We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4177
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially Cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(15:50) the pride of bruges: hervormingen

Changement du tactique, zo omschreef de manager van the pride of bruges de huidige situatie in het blauwzwarte kamp. We hebben al langer te kampen met een defensief probleem. Dit blijkt uit de resultaten die we vorig seizoen en begin dit seizoen hebben behaald. Het schort dus vooral achteraan, maar ook financieel halen we te weinig winst uit onze wedstrijden. Het spelersloon van onze sterspelers werd stilaan onthoudbaar voor de club. Het budget daalde dan ook week na week. Daarom werd in overleg met de nieuwe trainer beslist te investeren in een nieuwe jonge ploeg. We wensen dit seizoen te bouwen aan een talentvolle jonge ploeg die ons de komende seizoenen weer gloriemomenten moet bezorgen. Met onze nieuwe trainer hebben we alvast de juiste man met de gewenste vaardigheden aangesteld om dit te verwezenlijken. Vooraf hadden we andere doelen vooropgesteld, maar we beseffen dat dit niet langer kon blijven duren. We hopen er binnen enkele seizoenen weer te staan, aldus de manager.

(13:16) czardas: OLE

WE HEBBEN EEN ZEER MOOIE OVERWINNING BEHAALD ? EN STAAN TERUG OP DE DERDE PLAATS WAAR WE THUISHOREN ZEGT DE TRAINER EN DE COACH ? HOPELIJK KUNNEN WE NOG STIJGEN ? de trainer heeft zijn spelers gefeliciteerd met de overwining en hopelijk zegt hij doen we het de volgende match terug oleole

(11:33) Livinglegends: Zware nederlaag.

De te zware nederlaag zindert tot op de dag van vandaag nog steeds door...
Als we echter dieper kijken naar de wedstrijd, was het allemaal zo slecht nog niet. De laatste 5 goals werden gemaakt in het laatste kwartier, nadat er 3 wissels doorgevoerd waren eerder. Dat geeft duidelijk het kwaliteitsverlies aan van bankzitters t.o.v. de kern.
Maar we gaan ervan uit dat de supporters begrijpen, voor een club die maar net start aan zijn tweede seizoen dat we te maken hebben met budgettair krappe limieten...

9-1-2014

(17:04) Fc de jizzers: nieuw!

Wij gaan dit seizoen jizzen, tot dat de spetters er vanaf vliegen😇

(13:10) The Old Blue Legends of Zelzate: GM's fucked up my day!

Thnx to the GM's I can't continue as U20 coach of Bahrain!
And in the future I'm not allowed to become NT or U20 coach :-/

Those restrictions are over the top! Instead of giving a warning in advance they shut me down of my joyness in Hattrick!

Don't know That i will keep having joy with just my club! With no goals in the game no more!

If this is the way they want to keep their users they are doing a good job!!!**sarcasm!

regards kenzou,
A dissatisfied user!

 
 
Server 096