We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3270
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Yesterday

(13:45) squadron_6: Rigoureus is het toverwoord!

Na lopende vorig seizoen al afscheid te hebben genomen van een groot aantal selectiespelers verlaten nu ook de laatste sterkhouders onze club. Het bestuur heeft besloten om het roer definitief om te gooien en zich volledig te focussen op nieuw succes in de toekomst. Net als in de afgelopen periode moeten de eigen jeugdspelers hierin de kern gaan vormen van de nieuwe selectie, een aantal spelers is reeds gepromoveerd en in de nabije toekomst zullen er nog een aantal spelers volgen.

Van de huidige selectie zullen slechts 4 spelers voorlopig deel uit blijven maken van ons eerste team; De Ruijter, Lukassen, Haas en (ex-coach)Koturovic blijven omwille van hun kwaliteiten en toekomstige mogelijkheden als trainer/coach aan de club verbonden. Zij staan ook geheel achter de huidige beslissing van het bestuur om vanaf nul te gaan smeden.

Reeds een aantal krachten werden aangetrokken met als doel tot een ultra aanvallend team te komen dat de ranglijsten zal bestormen, wordt vervolgd!!!

(07:59) v.v. MOVV: ''Hij is terug''

De kantine in het Bimmerstadion zit goed gevuld, het bier vloeit er rijkelijk..het wachten is op Offringa..
Na wat mislukte pogingen is hij weer terug op het oude nest om het team weer te leiden, daar komt hij de kantine binnen lopen..........
Manager Offringa is terug!!

Offringa spreekt de volgende woorden:
We hopen dat we weer een stabiel team op de been kunnen brengen, en prijzen gaan pakken..
Ik hoop met mijn ervaring uit het verleden gelijk een goeie start kan maken..
PROOST!!

11-20-2015

(22:17) VDB: VDB in Chinese handen

Het zat er aan te komen Kjell Knutsson had het al aangegeven dat hij een stapje terug wilde doen. Na 1005 dagen de scepter te hebben gezwaaid draagt hij het stokje over.

Geheel volgens de mode heeft VDB nu ook zijn eigen chinees. Yeng Pang Fu is sinds vandaag de trainer. Hij blijft overigens de komende tijd ook als speler actief

11-18-2015

(19:01) IJmuiden United F.C.: Oefening,

In aanloop van de zeer beladen streekderby tegen onze broeders van Velsen FC heeft IJmuiden United F.C. met 1-1 gelijkgespeeld tegen La Bestia del Apocalipsis. Een resultaat waar manager JesseTelstar63 trots op is.

"We wisten dat Apocalipsis een sterk team is. Het was een prima wedstrijd, met een redelijke uitslag," aldus de oefenmeester. Opvallend aan deze wedstrijd was het debuut van IJmuiden United's nieuwe spits Freddy Pésin. De Fransman werd afgelopen maandag gehaald als breedteversterking en mocht in deze wedstrijd zijn kunsten vertonen. JesseTelstar is tevreden over de aankoop: "Hij heeft goed gespeeld. Jammer van de kans in de laatste minuten van de wedstrijd, maar over het algemeen een prima debuut," waren de lovende woorden.

Vol goede moed, op naar zondag!

11-15-2015

(23:12) IJmuiden United F.C.: De punten mee naar IJmuiden...

In het uitverkochte stadion van het sportcomplex Hion hebben de spelers van IJmuiden United F.C. een kinkende 0-6 overwinning geboekt op R.S.V. Hion. Een prima resultaat in aanloop van de eerste kraker van de competitie, de thuiswedstrijd tegen Velsen FC. De sfeer in de kleedkamer was euforisch: "Laat ze maar komen, we sturen ze huilend naar huis," en "Kampioenen, kampioenen" zijn voorbeelden van enkele leuzen die in de kleedkamer te horen waren.

Wordt vervolgd....

Ranking

 
 
Server 096