We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 602
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Today

15:29 Toon Army United: Utrolig viktig kamp

I dag møter man Drillos hmm eller det heter jo Fosse, men det er jo samme sak. Vi kommer til å møte 11 mann bak ballen til enhver tid, kjedelig lag å spille og slike kamper må man bare vinne så dem endrer taktikk.
Fosse har masse penger i banken men hva hjelper det når dem ikke kan spille annet enn spark og gampefotball..
Vi må bare vinne sier folket i toon kretsen så den vakre angrepsfotballen kan vise at det er slik fotball skal spilles

7-20-2016

21:42 Gimlegutta: Cupexit

Ikke uventet ble det cupexit mot et godt Breezer Orange-lag i dag. Vi hadde en taktikk basert på å løpe fra Breezers pensjonister når rullatorene deres begynte å gå falle fra hverandre i sluttminuttene. Det var jevnt nok til at det kunne gått veien, men marginene gikk ikke vår vei i sluttminuttene.

Nå blir det i stedet full seriefokus resten av sesongen. I og med Golden Fighters beslutning om å restarte laget er direkte nedrykk utelukket - resten av sesongen blir dermed en balanseøvelse i å sikte mot topp-4 og spare krefter til kvalik. I utgangspunktet har vi nok ikke kvalitet nok enda til å ta topp-4, men gir ikke opp før det er helt mørkt - på 43 sesonger i HT har vi fortsatt aldri spilt en eneste nedrykkskvalik, så vi kan jo håpe karmaen er med oss...:-)

For øvrig gratulerer til the Gang med avansement - plass i 8-delsfinalen ser ut til å være innenfor rekkevidde, til tross for at de møter noe så sjeldent (i II.1-målestokk) som et lag som slår Express...

00:25 Greyfriars: Gratulerer til Jr-laget.

ed sitt uavgjorte resultat mot 2-2 mot tabell toer Norwich, sikret jr-laget seg sitt 3. strake seriemesterskap. Noen av spillerne er allerede på B.laget og flere til sikkert følge de. Om noen år, har også trolig noen av de kapret en plass i A-lag stallen. Pr.dato er det 6 spillere blant de 15.

7-19-2016

20:30 Toon Army United: Talent fra de sjeldne

Da var McGrath handlet inn for en megasum, han vil nok bli enda bedre og eventuelt dyrere nå han tid skal selges, her skal han trenes til å bli en stjernespiller ..
Han har de rette skillene og vi gleder oss til å gjøre han til en kanon spiller

7-18-2016

21:54 Rundingsbøyene FK: æsjameg!

Ikke lett å vinne for bøyene i denne avdelingen. 1 kamp igjen før vi begynner på 2.halvdel. 2 møter i rad mot et meget godt lag i Real Madrid. Levner oss små muligheter, så blir nok å spare seg litt i disse 2 for å satse på andre viktigere kamper mot de som havner rundt meg på tabellen ved sesongslutt.

Peace&love
Larspe

 
 
Server 095