We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5273
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Yesterday

(19:35) FC Xavilitos: FCX invitado al Torneo Champions 32

El club se enorgullece de poder participar en el mejor Torneo de Hattrick y agradece la invitación del amigo moleteado. El presidente javo7 ha manifestado que intentarán mejorar los resultados de la anterior edición donde acabaron la liguilla en 2ª posición tras perder únicamente con Holbox (492152) y caer en un ajustado partido en 1/8 frente al Tamariz (2012268) de Josini.

(15:04) * F.C. Barcelona *: NOS CAMBIAMOS A VI.160

Como hattrick ha dejado esa posibilidad durante el día de hoy, hemos decidido cambiar de grupo con un BOT, iremos a un grupo bastante mas fuerte pero por lo que veo mas interesante, con foro y todo.

Hasta NUNCA!

2-10-2016

(21:46) TROPIC F.C.: NEW OFFER

Check this good GK (410875328)

2-9-2016

(19:17) Olimpique de Jugons: David Carles últim fitxatge de la temporada.

El lateral David Carles s'ha incorporat a la pretemporada de l'equip de Màrius Sala. Per Carles "És una gran oportunitat en la meva carrera. Sóc conscient del nivell d'exigència que hi ha en aquest club i crec que estic preparat pel repte. Sóc un jugador molt ofensiu i sé que puc millorar en defensa i on els tècnics m'exigeixen que treballi més." Pel director esportiu Gerard Juanhuix "En Carles és un lateral molt ofensiu. Com pocs puja la banda i si quan arriba a la línia de fons sap quina és la millor opció pot ser un jugador determinant. Té mancances defensives però creiem que amb treball ho pot millorar i és un jugador molt interessant." Pel vicepresident esportiu Josep Forner "En Carles és un jugador que ha costat 1'6 milions gairebé i creiem que per la seva edat, 25 anys és un jugador que podrem amortitzar i li desitgem molta sort." Per Carles "No vinc a cobrir el lloc d'en Sans. Ell ho ha set tot en aquest club i si puc aconseguir la meitat que ell aquí em donaré per satisfet."

(10:13) Athletic FC: SEGUIM FENT HISTORIA

L'equip i l’afició segueix estant de festa després de quedar en 3era posició a la lliga i haver guanyat el partit de promoció l'Athletic FC aconseguia tornar a pujar de categoria per segona temporada consecutiva gracies a un gol de Harmen-Jan Meijerman al minut 85 de partit que posava el marcador en 1-2.
Des d’aquí també li volem agrair al nostre ex-entrenador Leonel Villafanes la seva feina al nostre club que amb 2 temporades i mitja des de l’existència del nostre club a aconseguit 2 ascensos. El nou entrenador serà Gregory Perrault on des de aquí l'hi desitgem molta sort de cara al futur.

 
 
Server 095