We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4130
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Today

(14:09) de roos: 1ste plaats voor Fc De Roos

Wie had dit gedacht , Fc De Roos staat na 4 wedstrijden op de éérste plaats in 5de afdeling . Als we de pronostieken van de andere ploegen bekijken stonden we nu op de laatste plaats , het seizoen is nog lang maar de punten die we nu hebben kunnen ons al niet ontnomen worden : zei de voorzitter . Onze doelstelling is het behoud dus we zijn op de goede weg .

Yesterday

(22:55) kings_of_Leon45: demotiverend....

Voor de 2e competitiewedstrijd op rij verlies ik een spelbepalende winger voortijdig.Niet geheel onbelangrijk wanneer je telkens de focus op de vleugel legt zou ik zeggen :/
Niet gezegd hebbende dat ik anders nu een hoger puntenaantal zou gehad hebben maar wel goed beseffen dat het seizoen er alweer op zit.De meeste thuiswedstrijden zullen gewonnen worden,de uitwedstrijden meestal verloren..door omstandigheden en een drop in leiderschap van m'n coach verlies ik nu wekelijks nog meer TS(scheelt elke weekendupdate ong -20 aan rating)Op deze manier kan je in deze reeks niets buitenshuis gaan zoeken.En zo kan ik nog x aantal seizoenen verder borduren of een drastische beslissing nemen.

(22:46) Anarchorats: Terug op het goede spoor

Coach Fundak lijkt helemaal hersteld van zijn slechte startweek. Met 9 op 12 doen we het in de competitie beter dan verwacht... en zelfs beter dan gehoopt.
Dat we vandaag een uitmatch kunnen winnen terwijl een centrale middenvelder geblesseerd uit is laat manager AnarchoRatje hopen dat de ploeg toch geen degradatiekandidaat zal zijn dit seizoen.
"De verdediging was de vorige seizoenen het pijnpunt in dit team, nu is ze voorlopig de minst gepasseerde van de reeks en daar zie je de hand van Fundak in. Als verdediger weet hij heel goed hoe hij een team defensief moet organiseren"
Ook het middenveld is na enkele seizoenen samenspelen ondertussen zeer goed op elkaar ingespeeld.

Toch kan AnarchoRats maar beter geconcentreerd blijven want volgende zondag krijgen we met FC Rollegem een stevige klepper op bezoek.
Als we thuis punten laten liggen zijn we al snel terug naar af.
De vroege bekeruitschakeling zou onze competitie wel eens kunnen redden.

(22:15) FC hovendaal: match FCH -team zeno

De uitslag voor deze match was 5-1
dit na een hele woelige match met twee rode kaarten en twee gele kaart
met deze uitslag halen FCH 12 op 12
nu op naar de volgende match

Proficiat aan het gehele team en de supporters
one team/ one dream
Het bestuur

(17:38) czardas: oef

ja oef zegt de trainer en de coach onze jo,gens hebben wilskracht getoond en ons eerste punt gepakt , dit heeft een redelijke boost gegeven aan onze spelers maar ja we hebben natuurlijk terug een gekwetste speler en het was een belangrijke , maar we gaan ervoor zeggen de spelers iedere match gaan we verbeteren en extra trainingen toevoegen , om zo onze moraal op te krikken , de coach heeft gevraagd aan de spelers om juist te maken dat we in deze reeks kunnen blijven , oleole

 
 
Server 096