We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norge »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norge
Number of teams: 1118
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(11:37) Berg IL United: HØYE FORVENTNINGER TIL NY SESONG

To sesonger var alt Berg IL United fikk i IV. divisjon for denne gang, og endte på en skuffende 7. plass og direkte nedrykk. Nå er imidlertid mesteparten av de oppsparte økonomiske midlene brukt opp på nye spillere for å forsterke laget.
Sesongens målsetninger er å komme lenger i cupen enn vi noen gang har gjort, dvs avansere til 6. runde. Skulle det bli opprykk i serien vil vi se på dette som en bonus, da det er forventet knallhard konkurranse av EverLyn (65225).

Vil ønske alle lykke til i cup og serie denne sesongen.

(11:14) FK Fredriksten: Ny sesong i ny serie med gammel rival

Etter et nytt nedrykk og påfølgende avdelingsbytte, er FK Fredriksten klar for en sesong i avdeling IV.12.

I avd IV.12 møter Sitrus bl.a. sin gamle rival t2tviking og hans Amruin. Fredriksten (da FK Glimre) og Amruin hadde fem sesonger i samme serie, med kamp om hvert eneste poeng. På ti kamper vant Fredriksten seks ganger. De øvrige fire vant Amruin. Målforskjellen er 25-23 i Sitrus sin favør. Sitrus antar t2tviking har et snev av lyst til å pynte på denne statistikken, og med dagens lag så har han alle muligheter. Klarer han det ikke, vil det bli behørig bemerket...

I tillegg til Amruin er det et par andre "egder", et par trøndere og et par nordlendinger i avdelinga. Det er kun dette Amruin-greiene som har erfaring fra høyere nivå enn div IV. Sitrus mener likevel at alt annet enn et nytt nedrykk for Fredriksten vil være overraskende.

Første seriekamp blir borte mot Ajax Sørlandet som sier seg å forvente 14 "cupfinaler" denne sesongen. I morgen kommer den første...

(01:04) Rundingsbøyene FK: Ble nytt platinumabonnement

Da er vi sikret med 2.laget og greier for 1 nytt år nok en gang. Ikke like spennende med 2.laget, men vi håper det vil ta seg opp når dette vil ta mer form etterkvart.

Vi ser frem til masse moro det kommende året^_^

4-17-2014

(23:18) Våkemarkas glade gutter: Amadeusz til salgs!

Ene keeperen vår er til salgs for å frigjøre midler til innkjøp av forsvarstalenter. Han er kommet til nivå 13, så han kan greit trenes litt til før man evnt kjører igang med forsvarstrening på han også. Han er allerede på nivå GOD i forsvar, så han er godt igang:-)

Så kom igjen karer, byyyyy:-)

(00:27) Rahaugen FK: Avansement i Norgesmesterskapet!

I går tok Rahaugen FK det lengste strået da klubben på mesterlig vis sendte øyvindkjartans ut av norgesmesterskapet. Midtbanespiller Sindre Helseth ble en av kampens store giganter, etter og ha scoret to mål på gjestenes keeper. Klubbens "wonderboy" Jens 'Griske' Giske og Magne Nordskog stod for de andre to målene, noe som resulterte i en 0-4 seier på Sandvedlia fort.

"Jeg er strålende fornøyd med gårsdagens prestasjon fra guttene. De jobbet og kjempet i samtlige 90 minutter, og hadde en plan for og slå øyvindkjartans, noe de også mestret med stil. Nå ser vi frem imot hjemmekampen mot Fc Skyggesiden, som vil bli en veldig tøff kamp!", sa manager Kimsen96 til Rahaugen Blad etter kampen.

Han la også til at klubben har en logo på gang, og at draktene allerede er under trykk.

Neste kamp for RFK er mot Rundingsbøyene FK, som også holder til i samme by som Rahaugen FK. Manager Kimsen96 sier følgende før kampen:

"Det blir en tøff kamp, og vi må være skjerpet før oppgjøret".

 
 
Server 095