigheten vil med andre ord ingen ende ta? Journalisten smiler for seg selv.
- Dette ligger i HT-gudenes planer ditt forbaskade fittetryne! OO-manageren sparker journalisten i gjellehuset. Vel viten om at dette er siste sesongen med forsvarstrening - EVER!

Ranking

 
 
Server 096