We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Cluj 

Cluj

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 998
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°46'N
Longitude: 23°36'E

Today

(10:43) INTER forever: Anton crede in steaua lui.

La final, in fata panourilor publicitare cu „Pobeda – Connecting People” sau „Volga – Creative technology”, anton a multumit, in primul rand, sfatuitorilor stelisti. „Mi-au atras atentia ca in apararea kirghiza lupta un ex-dinamovist: Luchin, care, la insistentele oligarhilor, si-a rusificat numele. Am resetat comenzile de penalty! Noroc ca Rapa sunt putini in Hattrick, in schimb pe Parvu l-am intrebat daca nu cumva si-a scurtat numele, sa dea bine. Pe mine nu ma prindeti cu chestii din astea!”

8-30-2014

(21:04) Golazzo: Trofeul PAHiCo, editia XIII

Mai multe cupe intr-un singur Trofeu.
Pentru cunoscatori.
Si pentru necunoscatori.
Pentru toata lumea.
Inscrie-te aici (16657114.1)

(13:49) Uruk__Hai: Cvintuplul Campion

al prestigioasei Cupe a Ardealului si-a gasit timp in incarcata agenda pt a oferi autografe colegilor de grupa...cata generozitate, dom'le!

Va pup, ma ciocoflenderilor!...si va multumesc! fara voi n-as fi ajuns la al 5-lea trofeu din vitrina!

8-13-2014

(10:59) K.Thunderbirds: A fost putin si s-a dat repede

A fost putin si s-a dat repede... acestea sunt cuvintele de final din volumul autobiografic publicat de managerul clubului K.Thunderbirds.

Intrebat, cu ocazia lansarii de carte, la ce se refera aceasta concluzie... managerul a raspuns sec: La noroc, dom'le. Bulan. Cum vrei mneata sa-i zici.

Si-a dres glasul, a baut cateva inghitituri dintr-un pahar de apa... Cald, dom'le, cald... caldura mare, apoi a continuat:

A fost putin si s-a dat repede. Inca imi aduc aminte, eram tanar, la meciul asta, cu prima mea echipa: (223155784). Mare bafta, dom'le. Le-am scos fotbalu' din cap, si nici pana in ziua de azi nu stiu cum. Dar si dup-aia, unde nu mi ti-a copt-o jocul asta, de mi s-a intors tot norocul, pana si ala de nu l-am avut vreodata... Asta e, dom'le, a fost putin, s-a dat, noi nu jucam pentru victorie... jucam de placere

8-12-2014

(21:16) INTER forever: Pasul 5: Avantajele mierlei indiene in fata vrabiei japoneze

“Tine-n cuib si puii altor pasari” filozofeaza Laurean, insetat tragand din tigara. "Ciripeste mult si repede” mitraliaza apoi Arhiducele cinstita adunare. George apreciaza ca “genul asta de mierla nu bea nimic cand zboara unde se avanta vulturii”. Intervine Loong: “poate sa zica triluri cu coasta fisurata!”. Stinger a retinut ca zburatoarea curata totul in zbor si ingrijeste exemplare mai batrane din partea mierloiului. Dorel a si fotografiat-o odata, ii place sa cante alaturi de mierla ucigasa. In fine, Psycho stie el ca mierla e un mamifer care naste Cupe vii si se hraneste cu bere.

 
 
Server 095