We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3212
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

10-20-2014

(15:39) Al Tasmin: Uylenbroek betaalt vertrouwen uit

Dankzij zijn hattrick tegen VDDH, mocht Ricardo Uylenbroek afgelopen zondag in de basis starten tegen FC Joszti. Hij liet het vertrouwen van zijn trainer niet onbeschaamd en scoorde tweemaal namens Al Tasmin. Invaller Naseem Azzam Al-Kindy maakte ook een goede indruk, maar wist die niet uit te drukken in een doelpunt, waardoor Al Tasmin slechts 1 punt aan het duel overhield.

Bulut Esenkul, trainer van Al Tasmin, was lovend over Uylenbroek en Al-Kindy. Tijdens het perspraatje na de wedstrijd verzekerde hij dat Uylenbroek volgende week tegen fjantarna "gegarandeerd" weer in de basis staat. Of Al-Kindy ook speelt, liet hij nog in het midden. Hij was wel duidelijk over spits-uit-gratie Peter Temmerman: "als ik hem niet had gewisseld, wist niemand dat ie speelde. Nu staat hij in ieder geval in het boekje van de scheidsrechter: minuut 60, gewisseld."

(15:08) Rooli: Spanning ten top

Zondag speelde Rooli zijn beste wedstrijd in zijn historie. Met De Vissen als tegenstander hoefde coach Hammer niets meer te doen om zijn mannen op te peppen: ze waren tot op het bot gemotiveerd om alles te geven in deze klassieker. 'We hebben echter nog niets', zei de coach na afloop. 'Volgende week kan wel eens de beslissing vallen.' Uitgerekend in die wedstrijd zal Rooli het zonder de topscorer van de competitie moeten doen. Ian Klaver zal vanaf de tribune zijn collega's om het hardst toeschreeuwen, in de hoop eindelijk eens te kunnen promoveren naar divisie V.

(12:36) FC Druipsteen: Promotie?

In het tussenseizoen voorafgaand aan dit seizoen kreeg de huidige manager de leiding over deze club en doopte het team om tot FC Druipsteen. Het eerste seizoen werd gezien als opbouwjaar. "Het zou mooi zijn als we 3e of 4e zouden kunnen worden", aldus coach Kool.
Een blik op de stand leert ons dat het er 3 wedstrijden voor het einde zeer goed voor staat. Druipsteen staat op een gedeelde 1e plek (2e op doelsaldo). Het ziet er niet naar uit dat er nog 12 doelpunten goedgemaakt gaat worden op Breaky, maar tweede worden in het eerste seizoen is al een fantastisch resultaat.

Ook financieel gaat het voor de wind. Er worden zwarte cijfers geschreven, en dat komt mooi uit. Het stadion zal geüpgraded moeten worden, als dit team naar de 6e gaat. Daarnaast verklapt coach Kool ook het trainingssysteem op de schop gaat: "Dat klopt, maar daarover ga ik niet te veel zeggen, we willen onze tegenstanders niet wijzer maken dan ze al zijn"

(10:52) AFC Jopies: Titelstrijd nog niet beslist

In een goede wedstrijd waarin geen van beide ploegen kon domineren, heeft CV NIE MAAUWE REBORN uiteindelijk aan het langste eind getrokken. Een spelhervatting bracht de verlossende treffer teweeg, waardoor zij zich weer naast AFC Jopies op de ranglijst hebben genesteld. De komende weken zal AFC Jopies dus geen steken meer mogen laten vallen. Verder zal er hard aan het doelsaldo moeten worden gewerkt, omdat deze mogelijk gaat bepalen, wie zich uiteindelijk kampioen mag noemen.

De Pingelaar

(10:09) Rapid Polar Bears: Een blik op de verre toekomst

In alle rust trainen de toptalenten van Rapid Polar Bears om uiteindelijk dan ook echt 'top' te worden. Dat dit een lange weg is dat moge duidelijk zijn. Er wordt tot dusver alleen verloren, fans zoeken hun heil bij ploegen die wel presteren en is degradatie over drie weken onvermijdelijk.

De spelersgroep en technische staf hadden de afgelopen weken in de wandelgangen geroepen dat er minstens één keer gewonnen zou worden dit seizoen. Eén keer zou de ploeg vlammen. Flyers gingen rond met de datum 19-10-2014 in grote cijfers gedrukt.

Grootspraak? Absoluut niet! Voor de 28701 fans die gekomen waren was het een blik in de verre toekomst; een blik op hoe de ploeg over een aantal seizoenen zal presteren. FC Oellandia was het gewillige slachtoffer die met liefst 9-0 klop kreeg.

Voor ieder die nu samen met ons de zeven magere jaren beleefd was dit dus een blik op de zeven vette jaren die daarna zullen volgen. Even geduld dus nog!

Ranking

1 . De Rodenburcht1st  Eredivisie
2 . lord mcsweggan6th  Eredivisie
3 . avelache2nd  II.2
4 . madjoe-IV4th  II.4
5 . AFC Kil en Atak5th  II.3
6 . MPTTT5th  II.1
7 . AFC Hueso Pirata7th  II.2
8 . Hudsons Tijgers1st  III.3
9 . AFC Ajax1st  III.9
10 . Lazio Roma1st  III.16
11 . Lunaris Boys1st  III.1
12 . FC Beuklust2nd  III.13
13 . schramario2nd  III.4
14 . Zuidje 102nd  III.9
15 . DINAMO AMSTERDAM3rd  III.10
 
 
Server 095