We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Overview 

Denmark Denmark

National info

Season 63 is being played right now.

Has 28 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 5 642 are active, 102 are logged in.

Hattrick Press

1-11-2015 Landsholdet - Konditionsandel

I denne artikel vil vi se nærmere på konditions betydning for spilernes evne bidrag i kampene samt hvorledes spillerne kan trænes i kondition for at være aktuelle for landsholdet. Artiklen kommer også omkring hvordan konditionsniveauet på vores nuværende spillere ser ud rent statistik samt hvorledes det er i forhold til vores modstandere.

2199 views Written by Capri_n

Read article

1-7-2015 Mentorhjælpen

Mentorhjælpen er blevet genstartet på Danmarks forummet med formålet at få og give hjælp til andre brugere på forummet. Mentorhjælpen vil forhåbentlig være med til at skabe mere interesse omkring spillet. Ved at læse artiklen vil du få et bedre indblik i mentorhjælpen og hvorledes du tilmelder dig den.

1444 views Written by MOD-emerton

Read article

1-4-2015 Landsholdet - Angribere

I denne uge ser vi på den sidste kæde på landsholdet, som er angriberne. Denne artikel vil komme omkring både normale og defensive angribere ved både at se nærmere på de historiske, nuværende samt fremtidige spillere på positionerne.

2452 views Written by Capri_n

Read article

12-28-2014 Landsholdet - Midtbanespillere

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de forskellige typer af midtbanespillere heriblandt IMTWer. Herudover vil der blive kigget nærmere på historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvorledes træningen kan tilrettelægges for at spillerne rammer landsholdsniveauet.

1951 views Written by Capri_n

Read article

12-21-2014 Landsholdet - Fløjspillere

I denne uge kigger vi nærmere på vores fløjspillere, som er en position der historisk set har været rigtig godt besat. I gennemgangen heraf vil der blive set nærmere på de historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvordan spillerne kan trænes op for at ramme landsholdsniveauet.

1441 views Written by Capri_n

Read article

12-14-2014 Landsholdet - Centrale forsvarsspillere

Nu er det blevet tid til at kigge nærmere på de centrale forsvarsspillere. Heriblandt på hvilke spillere der har været på denne position, hvem som er på den nu og fremtidens talenter. Desuden vil der blive kigget lidt nærmere på træningen af denne type af spillere.

1508 views Written by Capri_n

Read article

12-7-2014 Landsholdet - Backs

I denne omgang ser vi nærmere på de tidligere, nuværende og fremtidige landsholdsbacks. Herudover bliver der set lidt på de forskellige typer af backs som vi har set på landsholdet samt hvordan man træner en back op til landsholdet.

1561 views Written by Capri_n

Read article

11-30-2014 Landsholdet - Målmænd

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de danske landsholdsmålmænd i både et historisk, nuværende og fremtidig perspektiv. Herudover vil der være et interview med Stenby (DUSS Scout) omkring fremtidens målmænd.

2046 views Written by Capri_n

Read article

11-25-2014 Landstrænermanual

Vil du være landstræner?

Det tager tid at være landstræner. Jeg vil ikke lyve. Vil du have det sjovt undervejs, kan det kræve endda meget tid. Landstrænerjobbet er rigtig sjovt i de perioder, hvor man har overblikket og tiden til at være tilstede under kampe.
Men hvor meget tid skal man forvente at bruge? Et forsigtigt bud må være 2-4 timer pr uger i de almindelige uger, men der vil være uger, hvor du skal bruge en del mere tid. Og kommer du til VM stiger tidsforbruget markant i enkelte uger, det samme gælder de første par uger som nyvalgt landstræner. Du har travlt, for der vil altid være huller, der skal fyldes ud og en masse ting, som du skal have styr på.
Er du i tvivl, skal du aldrig tøve med at spørge en tidligere landstræner eller på konferencen. Ingen forventer, at man ved det hele fra starten.

Denne artikel er bygget på mine erfaringer fra en periode som U20 landstræner og en periode som landstræner.

2944 views Written by anderselling

Read article

11-24-2014 Om at finde fremtidens landsholdsspillere

I denne artikel kan du læse om det arbejde som er med spillere inden de bliver aktuelle for landsholdet. I Danmark har vi arrangeret det rundt om et frivilligt netværk af scouts, som er med til at lede efter spillere og rådgive managere om hvordan de kan træne deres talenter. Det er et arbejde som vi gerne vil være mere åbne om.

1362 views Written by LA-Stenby

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next page
 
 
Server 095