We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Cluj 

Cluj

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 996
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 46°46'N
Longitude: 23°36'E

Yesterday

(18:00) Golazzo: Un pedagog de scoala veche

Dragi elevi, bine v-am regasit in noul an scolar, rosti blajin dl. Lică, profesor de istorie la Press Announcements High School.
Vom continua lectiile nostre de unde ramas inaintea vacantei, inceputul secolului XX, Primul razboi mondial. Sper ca n-ati uitat nazdravanilor, ca am inceput sa va povestesc despre arhiducele Franz. Un om falnic, viteaz si iubit de supusi.
Prin vara lui 1914 se-ntorcea de la Roma, incununat cu laurii Colosseumului, stiti, ii placea sa ia parte la dueluri si lupte cavaleresti, se zice ca iscusinta lui era neintrecuta.
A poposit la Sarajevo, sa pescuiasca in ape tulburi de pe podul latin, cand a fost rapus miseleste de un nevrastnic aspirant, inciudat ca nu-l putuse dobori pe arhiduce in arena.
A fost multa jale la moartea sa, iar setea de razbunare atat de mare incat a cuprins toate popoarele in lupte aprige, multi au pierit, iar apoi lumea n-a mai fost la fel.
Asadar, arhiducele a murit la Sarajevo! Traiasca arhiducele!

9-14-2014

(14:36) Hori Team: week 8

For week 8 Brunei and Palestine
Please use http://www.ht-flagtools.org
Good luck!

9-12-2014

(20:38) INTER forever: Spovedania unui psihanalist al fenomenului PArena

Fandare, eschivă, un flic-flac, podul pe spate știu să-l fac, mă împăunez, mă deghizez, zbier, țip, mă tăvălesc, noaptea coșmaruri mă trezesc, știu că impresia e la final, nu vreau sa mor în stil banal. Din nou am un atac ratat, însă mă simt cumva flatat, că nu-i totuna Relu să te-ncurce sau mort să cazi de sabie de Arhiduce, acum sunt multumit deplin, n-am nici în mânecă și nici în clin cu rima, poezia, versul, am priceput și eu care e mersul, vă spun ceva pentru vecie: degeaba lupți, degeaba scrii, degeaba te ții de prostii, orice ai încerca tu-n Arenă, ți-o întoarce Arhi c-o perenă!

(11:44) INTER forever: Rapidu’ n-o muritu, numa-un pic s-o hodinitu...

Onorată comisie,
Ţîn să precizez că pîrîtul m-o luat la caterincă încă de la încălzîre când m-o afurisît, c-o zîs de Dumnezo şi m-o făcut arhiduce împuţît. Tot atunce m-o scuipat cu coji de sămînţă ş-o vrut să urineze în pungă şi s-o arunce pă mine, da’ nu l-o lăsat un domn că i-o zîs că de faţă cu prunca să nu facă aşe ceva. Ş-apoi la pauză m-o ameninţat că oi vedea io ce-oi păţî în arenă, că el îi muşchetar, ţîpa ca on nebun. Păcat că n-o vinit doftoru nost la meci, c-o fost la şogun asară şi n-o mai avut putere, nu să mă încaier io cu nebunu, că io-s numa masior.

9-11-2014

(11:37) INTER forever: Dr. Arquijote si Psycho Panza

De cand e lumea lume, psihologul a fost in slujba doctorului. Imi amintesc de Sparta, dadeam cu Rivanol trei sute odata, iar el canta la harpa, tamaduind sufletul tinerelor vaduve. Ierusalim, O Mie Anno Domini, eu indesam la loc maruntaiele cruciatilor, in timp ce el facea psihodiagnoza prin carutele cu tarfe. 28 iunie 1914, Sarajevo: incercam sa resuscitez Arhiducele, el s-a repezit peste Ducesa Sophie!
Din pacate, acum are plete, bea bere si ma insulta in presa, in loc sa ma ajute la echipa.

 
 
Server 095