We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3223
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Yesterday

(22:38) FC Jong Geluk: Wordt het dan tóch nog spannend?

Na de gewonnen uitwedstrijd tegen De Vliegende Sterren sprak de manager met de pers.
"Echt, écht blij om de 0-3 blamage van de thuiswedstrijd recht te zetten. Ja, de overwinning was gelukkig, maar daarom niet minder welkom. Na de eerste wedstrijd tegen hen dacht ik eigenlijk dat de tweede plaats het hoogst haalbare was, maar nu..?
Vliegen leek het beste team in de divisie maar na 2 nederlagen op rij is dat plotseling niet meer zo vanzelfsprekend. We zullen zien of ze zich kunnen herpakken, en gaan zelf natuurlijk proberen de laatste 4 wedstrijden te winnen. Wat 2 weken geleden nog een gedane zaak leek is nu weer helemaal open."

5-21-2015

(14:37) Malus Alces: Uitgevlagd / flagged out

Na ruim 9 jaar komt er woensdag a.s. dan eindelijk een einde aan het verzamelen van vlaggetjes. En hoewel er gisteren (en woensdag waarschijnlijk weer :D) verscheidene keren het hand in hand kameraden door de stadionspeakers schalde na een doelpunt, zijn we manager Mierk zeer erkentelijk voor zijn Maldiviaanse bereidheid om twee keer met de elandenkudde te sparren. Zijn verhouding met de hoofdstad leek op voorhand wat negatief (https://www.youtube.com/watch?v=kXfMWxBbgbw), maar naar nu blijkt moet je niet elk filmpje op youtube geloven :)After more than 9 years we can cross off one of the last items of the Malus bucket-list. Upcoming Wednesday we travel to the Maldives where manager Mierk will be hosting the last friendly that was needed to complete our flag-collection. Much love to him and to all the other managers that have made this possible, the first chocolate moos(s)e filled with rum is on me guys!!!

5-20-2015

(19:24) FC Blijfvandiebalaf: Vlaggetjesverzameling

Met het vlaggetje van Mozambique vandaag komt er een einde aan een project dat meer dan 10 hattrick-seizoenen heeft geduurd. De helft van de vlaggetjesverzamling is nu namelijk compleet! De moeilijkste helft wel te verstaan. Alle 128 thuisvlaggetjes zijn namelijk binnen!

Dat het de moeilijkste helft was is vooral het afgelopen seizoen pijnlijk duidelijk geworden, omdat de moeilijkste landen voor het laatst waren bewaard.
De afgelopen weken zijn er regelmatig meer dan 50 uitdagingen per week gestuurd. Maar uiteindelijk mag het resultaat er zijn.

Nu is het tijd voor de uitvlaggetjes... En deze keer eerst maar de moeilijke landen.

Nog maar 120 te gaan :)

5-19-2015

(18:50) AFC The Crazy Ducks: Sparen, sparen en nog een sparen!

Amsterdam, Sierd de Vos

Liever een gevulde oude sok, dan een lege nieuwe spaarpot.


Sierd: Er worden in de pers wel eens vergelijkingen gemaakt tussen Marc Overmars van Ajax en de manager van onze eigen club Crazyducky. Beide heren willen geen stuiver uitgeven, ondanks er zat geld in kas is. Hoezo wilt u op dit moment geen euro'tjes uitgeven CrazyDucky?

CrazyDucky: Nou best logisch toch?! Wij zijn een club in opbouw en het grote succes van de club dient nog aan te breken. Om deze successen te behalen is er heel veel poen nodig.

Sierd: Kan u iets meer vertellen over de plannen van uw club?

CrazyDucky: Op dit moment gaan wij nog niet voor de resultaten. Over 1,5 seizoen willen wij als club echt gaan werken aan een vaste basis en ons gaan specialiseren in afstandsschoten. Het specialiseren van onze club in afstandsschoten vergt heel veel geduld van iedereen die de club lief heeft. Ik verzeker iedereen dat geduld wordt beloond.

Sierd: Ik ben benieuwd, succes!

(14:43) El_Salvatore: Op 24 mei 2015

Om 21:00 uur is de match der giganten. Wie gaat winnen? Deel uw mening middels een reactie.

Ranking

 
 
Server 095