We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2632
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Today

(11:47) FC Eastend: Spænding i ligaen

Et rødt kort og en skade afgjorde søndagens kamp til fordel for vores modstander. "Det var en kamp vi burde have vundet klart, men vilkårene bliver svære for os. Vi har kun fået 1 point i vores kampe mod Odense Wanderes, og har bragt os i en unødvendig situation. Det ændrer nu ikke på, at vi regner med at det kræver maksimumpoint for at vinde ligaen, og at den sidste kamp på Toxtech formentligt bliver finalen,som SKAL vindes. Vi kan stadig selv afgøre det" lød det efter dagens kamp

(10:54) FC Hound Dogs: Stor mundfuld i vente

HD står på onsdag foran den hidtil største udfordring i klubbens historie. HD møder Bhutan fra Superligaen i Smaragdturneringen, Bhutan har vundet det danske mesterskab flere gange og må sige at være kæmpe favoritter. Alligevel mener fodbold eksperten Gunnar "Bleistift" Leffenshaudson at HD godt kan gå hen og trække det længste strå og gå videre. "HD er et ungt godt, organisret hold som på en god dag slår de bedste. Planeterne skal stå rigtig og Bhutan skal have en total off day. Samtidig skal HD spillerne ramme dagen og tro på chancen. Kan de komme i forlænget spille tid og straffe kan alt ske."

Yesterday

(22:25) Æblekrigerne: Payback in some way?

Enten betaler jeg for sidste sæson eller også sparer jeg op til næste...
Måske begge dele..

(511518731)
(507961718)
(507961722) (Jaja, ok..)
(507961737)

Skal vi ned og vende i år?
Tud...

(20:47) Generalerne: Succes, succes og atter succes...

Det var en yderst tilfreds Lord Carstone som væltede stang barcadi ud af omklædningsrummet efter dagens kamp med følgende udtalelse: "To sikre sejre på henholdsvis 6-0 og 5-1 og videre i safir-cuppen. Ja ja det går sgu meget godt! Vi har efterhånden fået styr på holdet og er skadesfri. Kurven peger helt sikkert i den rigtige retning og fremtiden ser meget lys ud..."
"Øhh, det er altså Jer i de grønstribede trøjer" udtalte journalisten.

"FOR SATAN DA OGSÅ" råbte en pludselig halvædru Lord Carstone. Så går det satme dårligt lige pt. Jeg må vist hellere til at hanke lidt op i mig selv og få styr på holdet, for det sejler da helt ad helvedes til".

Rygtet siger at udekampen mod Real Vich på søndag, på trods af to skader på vigtige pladser, karantæne og rekord skidt selvtillid, meget muligt kan blive trænerens sidste kamp i spidsen for Generalerne.

(20:39) Chefbech igen igen!: Surt pointtab..

"Ja ja, vi vidste godt, at vi meget vel ikke ville få point med hjem i dag. Det kan man aldrig forvente på udebane mod et tophold. Men vi prøvede, og som kampen udartede sig, så ærgrer vi os en smule. For faktum er, at vi langt hen ad vejen dominerer kampen, og vi skaber tilmed flest chancer. Men når modstanderen har en udnyttelsesprocent på 100, og vi har en på 25, så er det altså op ad bakke. Sådan er det" - lød det fra den afklarede manager efter kampen.

Nu er fokus rettet mod top 3 - med lidt held er det endnu ikke urealistisk.
;-)

 
 
Server 096