We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Bucureşti 

Bucureşti

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 4405
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 44°25'N
Longitude: 26°6'E

Today

(13:13) B&G United: Schimbul de linii aduce cel mai slab start din ultimele sezoane!!!

Iata ca e greu sa mentii tot timpul din mers un nivel ridicat al competentei pe toate fronturile. Nu a fost de-ajuns ca in primele doua etape nu am cunoscut gustul victoriei, dar iata ca acum am pierdut printre degete, la penalty-uri calificarea in turul 4 al cupei, calificare ce pentru clubul nostru ar fi trebuit sa fie la acest nivel o simpla formalitate.

Gaurile din echipa, mai ales cele din atac, unde schimbul de generatii a creat niste brese valorice, ne fac sa fim nevoiti sa acceptam o iesire rusinoasa din Cupa in turul 3 in fata unui adversar cu nume sugestiv Fc Sliders, care s-a strecurat pur si simplu pe langa noi mai departe, pana la urma pe merit.

Aceasta infrangere va aduce in premiera sanctiuni financiare jucatorilor, care trebuie sa inteleaga totusi faptul ca, chiar si atunci cand jocul echipei nu merge, experienta lor si concentrarea trebuie sa ramana maxime pentru a obtine rezultate normale.

Sa speram ca aceasta decizie va repune pe picioare echipa la timp !!!

(13:08) FC Espada Specters: Miercurea cea mare - continuare!!!

La 2-2 speram doar sa rezist si sa nu mai incasez goluri...ca la ce valoare avea adversarul putea sa o faca destul de usor...unde mai pui ca avea si o posesie coplesitoare :P ploaia era tot mai aspra...hmmm...cam toate mergeau catre un bad ending :( daca intram in prelungiri era mare lucru...sa mai ajung din nou la 11m era iar foarte dificil.
Dar imprevizibilul s-a produs...mai intai a venit golul de 3-2 :D si tot nu eram linistit pt ca adversarul avea forta necesara sa revina inca o data...apoi 4-2...WOOOOW!!! Nu ma asteptam la asta...se apropia finalul meciului si aveam 2 goluri avans ;) ALELUIA...dar daca adversarul reducea din diferenta cu siguranta ca finalul ar fi fost unul apoteotic...la 4-4 cred ca erau la pamant jucatorii mei...si fizic si psihic.
Ploaia pana la urma a fost un semn bun :) am egalat cea mai buna performanta in cupa...desi era cat pe ce sa ies din turul 2 :))) aventura continua si miercurea viitoare...SHOW MUST GO ON!!

(12:44) FC Espada Specters: Miercurea cea mare!!!

Dupa calificarea in turul 3 al cupei am crezut ca pana aici mi-a fost :P adversarul urmator se anunta a fi unul redutabil mai ales ca era si din liga 5...sansele sa ajung in turul 4 pentru a 2-a oara in istoria clubului erau destul de mici...dar am zis sa-mi joc sansa pana la capat :D nu aveam nimic de pierdut...daca pierdeam speram doar sa nu fie la un scor prea dur si sa fie o infrangere onorabila si jucam in cealalta cupa.
Desi am modernizat stadionul soarta a facut ca azi sa fie o zi ploioasa :))) DAMN...asa ca stadionul nu a fost unul arhiplin...si totusi la pauza am intrat cu avantaj de 2-1 :D se putea si mai bine dar avand in vedere ca adversarii au avut o posesie destul de mare am zis ca "merge si asa".
A urmat repriza a 2-a unde nu credeam ca am mari sanse sa rezist...si pana la urma am fost egalat...din nou :((( credeam ca pana aici mi-a fost...speram doar sa nu mai inscrie si sa intru macar in prelungiri...dar echipa mea a tinut neaparat sa-mi arate ca poate mai mult.

(11:48) Ockiu`s Team: in ritmul asta ...

raman fara jucatori
sambata in min. 84 - +3 (ca sa nu zica +4 - dupa 3 update-uri e inca +3)
astazi in min. 88 - probabil tot asa :(

si la inceput de campionat ca sa ma linisteasca din prima :)

misto - astazi si batut si cu banii luati :)
un jucator accidentat + unul cu rosu - scor 3-2 (dupa ce prima repriza am condus cu 0-2)

/update - s-a terminat 5-2 dupa 120 min :( - bine totusi ca accidentatul a primit doar +1 ...

8-18-2014

(09:19) Pantera Inc.: Noul motto al echipei Pantera Inc.

Pase scurte si pe sus, ai n-ai mingea, tragi la poarta.

Ranking

1 . Silva BOYS2nd  Liga I
2 . Steaua TGV3rd  Liga I
3 . Facehounds United4th  Liga I
4 . brotaci1st  II.1
5 . SmAsHiNg DeViLs2nd  II.1
6 . Gordons3rd  II.3
7 . AFRODISIACUl4th  II.3
8 . Roma5th  II.2
9 . Elefant Riders Fc5th  II.3
10 . Barcelona'6th  II.1
11 . Dinamo Bucharest6th  II.2
12 . Football E-motion1st  III.8
13 . Reqviem1st  III.9
14 . Indecent1st  III.13
15 . BURSUCUL1st  III.3
 
 
Server 096