We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Bucureşti 

Bucureşti

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 4431
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 44°25'N
Longitude: 26°6'E

Today

(14:34) Clube de Regatas Morarilor: Arhiva Antrenorilor - part I

Dragi colegi de HT, doresc sã vã anunt ca azi, 1 august 2015, este o zi mare pentru mine personal. Am reusit sã gãsesc si ultima piesã din puzzle-ul listei cu fostii antrenori ai CRM.
Vã pot prezenta astfel toti antrenorii clubului începand cu sezonul 28 (desigur, îi am si pe cei dinainte, dar v-as plictisi prea mult) :P
Asadar:

Sezonul 28 - Krzysztof Borciuch ((22228713)), primul antrenor Excelent din istoria formatiei, a stat 3 sezoane pe bancã, timp în care a învatat zeci de tineri tainele Paselor Scurte

Sezonul 31 - Moacir Guará ((207933928)), antrenor brazilian

Sezonul 34 - Albert Sauck ((15713695)), nu a fost cine-stie-ce jucãtor, dar ca antrenor a câstigat Liga V-a dupã o lungã si dureroasã pauzã.

Sezonul 37 - Rares Maftei ((70055826)), alt junior al clubului, câstigã si el o datã trofeul V.153, dupã care pleacã în tãrile calde, la Dubai Devils (2026258)din UAE, unde intrã în Hall of Fame

7-29-2015

(20:24) aiel waste eagles: the engine and stats... once again !

The eagles are out of the cup! on round 4...
Congratulations to Bomber , best of luck for them.

HT ratingHome vs. AwayWinner
homeawaydiffMidDxAAxDTotscorewinner
Bomber/AWE266313-47+12-36-23-473-0home


Ten re-runs of the match give 70% win chances to AWE, 30% to Bomber. More strangely is that the chance distribution in this match is 10 to Bomber and 0 (!!!) to AWE. Once again, AWE were on the wrong side of the stats...

(19:20) FC. Ultimii Magnifici: Derbyul diviziei VI.505

Sambata ne vom deplasa la Iași în disputarea celui de al sapte-lea meci cu ceimaigrei (878792). Istoricul confruntarilor ne mentine pe o linie egala, două victorii, două egaluri și două înfrangeri in cele șase partide disputate. In momentul de fata avem un golaveraj impresionant.. zece goluri date și doar cinci primite ceea ne da curaj sa speram ca de data aceasta vom înclina balanța în favoarea noastra !

Un meci de o importanță crucială pentru noi, deoarece întanlim o echipă din fruntea clasamentului.. o potențială contracandidată la titlu. Vom incerca sa abordam cu maximă seriozitate jocul si la final speram sa adjudecăm cele trei puncte.

Ewald24 Manager FC. Ultimii Magnifci:

"Noi Îl numim derby, și ca în orice derby fie ca cel mai bun sa caștige... HaHaHa adică noi !"


7-27-2015

(19:42) Bizonii: bla bla

BLA BLA

7-24-2015

(22:53) Pisicutzii Team: Jos Cenzura !!

Acest sistem ma duce cu gandul la comunist......este trista perioada respectiva.
Pe vremuri daca ascultai Europa Libera erai belit , acum daca vorbim la "Vrajeala" primesti un pumn in gura......

Ranking

1 . brotaci2nd  Liga I
2 . Roma3rd  Liga I
3 . Dinamo Bucharest4th  Liga I
4 . Gordons7th  Liga I
5 . F.C. DINAMO BUC.3rd  II.1
6 . Facehounds United4th  II.3
7 . PLT4th  II.2
8 . Rossoneri995th  II.3
9 . Remember FISC5th  II.1
10 . andromeda_6th  II.3
11 . Politehnik Paunesti7th  II.1
12 . SmAsHiNg DeViLs8th  II.4
13 . PHOENIX MEDIA8th  II.3
14 . Elefant Riders Fc8th  II.1
15 . margelatul1st  III.4
 
 
Server 096