We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Spain »   Regions »   Catalunya 

Catalunya

Regional info

Country: Spain
Number of teams: 5197
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 41°7'N
Longitude: 1°16'E

Today

(00:36) Rayo Valerano: Retorno a la actividad

Tras una larga temporada apartado de la dirección de la entidad por motivos ajenos a nuestra voluntad, lo de evasión de capital, corrupción y chanchullos varios aún está por confirmarse señores de la prensa, nuestos magníficos abogados han conseguido sacarnos del spa, estooo, ejem, de la cárcel esa donde nos mandó injustamente el juez y volvemos a tomar las riendas de este nuestro amado club.

La junta gestora esa que pusieron al frente prácticamente a dejado las cuentas y al equipo echo un solar por lo que nos vemos obligados a tomar durísimas acciones para sacar la nave adelante. Dichas acciones pasan por reestructurar la plantilla para bajar sueldos y comenzar un intensivo plan de entrenamiento capaz de hacer sacar a relucir la mejores virtudes de nuestros paquetes, ejem, quiero decir de nuestros extraordinarios jugadores.

Así que ya sabe toda la aficción, a renovar carnets y a llenar el estadio o esto se va al garete y la junta y yo queremos seguir chupando del bote.

Ea.

Yesterday

(19:37) Olimpique de Jugons: Guixer deixa el club

Huc Guixer ha deixat de ser jugador de l'Olimpique. Per Guixer "Aquesta ha sigut una etapa molt bona per mi. He crescut molt com a jugador i ara necessito minuts i per això deixo l'equip. Crec que és bo per les dues parts i estic molt il·lusionat." Pel vicepresident esportiu Narcís Cadevall "El traspàs és per uns 760 mil euros i tenint en compte que havia costat poc més de 20 mil euros és una operació rendible. Lamentem que no hagi pogut gaudir de més minuts però no ho tenia fàcil amb el nivell dels extrems que tenim. Li desitgem sort i confiem que els nous fitxatges donin un alt rendiment a l'equip." Per Cadevall "El mercat de fitxatges encara no està tancat i seguirem atents tant a possibles incorporacions com a possibles marxes. Jo crec que tenim una gran plantilla però potser un pèl massa llarga per aconseguir que tothom se senti important. Tot i que això és un tema més de l'entrenador que meu i dels futbolistes que creguin que poden tenir menys minuts. Parlarem amb tothom."

(17:40) Horta1922: Campions

L'equip ha aconseguit un nou ascens a IVa. en una brillant temporada on el colofó de la mateixa ha estat evitar la promoció guanyant l'últim partit de lliga (4-5) quan l'equip perdia per 4 a 1 al minut 60.
No ha estat una temporada sencilla com demostra el fet que, en les quatre primeres jornades, l'equip havia encadenat ja dues derrotes que l'allunyaven a 6 punts del líder. Aquell va ser el punt d'inflexió per l'equip que, d'aleshores fins el final del campionat, no va tornar a conèixer l'amarg gust de la derrota i que va ser capaç fins i tot de convertir en èpic el tram final del seu recorregut per la Va. divisió.
Aquest ascens no fa altre cosa que refermar l'ambició del club per portar l'entitat el més amunt possible i posa de manifest que les coses es continuen fent be en el sí de l'equip.
Ara tornem a recuperar part del crèdit perdut la temporada passada i tornarem a gaudir d'una categoria digne del que mereix el club.
Visca Horta1922!!!!

(14:07) F.C. Països Catalans: Candidatura Andorra u20

Han arribat les eleeccions a HT! Aquest cop donem el salt cap al repte més gran de HT... portar una selecció.

Com ja fa un parell d'anys estic treballant en les seleccions andorranes i vaig fer la "dupla" amb en dax per portar la GDO que hem estat alimentant. Ara ha arribat el moment de competir i de intentar classificar d'una vegada per totes.

A partir del dilluns 24 tothom que tingui equip a andorra podrà votar i decidir si: donar el vot de confiança a mi per continuar amb el projecte o votar a un altre i tirar al terra més de 8 mesos de treball...

Al loro que hi ha molts trolls!


(/World/Elections/?LeagueID=105&leagueOfficeCandidateId=55685&LeagueOfficeTypeID=4)

(13:00) A.E.C. Manlleu: Regal de Nadal Anticipat

Els Reforços d' Aboubkr Amini i Fernando Quiñones del A.E.C. Manlleu B al mes de desembre i un fitxaxe al Mijcamp del equip que substitueixi a Don Zieren seran en principi els unics reforços del equip aquesta temporada. L'entrenador creu que amb aquests reforços seràn mes que suficient per travasar una dura temporada al desert de VI.


---


Los Refuerzos de Aboubkr Amini y Fernando Quiñones del A.E.C. Manlleu B al mes de diciembre y un fichaje al Mediocampo del equipo que substituya a Don Zieren seran en principio los unicos refuerzos del equipo esta temporada.
El entrenador cree que con estos refuerzos serán mas que suficientes por recorrer una dura temporada en el desierto de VI.

Ranking

 
 
Server 095