We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norge »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norge
Number of teams: 1118
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(18:51) Toon Army United: Skandale

Vi var klart det beste laget i denne kampen.Slippe inn 5 må mot det laget er uforståelig.
HT må gjøre noe med dette sa en amper Andersen.
Nå skal lagene i serien få svi for nå er lysten på en pokal enda større enn før.

(18:42) Plankebyen FK: Køppen!

Det ble en vanskelig kamp idag for Plankebyn, men ikke fordi Maldini pressa eller var farlige. Det eneste de skapte kom etter 6 minutter og da sov vi desverre nok til å la de få et mål. Kampen var vanskelig fordi Maldini velger å ligge med 25 mann i forsvar.

Vi spurte Plankebyn's engelske spillere hva de syntes om kampen

"I'm so glad we won. It would have been a disaster if they had succeeded. To be honest I almost feel better about sending them out of the cup than us going through to the next round." Olly Derbyshire

"For a team with so little offensive play, they sure do a good job of offending the sport!" Ben Croft


Med 2 mål i første serierunde og det avgjørende målet idag så er det kanskje ikke overraskende at Dennis Ulvestad fikk mye oppmerksomhet fra tribuna. Man kunne blandt annet høre ropet: Dennis the Menace!!

Kanskje vi skal gjøre det kallenavnet offisielt var kommentaren til Terje Løken.

(07:55) Tistedal FK: Må kjempe for å vinne..

Er en skuffa manager som skriver dette, men en ny pressemelding må til før en ny sesong starter opp med både NM og serie spell.

Etter 3 sesonger i 4 div så ble det nedrykk til serie V.141 på oss, vi startet vår periode i 4 div med en pen 4. plass, så en penere sølvplass sesongen etter, for å så rykke forrige sesong med en 6 plass med et 1-0 tap i kvalikken. Vi hadde en svak sesong forrige sesong mot mange bra lag, og fortjente vårt nedrykk, det er ikke noe mere å syte over, ting må gå videre!

Grunnet en supporter klubb som hater Tistedal sine spillere, så fikk vi økonomiske problemer etter mange dårlige kamper, da klubben mistet 18 supportere pr uke.

Som en følge av dette måtte solide spellere selges, så Tistedal er nå 2 vinger fattigere.

Men nå vi gleder oss til en ny sesong i ny serie, og vi skal ta mange flotte skalper i NM med vårt "sterke" b-lag, som hater klubber som er bedre ranka enn oss dølinger, vi frykter ingen i NM, men alle frykter oss :)

Hang on!

(01:43) Rahaugen FK: 2. Runde i Norgesmesterskapet!

I dag skal 2. runden i Norgesmesterskapet spilles, og Rahaugen FK er inne i en god periode til tross for helgens tap mot Rundingsbøyene FK. Klubben har klart å etablere seg et lag som forhåpentligvis skal kjempe for tilværelsen i 5. divisjon denne sesongen. Manager Kimsen96 var full av lovord før dagens cupkamp, og om Rahaugen FK sin fremtid:

"Vi taper seriepremieren på en veldig uheldig måte, og det er ikke noe mer vi kan gjøre enn å bygge videre på det positive. I dag møter vi et lag som er på omtrent samme nivå som helgens motstander, og vi kan love at guttene er skjerpet før dagens kamp".

Om fremtiden sier han følgende:

"Vi bygger et lag med et av Norge sine største back-talenter, og har en plan om å bygge et stabilt lag der han får all nødvendig trening som han skulle ha behov for i fremtiden. Dette vil ta tid, og vi har et mål om å holde oss denne sesongen. Det er altså ikke denne sesongen vi skal kjempe i toppen".

Link til cupkampen: (481883451)

Heia RFK!!

4-22-2014

(04:15) lognom sport: Seriestart

Sejr I 1 runde

Ranking

 
 
Server 096