We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4144
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Today

(15:14) Livinglegends: Vertrek Anton Isebaert.

Aangezien ons jeugdig talent Anton Isebaert (402266314), een veelbelovende toekomst tegemoet gaat als flankspeler heeft hij de toestemming gekregen om de vleugels uit te slaan en te zoeken naar een club die hierop traint.

We zijn volop bezig met het binnenhalen van versterking voor zijn positie.

Yesterday

(19:19) nief Oilsjt 2: Pootjelap blijft het proberen ...

...maar het is ze weer niet gelukt, de stand nief Oilsjt2 vs Sportclub Pootjelap is bij de op 5-0 qua overwiningen gebracht.

Zou de commentator van de wedstrijd van vandaag dan toch gelijk hebben en zou het team beter op zoek gaan naar een nieuwe manager?


't is maar om te lachen he Karel, .... alhoewel :-) :-)

(14:04) FC Duvelboys: Seizoen 44

Bij de Duvelboys hebben we maar 1 doel voor het nieuwe seizoen, dat is onze vlaggenverzameling compleet maken. Met nog 10 uitwedstrijden te gaan mag dit geen probleem vormen, maar daarvoor mogen we maar max 5 bekerrondes en 1 nepbeker ronde spelen.
In de competitie hebben we geen doel, want met die 4 wedstrijden in het achterhoofd van vorig seizoen (492392402),(492392405),(492392422), (492392427) weten we dat de ME de baas blijft. De kans is groot dat we volgende week enkele van onze toppertjes op de markt gooien om onze loonlast iets te verminderen en enkele nieuwe trainees binnen te halen.

(13:20) FC De Schuimkragen: Met nieuwe moed !

Ondanks het feit dat we voor de tweede keer in drie seizoenen de titel mislopen op de laatste speeldag, en dus weer de promotie aan onze neus voorbij zien gaan, gaan we er weer met volle moed tegenaan.
De supporters willen de titel, dat is hun goed recht, maar de trainer nuanceert. Dit wordt een overgangsseizoen, de tegenstand is te sterk en we moeten verjongen. Dat betekent dat we misschien ook onze betere spelers zullen moeten verkopen. Alles hangt af van de seizoensstart !

(12:54) Alexia FA: Alexia kansloos in divisie VI

De verschillende bronnen zijn het er nu al over eens. Dit jaar wordt een overgangsjaar voor Alexia FA. De ploeg is duidelijk niet opgewassen tegen ploegen als Anderlecht, Dhespe, Hoeilaart of zelfs Lierse. Toch klinkt coach Geerkens strijdvaardig:

"We hebben een jonge ploeg en die kan alleen maar beter worden. Dit soort wedstrijden zijn perfect voor hen. Ik denk trouwens dat een top-6 plaats er echt wel inzit. Nadien is het vooral zaak de qualifiers te winnen. Hoofdzaak is nu sterker worden en dan zien we wel waar we eindigen."

De kern:

Trainer: Geerkens

Keepers: Langhout, Demedts
Verdedigers: De Boeck, Kinds, Dehertog, Bultynck, Colpaert, De Melotte, Drion
Middenvelders: Putseys, Liekens, Vervisch, Nunes, Legrand, Fastre, Hooyberghs, De Grave
Aanvallers: Castaigne, Baeke, Degraeve

 
 
Server 096