We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 4160
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(23:33) rsc saiko (rsca): Failliet

Saiko Belgium gaat in vereffening-----> UITVERKOOP!!!

(1902212)

(22:10) Royal Victoria FC: Victoria in vereffening

Na ruim 7 mooie jaren heeft het bestuur van Royal Victoria FC besloten de club op te doeken. De reden voor deze beslissing ligt bij het feit dat de Hattrick-federatie de deelnemingskosten aan de competitie heeft verdubbeld (Supporter Gold), en de voorzitter vertikt het om deze buitensporige som op te hoesten.

Sinds 2007 haalde de club titels in afdeling IX, VIII, VII, VI en V, en we waren de langstlopende deelnemer aan reeks V.44 ooit. Hier plafonneerde de club echter en slaagde er ondanks twee titels nooit in om nog verder te promoveren. Toch nam ze haar rol als opleidingsclub altijd ter harte.

De voorzitter zal zich in de toekomst verder toeleggen op zijn andere voetbalactiviteiten en wenst de Hattrick-gemeenschap het allerbeste. Alle spelers worden op de transfermarkt gezet, ondanks de vele plannen die het bestuur nog had met deze club.

Als afscheidswedstrijd speelt Royal Victoria FC nog een laatste keer tegen Tisoldamen, nipt tweede op de eeuwige ranglijst van reeks V.44

(18:19) Deportivo-Gent: Deportivo-Gent klaar voor nieuw seizoen

De nieuwe coach van Deportivo-Gent laat weten dat de verwachtingen hoog zijn, en hij met behulp van nieuwe tactieken klaar is om het team naar ongekende hoogtes te leiden.

(16:33) Livinglegends: Blessure Romain Barbier

Romain Barbier (393547372), de man die vorige week luid bejubeld werd door zijn snelle vooruitgang op training ligt 3 weken in de lappenmand...

We hebben steeds onze plan kunnen trekken met een kern van ± 23 man maar vrijdag staat er een debat op het programma van de managmentvergadering over de uitbreiding van de reservespelers naar ± 25 man.

(16:03) Livinglegends: Bekerwedstrijd.

Ondanks het veelbelovende artikel over de vernieuwing van de beker staan we tegenover een tegenstander die al vanin 2006 aan zijn team kunnen werken heeft en een 10x zo sterk team kan opstellen...

Bedankt HT, voor alweer een teleurstelling!

 
 
Server 096