We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4181
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(07:05) Green Devils Oosteeklo: Vanrennes laat zich uit over competitie

Vandaag maakte Vanrennes, Manager van de Green Devils, duidelijk dat hij met dit team ging voor de titel. "We hebben onze heenmatch gewonnen van Deleo. De terugmatch mogen we in principe verliezen als we alles winnen tegen de andere ploegen." aldus Vanrennes. Ze doen het voorlopig vrij goed in deze competitie dus de verwachtingen zijn ook hoger dan in het begin. Desondanks hebben ze wel hun trainer, Stefan Beets, ontslagen. "We zijn hem zeer dankbaar maar deze ploeg heeft nood aan iemand professioneler." verklaart de Manager.

Binnenkort speelt de ploeg een oefenduel tegen een grote duitse club. "We verwachten een pandoering maar we gaan ook enkel om ervaring op te doen."

7-29-2015

(22:29) Olympic Blues: Een ploeg wordt uit de grond gestampt.

"Dit wordt niet gemakkelijk. Het zal tijd vragen om de trein op de rails te krijgen. We beginnen met het stadion onder handen te nemen en ons te omringen met goed personeel.": aldus de manager.

(15:12) Erpe United: Hoe is het mogelijk?

United verlies hoogst waarschijnlijk van OVLD Vilvoorde. Onwaarschijnlijk maar waar. "Ze hebben gemotst, ik ben er zeker van!" Riep een furieuze manager. Nochtans hangen de ploegen nek aan nek in de ratings met een licht voordeel voor United. Het lijkt wel of ze bij United staan te slapen. Het zal er in de kleedkamer minder aangenaam aan toe gaan...

(14:49) Jinchuuriki FC: Vaarwel beker (K*tcompetitie)

De 0-5 was nog niet genoeg (0 kansen van de 5 afgemaakt tov 5 van de 8 wat toch balen is), neen, de enige tDFW in de selectie die getraind wordt moest ook nog eens 4 weken van het veld geschopt worden. Wat een *#@!

Nog zoiets vreemd.
Verwachtingen van de supporters voor de wedstrijd: "Zij zijn favoriet"
Verwachtingen van de supporters na de wedstrijd: "We liggen net onder"
Resultaat: stemming supporters fors naar beneden na 0-5 (wat bij "Zij zijn favoriet" toch nog iets milder zou geweest zijn). Nu is de kans wel heel klein dat het treffen tussen de nr 2 en de nr 1 een vol stadion zal opleveren.

7-28-2015

(17:35) Toolband: Strafschop!

“Ha ja deze keer zijn we er op voorzien en hebben we ons huiswerk gemaakt”, aldus een duidelijk zeer tevreden Manager ThirdEye. “Kunde da geloven, allemaal gingen ze er in! ALLEMAAL! Dat komt dik in orde.”

Speler-trainer Vansteelandt was iets minder optimistisch “volgens mij zullen stifterkes en penalties recht door het midden niet pakken als het er op aan komt. Persoonlijk zie ik de ballen liever net naast de goeie kant van de paal of in den haak binnen gaan. Maar bon, ik sta er niet om ze te trappen.”

Oudgediende -en tegenwoordig meer in de tribune dan op het veld of de bank- Gilliam Steegmans riep ons nog toe van ver “dat het niet moeilijk is zo zonder keeper”! Echter voor onze microfoon wou hij dit niet meer herhalen.

Go TOOLband, gooo !!!

 
 
Server 095