We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 609
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Today

(00:40) Paracet og Parafin United: Målkalas

Vi kunne ikke unngå å legge merke til at PPs forsvar plutselig tok en overraskende ferie, og vi synker stadig på tabellen.
Kjære bakre treer: Hvor dere nå enn er, hvis dere leser dette, så vil vi veldig gjerne be dere om å komme tilbake. Skal hilse fra Niewa, og forsikre dere om at krystallvasen til oldemor ikke fikk store skader, og at et serviceteam jobber på spreng akkurat nå, med gaffatape og Gammel Dansk, så dette skal gå bra.
Vær snille og kom hjem igjen. Dere gjør stort sett en OK jobb.

Yesterday

(17:27) Medics FC: Nye spillere

- Klubben styrker angrep og forsvar, lønnsutgifter bryr vi oss ingenting om. Ny spiss, ny ving og nå venter vi på en broiler forsvarer. Helst en russisk bjørn fra Sibir! Miffen forklarer.

- Vi har 292 dager igjen av supportpakken. Etter det så fortsetter vi kun med Opstad Oldboys, så vi kan likså god klinke til å se hva vi får ut av Medic`s før hele galehuset går rake vegen ditt pepper`n gror!

5-23-2015

(19:35) Giskens Slaver: Skader og annet.

Med fire serierunder igjen ligger Slavene noe uventet på andre plass. Som en kuriositet kan det nevnes at på "rundens lag" har det i samtlige serierunder bare vært funnet en slavespiller verdig nok en plass på dette laget, nemlig lagets keeper. I siste kamp ble sisteskansen nærmest ødelagt og tre uker i full strekk på sykehuset er påkrevd. Dermed ble plutselig keeper plassen på "rundens lag" ledig igjen.

I en kommentar fra lagets diktator og yppersteprest Tommy nærmest fnyser han av denne problematikken. "Mine spillere har ikke som mål og komme med på dette laget". De to neste kampene går vi for U mot Sunde og seier over Powerpuff. På spørsmål om hvordan Slavene skulle klare dette kunststykket var svaret like enkelt som dumt. "Vi lager en forsvarsmur og nekter de mål. Pluss at vi banker inn et flaksemål" Enkel taktikk.

(19:05) Spurs Soldiers: Skuffenes tap,

Og man glemme noe opprykk nå, får konsentrere meg om å bygge laget videre.

(18:09) Fc limtube: sånn kan det gå

manager jørstad legger seg flat etter dagens taktikk valg mot rana...

Ranking

 
 
Server 096