We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 624
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(12:19) Broren Til Kompisen FK: Top of the league

Deilig å være på topp i denne avdelingen, og vi feirer med å lage plass til enda flere supportere, full stadio kan vi ikke ha noe av. Utbygging til litt over 40 000 plasser er underveis og vi gleder oss til litt ekstra inntekter fremover. Samtidig går treningen veldig bra, begynner å få en del spillere som kan spille ballen til hverandre og vi har fått inn en ny ving. Tar noen uker til med pasning før vi går tilbake til ballfordeling igjen, da med fokus på å trene vinger 100% i PM, så da får vi klare oss uten særlig angrep, men det skal vel også gå greit.

9-21-2014

(22:33) Medics FC: Nærmer oss 40 tusen....

Medics bygger på stadion slik at flere kan få se hvordan alvorlige idrettsskader blir utført på nært hold.

9-20-2014

(23:31) Sarpsborg FF: Bud akseptert på Sarpsborg-spiller

Sarpsborg Fotballforening kan med dette avsløre at vi i kveld har mottatt og akseptert et bud på lagets talentfulle unge spiller, kuwaitiske Fayad Azhar.

Når budfristen hans går ut i morgen kveld vil han dermed forsvinne til en annen klubb. Hvilken klubb det blir er ikke klart ennå, men uansett vil overgangen bety enorme summer for klubben vår. Azhar, som ble hentet for 20.000 kr for tre sesonger siden, blir solgt for minimum 17,5 millioner kr. Dette er soleklar overgangsrekord for Sarpsborg FF. 2-0-seieren tidligere i dag mot Fredsherskerne ble dermed hans siste opptreden for oss.

Vi takker Fayad for innsatsen i blåhvit trøye, og ønsker han lykke til videre!

(19:59) Junior Dinosaurs: Uvant!

I dag vant jeg en kamp jeg burde ha tapt. Merkelig, jeg er mest vant til å avgi poeng i kamper jeg burde vunnet.

(18:54) FK Babb: Dårlig Manager

-Dagens FK Babb-resultat er av den skuffende sorten. Men det er ikke mulig å skylde på noen andre enn manageren, sier FK Babbs eier i en kommentar til Kebab Tidene.

-Det er en absurd evneveik avgjørelse å sette inn en dimling av en forsvarer når vi ikke dominerer midtbanen mer enn det vi gjorde i dag. Det blir straffedrikking av Rakkestad-champagne hele kvelden.

 
 
Server 095