We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2657
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Yesterday

(20:32) Lokomotive Hørby: Arh altså..

Nu var GE lige begyndt at virke..

Hørbys 70% chance for sejr mod 13% til Des.64. var faktisk et statistisk større røveri end Halhps, hvor fodholdet havde hele 16% chance for sejr.
Men på papiret så det bare meget værre ud..

Hvor er det bare skidt!

(20:30) Cheerleaders F.C: En sejr for fodbolden

Søndag tog Cheerleaders FC det første stik i kampen om 1. pladsen i VI.645.

Bonanza blev sendt hjem med en sæk på 4-1, i en kamp hvor der aldrig rigtig var tvivl om udfaldet.
Bonanza stillede op i en kedelig 5-4-1 formation, og lagde op til pindsvinefodbold. CFC tog dog teten og udspillede med fantastisk angrebsspil igen og igen Bonanzas forsvarsspillere.

Cheerleaders regner med at holde kursen, og målet er en direkte opryking.

(18:08) PowerPuffe: Ametyst alene i front

Fyldte tribuner på Puff Landia lagde rammen til ugens topopgør mellem PowerPuffe og Ametyst. PowerPuffe søgte at krone en fantastisk sæsonstart med den sidste skalp der ville bringe klubben i front i tabellen, mens Ametyst skulle demonstrere at de er på vej ud af den krise som har plaget det tidligere 5. divisionshold i flere sæsoner.

Fans af hjemmeholdet fik dog et tidligt reality-check da Ametyst kom i front efter blot 4 minutter. PowerPuffe fastholdt et kraftigt spilovertag og kom til adskillige chancer. Ametyst stod imidlertidig godt imod med en stærk central defensiv, og PowerPuffe formåede ikke at udnytte svaghederne ved Ametyst's fløje. Med 1-0 sejren i hus er Ametyst's førsteplads nu ikke længere blot sikret på målforskellen.

Næste uges match of the week står mellem Kristiansen og Haurholm. Det helt store spørgsmål bliver om denne uges 6-0 sejr til Kristiansen har givet Kristiansens angribere den fornødne selvtillid til trænge igennem ligaens ubetinget stærkeste defensiv.

(09:20) FC Heraklit: Ugh!

Wow! Næsten et point mod et hold der spillede 3-3-2. Vi er virkelig ved at være en magtfaktor igen!...

(07:14) loink utd: Så skal vi i gang

Efter at have stillet med 2.-holdet i flere ligakampe valgte loinkholdet i søndagens kamp at spille med noget nær stærkeste opstilling, hvilket resulterede i et overraskende flot resultat over den daværende førsteplads.

"Vi bør gå efter trofæet denne sæson, men selv i stærkeste opstilling er der hold som kan presse os" udtaler træneren efter kampen.

loinks ledelse støtter indtil videre trænerens beslutninger, selvom det kostede 1-3 point sidste weekend mod cryptonite; eftersom at træneren valgte at stille med et retarderet 2.-hold.

Vi ser frem til om 2 uger hvor den reelle kamp om førstepladsen meget vel kan finde sted mod et skadesplaget slt-hold.

// loink

 
 
Server 095