We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3301
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

6-25-2016

10:32 Bij Voorbaat Kampioen: Een nieuw begin

Na in 2013 successen te hebben gevierd met het wonderteam 'The Roaring Bears' is topcoach llars1994 terug en wel als coach van de fantastische jongens van 'Bij Voorbaat Kampioen'. Doel van het eerste seizoen is om de jongens op te trainen tot een hoger niveau en door middel van de tweede plek in de competitie promotie veilig te stellen.

Tot horens!

6-21-2016

00:50 Shitpants United: End of Ssupporter

Amsterdam After 10 years of faithfully contributing to the powers that be, the manager of Shitpants United has now decided that we will no longer pay for the extra benefits gained from this contribution. The ever increasing price charged for this contribution is not reflected in the increase of benefits and it seems to be merely driven by the costs of the operation. Unlike in Hattrick extra money is not so easily grown in the real world, so at some point enough is enough.

Shitpants once hasn't paid its contribution in time and therefore is fully aware of the consequences and the lack of these extra benefits, so it is very likely this team will come to its demise not longer after. But paying 100 euro per year for this game is just too much. Playing this game without supporter is just no fun, so a man has got to do what a man has got to do.

August 17th the curtain falls.

6-18-2016

19:55 VV SwiftBoys: Het Seizoen is begonnen

Hallo,
Iedereen het seizoen is begonnen we zijn druk bezig de selectie van dit Seizoen op order te brengen
Met een talentvolle groep hopen we op een mooi Seizoen😃😃😃😃😃

6-17-2016

14:15 NGRE: Na hard werken

Het harde werken van Elbert Verreck wordt beloond met een bonusactie van de bondscoach; Selectie voor het Nederlands team!!
Het zou geweldig zijn als dat ook nog uitdraait op speelminuten om zo al interland ervaring op te doen.
Het uiteindelijke doel is om Verreck een vaste speler van het NT te laten worden. Al is dat nog ver weg, we werken er met de hele club aan!

Gefeliciteerd met je selectie Elbert!
"Maakt deel uit van het Nederland-team!"

12:12 Kaapvaarders: Vizier op scherp

Met het abrupte einde van de trainerscarrière van Róbert Sebestyén, kwam er ook een einde Kaapvaarders de lange ongeslagen reeks in eigen stadion. De eerste wedstrijd van het seizoen werd kansloos verloren. Een dag later manoeuvreerde het team van kersverse nieuwe trainer Gerold Corsmit zich een bijzonder lastige positie in de Milaim-Rama-Trophy. Alle hands aan dek dus. Een nieuwe tegenslag kan de ploeg zich niet veroorloven. Maar met de komende tegenstanders, lijkt dit een haast onmogelijke opgave.

Manager Vrienz: "Toegegeven, de afgelopen weken hebben we de nodige steekjes laten vallen. De scherpte was even weg, niet alleen bij de ploeg maar ook bij mij. Het laatste anderhalve seizoen hebben we nauwelijks tegenslag gekend. Je kunt echter niet altijd rustig vaarwater hebben. Ik vind het alleen jammer voor Gerold. Ik had hem graag een andere start als trainer gegund. Ik ben er echter zeker van dat hij het vizier weer op scherp gaat krijgen. Zijn positie staat niet ter discussie."

 
 
Server 096