We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2649
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Yesterday

(22:02) Team Minton: Skyd for fanden, skyd

Team Minton står over for et hårdt slutprogram, hvor nummer 1, 2 og 3 venter. Første kamp står imod ligaens nummer 1, Davids Club.

Det er svært at spille mod Davids Club, som har vundet mange kampe. Mange kampe er vundet, på trods af at modstanderen i mange tilfælde har haft de bedste ratings - men alligevel har Davids Club vundet. Det indgyder respekt og forundring. Hvad skal Minton dog stille op imod dette fænomen?

Sidst vi mødte Davids Club havde vi også de bedste ratings, men tabte alligevel klart med 1-3. Vi må finde på noget genialt. Klubben vil meget gerne undgå kvalkampe.

Giv los!

10-23-2014

(23:42) Copenhagen Cougars: Vi mangler én enkelt deltager for at turneringen kan gå i gang

15 tilmeldte og 1 plads ledig. Københavner-pokalen mangler et sidste hold fra København eller Storkøbenhavn som spiller i VI. Tilmeld dig nu!

(11:32) FC sværdfisk: Kun sejrer gælder

Med 3 spillerunder tilbage er direkte oprykning stadigvæk muligt, men det kræver 3 sejrer i træk - og Charlie skal selvfølgelig smide et point :)

Kampen på søndag mod Astro FC bliver helt sikkert den sværeste kamp af de 3, og håbet om direkte oprykning kan derfor allerede være slukket efter søndagens kamp.

Bliver det ikke til direkte oprykning i den her sæson, kan man da altid trøste sig med, at det giver mulighed for at tage første pladsen i den historiske stilling i puljen :D

10-21-2014

(18:41) Amager Kridzhunters FC: Amager Arena færdig udbygget!

Idag blev dagen hvor håndværkerne efter to ugers intens arbejde endelig blev færdig med de 12.000 ekstra pladser på Amager Arena. Det betyder at der nu er plads til 40.000 tilskuere. Der er lige nu nogle forhandlinger igang om en venskabs kamp næste onsdag for at prøve Arenaen af inden det gælder til den første turneringskamp mod BeastSaws.
Som en overraskelse til klubbens fanklub De Trofaste Bagere har klubben valgt med udbygning, at etablere en endetribune som er større end de andre som skal i fremtiden skal blive stemnings tribunen.

Mange gange tak for Bønze Entreprenør service for at have lavet dette fantastiske arbejde.

(17:44) Paris Saint-Germain CF: Ny spiller!!!

Så blev 25 årige tyske Ingo Joppe hentet til klubben fra Tetra-Pak for hele 15 millioner kroner.

Kilder tæt på klubben har lade sige hører at Pentaleo Festa er færdig efter sæsonen så man kan tjene lidt penge på den snart 30 årige spiller.

Vi er meget glad for at få ham til klubben...
V.E.T

 
 
Server 095