We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Overview 

Denmark Denmark

National info

Season 70 is being played right now.

Has 28 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 4 675 are active, 201 are logged in.

Reigning champions

League

Rapid Frizzan
Managed by Zerock

Cup

Arkitekt Gronau
Managed by Lausted Supporter Platinum

View all reigning cup champions

Next event

12-12-2018 16:15 - Cup and friendlies

Hattrick Press

8-20-2017 Hattrick 20 år - 20 år med mange minder

Hattrick fylder snart 20 år. De legandariske brugere El-Barto, Egomadsen, Junker, Lausted og Loke deler deres bedste Hattrick minder med os, som de har oplevet indenfor de seneste 20 år.

563 views Written by Capri_n

Read article

2-19-2017 Forskellen mellem at være landstræner og klubtræner

At håndtere et landshold er langt fra det samme som et klubhold, da det er nogle andre parametrer som er vigtige. Derfor ses det ofte at stærke managers fra de bedste nationale divisioner ikke har samme succes med landsholdet, da disse parametrer skal forståes og udnyttes anderledes end for et klubhold.

530 views Written by Capri_n

Read article

2-2-2017 Nu ruller bolden

I morgen er det tid for starten på kval til VM i Guatamala. Følg tiltag og landsholdets yndling i DK forumet.

322 views Written by battigol9

Read article

1-13-2017 Sæsonpausen!

Som i en hver anden seriøs fodboldklub, skal sæsonpausen bruges optimalt, for at give det resultatmæssige bedste udgangspunk i den nye sæson og den videre fremtid. Dette uanset om du er i HT for sportslige, økonomisk eller træningsmæssige resultater.

Men hvad skal du egentlig være opmærksom på?

Artiklen her vil være ganske kort og sigte mod at give en kort indflyvning over, hvad du kan være opmærksom på i sæsonpausen. Uanset om du har været her i 10 år eller om du er nystartet.

601 views Written by battigol9

Read article

1-11-2015 Landsholdet - Konditionsandel

I denne artikel vil vi se nærmere på konditions betydning for spilernes evne bidrag i kampene samt hvorledes spillerne kan trænes i kondition for at være aktuelle for landsholdet. Artiklen kommer også omkring hvordan konditionsniveauet på vores nuværende spillere ser ud rent statistik samt hvorledes det er i forhold til vores modstandere.

3144 views Written by Capri_n

Read article

1-7-2015 Mentorhjælpen

Mentorhjælpen er blevet genstartet på Danmarks forummet med formålet at få og give hjælp til andre brugere på forummet. Mentorhjælpen vil forhåbentlig være med til at skabe mere interesse omkring spillet. Ved at læse artiklen vil du få et bedre indblik i mentorhjælpen og hvorledes du tilmelder dig den.

1959 views Written by emerton

Read article

1-4-2015 Landsholdet - Angribere

I denne uge ser vi på den sidste kæde på landsholdet, som er angriberne. Denne artikel vil komme omkring både normale og defensive angribere ved både at se nærmere på de historiske, nuværende samt fremtidige spillere på positionerne.

3113 views Written by Capri_n

Read article

12-28-2014 Landsholdet - Midtbanespillere

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de forskellige typer af midtbanespillere heriblandt IMTWer. Herudover vil der blive kigget nærmere på historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvorledes træningen kan tilrettelægges for at spillerne rammer landsholdsniveauet.

2580 views Written by Capri_n

Read article

12-21-2014 Landsholdet - Fløjspillere

I denne uge kigger vi nærmere på vores fløjspillere, som er en position der historisk set har været rigtig godt besat. I gennemgangen heraf vil der blive set nærmere på de historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvordan spillerne kan trænes op for at ramme landsholdsniveauet.

2005 views Written by Capri_n

Read article

12-14-2014 Landsholdet - Centrale forsvarsspillere

Nu er det blevet tid til at kigge nærmere på de centrale forsvarsspillere. Heriblandt på hvilke spillere der har været på denne position, hvem som er på den nu og fremtidens talenter. Desuden vil der blive kigget lidt nærmere på træningen af denne type af spillere.

2070 views Written by Capri_n

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Rate this page
Server 095