We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Hungary »   Regions »   Szeged 

Szeged

Regional info

Country: Hungary
Number of teams: 467
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 46°15'N
Longitude: 20°8'E

Yesterday

(00:09) Phallos Athene: Edzőváltás

Korára és a motiváció hiányára hivatkozva visszavonult Jarkko Harju, aki a csapat sikertörténetéért oly sokat tett. Jó pihenést kívánunk neki. Munkáját egy ideig játékos edzőként, Vince Németh veszi át. Reméljük folytatja elődje remek munkáját, ami nem lesz könnyű, mivel tovább erősödött csoportunk. Hajrá Phallos!!!

11-10-2014

(07:35) Szeged 2013: Vége a szezonnak

Tisztelt Támogatók,szurkolók!

Egy újabb,nehéz szezonon vagyunk túl.Csapatunk 6 győzelem mellett 8 vereséget szedett össze a bajnokság során és azzal is büszkélkedhetünk,hogy mi vagyunk az egyik csapat,amelyiknek nem volt döntetlenje ( a másik csapat a Budapest Galaxy ).
Viszont elmondható az is,hogy most legalább a gólszerzéssel nem voltak gondok és összejött egy olyan mag,akikre hosszú távon is lehet számítani.1-2 poszton még várható némi korrekció persze,de ez is csak azért,hogy a következő szezonban feljebb tudjunk lépni a tabellán.
Köszönöm mindenkinek hogy a Csapat mellett állt akkor is,amikor nem ment olyan jól és persze a sikerek elérésekor is.Ez sokat segített.
Bízunk abban,hogy a következő szezon jobb lesz.
Most egyenlőre búcsúzunk,de várunk mindenkit a barátságos meccsekre,hogy láthassák kedvenc csapatukat és az esetleges új igazolásokat!!

Hajrá Szeged!!!!

11-8-2014

(18:34) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: Szelavi II.

Gratulálok az Euro FC-nek a bajnoki címhez! Ők érdemelték meg igazán, a szezonfordulóban kétszer is meg tudtak viccelni minket. A Senkiháziak idén is kalandos utat járt be a végső helyezésig - és idén is rossz szájízzel szívom ezt a szivart... általában hamar feladjuk a reményt, majd mégis elhitetjük magunkkal, hogy idén meglehet... Unom már ezt a csoportot, unom már, hogy utolsó ligások vagyunk 300+ hatstattal! Unom már Olafot... Jövőre... Jövőre meglesz a hetedik címünk! Ha nem, alighanem egy újabb, gyökeres átalakítás vár a csapatra... - összegzett Darko elnök keserűen. Hát igen, míg a fakónál eredmény volt a negyedik hely, itt csalódás az ezüstérem - de soha nem szabad feladni. Alighanem a liga összes résztvevője számára megtiszteltetés, hogy bekerült a száz legjobb közé az országban! A feladat a szezonok múlásával csak bonyolódik.

(18:29) Sumák lázadók, véreres szemű senkiháziak: Szelavi I.

Sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog... nem sikerült. Mindegy, tovább próbálkozunk. Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, idén bebizonyosodott, hogy megállnánk a helyünket egy osztállyal feljebb is, nézzék csak meg az értékeléseket! A csapat gerince, sajnos, öregszik, de próbáljuk pótolni őket - a több szezonos tervünk a végéhez közelít. Dudás és Verebes aligha lesz már válogatott, bár mi (és ők is) továbbra is mindent megteszünk ezért. Talán érkezni fog még egy-két U-20 palánta, de, ha nem, az sem baj, mert akkor a következő szezonban ismét a saját neveléseinkre figyelhetünk. A terveink között szerepel egy kapus leigazolása is, Seprenyi már kiöregedő félben van. A védelem megerősítése és -fiatalítása is időszerű lenne - bár a pontrúgások királya, Fejes épp ma lett társgólkirály, miként a kacskaringós és olykor mostoha pályafutást bejáró Fazekas is (így csatlakozott jó barátjához, az idén újra inkább a csapat fontos részét képező Erdőhöz e tekintetben).

...

(18:17) Castle Rocki Rémkoppantók: Csodaszezon

Ma egy 10 gólos győzelemmel tették fel a fiúk az i-re a pontot: az első teljes szezonunkban már negyedikként végeztünk a ligában, több erősebb csapatot is megleckéztetve! Emellett elődöntőbe kerültünk a szegedi ORK-selejtezőn, a csapat pedig folyamatosan fejlődik: Csulik eligazolásával sem kerültünk gödörbe, Benyovszky és Herter mutatja az utánpótlásunk sikerét. Természetesen továbbra is célunk a lehetőleg teljesen saját nevelésű, így magyar csapat fenntartása, a jelenlegi erőviszonyok mellett a következő szezonra is cél lehet a negyedik hely - de merjünk nagyot álmodni! Nem emelnék ki senkit, egyedül talán Bajzátot, akinek 9 góljával végre kiszakadt az a bizonyos zsák - csak így tovább, Lali! Erősségünk a csapatmunka, nincsenek primadonnáink - továbbra is így akarunk ráijeszteni a világra! - összegzett Darko elnök a Rémkoppantók utolsó bajnokija után.

 
 
Server 096