We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5248
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Today

(00:13) RCEE: Primer amistós internacional

Volem donar la benvinguda al F.K.Blusa, equip que tindrà l'honor de ser el primer en jugar un partit internacional amistós al Power8 Stadium. Esperem que hagin tingut un bon viatge des de Letònia, que gaudeixin de l'estada a Catalunya i que no abusin de la seva superioritat en el terreny de joc.

(00:00) Canet F.C.: Toque de atención

La última semana empezó con una victoria en la Copa Rubí (497256462) que se solucionó en los últimos minutos.

Tras esto, afrontábamos el sábado un partido (486895216) importante para seguir encabezando el grupo de Liga, pero fallamos en nuestra visita a tierras andaluzas.
Nos sorprendió el rival con dominio del balón en mediocampo, que se tradujo en 1-0 poco antes del descanso. En la segunda mitad parecía que la expulsión de un mediocentro suyo, junto con la entrada de Huarte (345897407), podía cambiar la tendencia, pero entonces el extremo Durall (359903657) se lesionó, lo que mermó nuestro ataque. No conseguimos perforar la portería contraria.

El lunes tuvimos la oportunidad de paliar la derrota liguera en el partido de la 2ª Jornada de la V Marcus Cup (1295342), pero recibimos un duro correctivo (5297588) que nos deja prácticamente eliminados del torneo.

Esperamos superar una nueva ronda en Copa.

Yesterday

(19:57) Olimpique de Jugons: Pelliser "Tornem a estar al nostre nivell."

Per Pelliser "Aquest triomf és molt important perquè l'equip ho estava passant malament, li costava definir i per fi hem recuperat el bon joc i l'efectivitat de cara a porta. A partir d'ara hem de continuar així i mirar de millorar el nostre joc partit rere partit." Per Pujol "He pogut tornar a marcar i això és molt important per mi i sobretot que l'equip guanyi per escalar algunes posicions que ens permetin estar tranquils." Per Puig "M'he trobat bé després de la lesió i ara crec que hem de pensar en el proper partit i aixecar el cap després d'un inici d'any molt dur." Per Boira "El tècnic està comptant molt amb mi aquest any i això és d'agrair i crec que això és important perquè un pugui créixer i anar sent cada cop més important dins l'equip." Per Guardiola "L'equip juga cada cop millor i som conscients de l'estat d'ànim de l'afició fins ara i hem d'entonar el mea culpa i acceptar que no ho hem fet bé. Crec que jugarem més bé a la segona volta i acabarem més contents."

(11:55) Els boquerons: A centrarse en la liga!!!!

Eliminados de Copa en un ajustado partido, ya solo queda refugiarse en la competición de la regularidad.

A un partido de cerrar la primera vuelta, por ahora, los resultados han acompañado, pero aún queda un mundo para saber como acabará la carrera por ser campeón de la V.8.

Para empezar, nos jugamos tres puntos vitales de local. Esperemos que la afición llene el estadio para llevar en volandas al equipo.

Nos vemos en los bares!!!

9-15-2014

(21:14) Mortal Wombats F.C.: Bienvenidos

Hoy empieza nuestra aventura.

 
 
Server 095