We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2552
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

9-3-2015

(19:00) FC Heraklit: Lort

...

9-2-2015

(19:19) FC Flawles: Spænding til det sidste

wow :-)

(15:34) BK Ultra: Ny start - nye drømme

Det er med glæde at bestyrelsen kan meddele, at andersvangs pr dags dato vil tiltræde som sportsdirektør for BK Ultra.

Andersvangs har efter en længere periode væk fra branchen nu valgt at følge sit hjerte og vende tilbage til livet på og ved grønsværen.

"Det har altid været planen at vende tilbage, det er her jeg hører hjemme. Jeg glæder mig til at komme igang igen, BK Ultra er et spændende projekt med masser potentiale."

"Andersvangs har vores fulde tillid. Alle rundt om bordet mente, at hans erfaring og visioner er det som BK Ultra har brug for på nuværende tidspunkt og i fremtiden. Han er den rette mand." sagde bestyrelsesformanden kort efter det ekstraordinære bestyrelsesmøde.

9-1-2015

(22:09) Chefbech igen igen!: Jorden kalder....

Bum - så kom vi da ned på jorden. De højtflyvende drømme om oprykning led et alvorligt knæk med nederlaget til Yemen, et nederlag, som på ingen måde var ufortjent.

Men hvordan kunne det ske? Det nemme (og langt hen ad vejen også rigtige) svar er, at formen de sidste 3-4 ugers tid har været stejlt nedadgående, særligt forsvaret har været hårdt ramt. Havde træneren været opmærksom på dette havde han nok ikke valgt en PIC, men sådan er der jo så meget.

Dertil skal det siges, at Yemen formodentlig også overraskede alt og alle ved at stille med en særdeles potent midtbane, som kun må forventes at blive stærkere i de kommende sæsoner.

Hvad så nu? Ud over at FORM-træneren står over for en snarlig fyring, med mindre han viser konkrete resultater (helst allerede i denne uge), så er det fortsat planen at gå efter direkte oprykning. Men det vil formodentlig kræve lutter sejre fra nu af - så hvor realistisk er det at tro på?

Nu er der i det mindste god spænding i toppen - herligt!

8-31-2015

(00:20) Olstykke FC: Why HT, why

Argh men for hel.... HT. Hvordan kan jeg tabe den kamp? Ffs.

Ranking

 
 
Server 095