We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4159
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Today

(12:49) czardas: jammer

ja de trainer en de' coach zijn zeer tevreden over dees seizoen en over de spelers , ze hebben er voor geknokt , en de laatste match alles gegeven , en zo eindigen we tweede , een zeer mooi resultaat , en meschien doen we volgend seizoen beter , en nu mogen er enkele spelers rusten en gewoon verder trainen , en de coach gaat nu kijken wat we nog kunnen binnenhalen van spelers voor volgend seizoen , oleole

(11:59) RED DRAGONS: Dieptepunt

Oké, alles op de training zetten is één ding. Lekker veel geld verdienen is best leuk en al, maareh.. bekijk dat klassement eens!

(http://oi57.tinypic.com/11j7zp5.jpg)

Slechts 1 punt uit 14 wedstrijden, 12 punten minder behaald dan de nummer 7 in de reeks en een van de pot gerukt doelsaldo van -53. De DRAGONS speelden dit seizoen als een bot!

Enfin, tijd om stilletjes aan iets te veranderen.. het volgende seizoen wordt nog een overgangsseizoen, maar dit komen we nooit meer tegen. Nunca mas!

(11:28) Livinglegends: Nakend vertrek Pierre Uilenbroek

Met het oog op volgend seizoen kan Pierre Uilenbroek (394686289), die uitgegroeid is tot een betrouwbare flankverdediger andere oorden opzoeken.

We zijn bezig met het aantrekken van Gamal Bistami (396721825), die zijn plek zal overnemen.

(09:02) Real Markussen: Real Markussen grijpt naast de titel

Op de laatste speeldag van de competitie heeft Real Markussen de titel alsnog uit handen gegeven. Tegen FC De Koeiemelkers kwam de ploeg al vrij vlug op een 0-3 achterstand, en kon de situatie niet meer rechtgezet worden. "Jammer", vond ook manager Kaiser Chief "want we waren er deze keer héél dicht bij. Ik blijf desondanks uitermate positief voor de toekomst en we werken geduldig aan de verdere uitbouw van de ploeg".

Yesterday

(19:09) SK Terjoden_Welle: Op naar seizoen 43!

Na twee seizoenen gaan we eindelijk terug naar IVde. Zowel het bestuur, de spelers en technische staf als de supporters zijn benieuwd in welke reeks we zullen terechtkomen!

De voorzitter liet dit tijdens een persconferentie aan de pers weten: "Er zullen enkele spelers verkocht moeten worden en anderen zullen dan weer gekocht worden. De voornaamste reden voor dit transferbeleid is de leeftijd van sommige spelers. Ze kunnen namelijk niet doorgaan totals ze veertig jaar zijn, al zou ik liever hebben van wel. Ik geef ze namelijk genoeg centjes elke week! Ook kondig ik hierbij een nieuwe naam voor de club aan, namelijk SK Terjoden-Welle. Ter ere van de club die dit seizoen zijn boeken sloot wegens strubbelingen binnen en buiten de club. Ikzelf voetbalde er zelf een hele tijd bij en ik hoop op deze manier deze mooie club te kunnen eren !"

Volgend seizoen zien we dus een nieuwe naam voor de prachtige club: SK Terjoden-Welle! (Als de bond deze naam tenminste goedkeurt)

 
 
Server 096