We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5263
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Yesterday

09:45 Emporda Atletic: El viatge s'acaba

D'aquí a un mes, coincidint amb el desè aniversari de la fundació del club i amb el nostre debut en aquest gran joc, l'Atlètic deixarà de participar-hi. El joc ha deixat de ser joc i s'ha convertit en una obligació sense contrapartida emocional ni addictiva; les aficions canvien i, després de 10 anys, el hattrick - malauradament - cada cop ho és menys.
Ha estat un plaer haver-hi jugat tots aquest anys. Fins sempre!

5-1-2016

15:56 Els boquerons: Esto se calienta!!!

Nueve puntos en juego, y cuatro equipos que aspiramos a lo mismo... La liga.

Jornada no tan propicia como al anterior, en la que se ha perdido el liderato en un gran partido en el Lluís Companys, al final, se le hizo largo el partido al equipo y cedimos un empate.

Pese a todo, hay que pensar ya en el próximo duelo... Jugamos ante un equipo que se juega mucho más que yo... Y me toca jugar de visitante, seguro que será un partido donde saltaran chispas.... Y donde espero no quemarme.

Eso sí... De reojo, estaré mirando los demás partidos del grupo, por si acaso.

Nos vemos en los bares!!!

13:24 CA Peñarool: Trolleada

En este partido nos jugábamos el liderato, y la trolleada ha sido grande. Por estadísticas merecía ganar sobradamente. Ahora a luchar por la segunda plaza, en fin...

4-30-2016

16:46 Olimpique de Jugons: Sala "Una triomf de prestigi."

Per Sala "Si volíem lluitar pel títol havíem de guanyar avui a camp del líder i ho hem aconseguit. És un triomf de prestigi i que ens permet encarar les últimes tres finals amb optimisme. Espero que l'afició ompli el camp la setmana que ve contra el segon classificat en un partit que serà apassionant. Avui ha costat tenir ocasions clares però hem estat força encertats de cara a porta i ben situats a darrera. Mantenir la porteria a 0 era un objectiu per assegurar almenys un punt i ho hem aconseguit." Per Bosch "És el gol més important que faig des de que vaig arribar. La veritat és que l'he xutat amb l'ànima i estic segur que l'afició l'ha celebrat de la mateixa manera." Per March "El vestidor està eufòric i hem de mirar de controlar aquest aspecte de cara els propers partits perquè això està molt igualat i no hem guanyat res encara." Per Mayorga "Jugant així podem competir contra qui sigui. Això era una olla a pressió però hem jugat amb ganes i amb cap i sent efectius al davant."

4-27-2016

22:08 Palau Bocs: Gracias!

Gracias a mis supps por el apoyo que me dais! también a los que por X motivos (cupo de supps, sin supporter...) no podeis! :DDDD

 
 
Server 095