We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norge »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norge
Number of teams: 619
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

(18:59) Rahaugen FK: Rahaugen FK klar for ny sesong!

I helgen ble det klart at Antonios Vertsos trekker seg som hovedtrener i Rahaugen FK etter 2 sesonger i klubben. Grekeren har vært en viktig person i Rahaugen FK sin utvikling, og skal blant annet ha mye av takken for at klubben har satset på unge lokale spillere de siste sesongene. Den ledige trenerjobben har ført til mye oppmerksomhet, og ledelsen i Rahaugen FK har blitt enige om at Hugo Berrendero Díaz tar over treneransvaret i klubben.

Aristokraten_96 har følgende og si om den nye treneren:

"Hugo har ikke så mye erfaring som trener på seniornivå, men vi i Rahaugen FK er overbeviste om at han vil gjøre en god jobb som hovedtrener i denne klubben. Han har blant annet ledet to juniorlag i Spania til ligagull, og har en fotballfilosofi som passer oss utmerket".

Om den kommende sesongen, sier han følgende:

"Jeg trur det blir en god sesong, både sportslig og økonomisk. Vi har en tropp som fremdeles er i utviklingsfasen enda, og som allerede har etablert seg i 5 divisjon".

7-21-2014

(22:10) Begby: Opprykket i boks

Etter en sesong hvor opprykket var mer en formalitet enn et mål, kan manager Hmaster slå fast at klubben står godt rusta foran gjensynet med divisjon V. Han håper også at klubbens tilhengere finner veien tilbake til Begby Arena, slik at de voksende lønnsutgiftene kan forsvares. Til TV2 sier han i et intervju at:

"Det er klart det er hyggelig med god stemning på kampene våre, men vi driver først og fremst økonomisk foretak som i lengden må svare seg. Jeg vil også nevne at seriesystemets toppskårer, Oscar Nanio, får lønninga si fra Begby."

Alle Begbyboere bør herved føle kallet.

(12:39) Ørje: Real smell i siste serierunde

Et 2-1-tap borte mot Team SFW la opprykksplanene i grus for en skuffet Ørje-manager.

- Vi hadde alt fokus på kvalifiseringskampen om opprykket, og kjørte PIC for å være best mulig rustet neste lørdag. At det kunne bli tap var en kalkulert risiko. HTMS-prediksjonen i etterkant basert på ratingene gir Team SFW en vinnersjanse på 17,5 %, altså var det 82,5 % sjanse for at seriegullet skulle bli avgjort der til vår fordel. Og skulle det gå galt, regnet vi med hjelp fra Lofoten Utd mot Harnes Rovers, forklarer jadegnes.

Sånn skulle det ikke bli.

- Vi tålte at Lofoten Utd skulle tape med fire mål hjemme, og hadde god tro på dem. Et solid og godt lag med kun ett hjemmetap så langt i sesongen, og det lå an til en jevn kamp. Imidlertid valgte manager granhus å stille i en 3-3-2-formasjon, sier en oppgitt jadegnes.

Det endte 0-7, og en slukøret Ørje-manager måtte ta til takke med seriesølv.

- Surt, men random-faktoren er en del av sjarmen. Vi får prøve igjen neste sesong!

(10:39) Sarpsborg FF: Gull nr 2 og opprykk

Sarpsborg FF tok i helgen sitt andre trofé på to sesonger, og rykker med det opp til 5. divisjon neste sesong.

- Det blir knalltøft og litt tidligere enn forventet og planlagt, men vi sikter oss inn på å klare en kvalikplass neste år, og unngå direkte nedrykk. Vi vil nå bruke tiden frem mot sesongstart til å se oss om etter områder å forsterke laget på, sa en talsmann for klubben på sesongavslutningsbanketten.

7-20-2014

(23:11) F.C. Mighty Munich: Fort gjort

I løpet av en knapp time forsvant drøye 200 mill ut av konto, TSI økte med ca. en mill og lønninger økte med nærmere tre mill.

Ikke var det veloverveid, ei heller rare planen bak det, men man kan i alle fall kalle det en krampetrekning.

 
 
Server 095