We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Cluj 

Cluj

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 970
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 46°46'N
Longitude: 23°36'E

3-2-2015

(04:10) AS Terapia Cluj: Declaratie de presa : Sergiu Eugen

Buna ziua si bine v-am gasit,

A fost un sezon bun, Miikka Pohto antrenorul echipei (un adept al atacului) a reusit sa realizeze obiectivul stabilit de conducerea clubului si tot odata sa formeze o echipa compacta care sa joace foarte bine impreuna atat acasa cat si in deplasare .

Vreau sa le multumesc jucatorilor pentru devotament, 12 victorii, 2 egaluri si nici un meci pierdut este intr-adevar un parcurs bun . Doresc sa il felicit pe Jesper Storsjö pentru titlul de golgheter, este o performanta extraordinara daca ne gandim ca el joaca mijlocas central fara nici o specialitate .

Cel mai frumos meci, dupa parerea mea, a fost meciul jucat in deplasare impotriva echipei Rejuvenate FC carora vrem sa le uram succes pe aceasta cale in Trofeul Speranta .

In incheiere vreau sa le multumesc suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa, le urez succes tuturor echipelor din aceasta grupa si multa bafta in sezonul urmator .

Felicitari AS Terapia ! HAI TERAPIA !

2-28-2015

(10:02) Uni Cluj: We fought and we wept but we are finally there

Today we are prepare to fulfill a dream all players had since the beginning. Stepping up into the football elite. I don't know whether we are prepared for the 3rd league but hopefully next season we will find out.
We have to consider a strategy to strengthen the team as some players are getting old, but for now, we need to watch the game and to keep our fingers crossed.

Go go go U, Forever U

2-26-2015

(21:20) S.C crenvusti srl: sezon

Acest sezon fatall asta e o luam de la capat si vom fi canpioni intro zii

(08:55) Galaxia Parasitilor: Va doresc succes in seria VI !!!

Va felicit pentru promovare si va doresc succes in seria VI !

2-22-2015

(08:27) Prisaca Dolphins: Sfârșitul unei generații! Continuare

Performanțe

Raportat la performanțele echipei în campionat, deși obiectivele inițiale au fost atinse, am rămas acum la final cu un gust amar, deoarece simțeam că aș fi putut mai mult. În ceea ce privește Cupa însă, performanțele au fost mult peste așteptări - sfert de finală și semifinale pe care nimeni nu mi le va lua și de care sunt foarte mândru.

Viitorul

Datorită vârstei jucătorilor valoarea acestora scade drastic de la un sezon la altul. Astfel, am simțit că e necesară o împrospătare a echipei, care a și început. Din păcate, cred că ar fi trebuit să fac acest lucru mai devreme cu un sezon deoarece nu știu de unde voi avea finanțe să fac schimbul la portar-fundași. Vom vedea însă cum vor evolua lucrurile.

Obiectivul meu e de a nu retrograda mai jos de liga a IV-a, iar în 4 sezoane să fiu din nou în III, și să am măcar 3 sezoane în care să încerc accederea în Liga a II-a.

Sper să reușesc.

 
 
Server 096