We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Magyarország »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Magyarország
Number of teams: 1510
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

Yesterday

(14:48) AFC Fixer: Sajtóközlemény

asdf jklé sajtóközlemény

4-20-2014

(22:08) Ikuzo Academy: A klub felemelkedése

Tisztelt Kolkégák!

Az Ikuzo Academy megkezdte világhódító útját!

4-18-2014

(10:38) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: A Kicsi hazament II.

Nálunk lett bajnok, kapitány és legenda. A Senkiháziak történetében mindössze a harmadik játékos, akiről elmondhatjuk, hogy Örökös Kapitány, Kárász és Csábi után (megjegyzem, hogy Szabó, bár edzőként, de még a keret tagja), így, nagy betűkkel. Történetünk része és helye van a szívemben, szívünkben. Köszönjük neki az együtt töltött időt. Bár edzőként végzett a főiskolán, valószínűleg már sohasem fogja gyakorolni a szakmát profi szinten. Az élfocihoz már lassú, de sokszor fogjuk még látni a lelátón - az újságíráson gondolkozik ugyanis. Sok sikert kívánok neki és, természetesen, bármikor szívesen látjuk viszont. Mezszámát, Kárászhoz hasonlóan, csak a gyermekei, leszármazottai húzhatják majd magukra a Senkiháziak csapatában.

Mindent köszönök - fűzte hozzá az öltönyben kissé feszengő Glós.

(10:34) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: A Kicsi hazament

Klubunk ma egy legendát vesztett - de nyert is egy Legendát - kommentálta Darko klubelnök Glós Csongor, becenevén a Kicsi visszavonulását. - Nem tudom nem sajnálni, hogy a védelem örökös oszlopa e döntésre jutott, bár már régóta érlelődött benne. Az utóbbi időben kiesett a ritmusból, nehezebben épült föl a kisebb sérülésekből, a fiatalok a csapatban és az ellenfeleknél olykor már megviccelték a pályán az egykor oly erős kapitányt. Tartotta, amíg tartani tudta, a lelket magában és a társaiban, de ma átadta a helyét. A legkevesebb, hogy visszavonultatjuk a mezszámát vele együtt, a 14-est. Ha már a számok, nézzük őket. Glós 2222 napot töltött a csapatnál, 20 szezont, ezalatt 342 meccsen játszott, 34 gólt lőtt, köztük egy mesterhármast. Megszámlálhatatlnaszor volt a meccs embere, és csak az utóbbi egy-két szezonról mondható el, hogy nem ő vitte a védelmet a hátán. 19 évesen került hozzánk a Konyár FC-től, ahol csak egy meccset játszott. Nálunk lett zöldfülű, feltörekvő és megmaradó...

4-14-2014

(13:57) Phallos Athene: Ismét a negyedben...

Valami nincs itt rendben. Ismét kiestünk. Ennyire futja csak? Ezt írták volna az ősi tekercsekben? Nagy a dilemma. Természetesen célunk a bennmaradás meg ilyenek, de erősen változtatni kell valamin. Az rendben van, hogy mindenki megtakarítását zároltuk. De titokban ezt el is kell valahogy költeni:) Meglátjuk. Addig is Hajrá Phallos!!!

 
 
Server 095