We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Oost-Vlaanderen

Regional info

Country: Belgium
Number of teams: 10826
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 51°2'N
Longitude: 3°43'E

Yesterday

(22:09) FC Duvelboys: pfff

Na 3 officiële wedstrijden al 7 weken blessureleed, nu mag het wel eens ophouden zelle.

(15:54) K.V.Spike: Beker!!!

We liggen der al uit voor de beker!!!!....We zullen ons nu maar focussen op de competitie zeker,waar we het ook niet makkelijk zullen hebben...

(14:50) czardas: ole

ja de beker zit er terug op door de trainer zijn schuld , hij heeft de verkeerde spelers opgesteld , hij dacht an een vriendschappelijke wedstrijd , de coach was niet tevreden , en daarom heft de trainer het mogen komen uitleggen , maar geniet toch nog het vertrouwen van de spelers en de coach , en nu terug focussen op zondag oleol e

(13:53) Fc. De Binneshotters: Exit beker

Het bestuur heeft er voor gekozen om de focus te leggen op de competitie en op de training, in plaats van avonturen te beleven in de beker.

Vandaar wordt er vandaag rustig gespeeld, met het B-elftal, dit om de A-ploeg voldoende rust te schenken, zodat ze zich op de meest optimale wijze kunnen voorbereiden op de komst van de leider van de competitie.

het bestuur

(11:25) Livinglegends: Samenvatting wedstrijd jeugd 1:

Jurjaan Baudot (159630789), een veelbelovend talent maar o zo nonchalant mocht al gaan douchen na 33minuten na 2x een gele kaart te ontvangen wegens slecht gedrag. Later blijkt ook zijn verdedigen waardeloos.

Jean-Rémi Bouillon (159630783), maakt de 34e minuut een kopgoal na een indraaiende corner van Martin Walkiers (159840878).

Verlies met 10 man met 4-1.

 
 
Server 096