We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Hungary »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Hungary
Number of teams: 478
Number of online users: 0
Weather: Partially Cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

Yesterday

(13:40) Cseles Csigak: Ennyi

A mai bejelentés megerősítette bennem az érzést, hogy szeretnék újra bannereket látni a képernyő összes szegletében, miközben a Hattricket játszom. Támogatásmentes státuszomat alighanem addig fenn is tartom, amíg a meghatározott árak nem kerülnek szinkronba az elvárásaimmal.

Sok sikert, kedves fejlesztők, bizonyára alapos gazdasági kalkulációk előzték meg ezt a lépést...

3-25-2015

(17:01) Appon.hu: Elfáradtunk

Az első két félidőben, de még a hosszabbítás első félidejében is partiban voltunk az ellenféllel. Sajnos a csapatunknak nincs még kellő tapasztalata a hosszabbításos mérkőzésekkel kapcsolatban. És erővel sem bírtuk végig a 120 perces mérkőzést. A játékosok fáradtságának tudható be a kihagyott 11-es is, ami ha bemegy akkor a végén nem kellett volna eszetlenül támadnunk aminek a 3. kapott gólt köszönhetjük.

Gratulálok a Spurinak, már a mérkőzés előtti statisztikákból látható volt, hogy a mai mérkőzésre jobb formában érkeztek. A Saját játékosaimmal összességében meg vagyok elégedve kihozták magukból a jelenleg kihozható maximumot.

Egy jó izgalmas mérkőzést láthattunk ...

3-19-2015

(17:29) Makkoserdő: Mérkőzés

3 pont az 3 pont!

3-16-2015

(16:57) Phallos Athene: Olaf pokla II.1

Még egyszer harcba szállok…
Megvívom az utolsó nagy csatát.
Ma élek és meghalok…
Ma élek és meghalok…

3-15-2015

(00:22) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: Legendák egymás közt

Szabó edző ma letette a lantot. Döntéséről már régóta tudtak a csapatnál, a mikor volt a kérdés. "Most tiszta lapot hagyok magam után, itt az új szezon és hosszútávú edzéstervünk van. A távozásom abszolút személyes: végigfociztam az életem, amikor meg már nem bírtam a fiatalokkal, irányítottam őket. Most régi vágyamat valósítom meg: beálltam egy amatőr színi társulatba! Fáj itthagyni a csapatot, de tudom, jó kezekbe kerül" - ugyanis a játékoskeret korelnöke, a szereplési ranglista második helyezettje, Szegedi Ivó bújik most öltönybe. "Eljött az én időm! Sokat tanultam Feri mellett és éhes vagyok a sikerre! Ha olyan nyugalmat tudnék árasztani magamból, olyan magabiztosságot, mint ő, már boldog lennék."

Szabó játékosként 208 meccsen lépett pályára a csapatban (121-szer kapitányként), edzőként egy bajnoki címet, két második és három harmadik helyet számlál, mindemellett sokszor sokáig vezette a klubot a SZRK-n.

Sok sikert a továbbiakban, mindig a család része maradsz, Kapitány!

 
 
Server 096