We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Bucureşti 

Bucureşti

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 2644
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 44°25'N
Longitude: 26°6'E

Today

00:16 Viitorul Pantelimon: Welcome

Bun venit in Pantelimon :P

Yesterday

21:05 B&G United: Magul a ajuns la maturitate: Adrian Cearnau (ITC>500.000)

Este greu sa cresti jucatori de asa natura incat sa ii aduci in circuitul echipei nationale. A reusit acest lucru clubul nostru si iata ca cel mai mare talent al Academiei de Tineret ajunge la 10 ani distanta sa aiba deja 8 selectii la echipele nationale.

Nu ne ramane decat sa consideram ca Magul si-a facut treaba in cei peste 10 ani petrecuti in curtea clubului nostru si sa il lasam sa plece la o echipa care sa ii permita sa joace intr-o companie de top care sa isi propuna performante demne de un jucator de echipa nationala.

Fiind primul produs de mare valoare al clubului nostru ne pare rau ca nu am reusit sa performam atat de repede financiar incat sa iti asiguram un mediu de valoarea ta la maturitate.

Cu toate astea iti tinem pumnii si iti multumim pentru tot. Suntem mandri de tine , mergi cu Dumnezeu in lumea Hattrick si reprezinta-ne scoala si echipa nationala de seniori cu mandrie ! O meriti cu prisosinta!

6-26-2016

22:53 B A R C E L O N A:

6-25-2016

12:48 FC Atletico Pastila: Patron

Patronul echipei Atletico, dupa meci a declarat urmatoarele: "Este inadmisibil ca echipa adversa sa ne copieze tactica de autobaza si sa o aplice la noi in careu, impiedicandu-ne astfel sa iesim cu mingea din el. O sa fac si reclamatie la federatie pentru ca tot timpul meciului ne-au lasat cu ochii in soare si nu am putut sa vedem unde este poarta adversa. Nu au dat dovada de fair-play, noi i-am lasat sa dea gol la fiecare ocazie iar ei nici macar nu ne-au lasat sa ne creem o ocazie. Asa nu se joaca fotbal, e revoltator ce se intampla la unele echipe".

12:17 FC Atletico Pastila: Declaratie de presa.

Intrebat cum comenteaza rezultatul meciului antrenorul echipei Atletico Pastila a raspuns: "Ce? S-a si terminat? Am castigat?". Lumea a ramas perplexa la fel ca echipa Atletico in teren.
Jucatorii echipei Atletico nu au fost de gasit fiind zariti cum se furisau pe geamul de la vestiar pentru a scapa de cei trei suporteri furiosi prezenti la meci. Au fost apoi zariti in barul de la autogara asteptand microbuzul de Bucuresti.

Ranking

1 . Rossoneri991st  Liga I
2 . andromeda_2nd  Liga I
3 . F.C. DINAMO BUC.4th  Liga I
4 . Remember FISC5th  Liga I
5 . Roma8th  Liga I
6 . AC Milan "1899"2nd  II.4
7 . AFRODISIACUl3rd  II.3
8 . Psychopathie et Perversion4th  II.3
9 . stelisti.ro6th  II.3
10 . Rezistenta Putregai7th  II.2
11 . Bathory 7th  II.1
12 . Dragonul8th  II.2
13 . brotaci8th  II.4
14 . PHOENIX MEDIA1st  III.16
15 . Goose Star1st  III.14
 
 
Server 096