We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Press announcements

10-28-2018


00:25 Din nou campioni!

După nenumărate sezoane, managerul Seniorilor a fost văzut azi, în sfârșit, zâmbind. Toată munca de reconstrucție a echipei a dat roade, culminând cu securizarea poziției fruntașe încă din penultima etapă, într-un derby jucat cu titlul pe masă contra redutabilei Draculina Team.

“Meciul a fost un adevărat duel al mentalităților. Adversarii practică un joc orientat pe apărare și contraatacuri fulgerătoare, pe când nouă ne place atacul la foc continuu. Azi însă au abordat o tactică ofensivă care ne-a surprins inițial și contra căreia a trebuit să luptăm tot meciul. Cartonașul roșu primit pe loc în minutul 34 de Dávid Hatala ne-a descumpănit, dacă nu chiar revoltat, având în vedere faptul că s-a datorat unei decizii exagerate a arbitrului. Însă moralul n-a scăzut și am reușit să marcăm înainte de pauză unicul gol al meciului.

Ce meci! Am îmbătrânit cu o oră în timpul lui. Noroc că o să o recuperez la noapte, când ora 4 devine 3!” - a încheiat, zâmbind din nou, managerul.

5-5-2013


22:19 Semnal de alarmă

Declinul tot mai evident al Seniorilor din ultimele sezoane s-a materializat sâmbătă în pierderea meciului de baraj. Indignarea fanilor nu a avut margini și acționariatul deja a dat și el primele semne de iritare, după o lungă perioadă în care a fost rezervat în manifestări. Ca un punct culminant în acest sens, unul din cei mai titrați membri - legendarul Sir Ferg Alecson - a fost surprins înecându-se cu fumul nelipsitei sale pipe la scorul de 1-3 și a emis cea mai dură reacție permisă de calmul său englezesc: "not good enough, lads!"

Toate privirile s-au întors asupra managerului socotit responsabil. I se reproșează lipsa transferurilor, tactica previzibilă și încăpățânarea cu care continuă să îl includă pe veteranul Klembucz în primul lot. Pe deasupra este tot mai bănuit că este tentat de un nou început la o echipă dintr-o țară vecină. Întrebat insistent despre acest lucru nu a răspuns decât printr-un zâmbet enigmatic și un email pe măsură: "Ще я видим тая работа. Наздраве!"

3-30-2011


14:06 In extremis

Acționarii echipei Seniorii au fost văzuți fierbând literalmente de mânie pe tot parcursul meciului de cupă de astăzi, câștigat în 9 oameni cu scorul de 8-7 în urma loviturilor de departajare.

"Managerul se joacă pur și simplu cu focul! Riscă prostește în primele tururi și azi era să nici nu îl prindem pe-al treilea! Să ne lase cu mofturi din-astea cu evitarea accidentărilor și menajarea titularilor, azi trebuia să joace cu mai mulți!"

Nu toată lumea e însă de acord. Rezervele sunt încântate că li se oferă șansa să joace în cupă și consideră că azi au reușit meciul carierei.

"Am ținut de rezultat în nouă oameni după cele două eliminări, asta spune multe. Știe nenea Mihai ce face!" a declarat debutantul Valerică Anghelina.

Cât despre fani, au fost unanim de acord că așa meci tensionat nu au mai văzut de ani de zile și că merită să retrăiești agonia și extazul la fel ca în anii trecuți de glorie, pe vremea când galeria era condusă de inimosul dar regretatul Nae Șontorog.

4-16-2008


10:58 Un nou scandal în club

Cum recent achiziţionatul Horia Bătrînu nu s-a ridicat deloc la înălţimea aşteptărilor, anumite voci au început să acuze managerul de nepotism, jucătorii şi fanii bănuind o relaţie de rudenie.

Cei doi au într-adevăr nume identice, însă s-au vehiculat şi teorii care mai de care mai fanteziste, ajungându-se până la observarea asemănarii izbitoare a modului în care cei doi scuipă cojile de seminţe în cornetul de hârtie - gest deprins din familie, după cum pretind acuzatorii.

10-5-2007


15:30 Cercetările continuă...

"...în cazul de la Şcoala nr. 69, unde autori rămaşi încă neidentificaţi au mâzgălit pe ziduri slogane din care cităm doar:

Ciocu' mic făcu hetric,
Adversarii, ciocu' mic!

Deocamdată s-a descoperit că inscripţiile fac referire la Camil Cioc, o tânără speranţă de la Academia de Tineret a vestitei echipe Seniorii, jucător care a reuşit un hattrick în meciul de săptămâna aceasta.

Autorităţile se tem că fenomenul ar putea lua amploare şi că micii fani ar putea recidiva şi la alte şcoli."

8-25-2007


10:58 Momente dramatice

"Meciul de la Iaşi a devenit un măcel în adevăratul sens al cuvântului. E abia pauză şi deja trei jucători ai Seniorilor au fost transportaţi la spital sub directa îndrumare a lui Nae Şontorog, decanul de vârstă al fanilor. Managerul Seniorilor a fost văzut spumegând de furie şi a fost împiedicat cu greu de staff să îşi scoată echipa de pe teren.

Surse de încredere au declarat că adversarii au primit cod galben de la conducere: "nu lăsaţi urme la faţă!".

Ce va fi în repriza a doua?"

12-19-2005


10:08 Inapoi in V

Astazi membrii clubului au terminat de facut bagajele si au parasit cartierul IV in care au fost cazati in acest sezon, insotiti fiind de un grup de suporteri inimosi.

Atmosfera nu a fost deloc trista, pentru ca retrogradarea devenise sigura de cateva saptamani. Numai Curdin Speicher a parut destul de afectat, ceea ce l-a facut pe decanul de varsta al fanilor, Nae Şontorog, sa il consoleze cu bruma de germana prinsa in vreme de razboi: "Jeder Arschtritt ist ein vorwärts Schritt, Curdi!"

10-2-2005


19:37 Regrete tardive

Mesaj primit de departamentul PR al clubului Seniorii:

"Dear Mr. Mawshoo,

We regret to inform you that your match on Saturday was the victim of an unfortunate bug resulting in Olimpienii's scoring in the 90th minute. It could have been your first victory in IV and we ruined it.

Our programmers fixed the bug immediately and we would like to assure you that this kind of incidents will no longer occur in the future.

Kind regards,
HT-Jonas"

Regrete tardive, domnule Jonas!

8-19-2005


09:12 Avertisment

"Purtatorul de cuvant al clubului Seniorii a primit azi un aspru avertisment pentru omiterea difuzarii unui anunt cu privire la numarul de suporteri. Acesta a ajuns la 2003 inca de luni, insa omisiunea a dus la situatia in care Internationala a dat prima anuntul despre clubul sau.

La urmatoarea abatere de acest gen purtatorul de cuvant va fi retrogradat la echipa de tineret sperante a clubului Seniorii, echipa ce nu exista inca si poate ca nici nu va exista vreodata."

(Stiri Seniorii FM)

6-28-2005


16:47 Rebranding

Clubul Seniorii trece printr-o perioada de rebranding. Astazi in fata sediului a fost dezvelit noul logo, in cadrul unei festivitati la care au fost prezenti suporterii si foste glorii, cum ar fi Teo Nedelea.

Noul logo a fost bine primit de public, numai decanul de varsta al fanilor, Nae Şontorog, a avut o strangere de inima la inceput: "Nu-mi trebuie mie bufnite, taica, la varsta mea. Mai ales d-astea de zapada de mi-aduc aminte de Siberia".

S-a razgandit imediat dupa 200 ml de vodka.

Previous page 1 2 Next page
 
 
Server 095