We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 627
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(16:56) Rahaugen FK: Målfest ga tre poeng!

I helgen tok Rahaugen FK i mot, FC Licata E.V. 28.147 tilskuere hadde møtt opp på Rahaugen Stadion til tross for det ufyselige regnværet. Resultatet ble som forventet, og det var hjemmefansen som tok kommandoen i tribunelivet fra start-til-slutt.

Rahaugen FK vant til slutt kampen med hele 8-0, og er fortsatt ubeseiret i ligaen. Arne 'Bestefar' Andersen (2), Jens 'Griske' Giske (2), Eirik Vold (2), Magnus Kolnes og Marius Haugom sto for RFK sine mål.

Kampen ble ikke på noen som helst måte farlig for RFK, som også hadde valgt å spare en del gode spillere i denne kampen. Aristokraten_96 stilte gledelig opp til intervju etter kampen, og forklarte situasjonen følgende til Rahaugen Blad:

"Vi har en tøff oppgave i midtuken mot Brumunddal. For å unngå skader valgte vi å slippe til de spillerne som ikke har fått så mye kamptrening denne sesongen, slik at også de får erfart hvordan det er å spille fotball i 90 minutter. Gutta gjorde en kjempe kamp, og vi er stolte over spillerutvalget".

(16:04) Fc limtube: vi takker ht denne helgen å...

for at ting skal gå i mot oss...

(10:15) Opstad Oldboys: Tomo 0 - 1 Oldboys

- Denne seieren er et symbol på at selv gamle mennesker kan ha en verdi om de får nok steroider, humrer OO-manageren samtidig som han betaler dommeren. Vi har også bud inne på tre spisser, slik at vi kan legge om til både 541, 532 og 523. Men siden forsvaret fremdeles mangler en god del for å spille kontringer så må folk bare la seg overraske. 20 millioner for litt underholdning syntes vi supporterne våre fortjener. Om spissene kommer? Tja... Vi får se.

8-30-2014

(19:36) Ensjø SkyclimbersFC: Grattulerer

En sur og tverr manager for Ensjø Skyclimbers ville ikke si noe, men sa følgende motviling:

Jeg er skuffa over at det ble uavgjort, dette var dagen da ikke noe stemte og med lagets "stjerne" ute på båre i 1. omgang ble det en svart dag. Jeg tar mye av skylden for dette selv fordi jeg tok noen treningshensyn, derfor det litt rare laguttaket. Jeg håper vi kommer sterkere tilbake neste uke.

(19:31) Plankebyen FK: Sesongen hittil

Uavgjort mot Låby borte og en sterk seier mot St. Minister hjemme. Dette virker lovende. Denne serien er enda tøffere enn ifjor, men vi håper å ende på toppen av tabellen.

 
 
Server 095