We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2643
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Yesterday

(22:05) Fodsved FC: Bedste ungdomssalg

Dan Duus 17 år og 3 dage blev i dag solgt for over 12 mio. Hvilket er rekord for Fodsved. Vi ser frem til Dan Duus kan gøre en fantastisk karriere i sin nye klub

(14:55) Metropol Athletic: Ny træner

Efter i fire sæsoner i træk at have måttet nøjes med 2.pladsen, har bestyrelsen i Metropol Athletic besluttet at afbryde samarbejdet med Narcis Enache.

Anders Hederberg er ansat som ny cheftræner.

3-3-2015

(14:29) Copenhagen Cougars: 3. sæson af Københavner-pokalen er i gang

1. runde er spillet og vi har allerede nogle meget overbevisende sejre samt nogle tætte kampe. Vinder af 1. sæson, Frederiksberg Boldklub, løb panden mod en mytisk forsvarsmur mod nytilkommeren Mister Nemo og led et 1-3 nederlag, og de forsvarende mestre fra Avedøre Archers åbnede deres titelforsvar med en uafgjort mod en gammel kending, Amager Kridzhunters. Valkendorf og AmagerFlemming udraderede derimod deres modstandere med hhv. 6-1 og 7-0. Tidligere vindere møder hård modstand og kan ikke hvile på laurbærene da der bag dem er hold der sulter efter titler. Det lover godt for turneringen.

Samtidig har turneringen fået et klassisk arvefjendeopgør, i det AmagerFlemming og Amager Kridzhunters for 3. gang tørner sammen i et slag om Amager. I første sæson var det AmagerFlemming der trak det længste strå i gruppespillet, mens det i sidste sæson var Amager Kridzhunters der fik revanche i kvartfinalen. I næste runde mødes de i gruppe C til hvad der uden tvivl bliver et intenst opgør.

(13:39) Super 98: Tillykke til Drengene

Flot sæson, tillykke med direkte oprykning.

(09:10) Amager Kridzhunters FC: Nedrykning

Desværre for os, blev det til nedrykning. Vi skal nok komme igen endnu stærkere!

 
 
Server 096