We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 622
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

10-29-2014

(18:41) Medics FC: Gamblers 2 - 1 Medics

Etter forrige serierunde og tap, gikk B-laget voldsomt ut mot Gamblers. Tre gulekort, ett rødt og fire skader satte den standaren som manager miffo ønsket i forrige serierunde.

- Vi kommer alt for sent inn i taklingene og lyskesparkene sitter som ønsket. Men dessverre 3 dager for sent, sukker manageren.

(01:45) Spurs Soldiers: avgjørende kamper

Blir spennende slutt av sesongen nå. Håper og tror at jeg kan greie meg, og unngå nedrykk, men blir ikke lett

10-28-2014

(14:43) kniplekompisane: Hvor ble det av dem?

Ja vi snakker om FK Suits, dressgutta fra vestkanten som var litt for kjepphøye, hvor ble det av dem? De var jo på 1. plass og så selvsikre, de er jo langt bak og på lørdag skal vi leke med de på lekeplassen vår, da er de 7 poeng bak. Hva hadde de trodd? at de kunne matche oss? Litt vel optimistiske de folka der, så er bare en ting å si: BARNESKIRENN!!!

mralx (en svært så cocky manager)

10-27-2014

(08:52) FK Fredriksten: Seriegull i to land!

Sitrus er strålende fornøyd med sesongen. Med to runder igjen er det klart at FK Fredriksten vinner serien, og trolig må ut i en kvalifiseringskamp om opprykk.

I tillegg er det kun syltynn teori som kan frata hans walisiske Aberystwyth Athletic FC gullet. Ledelsen er 6 poeng, men neste kamp er hjemme mot BOT-lag og dermed er vel den saken klar. Trolig blir det kvalifisering også i Wales.

Når det gjelder Fredriksten, så er det ca en sesong igjen av forsvarstreningen før det er midtbanens tur til å utvikles. Forsvarsratingene er forlengst på "guddommelig - veldig høy" med fem mann i forsvar, og målet er å være i nærheten av de samme ratingene med fire mann bak. Vi får se hvor det ender.

Når det gjelder økonomi er ikke alt like rosenrødt. Styret er ganske kjipe og sylter ned penger for at Sitrus ikke skal bruke dem hemningsløst. Som om det er fare for det. Sitrus er jo langt fra like løsfingret med pengene som gammelnissen som kommer på besøk til turneringskamp i ettermiddag.

10-25-2014

(23:44) Kokkehaugen United: JIPPI!

Tror jaggu det blir POKAL, på Kokkehaugen United denne sesongen.

 
 
Server 096