We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3213
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(18:26) Mooie Rovers: Kampioen!

Zo goed als.. De rovertjes mogen vanavond aan het pils!

10-28-2014

(19:32) Al Tasmin: "Misschien stel ik mezelf wel op"

Om kans te maken de playoffs te ontlopen, zet Al Tasmin-trainer Bulut Esenkul alles op alles om komend weekend te winnen van Rapid Star. Maar dat houdt misschien in dat hij niet met zijn sterkste elftal zal spelen.

"Arne Koefoed hangt na elke wedstrijd hetzelfde verhaal op dat Rapid Star zo onterecht heeft verloren. Wij hebben de wedstrijden uitvoerig geanalyseerd, en hij heeft geen ongeluk. Excuus, ik bedoel ongelijk. Daar willen wij gebruik van maken!"

Het ligt dan ook voor de hand dat Al Tasmin punten wil stelen uit de Rapid Stardome. "Wij zullen niet in onze sterkste formatie aanrukken," glimlacht Esenkul, "misschien stel ik mezelf wel op!"

(15:58) aarts'rivalen: Hindernis genomen .....

Wat nog als een flink obstakel werd ingeschat, werd afgelopen zondag met groot gemak genomen: titanex, met de sterkste verdediging van zijn klasse, werd met speels gemak met liefst 7-0 opzij geschoven.

Zondag dan ook de kampioenswedstrijd tegen Onstwedder Boys 3, dat na een goed begin van het seizoen zonder eigenaar zit en stuurloos ronddobbert. "Een mooie gelegenheid om iets aan het doelsaldo te doen", liet trainer Pierpaolo Moraldo zich ontvallen, tevens met een schuin oog kijkend naar de topscorerslijst waar Miran Shkreli nog een miniem kansje heeft op een top-3 klassering.

Zondag 9 november is de laatste wedstrijd van het seizoen in eigen huis met hekkensluiter de nagtegaaltjes als tegenstander. Na afloop zal voor de kampioensploeg gehuldigd worden, kan er even stoom afgeblazen worden, maar beginnen al vrij snel de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in de 6e klasse.

Intern wordt bekeken of voor komend seizoen de selektie aanvulling behoeft.

(15:31) mermaidons: Alles mag weg. Failliet

Alles mag weg. Noem een goed bod en ik zet m er op .

(09:25) VDB: Goud de winnaar van de 19e editie van de V.227 cup

Vooraf aan de 19e editie van de V.227 cup, kondigde vlammend het al aan, "we doen weer mee, maar dit keer om te winnen". Hij heeft woord gehouden, want SV Goud is voor het eerst de trotse winnaar van de All time V.227 cup. In de finale werd (mede recordhouder) Keessiewonderboy, uiteindelijk ruim verslagen .........

De uitnodigingen voor editie 20 zijn de deur uit. Tot vrijdag krijgen geplaatste ploegen en oud winnaars een voorkeursbehandeling (nr 1 t/m 4). Na vrijdag nodigen we meer teams uit.

Ranking

 
 
Server 096