We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5268
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Today

(00:31) CE Desperta Ferro: De nuevo a III

Hace ya tres temporadas de aquel nefasto partido de promo (498475514) en el que el equipo no dio la talla y contra todo pronostico perdió y descendió a IV division.

Pensamos que nos rehariamos pronto pero la IV es muy dura y nos ha costado 3 temporadas, para despues de 2 terceros puestos conseguir enlazar la destreza y la suerte necesarias para campeonar y de manera brillante ascender directamente de nevo a la categoría que nunca debimos abandonar.

Lo dedicamos a la sufrida y fiel afición cruciazul que ha seguido apoyandonos pese a las adversidades y a los futbolistas que lo han hecho posible.

Gracias a todos

¡Gloria a los Heroes!

¡Desperta Ferro!

Yesterday

(19:08) U.E. Miralles: CAMPIOOOOOONS!!!

La Unió Esportiva Miralles ha guanyat el títol de lliga de la 8a divisió després d'imposar-se a l'última jornada de lliga en camp visitant amb un 1 a 2. Tot i començar perdent, dos gols de Marnix Jaeckens el primer al minut 37 empatava el partit i el segon a pocs minuts del final del partit, al minut 85 i que acompanyat de la derrota del fins aleshores líder sentenciava el campionat.

Així doncs, avui que és 12 d'octubre, nosaltres no tenim cap genocidi per celebrar però sí un campionat de lliga.

Visca Santa Maria de Miralles i visca els Països Catalans!

10-11-2015

(22:12) KIMESBE: Sense recompensa

Aquesta temporada no hem estat prou encertats amb els plantejaments i hem quedat a un punt de la promo d'ascens, la temporada vinent volem l'ascens directe!

(18:35) U.D Fontetas: Ascenso V

Por fin lo hemos conseguido, ya somos de V !!!! Temporada casi perfecta, grande equipo y grande afición, la temporada que viene será dura, VAMOS FONTETAS!!!

(14:11) C.F. Garcia: CAMPIONS!

Després d'un treball espectacular per part dels jugadors i el cos tècnic el club s'apunta el primer títol de la seva història. Guanyar el títol de lliga ens il·lusiona i motiva per a seguir treballant i marcar-nos nous reptes.

Contents de l'evolució, a millor, al llarg de tota la temporada. Incorporant talent jove i exprimint al màxim l'experiència dels veterans.

Especial felicitació a Lars Solberg per fer possible aquest somni, esperem que segueixi entrenant i engrandint l'equip durant força temps.
Molt contents pel pichichi aconseguit a base de treball constant i talent innat per part d'en Sergio Doria.

Sense oblidar-nos de la nostra grandíssima afició, cada vegada més nombrosa, sense la qual res d'això hauria estat possible. GOGO EAGLES!

CAT-Marc
Mànager general.

 
 
Server 096