We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 2392
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(18:34) Koninklijke Hattrick Sport Vereniging Belsele: Doemdenken

In het derde seizoen dat de Koninklijke Hattrick Sport Vereniging Belsele verblijft in reeks VI.1003 maakt het haar slechtste seizoenstart mee sinds langer dan het menselijk geheugen kan opbrengen zich te herinneren. 1 punt uit 4 wedstrijden is de onverwachte balans totnogtoe.
Natuurlijk is het vrij makkelijk na te speuren wanneer nog slechter gepresteerd werd en wat blijkt? Slechts één maal werd er minder gestart. In seizoen 33 bleef de club tot de twaalfde speeldag puntenloos om roemloos te degraderen uit reeks VII.422. Gelukkig (?) heeft KHSVB al hetzelfde puntenaantal verzameld als toen na een volledig seizoen.

Maar het moge duidelijk zijn dat de stilte rond het stadion en bij de supporters niet als sereniteit moet geïnterpreteerd worden. Dreigende wolken pakken zich samen boven de vereniging en mocht het onmogelijke (degradatie) toch bewaarheid worden dan zal er meer dan een enkeling het veld moeten ruimen bij de club. Er word dan ook reikhalzend uitgekeken naar betere tijden.

11-23-2015

(15:57) Dé Amani's: een nieuwe richting

Later meer

(13:52) Real Markussen: Real Markussen alleen leider met hulp yellowredss

Real Markussen staat onverhoopt alleen op kop van reeks V.15. Het was geen verrassing dat er winst was tegen bot-team stersta, maar yellowredss stak een handje toe door te winnen tegen Track United. "Nu begint het échte werk", volgens manager Kaiser Chief. "We moeten achtereenvolgens naar st niklaas FC en thuis tegen Track United, allebei wedstrijden op het scherp van de snee".

(08:53) Livinglegends: 100% efficiëntie.

De training op scoren werpt zijn vruchten af!
De eerste keer dat we elke doelkans scoren.
Er moet gezegd worden, dat we er ook maar 1 hadden. :-)

We zijn aangenaam verrast van de statistieken die we bereikten van de 3-4-3 opstelling deze wedstrijd.

11-22-2015

(17:51) Toolband: Straftraining

"1-9 godverdomme!"
We denken dat Manager ThirdEye niet tevreden was met het tegendoelpunt. Wanneer we hem later in de kantine even kunnen spreken, bevestigt hij ons dit inderdaad. "Allez mannekes, twas begot tegen een hoop jongens uit de buurt die met moeite voetbalschoenen en beenbeschermers hebben. En ja kweet dat onze verdedigers ook nog maar trainees zijn, maar verdorie wij trainen 3x per week op alle mogelijke wedstrijdsituaties. Nee ik ben hier niet tevreden mee en dus zal er morgen een straftraining volgen die ik persoonlijk zal leiden."

Go TOOLband, goo!!!

 
 
Server 096