We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4148
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(20:54) de.jeugd.van.tegenwoordig: STANDARD 5 kan de 2 ronde starten met een 3 puntenkloofje...

na zijn onbetwistbare zege tegen de DEJEUGDVANTEGENWOORDIG,niets lijkt hen nog in de weg te liggen in de strijd om de titel....De KARMA SURTRANEN waren dit weekend super bij de les na hun misstap in de SCONARDA arena en verpletterden het FUSSBALLTEAM met ruime cijfers...KARMA doet hiermee terug haasje over met de JUVEBOYS ,indien ze dit kunstje kunnen herhalen zetten ze een grote stap om als vice kampioen te eindigen..

(17:32) Koninklijke Hattrick Sport Vereniging Belsele: Klaar met die bezem?

De getuigenissen liegen er niet om, dit seizoen is zowat het meest turbulente dat deze vereniging ooit heeft mogen meemaken. En dat ligt niet aan het sportieve luik, want daar kunnen we ons meten met de huidige leider (van op de vierde stek), ook al gingen we afgelopen weekeinde onderuit tegen diezelfde leider.

Neen, de oorzaak moet extra-sportief gezocht worden. Aan de top van de bestuurspiramide staat algemeen manager AlteranAngel voor een zwaar vraagstuk. Het bedrijf achter (en van) de man, sponsor van zowel KHSVB als TB13 in enige capaciteit, is in financiële moeilijkheden terechtgekomen en de vraag is gerezen of er kans is tot overleven als de huidige structuur behouden blijft.

Dat verklaart natuurlijk niet de sportieve flaters van de afgelopen tijd, maar de manager zelf sprak onverwijld van "bewuste sabotage door bepaalde individuen binnen ons eigen organigram". Wie dit kunnen zijn, is nog een open vraag. Maar in elk geval klinkt het alsof er een heksenjacht begonnen is.

(12:36) kings_of_Leon45: totale uitverkoop!

Het bestuur van de Kings heeft vorige week besloten om met een volledig nieuwe lei te (her)beginnen.De fun was er al een tijdje af voor de manager wat resulteerde in het louter wekelijks opstellen van een team en verder zich bijna uitsluitend focussen op het second team in Yemen.Dit kon toch niet de bedoeling zijn..Conclusies werden getrokken,en na de 2 voorbije desastreuze competitiewedstrijden viel ook de laatste hindernis weg.
Dus ga ik -eindelijk-starten met een project waar ik al seizoenenlang zin in heb,nl. het opleiden van een jong en getalenteerd team dat bestaat uit uitsluitend Belgen.Laat maar komen,Grietje! ^^

We smeden het ijzer nu het heet is,gisteren heeft de eerste jongeling (407699492) reeds zijn handtekening onder een langdurig contract geplaatst.
Ook nr 2 is binnen na harde contract onderhandeling (406544588)

(10:50) Livinglegends: Vormverlies Gamal Bistami.

Er word met spanning uitgekeken naar de ontwikkeling van de vormcurve van Gamal Bistami (396721825).
Door de recente gebeurtenissen in zijn privéleven, is hij nu van onmiskenbare basisspeler veranderd in reservespeler...

Ook de vormcoach meld dat hij hier niets kan aan veranderen, dat het moet komen van de speler zelf. Onze nieuwe trainer is dan ook beginnen inpraten, in de hoop dat Gamal weer snel inzetbaar is.

Ons clubicoon Alex Jeholet (394686294) springt voorlopig in om dit verlies op te vangen.

5-3-2015

(20:52) Caramella F.C.: Op schema

De eerste belangrijke wedstrijd tegen Kortrijk is goed afgesloten zodat ze verder kunnen uitlopen en wij kunnen degraderen. Volgende week nog eens volledig voor het verlies gaan. Hopelijk kan Bruxelles ook nog wat punten pakken zodat ze op de laatste speeldag nog over ons kunnen springen en we rechtstreeks degraderen.
Hopelijk krijgen de spelers nog wat vorm, stijgen de stats zodat we ze goed kunnen verkopen.

 
 
Server 096