We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3316
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

4-29-2016

00:03 Streetz Statue CF: Seizoen gespeeld

Voor de tweede keer op rij voegden wij ons bij de laatste 16 teams van de KNVB beker. Hier werden wij zoals verwacht uitgeschakeld door misschien wel de toekomstige bekerwinnaar. Het werd 1-3.

Door deze uitschakeling is ons seizoen gespeeld. Is dat negatief? In dit geval niet. Tijdens deze run hebben we tegen mooie en gerenommeerde teams mogen spelen en een aantal weten te verschalken. Door dit avontuur hadden we nog wat om voor te spelen dit seizoen. Onverwacht bereikten wij de 1/8e finales, waardoor dit seizoen toch nog enig glans heeft gekregen.

Nu richten we ons op verdere training en het aanschaffen van nog een spits die ons team straks weer komt versterken. Dan zijn we compleet en gaan we verder bouwen aan een team waar maar weinig teams van zullen gaan winnen (hopen we :P).

Nu dit seizoen uitzingen, maar dat komt wel goed ;)

4-24-2016

22:04 FC Baxie: Gouden wissel

Vandaag speelde FC Baxie de belangrijke thuis wedstrijd tegen FC Woody - Goirle vooraf de nummer 2 van de competitie.
Na 70 minuten en met een 0-0 stand op het scorebord vond de trainer het tijd om aanvallend te wisselen. Er werd van systeem verandert 3-5-2 naar 2-5-3.
Aanvaller Lou Moerkerken kwam erin voor verdediger Duco Hylkema.

Dat Lou Moerkerken gretig was werd in de 76ste minuut duidelijk, hij tekende voor de 1-0. Hij herhaalde dit de 80ste en 86ste minuut. Dat betekende een hattrick binnen een kwartier. Helaas pakte hij in 16 minuten ook 2x geel waardoor hij ook eerder mocht gaan douchen.

Het werd uiteindelijk 4-0 en met deze winst staat FC Baxie 5 punten voor op de nummer 2 FC SAMS.

4-20-2016

20:53 Streetz Statue CF: Gekkenhuis!!!

Whaaaaa! We flikken het gewoon weer! Laatste 16 van de KNVB Beker!!

Natuurlijk hadden we hier en daar wat geluk, zeker na de tactische omzetting van Thunder's Tigers. Ons geluk vooral was vooral uiteindelijk de kansverdeling: 13 kansen voor ons (!!) vs 6 kansen voor de Tigers. Zonder deze bijzonder scheve verhouding hadden we het waarschijnlijk afgelegd.

Aankomende bekerwedstrijd mogen we aantreden tegen de gedoodverfde titelkandidaat Team Speknek. Heerlijk team maar voor ons nu nog een paar maten te groot. Hopelijk verkeren de mids volgende week eindelijk in betere vorm zodat we er een keer goed in kunnen klappen. We hebben de optimale voorbereiding aangezien we een WO hebben aankomende zondag. Nice :)

Dit seizoen mag in competitie verband een fiasco zijn, maar deze bekerrun maakt heel veel goed!

4-17-2016

22:01 Eemien SC: Nieuwe club uit Rock City!

Eemien SC is verheugd om een nieuwe club uit "Rock City" aan de Hattrick competitie te kunnen toevoegen !

Namens de gehele club,

Piet-Hein Müller
Secretaris

11:13 FC Paris Nanterre: Slumpie

Met twee goals in zijn eerste drie competitiewedstrijden is groentje Jean-Marc Slump uitstekend uit de startblokken gekomen

Amper 17 jaar zijn alle kijkers gericht op het talentje, dat staat voor de zware taak om het illustere koningskoppel Bisschop/Husseiny (ruim 350 goals red.) te doen vergeten: ´Ik mag nog niet eens hun schoenen poetsen,´ aldus de zelfbewuste, nieuwbakken goalgetter ´maar we gaan er vól voor! Kijken of ik vanavond voor de derde week op rij kan scoren..´

 
 
Server 095