We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Overview 

Finland Finland

National info

Season 66 is being played right now.

Has 30 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 7 426 are active, 206 are logged in.

Reigning champions

League

NPK's Stars Kuopio
Managed by -NPK- Supporter Gold

Cup

Liima-Petet
Managed by pl_r11

View all reigning cup champions

Next event

11-21-2017 07:30 - Daily updates

Hattrick Press

8-14-2017 Enter Sandmanin 12 sesongin piina ohi!

(1061509) Enter Sandman juhlii tänään sarjanousua 12 sarjan (31816) VI.748 perättäisen vietetyn kauden jälkeen.

224 views Written by Shadow_The_Hedgehog

Read article

5-13-2017 Miten siirryin pelaamaan omilla kasvateilla

Tämä artikkeli kertoo siitä, kuinka olen kymmenen kauden aikana siirtynyt pikku hiljaa pelaamaan pelkästään omilla kasvateila. Siirtymävaiheesta on vielä yksi kausi jäljellä, jonka jälkeen voidaan ulosmitata kuinka hyvät tehot joukkueesta irtoaa toteutetulla suunnitelmalla.

598 views Written by DSpaz

Read article

2-5-2017 MJ-treeni ja kilpaileminen: huipputaso

Aiemmassa artikkelissani käsittelin sitä, kuinka rakensin seurajoukkuetta MJ-treenin ohella ja mitä siinä matkalla tapahtui. Tässä artikkelissa käsitellään seurajoukkueen menestyksekkäimpiä hetkiä ja mitä valintoja kilpailun ohella tuli tehtyä. Seurajoukkueestani tuli MJ-treenin ohella melkeinpä vahingossa yllättävän tasokas joukkue, jolla kilpalemisesta oli ilo nauttia. Näinä kausina myös yhteisöllisyydestä tuli itselle entistäkin isompi asia. Artikkelissa vilkaistaan myös hieman tämän projektin jälkeiseen tulevaisuuteen.

618 views Written by Wesqu

Read article

1-14-2017 MJ-treeni ja kilpaileminen: rakennusvaihe

Aiemmassa artikkelissani käsittelin sitä, kuinka päädyin treenaajaksi ja miten hienoa oli, että Parisaari oli tehnyt maalin Suomen maajoukkueessa. Elettiin kaikinpuolin VPA:n hienoimpia hetkiä, mutta en käynyt läpi sitä, miten rakensin joukkueestani kilpailullisen keskikenttäpelaajien MJ-treenin ohella. Tässä artikkelissa käydäänkin läpi millaisia ratkaisuja tein matkan varrella ja koitan avata myös miksi pääyin sellaisiin ratkaisuihin kuin päädyin.

Olen tyyliltäni hieman sellainen, että haluan tehdä useampaa asiaa ja tämän vuoksi löydän itseni usein kiireen keskeltä. Tämän treeniprojektin aikaisen toiminnan voisi nähdä hyvin samantapaisena toimintana. Voisikin verrata tätä projektia esim Hesburgerin ruoka-annokseen. Aluksi pohdin, että keskittyisin pelkästään treeniin eli hampurilaiseen. Halusin kuitenkin lisäpurtavaksi ranskalaiset eli toimijan tehtävät. Mukaan tarvitaan ilman muuta juoma, jota ajoi kilpaileminen. Tarvitaan myös tarjotin eli nämä kaikki yhdistävä tekijä, joka on tietysti yhteisöllisyys. Tällaisena ateriana nautittuna oma Hattrick-nautinto on ollut parhaimmillaan treenin ollessa kuitenkin keskiössä. Matkan varrella olen huomannut, että menestyminen pelissä on itselle sitä, että on hauskaa ja pääsee tekemään yhdessä juttuja. Olen myös huomannut sen, että vaikkei itselle ole tärkeintä olla paras, niin en edelleenkään pidä häviämisestä.

676 views Written by Wesqu

Read article

3-19-2016 Erään maajoukkuepelaajan treenarin tarina

Tämä artikkeli käsittelee sitä, kuinka jälleen yhden epäonnisen kauden jälkeen joukkueeni oli tienjakajalla ja pohdin, mitä seuraavaksi. Kausien taistelun jälkeen motivaatio oli hieman kadoksissa, ja jotain uutta piti saada kokeilla. Maajoukkuepelaajien treenaaminen valikoitui uudeksi kokeilun aiheeksi, ja tässä artikkelissa kerronkin, mitä tällä matkalla on tähän mennessä tapahtunut. Lyhykäisyydessään voin sanoa, että treenaajaksi lähteminen on osoittaunut todella hyväksi valinnaksi.

1351 views Written by Wesqu

Read article

11-16-2015 Mahdoton menestys

FC 7 Up huipensi kymmenennen Hattrick-kautensa ensimmäisellä mestaruudellaan, kun se viime kaudella taisteli itsensä VI.25-lohkon voittoon. Joukkueen taival on ollut kiehtova, mutta kuinka moni tuntee sen syntyhistorian? Mestaruuden kunniaksi julkaisemme nyt kattavan 7 Up -historiikin.

1818 views Written by Hasseli

Read article

11-7-2015 Omat vuoteni Hattrickin parissa

Tässä artikkelissa kerron omista vuosistani Hattrickin parissa. Millä ajatuksella olen joukkuetta rakentanut, mitä olen hattrickin parissa tehnyt ja miten siitä jatkan.

1712 views Written by nikzal

Read article

8-31-2015 Kirjeenvaihtoa mestarin kanssa -forsti-

-forsti-:n (4154816) kanssa tehty haastattelu saa jatkoa. Missä aiemmin keskityttiin -forsti-:n majutreenaukseen, nyt fokusoidaan FC herrsmiehiin ja -forsti-:n seuramenestykseen, ajatuksiin pelin suunnasta ja ihannepuolustajasta.

2024 views Written by lunapredator

Read article

8-1-2015 Tulevaisuuden pläänejä

Ensimmäistä artikkelia alan tässä hiomaan kuntoon ja mietteet Hattrickin suhteen on pääosin suhteellisen positiivisia. Käyn tässä kirjoituksessa läpi tulevaisuuden suunnitelmiani ja kerron hieman historiastani tällä hienolla managerisivustolla.

1444 views Written by ivottei

Read article

3-29-2015 Miehen ja Hattrickin rakkaustarina

Monelle Hattrick on vain peli, monelle Hattrick on osa elämää. Minulle Hattrick on kuin rakkaustarina, joka ei meinannut ottaa tuulta siipiensä alle.

2221 views Written by Keitzi

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 Next page
 
 
Rate this page
Server 095