We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Nederland »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Nederland
Number of teams: 3159
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(12:29) Sjoelen is ook topsport!!: Terug in 4e klasse!

Na hard trainen met mooie resultaten mag Topsport kracht gaan meten in de 4e klasse. Afgelopen seizoen waren we duidelijk een maatje te groot in de 5e. Weliswaar een zwakke broeder binnen de 5e klasse, maar een korte vergelijking leert dat de statistieken van Topsport menig vierde klasse manager angst aanjaagt.

Na het gericht trainen met eigen jeugd en het aantrekken van een aantal Nederlandse talenten kunnen we hoge ratings halen en de loonkosten behoorlijk drukken.

Met veel plezier kijken we uit naar het nieuwe seizoen. Hopelijk kunnen we naast presteren in de competitie ook potten breken in de beker.

De spelers krijgen nu een welverdiende vakantie. Ook de manager gaat er even tussenuit en hoopt dat er zo af en toe tijd is om de opstellingen door te faxen aan het begin van volgend seizoen.

Fijne vakantie!!

(10:02) AFC Jopies: Felicitaties voor Fittonen Utd.

Sinds afgelopen zondag mag Fittonen zich officieel kampioen van V. 129 noemen. Tot het laatste moment mocht AFC Jopies hopen er nog met het kampioenschap vandoor te gaan, maar daar waar een overwinning met vier doelpunten verschil vereist was, werd het een nederlaag met vier doelpunten verschil. Omdat Fittonen dit gehele seizoen al de sterkste bleek te zijn, was deze overwinning het juiste slotstuk van een goed seizoen. AFC Jopies rest zich niets meer dan zich neer te leggen bij een tweede plek.

AFC Jopies feliciteert Fittonen Utd. met het kampioenschap en wenst ze alle succes in IV.

De Pingelaar

Yesterday

(15:59) Bloed, zweet en tranen: Kampioen van V.177

Enigszins (geheel) onverwacht is Bloed, zweet en tranen in haar 2e seizoen in de 5e divisie KAMPIOEN geworden van V.177
Het kampioenschap werd de afgelopen 2 wedstrijden nog uitgesteld door twee 2-1 nederlagen maar na de 8-0 overwinning van gisteravond is het kampioenschap een feit.

Direct na het laatste fluitsignaal werd de schaal onder groot applaus overhandigd en barstte het feest los. Het feest bleef wel bescheiden omdat al snel bleek dat Bloed 1 punt te weinig te had verzameld voor rechtstreekse promotie naar de 4e divisie.

Vandaag werd dan ook met grote belangstelling gekeken naar de loting voor de promotie/degradatiewedstrijd. Uit de loting is 'Zvv56 Apeldoorn' als tegenstander naar voren gekomen. Een snelle blik op de selectie van de komende tegenstander leert dat de manager bijna zijn gehele selectie heeft verkocht. Dus het is even afwachten wat er aldaar nog gaat wijzigen voor komende zondag maar tegen de huidige selectie moet het te doen zijn :-)

(13:56) AFC Stamper United: ** KAMPIOEN V.107 **

Met een plot waar zelfs Dan Brown trots op zou mogen zijn is competitie (8224) op de laatste speeldag met een krankiznnige climax geëindigd.
Het Amsterdamse AFC Stamper United heeft de 12e titel aan het palmares mogen toevoegen. Voor de laatste speelronde stonden de mannen van coach Leiria (235244019) nog op de derde plaats met 2 punten achterstand op Leo's Boys (359641) en ook nog eens een veel slechter saldo!
FC Holiday (148031) (dat de 2e plek bezette, puntgelijk met Stamper, maar met een beter saldo) moest thuis aantreden tegen de boys van Leo.
Het enige dat de AFC Stamper United kon doen is met grote cijfers winnen van, het reeds gedegradeerde, bot-team FC Nielske Utd. en vervolgens de uitslag van FC Holiday-Leo's Boys (479705549) afwachten. Diezwedstrijd eindigde in 2-2 en dat betekende dat AFC Stamper zichzelf, na een 10-0 overwinning, kampioen mocht noemen.
Puntgelijk en hetzelfde saldo, maar echter (3) meer gescoorde doelpunten!

(12:47) Al Mare FC: Met de hakken over de sloot

Na de ongelukkige nederlaag tegen D.O.C was het duidelijk dat Al Mare FC weliswaar nog in de race voor het kampioenschap was, maar dat voor rechtstreekse promotie een klein mirakel nodig zou zijn. Dat de 4-0 overwinning in de laatste ronde precies voldoende zou zijn, had geen scriptschrijver zich kunnen bedenken.

Pech en geluk bepaalden ook het seizoen van the Unknown die daardoor zal degraderen, maar redde daar en tegen weer het seizoen van Vroeger Was Alles Beter, die zich nu samen met Caesiousus voor de P/D kan opmaken. Veel succes. Moge Caesiousus nog maar een 15de seizoen aan zijn indrukwekkende lijst kunnen toevoegen.

Ik kijk nog steeds naar boven en ben trots op mijn mannen in het veld en het fenomenale technische team, dat het beste in alle spelers naar boven weet te brengen. Komende woensdag, na de training met onze vaste partner Parsifal, zal een klein feestje georganiseerd worden. Wees allen welkom !

de voorzitter

Ranking

 
 
Server 096