We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2658
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Today

(10:45) Ulotos Boys: Ulotos Boys måske ikke uovervindelige?

Nederlaget til Arkitektsvinene har givet stof til eftertanke.... Var det i virkeligheden mere end bare en vildt usandsynlig kosmisk tilfældighed? Er vi i virkeligheden ikke uovervindelige?

-Det lyder måske fjollet, men vi er begyndt at overveje om det rent faktisk er muligt at vi kan tabe igen. (Altså ikke mod Mulle - de er bare for ringe). ;-)

Reaktionen er et indkøb af en stærk allround central forsvarer/midtbane, der kan styrke bænken. Den Schweiz'iske udgave af Daniel Agger! Det burde sikre mesterskabet i år. Eller om ikke andet, så 3 point mod Arkitekterne næste gang vi mødes.

P.S. Alle ønskes en god DHL stafet. Alle tider over 20 min. er useriøst... ;-)

P.P.S. Fuck det er svært at stave til Schwiez... Måske vi skulle indlemme landet i Italien, Frankrig eller Østrig, så vi slipper for den problematik. Putin har sikkert en god idé om hvordan det kan klares uden for mange dikkedarer... ;-)

Yesterday

(08:56) FC Cowfoot: Klar igen

Så er vi klar igen med endnu en sæson af Årgang 13 mesterskaberne!

Igen er der sprunget nogle fra af de 'gamle' og kommet nye til, altid dejligt med nyt blod, så vi kan få noget modstand!

Jeg begynder dog snart at tro at dem der står for lodtrækningen er bestukket, da jeg igen er havnet i gruppe med Trekroner City, vi har efterhånden mødt hinanden rigtigt mange gange! Med en masse gode dyster som resultat, i skal nok få kamp til stregen igen denne gang ;-)

Må det bedste hold sejre, knæk og bræk!

Cowfoot
Turneringskoordinator

8-25-2014

(19:10) Ravenjunk II: Mentalt svageste manager?

Man må sige at det er en meget imponerende sejersstime limsnifferne har haft imod 2 bot´s og en inaktiv manager, med de manager evner ender de (eller deres selvopfattelse) sikkert snart i suppen....
Herfra må man bare konstatere at lim virkelig rammer hjernebarken og realitetssansen hårdt!

Vores unge homegrown midtbane folk begynder dog at ligne rigtige fodboldspillere og vi glæder os over deres hurtige udvikling og ser frem til næste sæson når de for alvor begynder at rykke!

(14:06) PowerPuffe: Fire tætte kampe

En uafgjort og tre et-måls sejre taler sit eget sprog og vidner om en jævnbyrdig runde. Særligt iøjefaldende er Arvesens resultat på hjemmebane mod Wolvers, men set i lyset af Arvesens success i landpokalen, samt deres opstilling der glimre ved profilernes fravær, tolker vi det snævre resultat som hårfin og rutineret disponering af kræfterne.

Næste runde byder på en spændende topkamp mellem nummer 1 og nummer 2. Både PowerPuffe og Ametyst har sikret sig max. point efter tre runder, og selvom Ametyst heller ikke har haft et helt nemt opstartsprogram, mener vi at hjemmebanefordel og en nylig sejr over Arvesen i bagagen er tilstrækkeligt til - for første gang i dette opgørs historie - at tilskrive en mindre favoritværdighed til PowerPuffe.

Med nul point i tre kampe har Kristiansen leveret en sæsonstart som lever op til de værste pessimisters bange anelser, men næste søndags bunddyst bør blive startskuddet for Kristiansens spurt tilbage mod tabellens bedre halvdel, hvor de hører til.

8-24-2014

(20:49) Easterbridge: Magtesløshed

Øv. Vi må bare tørt konstatere, at Easterbridge ikke hører hjemme i 4.division.
Vi burde have stået med 6 point i ligaen nu, men har blot et point.
Mod Nøvling stillede vi optimalt, og burde have fået en sikker sejr, men guderne ønskede det altså anderledes, igen.
På onsdag slutter pokaleventyret så, og sæsonen ligger allerede i ruiner.
Herefter vil vi koncentrere os 100% om træningen, og en snarlig nedrykning.

 
 
Server 095