We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2542
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Yesterday

(02:58) Hafnia BK: Statistisk langt fra - virkeligheden tæt på

Hvis man fokuserer udelukkende på hatstats og ratings, så var det en Davids kamp mod Goliat. TVT dominerede på snart sagt alle parametre.

Men tager man et kig på kampen, så er vi uheldige med at tabe 2-1, trods en overvægt i spil og chancer.

På en svær bane dominerer vi midtbanen, skaber flest chancer og presser TVT gennem hele kampen.

Karantæner gjorde at vores gamle midtbanekæmpe Jens Hansen kom i spil, men da han udgik med en skade og blev erstattet af en forsvarer på midtbanen... Så blev det svært.

Nederlag bliver aldrig acceptable, men det her var et som vi trods alt bestred til det sidste.

Tillykke til TVT med sejren.

11-28-2015

(21:34) Warme Füße und Homöopathie: Handschuhe orienterer

Søndagens brag mod FC Top Gun ligner naturligvis et relativt sikkert nederlag til Homöopathie, som trods dyre spillere ikke kan få særligt meget til at fungere. Men trods sit ansvar for klubbens præstation, foretrækker manager Handschuhe at glide af på spørgsmål om dette, og fokuserer i stedet på lyspunkterne:

"Der er især to forhold der betyder at vi har en vis chance på søndag. Efter lang planlægning, har dedikerede Homöopathie-fans haft held med at smitte Top Guns aldrende træner Fritz Bertling med en yderst aggressiv gonorré, med det resultat at han er sygemeldt. Kort derefter blev den rutinerede midtbanespiller Su'ud Maina ramt af samme lidelse, på trods af vi ikke har haft ham i kikkerten. Utroligt sammentræf. Vi ønsker begge god bedring, og glæder os i øvrigt til kampen."

11-23-2015

(21:23) FC Prenzlauer: Endnu et pointtab

Det ser ud til at katastrofen ingen ende vil tage, trods 70% chance for point ser det ud til at heldet udebliver og vi misser alle point. Vores fans er skuffede og det er manageren sådan set også. Midtbanen fungerer ikke, angrebet heller ikke og forsvaret lukker trods gode stats mål ind hele tiden.
Bestyrelsen har smækket kassen i - der vil ikke blive tilført flere penge! vi takker af.

(08:39) Chefbech igen igen!: Pointtab og møde med Alex P. Keaton.

Det var en lidt ærgerlig manager, som deltog i pressemødet.

"Jeg skal være ærlig og indrømme, at Dinamo kom meget stærkere ud til kampen end vi havde forventet. Vi havde et svagt overtag i starten af kampen, men det udlignede sig, og alt i alt kan vi ikke være utilfredse med blot at tage 1 point med hjem. Når jeg alligevel ærgrer mig, så skyldes det, at vi med en taktisk udskiftning - da vi var foran 1-3 - formodentlig kunne have lukket kampen. Sådan har det været før, men igen og igen fejler vi på det taktiske plan. Det er bare ikke godt nok" udtalte den skuffede manager.

Efter at have sundet sig lidt kunne han dog konstatere, at det alt i alt ser fornuftigt ud. "Næste kamp mod Dinamo er på vores hjemmebane, så vi har trods alt stadig mulighed for at afgøre det hele selv - forudsat at vi vinder over Alex P. Keaton og resten af flokken fra Blomsterbørns Børn i den kommende weekend - og så skal vi godt nok også til at have indført en nul-fejls-kultur i denne organisation!"

11-22-2015

(21:00) LFFC: Spillerudsalg

4 point i 4 kampe og exit i pokalturneringens 2. runde. Holdets præstationer står ikke mål med lønbudgettet, og derfor påbegynder vi dags dato realisering af truppens salgbare emner og bygger op med nye spillere. Som konsekvens forventes direkte nedrykning denne sæson.

Ranking

1 . fcsur3rd  Superligaen
2 . Copenhagen Mavericks4th  Superligaen
3 . Mulleteers1st  II.3
4 . Ruby FC2nd  II.2
5 . Wallaby Utd. 3rd  II.4
6 . REAKTOR6th  II.3
7 . PowerRaz United7th  II.3
8 . NV Stars1st  III.16
9 . FC sværdfisk1st  III.3
10 . F.C. Barcelona DK1st  III.14
11 . FC Riesling1st  III.15
12 . Thekla FC1st  III.5
13 . elmehusene if1st  III.10
14 . AC Krüger1st  III.12
15 . W.B.A2nd  III.11
 
 
Server 096