We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Hungary »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Hungary
Number of teams: 487
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

1-26-2015

(13:56) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: Muhammad Jalalvi

Csaknem tíz szezon óta az első külföldi érkezett a Senkiháziakhoz a pakisztáni reménység, Muhammad Jalalvi személyében. Erről kérdeztük Darko elnököt:

"Igen, nos, nálunk és testvércsapatunknál, a Rémkoppantóknál hagyomány, hogy magyar játékosok alkotják a keretet, a Rémkoppantók kerete ráadásul teljesen sajátnevelésű. Jó elnézni, ahogy a csapat saját nevelésű gerince együtt fejlődik. A múltban volt példa arra, hogy több külföldi is egyszerre szerepeljen nálunk, akkor annak láttuk szükségét. Soha ne mond, hogy soha!... Ám Nerstadt, a svájci középpályásunk óta (aki ma már sikeres edző) nem járt olyan az öltözőnkben, aki ne tudta volna elolvasni, hogy 'ÖLTÖZŐ'. Most azonban itt ez a pakisztáni fiú, aki sportösztöndíjjal érkezett hozzánk, párhuzamosan végzi a tanulmányait a szegedi bölcsészkaron. Igyekezzünk neki megadni mindent, egy napon a csapatunk éke lehet ugyanis: Piro kapitány a következő selejtezősorozat sztárjának szánja! Bennünk a létra hát."

1-22-2015

(22:34) SzegedFC: Meccs

Ma nagyon jól játszott a csapat szépen nyertünk és ez a lényeg monta a Szeged edzője

1-18-2015

(14:55) Lefizethetsz: asd

Say no to biszem b@szom.

(11:56) South-Alfold: Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődők!

Első bemutatkozó mérkőzésünkön nem az eredmény volt a fontos, hanem a képességek felmérése. Úgy gondolom a csapat alkalmas a kitűzött célok elérésére, folytatjuk a megkezdett munkát!

Hajrá South-Alföld!

1-17-2015

(13:34) Cseles Csigak: 9

éve kezdtem menedzselni a Cseles Csigak csapatát. Fura érzés ízlelgetni ezt a számot. Noha kiugró eredményekkel nem büszkélkedhetek (még), örömmel tölt a számtalan új ismerős, barát, a megannyi fantasztikus virtuális és valós pillanat, amit a Hattrick-nek köszönhetően megélhettem.
Bár "beleöregedtem" a játékba, remélem még pár 9 évnyi szórakozást élhetek itt át (amibe akár beleférhet olykor egy kis olafisztikus idegmasszázs is... de azért ne legyen sok! :-) ).

 
 
Server 095