We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Hungary »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Hungary
Number of teams: 478
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

11-25-2015

(23:09) Castle Rocki Rémkoppantók: 22 nap (2. rész)

(...)

Kezdtük a középpályán, jött egy kis pontrúgás és átadás, majd gólszerzés, most pedig védekezés. Tetszik a játék azon áthangolása, hogy a támadó felfogású védők előtérbe kerülnek, ennek nagy piaca lesz. Mindemellett a csapat egészét igyekeztem edzeni és mindent az eredeti keretből és az akadémiából megoldani. Hogy ez sikerült, annak a bizonyítéka, hogy nyertünk egy bajnokságot - bár csak a hatodban és egy elég gyengusz csoportban, de azt az aranyat már senki nem veheti el tőlünk. A megadatott néhány szezonban rengeteget fejlődött a csapat, ez tény. Kevésbé fájna a búcsú, ha nem így lenne. Persze, ez csak egy játék és az anyag nem vész el, hanem átalakul (azaz mindenki megy átadóra a vége előtt) és a lemondás a boldogság kulcsa - de mégiscsak rossz, ha kicsúszik a kezedből valami, amin ennyit agyaltál.

Innen üzenem a HT-vezetőségnek, hogy nem csak a támogatóikat fogják így elveszteni, de a lelkeseket is. Most úgy érzem, mintha megölték volna az álmaimat.

Hajrá, RÉMESEK!

(23:01) Castle Rocki Rémkoppantók: 22 nap

Ennyi van még hátra a támogatóimból - nem fogom meghosszabbítani. Oly sokakhoz hasonlóan én is sokallom az évi összeget - a sima arany csomag pedig már nem rak hozzá olyan sokat az élményhez, hogy megérje. Egyedül a második csapat elvesztése fáj, igazán megcsinálhatnák, hogy a júzer kiválassza, melyik csapatát vinné tovább. Mondjuk ebben jelenleg tanácstalan lennék. A Senkiháziakkal az eddigi legjobb szezont futom, kinéz egy feljutás, ami az álmaim netovábbja és rövid időn belül az edzéskényszertől is megszabadulok (na, meg jönnek föl a fiatalok újra). A Rémkoppantók viszont...

ÁLOMPROJEKT. Így, nagy betűkkel. Nyilván nem én vagyok az első, aki a második csapatát kísérletezésre használja (és nem mondjuk válogatott-edzésre), azok sorában is csak a sokadik helyen üldögélek, akik teljesen saját nevelésű gárdával próbálkoznak. Mégis, valami egészen különleges érzés úgy végigtekinteni a játékoskereten, hogy mindenki mellett ott a szívecske. És ezek nem pufferjátékosok.

(...)

11-18-2015

(23:12) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: A csapatod a legjobb 1000 között volt rangsorolva

aaazigen. Ezt is elértük, ilyen se volt még. Nem mellesleg a csoportunk a 16. legjobb az ötödben és a klubrekordot is biztosan beállítjuk, mivel továbbjutottunk az MK 5. fordulójába - az újonnan felhozott középpályássorral! Belelóg a kezem a bilibe, mi? :)

11-7-2015

(18:15) FC Szeged-kecskés: A FC Szeged-kecskés

Ez nagyon jó csapat,remélem ez lesz a legjobb az országban!!!

Ranking

 
 
Server 095