We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3316
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(12:50) Bot-Team: 'bot'-team

Dit team heeft een eigenaar. Dit is Bot-Team sinds 09-02-2016.

Op naar de toekomst!

2-8-2016

(15:12) De Troeters: Nieuwe kansen....

De vorige competitie is tot ieders tevredenheid afgesloten.

Een enigzinds benevelde voorzitter sprak tijdens de feestavond in de kantine - de prachtige 2e plaats werd uitgebreid gevierd - deze onvergetelijke woorden: Beste spelers, supporters en bestuur, het is mij een genoegen om u mee te delen dat de vereniging 400.000 euro rijker is geworden door deze mooie 2e plaats! U kunt de hele avond drinken op kosten van de vereniging!!

Maar nu de realiteit, wat direct opvalt is dat de huidige nr.1 in VI.995, sinds een korte poos failliet is, en zodoende de status van BOT-team heeft gekregen...

Wie weet kunnen 'De Troeters' hier hun voordeel halen, maar bij nader inzien geeft de de trainer de andere ploegen Bombini en Legia Warschauw net zoveel kans, en dan zijn er nog de outsiders Kenjiboys en de Eilandbewoners, kortom genoeg kapers op de kust!!

Vanaf deze plaats wenst de manager van 'De Troeters' alle ploegen veel succes én plezier in deze competitie!

Wordt vervolgd...

(11:05) De Primaten: Nieuwe Competitie

Hieronder enkele gedeelten uit de toespraak van de manager van 'De Primaten', gisteravond in de kantine, eerder had hij de supporters verteld dat er gekozen is om nog zeker enkele seizoenen in divisie VI te spelen.

Het management is al heel tevreden als een plaats bij de eerste vier in divisie VI.663 bereikt wordt...

Na de verdiend verloren laatste competitiewedstrijd van het eerste elftal is het weer tijd om vooruit te zien naar de nieuwe competitie.

Verleden competitie stond het A-team geruime tijd op de eerste plaats, wat sterk geflatteerd was gezien het (te) lage TSI van de spelers... Inmiddels is het totaal TSI van de top 11 in de buurt van de 450.000 gekomen, nog lang niet genoeg op een kans te maken in divisie V....

De eerder gedane toezegging dat de supporters -na alle gewonnen thuiswedstrijden- vrij drinken hebben, wordt ook deze competitie in stand gehouden!

Hierbij wens ik alle tegenstanders veel plezier én succes in deze competitie!

(10:03) SC Schapenkoppen: Kampioensch(a)ap zonder feest

De Schapenkoppen zijn in mineur; na een zwaarbevochten kampioenschap moest er gestreden worden in een p/d-duel om promotie af te dwingen.
Opzich al een knappe prestatie om als promovendus direct weer bovenaan te staan na 14 wedstrijden, met name als dit ook nog eens in één van de zwaardere IV-poules is!

Het loodzware en lange seizoen had echter zijn sporen nagelaten op de spelersgroep, daarnaast kwam er ook nog eens een zeer sterke tegenstander uit de koker voor het p/d-duel; topelf (502703)
Topelf benutte het thuisvoordeel optimaal, de Schapenkoppen werden met lege handen naar huis gestuurd na een 3-1 nederlaag.

Aankomend seizoen zal het er niet makkelijker op worden om kampioen te worden; de toch al sterke IV.38 poule wordt aangevuld met 2 niet te onderschatte teams.
1 team is echter al bekend bij de schapenkoppen; in seizoen 35 t/m 37 zijn al menig duels uitgevochten door de Schapenkoppen en Forza Del Markos (147410)

2-7-2016

(22:47) aarts'rivalen: lachertjes .....

Twee kwalificatieduels van ploegen uit VI.420 tegen opponenten uit VII om de plaats in VI veilig te stellen .....

"aarts'rivalen" trof met "the blue boys" een zgn. "bot"-team en deze wedstrijd werd nooit een echte wedstrijd: 11-0. Kun je je afvragen of zo'n duel nu echt nodig is.

"ElevenSouls" maakte er tegen "DateMyDream" een potje van, kwam niet in zijn sterkste opstelling binnen de lijnen en koos er met zijn tweede keus eigenlijk voor vrijwillig af te dalen naar VII. Daar is zo'n kwalificatieduel natuurlijk niet voor. In VII op weg naar een nieuwe titel???

Het gepromoveerde "DateMyDream" staat nu voor de schier onmogelijke opgave zich op een hoger niveau te handhaven ..... Mission impossible lijkt me! Alhoewel ..... met "VV Tuub" telt VI.420 komend seizoen opnieuw een club zonder eigenaar en dat geeft ook DMD kansen.

Wel leuk dat 4 oud-gedienden komend seizoen vier nieuwkomers treffen. Hoe de ware verhoudingen zullen liggen zien we over een aantal weken wel!

 
 
Server 096