We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 616
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(08:44) Opstad Oldboys: 70 år med spisskompetanse

- Vi har gode erfaringer med gamle målskårere, men de to vi bruker nå har faktisk lyst til å avslutte karrierene. Klubblegen sier at smøringen i mellom knærne på spillerne er brukt opp? Da undrer jeg meg, forteller miffo til sportsjournalisten fra OpstadBlekka, hvordan har det skjedd? Det er seks stolper på banen inkludert disse to? Nei vi stoler på at beina faller av på disse to oldingene før vi kvitter oss med så mye stillestående spisskompetanse!

11-28-2015

(18:00) Sarpsborg FF: Heskestad-pensjonatet

I strålende fotballvær foran 56800 tilskuere slo Sarpsborg FF lørdag ettermiddag til med en av klubbens største prestasjoner, både før og etter restarten.

- Med stor sannsynlighet ga vi FK Fredriksten en massiv hjelpende hånd i gullkampen med dette resultatet, men sånn er det når gamlingene i Heskestad ikke henger med, sa klubbens trener etter matchen.

- Med en snittalder på 32 år og kun to spillere som er under 30 ser vi ingen fremtid heller, så vi stiller spørsmålet om laget snart er modent for å pensjoneres?

(17:46) Kokkehaugen United: Sammael!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vinner ikke kamper med 9 mann.

11-26-2015

(15:53) Medics FC: Medics 2 - 3 vol.3.1

- Vi har ikke en keeper i mål, det kan ha noe med resultatet å gjøre. Ja, vi kommer kanskje til å gjøre det samme i neste kamp også! Vi bruker vår armløse, tannløse og ryggløse reservekeeper som verken kan gå eller stå. Om han har stå? Sa jeg det? Vel, han kan ha stå, men kan ikke stå på`n hvis noen kjønner?

(15:48) Opstad Oldboys: Average Team Cup

- At Oldboys skulle vinne Average Team Cup kom som lyn fra klar himmel. Vi feirer med å kaste noen dverger over til Hogmo`s som er manager i 66 ers på Opstadfjellet. Ave-ave O´Store HT guder som ser nåde i våre patetiske HT-sjeler, pokalen står nå i sammen med tidligere bragder, jubler miffen.

Ranking

 
 
Server 095