We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3268
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(07:42) VDB: De V.227 cup

Met onze terugkeer in V.227 hebben we ook de V.227 cup nieuw leven in geblazen. De cup waaraan je alleen aan mee mag doen als je ooit in V.227 hebt gespeeld of nog speelt natuurlijk. De inschrijving is nu ook opengesteld voor de huidige ploegen uit V.227. Het wordt een boeiende editie want veel oud-kampioenen en winnaars doen mee.
De uitnodigingen zijn verstuurd dus meld je aan.

9-2-2015

(22:07) The Giant G's: Ole

Ik speel weer Hattrick!

8-31-2015

(23:29) aarts'rivalen: Spannende 2e helft competitie verwacht.

Hoewel de fans al weken "in de zevende hemel" zijn, is de stemming bij de trainersstaf en de spelersgroep wat genuanceerder.

Na gestart te zijn met verlies, pakte aarts'rivalen zeven keer achtereen de volle buit en bezet men al enige weken de eerste plaats. Trainer Moraldo waakt evenwel voor te groot optimisme. "Het is nog een lange weg te gaan en vrijwel alle topteams treffen elkaar nog. Zolang jezelf blijft winnen, zijn de andere clubs op achtervolgen aangewezen. Maar er zijn nog genoeg kapers op de kust om van een misstap te profiteren. Het zal mij dan ook niet verbazen als de definitieve beslissing pas in de laatste ronde valt", aldus Moraldo.

Voorlopig presteert aarts'rivalen boven verwachting, heeft de concurrentie een enkele keer vreemd puntenverlies moeten incasseren en kan het niet anders dan dat een spannende tweede helft van de competitie tegemoet gezien kan worden.

(23:12) NGRE: nieuwe coach

Het leven zit vol verrassingen.
De meisjes van de ME2 hadden voor dit seizoen nog geen begeleider/coach. Hadden de moeders verzonnen om elke week om toe beurt leider te spelen. Min inziens is dat zeer onrustig en niemand weet wie aan te spreken.
Voor de club, de trainer, de ouders en het belangrijkst; de meisjes is één aanspreekpunt veel beter.
Omdat ook mijn (stief)dochtertje in het team speelt heb ik besloten het leiderschap te aanvaarden en coach van de meisjes te worden.
Met deze actie heb ik nu al 18 vader / moeders en 9 meisjes blij gemaakt :-)

*nooit verwacht dat ik in RL deze functie zou gaan bekleden :-)*

8-30-2015

(22:37) squadron_6: Nog altijd ongeslagen in eigen huis!

Het moest uit de tenen komen, maar nog altijd is Squadron_6 ongeslagen in eigen huis. Helaas niet langer met alleen overwinningen, het zou ook niet realistisch zijn dat te verwachten, maar met een gelijkspel tegen LAC kunnen we best leven.

Squadron_6 was eigenlijk overal de mindere, behalve op het zo geprezen middenveld waar nog altijd enkele toppers van weleer rondlopen. Dat middenveld bleek eens te meer de sleutel tot succes in dit spel, zowel achterin als in de voorhoede had tegenstander LAC een surplus aan kwaliteit. Ondanks dit overwicht kwam Squadron_6 op voorsprong, lang kon er echter niet van de voorsprong worden genoten en ondanks de 1-1 bij rust vreesden de supporters voor het ergste.

Toen een kwartier na rust LAC op voorsprong kwam leek de wedstrijd gespeeld, maar met verse krachten en onder aanvoering van captain Haas werd de rug gerecht. Diezelfde Haas knalde 20 minuten voor tijd de gelijkmaker binnen en met hangen en wurgen werd de 2-2 over de eindstreep gesleept!

Ranking

 
 
Server 095