We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3261
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(21:49) trapachteruit: VI

VI, niets mis mee !

(21:49) De Olympiërs: WATB!

In een bloedstollende wedstrijd trok WATB aan het langste eind en dwong daarmee de titel en directe promotie af. De Olympiërs waren gedurende 90 minuten de bovenliggende partij, maar verzuimden het overwicht om te zetten in doelpunten. We liepen de hele wedstrijd achter de feiten aan. Sterker nog, we liepen het hele seizoen achter de feiten aan! Proeme, gefeliciteerd! Veel succes in de 4e en we zullen je missen!

Yesterday

(13:30) Awesome Ninja's: Awesome in the finals!

The ninja squad has been fighting vigorously for numerous of weeks in the a tournament (1953910), every step mounting closer to the finals' spot. After last night's semi-finals match (5826767) against LUX United, the Awesome players were reluctant that all their hard work payed off and that they will be fighting for the beaker in the upcoming match against the EVZ BOYS. Since the start of the tournament, Ninja Smarti made the prediction of a finals match between the Awesome Ninja's and the EVZ BOYS. Now that this is truly happening, he ensures that all players will get enough rest so that they can play their best match so far this upcoming friday.

Don't miss out on this spectacular event! Come and support us all the way!

(11:04) rohirrim: De basis elf staat klaar

Spelers komen en gaan maar de basiself is zowaar compleet. Een sterke basis is gelegd aldus de coach. Met Legolas, Gandalf en Sauron als nummer 9, 10 en 11 is de voorhoede flink versterkt en de basiself compleet. Er zal nog een spits worden aangeschaft maar deze zal enkel bij vorm of blessure een rol van betekenis spelen.

Het duurt nog zeker 2 seizoenen voor we aan prestaties kunnen denken. De voorspelling voor volgend seizoen is dat we waarschijnlijk mee kunnen in het 6e. Niet meer. Degradatie is vanwege de bonus bij promotie die in het verschiet licht. Bij een volgende promotie een reden om het volgend seizoen lekker rustig aan te doen en op de training te blijven focussen.

Met de aankoop van 4 nieuwe spitsen is een bedrag gemoeid van rond de 10 miljoen euro. 2 miljoen boven het budget maar voor dat geld is onder meer een jeugdinternational met ervaring uit Angola aangeschaft. In de kas zit nog meer dan genoeg geld om op te teren.

2-26-2015

(13:14) Lions: Ontknoping in de VI.734

Van onze verslaggever
Amsterdam – Met een moeizame overwinning van de Lions uit bij F.C. Pataka en de benauwde zege van fc naccies 1, wacht de VI.734 aanstaande zondag een ultieme ontknoping; drie ploegen maken nog kans op de titel.

Mits de Lions aanstaande zondag winnen tegen koploper fc naccies 1 én JMC Eindhoven punten verspeelt, mogen de Lions zich opnieuw als kampioen kronen. In elk ander scenario zijn het de naccies of JMC die met de eer mogen strijken. Voorzitter Veen: "Dit is allemaal bonus, wij hadden niet verwacht op korte termijn al zo'n prestatie neer te kunnen zetten."

Veen benadrukte hiermee dat het beleid van de Lions vooral is gericht op de lange termijn, maar sprak toch ook zijn ambitie uit: "Over 3 seizoenen spelen wij in een V-divisie." Wordt vervolgd.

Ranking

1 . lord mcsweggan2nd  Eredivisie
2 . De Rodenburcht4th  Eredivisie
3 . AFC Hueso Pirata3rd  II.2
4 . madjoe-IV4th  II.4
5 . Hudsons Tijgers4th  II.1
6 . AFC Kil en Atak4th  II.3
7 . Lazio Roma5th  II.4
8 . avelache6th  II.2
9 . AFC Ajax7th  II.4
10 . MPTTT8th  II.1
11 . Spindetta1st  III.10
12 . Mayhem Makers Fc.1st  III.6
13 . Alles United1st  III.11
14 . BPP United2nd  III.16
15 . Lunaris Boys2nd  III.1
 
 
Server 096