We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5195
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Yesterday

(22:59) CE Espanyol: Empieza la liga

Animados de empezar esta temporada. Estamos preparados.

(20:34) C.F. Faraon: Temporada ilusionante

De nuevo inicia una temporada que se avecina ilusionante. Después de caer a VII volvemos a VI con más fuerza que nunca y con ganas de quedarnos.

La Copa España da la salida a la temporada, donde hemos debutado con victoria en nuestro estadio. La próxima ronda va a ser más exigente. Veremos que da de si este equipo, quizás de los mejores que ha tenido nuestro club.

A tope Faraon!!!

(19:15) Olimpique de Jugons: Pelliser "És important començar bé."

Per Pelliser "Estic content de la plantilla que tenim per encarar la temporada. Hem fet un bon treball durant l'estiu i crec que l'equip està preparat pel debut a la lliga. Sobre el partit d'avui el més important era començar bé per tenir confiança i anar creixent com equip. Content pel rendiment d'en Cantí, debutar amb un hat-trick està a l'abast de molt pocs. Hem estat superiors, dominant el joc i buscant constantment la porteria contrària. L'única pega, la lesió d'en Pujol però confio en poder-lo recuperar pel partit de dissabte." Per Cantí "No esperava que em sortís un partit tant bo de cara a porta. Sóc conscient que m'he de seguir adaptant a l'equip i als companys però estic satisfet d'aquestes primeres setmanes." Per Guardiola "Eren un equip d'un nivell inferior al nostre i això és bo a aquestes alçades però hem d'estar a punt que dissabte i dimecres tenim dos partits complicats." Per Sans "M'he trobat a gust jugant amb dos defenses. Estem preparats per jugar de moltes maneres."

(17:42) Independents C.F: sorprendente resultado

No deja de sorprenderme que Villamalea suele ser bastante superior en todas las calificaciones respecto a sus rivales, y aun así no gane esos partidos.
Hoy se repite la historia, resultado abultado si miramos las calificaciones.

Ánimos Villamalea!

(17:04) fc pa amb oli: Copa

Al Fc pa amb oli seguim trencant esquemes, tenim el trist mèrit de perdre una nova tanda de penals, no n'hem guanyat ni una!!

Ranking

 
 
Server 096