We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Hungary »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Hungary
Number of teams: 471
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

9-29-2014

(00:17) Szeged 2013: Félidő

Tisztelt Támogatók,szurkerek és mindenki aki érdeklődik a csapat iránt!

Félidőnél jár a bajnokságunk és elmondhatjuk,hogy a csapat ha lassan is,de fejlődik.Ez helyezésben nem igazán mutatkozik meg,de aki figyelemmel kíséri a bajnokságunkat,az láthatja,hogy képesek vagyunk meglepetés eredményekre is.Ezen az úton szeretnénk tovább haladni,fejlődni szeretnénk mindenben,amiben csak lehet. A csapat jelenleg 27 játékosból áll,de szeretnénk ezt a számot csökkenteni,mivel vannak olyanok,akik csak "tölteléknek" jók jelen pillanatban.
Az elmúlt pár napban sikerült eladnunk 2 játékosunkat,akik igen hasznos tagjai voltak csapatunknak. Viszont az értük kapott pénzből végre hajthattunk egy kis erősítést.Ez megmutatkozott 2-2 csatárban és középpályásban. Remélhetőleg sokat tudnak majd segíteni nekünk a következő fordulókban és a következő szezonban a Kupa meccseken.
Bízunk abban,hogy a stadiont is tudjuk majd modernizálni,hogy még jobb körülmények közt lehessen szurkolni a csapatnak.

Team

9-15-2014

(15:05) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: 212/74

"Az annyi mint... szóval, nagyjából minden harmadik meccsét lehozta kapott gól nélkül! Az nem kis teljesítmény... És most itt áll, egy újabb, öltönyös állófogadás ez..." - számolgatott (persze, szerinte a pezsgőtől) elérzékenyülve a klubelnök. "Sokadszor karolok át itt valakit, de nem fogom tudni megszokni..."

"Igen, nos, át kell adni a helyet a fiataloknak. Illetve, a fociban fiataloknak. Most új kalandba kezdek, megüresedett egy hely az elnökségben. Talán most már én is kapok a pezsgőből..." - kacsinott opportunistán a kapuslegenda. Igen, ez a szenvtelenség mindig jellemző volt rá, nyugodtságára a kapu "mögött" is szükség lesz alighanem...

"Bots csendesen töltötte a karrierjét, megbízható volt, olyan, mint egy kapus. Egy kirohanására emlékszem, akkor piacra is került, de nem engedhettem el, nekem kellett ez az ember." - kotyogott újra Darko elnök.

Visszavonult a clean sheet-király, helyére a 17 éves Tasziló érkezett a fakóból - lesz mit beérnie!

Hajrá, Senkiháziak!

9-6-2014

(19:05) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: ...

Fuck this shit! Nyilván hazai pályán ikszelek a leggyengébbel, kétszer olyan erős értékelésekkel. Nyilván.

9-3-2014

(21:33) Turks & Caicos Islands: my time will come


☆☆
★★★

Show spoiler

★★★
☆☆

(13:45) Castle Rocki Rémkoppantók: Celebségünk története

...és igen! 178-ként ugyan, de ott vagyunk a Puskás Ferenc Ligakupa főtábláján! Végre sikerült valamit elérnem az életben :')

 
 
Server 096