We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2579
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Today

(08:09) loink utd: Endnu et superliga-besøg

Så lægger loinkholdet op til, endnu engang, at huse et superligahold på Cosendonks Salgssted, hvor holdet på onsdag får besøg af Bhutan.

Det er klart at loink-holdet er underdogs i kampen, men træneren udtaler at der vil blive sat holdånd på spil anyway, da han mener at de næste par ligakampe bør være en overkommelig opgave, og at der således gerne skulle være tid til at få holdånden til tops igen.

Der vil på onsdag blive uddelt en gratis Cosendonk til samtlige tilskuere i tilfælde af fyldt stadion.

Vi håber på en god loinkkamp,,, evt med en overraskelse?!

(00:10) batigol: Velsmurt kontra-maskine

Efter vore forsmædelige afslutning på sidste sæson blæser der nu anderledes positive vinde i Batigols retning. Med ansættelsen af vores argentinske målmands-legende som ny træner har spillerne fået en fornyet gejst og disciplin der har været savnet. Forsvaret står benhårdt og udmønter sig i hurtige omstillinger der indtil videre har sikret et godt udgangspunkt for et nyt trofæ til klubben. Nu skal gummi-benene bare undgås!

Yesterday

(23:22) Paris Saint-Germain CF: Svine heldige!!

Det blev til 3 point idag på hjemmebane mod Müllers Best og det må man sige er noget overraskende og heldigt når man ser på stjernerne på de 2 hold...

Men vi lever videre og drømmen lever...
V.E.T

(18:40) Freja Østerbro: FØBK ver. 2.0

Efter dagens kamp var der masser af aktivitet på ledelsesgangen hos FØBK. Kort tid efter stod manager og forklarede hvad det hele gik ud på: "Vi er alle blevet enige om at ændre forretningens kurs, fremover skal vi til at tjene lidt flere penge på driften frem for det sportslige. Det vil muligvis betyde at klubben vil opleve lidt uro i de næste to sæsoner, men vil returnere stærkere end nu"

(18:36) Boldklubben Valby: Vammelicious!

De sang stadig Lauritz Vammens navn i Valbys gader længe efter, at hjemmebanesejren mod Taastrup United var en realitet. BK Valbys fløjspiller var med et hattrick manden bag det vigtige comeback, der pga. de øvrige resultater i ligaen tillod BKV at udbygge deres overraskende føring i ligaen.

"Jeg prøver altid at gøre en forskel, uanset om det er med scoringer eller bare med ratings til det ene sideangreb. Det er altid rart, når man kan score et hattrick - og selvfølgelig endnu mere rart, når det er kampafgørende, som det var idag", udtalte hovedpersonen til Valbybladet kort efter kampen.

BK Valby har fået en fortrinlig start i deres første sæson i Div V, hvor det er blevet til 6 sejre ud af 6 mulige. Træner Rimpeneva tilskriver hårdt arbejde æren:

"Vi er på papiret langt fra det bedste hold i denne liga, men vi står sammen og kæmper for hvert et point. Jeg er stolt af mine drenge, men der er stadig lang vej hjem", udtalte Rimpeneva.

Næste kamp er ude mod EMTs Løver.

 
 
Server 096