We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 626
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

12-16-2014

(13:43) Rundingsbøyene FK: Veldig gøy i IV divisjon

Det er veldig gøy å spille kamper i denne avdelingen. Hver eneste lørdag møter man lag som er gode nok til å slå mitt eget lag. Det er kjempegøy:-)

Jeg er fornøyd med nivået på avdelingen, den passer klubben min veldig bra.
Glad jeg forhandlet meg bort fra den avdelingen jeg havnet i ved opprykket, fordi den er visst ranket som den tøffeste IV. avdelingen.

I morgen er det cup igjen, og vi håper å komme oss forbi den runden. Tøft blir det, men vi har trua.

^_^

(01:31) Advocatus diaboli: Avni Hochfeld forlater klubben etter kun 2 sesonger

Det er med tristhet vi takker Avni Hochfeld ((376653437)) for to flotte sesonger her hos oss i Advocatus diaboli. Over 15 mål på 2 sesonger, det må vi bare se oss veldig fornøyde med.

Vi ønsker Avni lykke til på sin reise. Vi er helt sikre på at du vil oppnå dine mål i Galatasaray Istanbul i Sveits (631521).

Vi har sett at ettersom Avni Hochfeld er mer en vingspiss enn en ren spiss passer han desverre ikke inn i systemet manager apjh ønsker å benytte seg av. Vi mottok for kort tid en forespørsel fra Galatasaray Istanbul i sveits og valgte derfor å slå til. Avni bringer derfor inn gode midler som vi kan forsterke laget med nå med en gang og på sikt.

Vi vil forsikre våres fans om at vi jobber på spreng for å få inn en ny angreps spiller, det jobbes hardt bak kulissene om å få inn en som kan bli klar kommende cupkamp.

Styret!

12-13-2014

(19:42) Junior Dinosaurs: Herlig kampmotor!

Forrige kamp tapte jeg midtbanen knepent, men hadde mye bedre ratinger angrep mot forsvar. Resultat: Tap, selv om det burde vært minst uavgjort. Denne kampen vant vi midtbanen klart, og hadde i grunn minst like godt angrep mot forsvar. Resultat: Tap, selv om det burde vært minst uavgjort.
De 2 kampene er forskjell på førsteplass i serien (som det burde vært), og direkte nedrykk. Fotball er morsomt!!
Heldigvis er det en svært jevn serie, så det er bare 3 poeng opp til serieledelse. Nå blir serien nedprioritert. Trening først, og deretter serien. Det kommer nok ikke til å bety at vi blir så veldig mye lettere å ha med å gjøre. Treningsobjektene mine er jo ingen unggutter lenger, så de har noe å bidra med uansett!

(19:30) Toon Army United: Nytt surt tap

I dag tapte vi ufortjent mener jeg, vi gamblet dessverre på feil kant.. Nå skal det bli vanskelig å vinne pokalen,,
5 poeng bak Walrush er for mye..
Vi får trene og tenke på fremtiden, gjerne få Helge Rønning nærmere landslaget..

(18:15) Rundingsbøyene FK: Jadda!

En feiende flott 1.omgang gjorde sitt til at vi kapret alle 3 poengene i dag!
Det er den første denne sesongen, og flere skal det jaggu bli. Vi har oppjustert målsetningen etter å ha sett lagstyrkene i løpet av disse 3 rundene, og går nå for topp 3.

Vi har en av de laveste lønningene i avdelingen, men allikevel produserer vi de beste ratingene. Det er litt ekstra gøy.

Au revoir!

 
 
Server 096