We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3212
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Yesterday

(21:56) squadron_6: Counter is een dramatactiek

Vandaag is voor de zoveelste maal bewezen dat hattrick nog steeds een middenveld georiënteerd spel blijft. Counter speel je kennelijk alleen als je ofwel een gigantische gokker bent ofwel de punten niet nodig hebt en weg wilt geven.

Zelfs met een verdediging die 7 niveaus boven de aanval van de tegenstander ligt en 2 eigen aanvalskanten die met ruim 5 niveaus de verdediging van de tegenstander overstijgen is een verliespartij eerder regel dan uitzondering.

Squadron_6 is klaar met de tactiek en zal hem voorlopig niet meer gebruiken in officiële wedstrijden. Dank aan de ME want nu kunnen we tenminste weer opnieuw gaan achtervolgen in de competitie.

Leuk al die aanpassingen, maar zorg eens dat de basis goed en realistisch blijft. Anders gaat het simpel om het hoogste middenveld trainen en heeft tactiek en analyse er geen donder meer mee te maken!!!

(21:51) Les Lionceaux de l'Atlas: Mi-temps

Une bonne performance à la mi-temps, l'équipe a fait une entame de match solide. Les joueurs doivent rester concentrés et continuer dans cette optique !!

Show must go on !!!

(20:19) Reszel: Pierwszy mecz

bardzo wazny pierwszy mecz

(17:22) Les Lionceaux de l'Atlas: Vers la victoire

Bonsoir à tous,

Malgré de nombreux blessés dont des joueurs capitaux dans pour l'équipe, nous comptons sur une victoire ce soir. Alex Simo sera un élément déterminant du match de ce soir et aura son mot à dire. Si les Lionceaux de l'Atlas joue un beau football, ils en seront récompensés.

Bon match au FC Palai.

LONG LIVE THE KING !!

9-13-2014

(20:46) robin62: Lion Cupa

Binnenkort komt er een internationaal toernooi in het hol van de Leeuwen we hopen dat het een leuk en sportief toernooi wordt.....
Veel plezier allen

Robin

Ranking

 
 
Server 096