We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3264
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

(12:46) Sjoelen is ook topsport!!: Hattrick wil mijn euro's, maar ik werk daar niet meer aan mee!! Denk ik...

Ik kreeg bericht over het verlengen van het lidmaatschap. De bedragen die er tegenwoordig gevraagd worden voor Hattrick Gold zijn niet om aan te zien. 64 euro voor een jaar Gold is wat mij betreft echt veel teveel... Voor Platina 80 euro is meer in verhouding omdat je daar een tweede team bijkrijgt. Mijn tweede team staat inmiddels te koop, maar ik vrees met pijn in mijn hart dat mijn eerste team ook in de verkoop gaat. Spelers van 28 jaar oud die al hun hele leven bij mijn team spelen moeten toch binnen het spel blijven en zullen daarom binnenkort voor iedere prijs weggaan.

Jammer dat geld uiteindelijk de druppel is geworden. Waar eerst mijn ambitie hoog was en waar ik toch ruim een jaar heb geïnvesteerd om een mooi team te krijgen, ben ik het betalen van teveel geld nu echt zat. Jammer is het zeker. Als ik me niet bedenk staat aankomende woensdag mijn hele team te koop... Ik zou zeggen doe er je voordeel mee!!

Yesterday

(19:00) VDB: Verrassende finale

Dat is toch wel een verrassende finale. Dat Goud zijn titel wil verdedigen lag, ligt in de lijn der verwachtingen. Maar dat recordhouder Keessie de finale mist, is toch wel een verrassing. BW Heerenveen won in een spectaculaire wedstrijd na verlenging. BW Heerenveen staat nu voor het eerst in de finale

Dus de finale in de 20e wedstrijd wordt SV Goud- BW Heerenveen

12-19-2014

(11:22) squadron_6: Speelronde 4! (2)

Alkmaar - Sappemeer, na vorig seizoen moeizaam te hebben overleefd is het dit seizoen nog niet veel beter bij Alkmaar. Hoewel de selectie wel degelijk kwaliteit herbergt komt dit op het veld maar matig tot uiting. Een vroege bekeruitschakeling en 2 nederlagen in de competitie leken wederom tot een slecht seizoen te gaan leiden. Vorige week kwam echter de welkome opleving, uit bij Zere Been werd een punt behaald en dit moet thuis gevolg gaan krijgen. Kampioen Sappemeer presteert wederom boven verwachting, met al 6 punten staan ze keurig in de kopgroep. De ploeg heeft een sterk middenveld en vaart daar wel bij, al zullen de komende weken uitwijzen hoe veel dat echt waard is.

Gialloverdi - Squadron_6, het seizoen startte wisselend voor de geel-groenen. Sterk in eigen huis, vrij kansloos op verplaatsing. Nu 2 thuiswedstrijd moet hen dan ook weer op de juiste koers brengen om de weg omhoog in te zetten en de knappe bekerzege zal daarbij hebben geholpen.

Wederom succes allemaal!!!

(11:09) squadron_6: Speelronde 4! (1)

Na de midweekse beker-beslommeringen staat dit weekend speelronde 4 alweer op het programma. Een speelronde die zomaar voor een eerste schifting op de ranglijst kan gaan zorgen, er zijn namelijk louter duels tussen de bovenste en onderste 4 teams. Aanhaken of (voorlopig) afhaken dus!

Soedenpasspel - Zere Been, tot vorig weekend was Soedenpasspel nog zonder puntverlies en trotse koploper. Bij Squadron_6 volgde een dikke nederlaag, maar de ploeg herpakte zich goed in de beker. Zere Been speelde thuis verrassend gelijk tegen Alkmaar en zal met een truc moeten komen om hier punten te pakken.

DOS - Hambo, de ploeg van ex-bondscoach MMM speelt tot dusverre onder z'n kunnen in de competitie louter nederlagen en ook het bekertoernooi is al ten einde. Punten zijn hier nodig anders is het al snel klaar dit seizoen. Hambo heeft de zaken goed op orde en zal als mede-koploper hier zeker niet aan mee willen werken. Deze wedstrijd is dan ook onze kijktip van de week!

(09:03) Victorious Secret: ‘’Voor de manager’’ aldus Choromański

Terwijl de manager van Victorious Secret ziek in zijn bed heeft gelegen en ter nauwer nood zijn opstellingen kon doorgeven, hebben zijn spelers het fantastisch gedaan. Aanvoerder Choromański praatte met de pers: ‘’Als de manager zo ziek is en alsnog langskomt om de opstelling door te geven, dan kunnen we niet anders dan onze best doen! Hij heeft ons zoveel motivatie gegeven voor de wedstrijden in de competitie en beker, deze wedstrijden waren voor onze manager’’

Aankomend weekend gaat Victorious Secret op bezoek bij fc mainsail, hier denkt Choromański het volgende over: ‘’Dit is één van de meest actieve teams op het gebied van transfers. Maar met onze kwaliteit moeten we deze wedstrijd gewoon winnen. Tot slot wil ik onze dokter nog bedanken. Rab was twee weken terug een +4, nu is hij zondag alweer inzetbaar. Geweldig werk!’’

Ranking

1 . lord mcsweggan4th  Eredivisie
2 . De Rodenburcht5th  Eredivisie
3 . madjoe-IV2nd  II.4
4 . avelache2nd  II.2
5 . Lazio Roma4th  II.4
6 . AFC Kil en Atak5th  II.3
7 . MPTTT5th  II.1
8 . AFC Ajax5th  II.4
9 . Hudsons Tijgers6th  II.1
10 . AFC Hueso Pirata7th  II.2
11 . LJ'dam Admirals1st  III.14
12 . Spindetta2nd  III.10
13 . Club Sportivo2nd  III.3
14 . FC Legato2nd  III.5
15 . Mayhem Makers Fc.2nd  III.6
 
 
Server 095