We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2621
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Today

(13:15) Shaolin United DK: Preparing the squad

We will send the 2 new strikers
(399717730)
(402266246)
in to play and we will search out the best formations to our coming season.

(11:24) FC Osiris: Ny træner

Vi har i dag indkaldt til dette pressemøde, da vi gerne vil præsentere en ny træner. Inden vi afslører den nye træner giver jeg lige ordet til Leo Valbjørn. Udtaler klubejer Jimmy.
Hej alle sammen. Jeg vil gerne sige tak for rigtig mange gode år i FC Osiris. Jeg startede i FC Osiris Juniors, hvorefter jeg kom i førsteholdstruppen 17/7-2005. Jeg spillede frem
til 26/11-2010, hvor jeg fik tilbudet om at blive træner, hvilket jeg ikke kunne sige nej til. I dag den 28/11-2014 er så min sidste dag, som aktiv i klubben. Herefter vil jeg nyde
klubbens kampe fra tilskuerpladserne. Men tak for nogle fantastiske år. Min efterfølger bliver Freerk Nelissen, som kom til klubben for en sæson side, hvor planen for min tilbagetrædelse
var aftalt.
Jeg ønsker Freerk Nelissen alt held og lykke fremover og det samme for FC Osiris og deres videre langtidsprojekt.

(08:57) Fc Natalie: Debut i III

Endelig, det forjættede land, III!
Aldrig før har dette hold været i højt, ej heller manageren med tidligere hold.

Vi lægger noget hårdere ud end håbet med en svær udekamp som det indrømmet bliver svær at få noget med fra, 1 point vil blive fejret som en sejr!

Ikke mindst fordi den frygtede form abe var forbi og give os et gevaldigt gok i nøden her til morgen. -7,+2 er ikke sådan man ønsker at starte sin III sæson.
Her Bl.a. Et fald til den ny indkøbte back som i onsdags bankede 5 mål ind.. HT er et lunefuldt spil.

Vi ønsker alle konkurrenter en god sæson, det ligner det bliver en tæt sæson hvor man kan kæmpe med om de fleste point, selvom mange af dem nok bliver svære at ende med.

(03:48) Hafnia BK: En åbenbaring fra vores Messias

Verner Böme trådte frem på fredagspressemødet i sit sædvanlige nålestribede jakkesæt, og rømmede sig let, før han med monoton stemme begyndte at tale:

"Ich bin sehr...sehr... skuffet. Vi hatte en målithed for at vinde der cup kamp. Aber nein".

"Men når det er sagt, så er vi heller ikke skuffede end vi ser frem mod søndagens sæson åbner i ligaen".

"Vores store elskværdige, vise, kloge, smukke og født under en dobbelt regnbue leder vil se på kampen med milde øjne, og blot klippe tæerne af familiemedlemmer til de spillere der ikke leverer en toppræstation".

De fremmødte journalister, alle naturligvis underlagt en stærk censur, gispede i kor. Og gispede igen, da de alle sammen indså deres fælles fejl ved at gispe over en disposition af den store leder. Og igen, da de indså de havde gispet for anden gang.

Cirka 10 min senere, da alle havde gispet en 47-48 gange, sluttede pressemødet. Hvad forventede lederen? Ville han stille sig tilfreds med andet end en sejr? Ingen vidste.

Yesterday

(09:49) Klink FC: Der erste tag

Det er en stor ære at møde et af de tidligere tophold, som Klink har krydset klinger med, denne sæson ser det dog ud som om at Klink har en reel chance for at tage prisen som bedste hold (af de 2).

En spændt manager er på ingen måde overbevist om sejr i denne første kamp i ligaen, og ser frem til en velspillet kamp med overtag til Klink, om det så bærer en sejr med sig er endnu uvist, dog vil andet en 3 point være en skuffelse for holdet.

Sikkert og vist er det at Heraklit er og bliver en god taktiker, men det er jo ingen skam at spille godt og tabe alligevel.

Klink`s erfarne trænerstab udtaler, denne kamp bliver som "der erste tag" (læs landgangen i Normandiet), vi skal overraske, nedkæmpe og erobre. Physioterapeuten Gustav, indskød en bemærkning om voldtægt, som var lidt upassende i den sammenhæng, men lad det nu være en advarsel til Heraklit alligevel..........

 
 
Server 095