We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Cluj 

Cluj

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 1000
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°46'N
Longitude: 23°36'E

Yesterday

(20:57) Hori Team: End of season

This season was a great one for my teams, both of them promoted in the upper division.
The lotteries season was a good one. Unfortunately not perfect. 5 or 6 games were not arranged. I have to apologize to those users that won the games (working with hosts can be difficult sometimes) !
Let's hope for better in the next season and good luck to all!!!

6-27-2015

(18:06) Alpha Cluj: III.8

Obiectiv in aceasta serie facila: sa ajung pe locul 55 in clasamentul all-time al seriei!

6-25-2015

(23:35) MadridistasCF: Adio Dinamo Cluj !

In urma unei sedinte furtunoase a Consiliului de Administratie, datorita rezultatelor modeste din ultimii ani , s-a decis acceptarea ofertei de vanzare a clubului catre noii actionari. Prin urmare, clubul DinamoCluj a disparut si apare o noua fromatie, Madridistas CF, nume care spune totul despre cei care ne sunt de acum patroni la nivel moral si financiar.
Adio DinamoCluj!
Mult noroc, Madridistas CF!

6-23-2015

(19:20) AS Terapia Cluj: Interviu Sergiu Eugen, Ziarul local

Reporter: D-le Sergiu, este rezultatul pe care l-ati dorit? Avand in vedere ca este a doua oara cand promovati in seria V.

Sergiu: Obiectivul nostru la inceputul sezonului a fost evitarea retrogradarii, lucru pe care antrenorul echipei Miikka Pohto l-a reusit, totusi ne gandim foarte serios sa ii oferim o sansa ca si antrenor lui Norbert Juhász care este un jucator marca AS Terapia Cluj.

Reporter: Ce ne puteti spune despre echipa The Wall Streeters ?

Sergiu: Este o echipa puternica si experimentata, statistic am fost doua echipe asemanatoare, totusi strategia lor a fost una mai buna in acest sezon. Tin sa ii felicit pentru promovarea in seria IV si dorim sa le uram succes in continuare.

Reporter: Un prim obiectiv pentru sezonul urmator?

Sergiu: Locul 3

Reporter: Cateva cuvinte de incheiere?

Sergiu: Da! As dori sa le multumesc jucatorilor pentru performanta din acest sezon, fanilor pentru ca sunt alaturi de noi si tuturor celor care ne urmaresc.

Bafta tuturor.

(18:53) OTG: Cartonas galben pentru simulare!

Partida a inceput clasic. Echipele s-au tatonat un timp, apoi a urmat o deschidere in adancime a echipei OTG. Cam 25 de euro la 10 minute (un sezon). Jocul a decurs linistit, echipa HT incercand sa controleze centrul terenului. In minutul 70 echipa HT a pus stapanire pe joc, 40 de euro la 10 minute. Jucatorii OTG s-au repliat reusind sa respinga atacul HT. In minutul 89 un jucator HT s-a aruncat in careu (20% reducere). Jucatorii echipei OTG au cerut galben pentru simulare. Jocul este intrerupt.

 
 
Server 096