We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3208
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Yesterday

(12:32) rohirrim: Roman 'Galadriel' Mikulenka

Deze week is Roman in Nederland aangekomen en heeft direct zijn eerste wedstrijd meegespeeld in een oefenwedstrijd. We hadden het niet verwacht maar de u20 coach plukte Roman uit de selectie en selecteerde hem voor een internationale oefeninterland. Na een belletje was het geregeld. Daardoor telt onze club nu 2 spelers met internationale ervaring aldus Dirk.

Transfergeruchten doen nog steeds de ronde en naar verwachting zullen 2 verdedigers zich bij de selectie aansluiten. Het aantrekken van de 33 jarige spits serpa zal er voor zorgen dat er meer mogelijkheden zijn voor de 7e klasse om voor een verrassing te kunnen zorgen. En hopelijk zal dit zich ook in de beker uitbetalen.

10-24-2014

(16:55) aarts'rivalen: De laatste hindernis ..... ?

Door afgelopen zondag het met spanning tegemoet geziene duel tegen NL Nielba Wągrowiec met 1-5 in zijn voordeel te beslissen, nam aarts'rivalen een optie op de titel.

Laatste hindernis wordt a.s. zondag titanex dat in de terugronde al z'n wedstrijden wist te winnen en nog kans heeft op de titel of directe promotie. Titanex steunt vooral op een sterke defensie en een formidabele conditie, waarmee ze hun tegenstanders vaak voor grote problemen plaatsen. Eerder dit seizoen legden ze Moraldo c.s. het vuur na aan de schenen en wist aarts'rivalen slechts een benauwde 0-1 zege te behalen.

Maar met thuisvoordeel, een fitte selektie en het publiek achter de ploeg is alles gereed om deze laatste hindernis te nemen. Niets staat dan de titel in de weg, want Triforce Unlimited en de nagtegaaljes, nrs 7 en 8 in de stand, zullen niet in staat zijn het feestje te verstoren.

Spelers en technische staf hopen op een volle bak, iets waar de penningmeester al glunderend rekening mee houdt!

(16:27) mermaidons: Failliet

Ik heb wat spelers te koop gezet anders ga ik failliet. Heb even een tijd niet gespeeld en dit is het gevolg.
Wie helpt mij ???

10-23-2014

(19:18) rohirrim: Péré 'Witchking' Sessinou

De manager glunderde van jawelste. "We hebben een u20 speler met internationale ervaring weten te strikken". Hoeveel de club hiervoor moet betalen laat Dirk nog even achterwegen. Het mag duidelijk zijn dat deze speler een grootverdiener zal zijn de komende jaren voor de club.

Zijn talenten als keeper zullen het aantal doelpunten dat we om de oren krijgen flink verminderen. De verdediging krijgt een flinke boost door zijn kwaliteiten en ervaring. Er zullen de komende weken nog 2 jonge verdedigers omgeschoold worden tot verdediger.

Dit seizoen zal degradatie wel niet worden voorkomen aldus het hoofd van de fanclub in het "pellenor fields" stadion. We hebben goede hoop dat de degradatie naar de laagste divisie van Nederland maar van korte duur zal zijn. De stemming onder de supporters is moorddadig, maar de stemming kan omslaan door 6 nieuwe aankopen die dit seizoen aan de selectie zullen worden toegevoegd.

(08:34) AFC Ajax: kapers afgeslagen!

Waar we tegen suden vol voor de winst gingen om 4 punten voorsprong op menke vast te houden, was een gelijkspel tegen suden ook genoeg om vol voor het kampioenschap te gaan achteraf, het net ff niet geluk kregen we duizend keer uitbetaald tegen menke, na een overwinning vol schaamte lijkt de weg naar de II voor het oprapen. Nog 3 wedstrijden in de competitie en hopelijk verlaten we de III.9.

Ranking

1 . De Rodenburcht1st  Eredivisie
2 . lord mcsweggan6th  Eredivisie
3 . avelache2nd  II.2
4 . madjoe-IV4th  II.4
5 . AFC Kil en Atak5th  II.3
6 . MPTTT5th  II.1
7 . AFC Hueso Pirata7th  II.2
8 . Hudsons Tijgers1st  III.3
9 . AFC Ajax1st  III.9
10 . Lazio Roma1st  III.16
11 . Lunaris Boys1st  III.1
12 . FC Beuklust2nd  III.13
13 . schramario2nd  III.4
14 . Zuidje 102nd  III.9
15 . DINAMO AMSTERDAM3rd  III.10
 
 
Server 096