We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

România »   Regions »   Bucureşti 

Bucureşti

Regional info

Country: România
Number of teams: 7767
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 44°25'N
Longitude: 26°6'E

Today

(11:33) B&G United: Venus Dorohoi, echipa a doua a clubului se desfiinteaza !

E misto sa ai si echipa a doua. Sa o iei de la capat cu jucatori cu nume simpatice precum Branza, Rugina, Codita, Boubatran, iata cateva aspecte ce aduc farmec jocului chiar si la inceputul acestei aventuri pentru un manager.

Insa adevaratul farmec al acestui sezon de VII incheiat pe locul 5 cu o echipa nou-nouta a fost faptul ca am putut folosi experienta de manager pentru a-l ajuta (si chiar incurca prin egalul din meciul direct) pe bunul meu prieten din copilarie alaturi de care m-am mutat inaceeasi serie de a promova, chiar si suplimentar, de pe locul al 3-lea.

Sa poti lua puncte unor echipe ce joaca hattrick de ani buni din chiar primul sezon, iata o performanta uriasa. Insa mai departe, acea motivatie lipseste, pentru ca restul jocului se stie si la fel se stie ca performantele adevarate vin doar in timp dupa ani de munca.

Cum e putin probabil sa mai ajung prea curand in situatia de a avea aceeasi serie cu MMB Iasi, spunem stop aici si retragem echipa. Multumesc baieti!

(11:25) B&G United: Un nou sezon de hattrick, aceeasi placere de a juca !

Urmeaza poate cel mai lipsit de griji sezon din ultima vreme, caci eforturile de a ajuta nationala mare ma obliga sa limitez putin asteptarile sezonului, astfel ca stacheta, in loc sa urce, e mentinuta constanta.

Asadar o clasare pe podium , respectiv un parcurs cat mai lung in cupa vor fi rasplatite consistent, chiar daca in alte conditii de antrenament obiectivul ar fi putut fi chiar promovarea directa. In acest sens ne ajuta si faptul ca seria V.105 a ramas cat de cat aceeasi, deci practic ne aflam in fata acelorasi conditii de sezonul trecut.

Sa avem bafta si de ce nu, sa realizam maximum posibil in conditiile de restrictie a antrenamentului si a catorva pozitii pe teren !

(09:19) F.C. Medgidia: Debut de sezon

Conducerea clubului anunta suporterii ca are mare nevoie de sprijinul lor in acest sezon, acum cand echipa a intrat in ultima etapa de reconstructie. Va fi un ultim sezon mai dificil din punct de vedere al rezultatelor, dar planul echipei a fost unul pe termen lung si speram ca in urmatoarele 2-3 sezoane sa apara si rezultatele asteptate de fani.
Intre timp, tactica sugerata de Mare Antrenor baietilor este dupa cum urmeaza: pungi de recuperare pe faza defensiva, triunghiuri de pase verticalizate pe faza ofensiva, cedarea profunzimii (in special celor care nu vor sa ne lase sa le cedam profunzimea) si desigur, subordonarea adversarului.

(09:11) F.C. Ramele: F.C. Ramele - F.C. Victoria Deva

"Astazi meciul de cupa e un partido muy difícil, pe care va trebui sa il atacam fara portarul nostro de baza care s-a accidentat in pauza competitionala cand era la o bere cu amici.. Qué puedo decir? Un idiota!!

Asi, am decis ca meciul es más importante pentru jugatores decat pentru club, deci strategia va fi ca, totii jugadores importante sa nu piarda antrenamentul indiferent care va fi rezultatul zile.."


a declarat Víctor Estorico inaintea partidei din aceasta dimineata.

Biroul de presa F.C. Ramele

Yesterday

(16:06) Victoria Bucuresti: Hillsborough 96

15.04.1989 - 15:06
Hillsborough Stadium, Sheffield, England

You'll Never Walk Alone.

Respect.

Ranking

1 . Steaua TGV2nd  Liga I
2 . Facehounds United5th  Liga I
3 . Roma2nd  II.2
4 . Silva BOYS2nd  II.3
5 . SmAsHiNg DeViLs2nd  II.1
6 . Goose Star2nd  II.4
7 . F.C Sarmizegetusa Regia3rd  II.1
8 . brotaci4th  II.1
9 . BURSUCUL4th  II.3
10 . AFRODISIACUl5th  II.3
11 . Gordons7th  II.3
12 . Ghica8th  II.3
13 . JUVE Bucuresti6th  II.3
14 . Barcelona'6th  II.1
15 . Elefant Riders Fc1st  III.11
 
 
Server 095