We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Montenegro Montenegro

National info

Season 42 is being played right now.

Has 23 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 680 available teams, of which 173 are active, 13 are logged in.

Reigning champions

View all reigning cup champions

Next event

3-22-2019 23:20 - Weekly and daily updates

Hattrick Press

4-1-2018 Clash of the Titans: Urban legend

Pamti Crna Gora bitakah i bitakah, pobjedah i pobjedah. Na bojna polja padale su glave, a na fudbalske terene ostavljao se život (osim kad nije). Ništa manje kao zajednica ne očekivasmo ni od ovog duela. Doduše nije Nacionalni no klupski ali to ne umanjuje njegov značaj. Katunjani protiv Hercegovaca, Mađo(12648431) protiv Urbana(4993924), Njeguši(1679438) protiv Maritima(1679351).

92 views Written by Galaxy_V

Read article

3-24-2018 Broj stranih menadžera u Crnoj Gori

„Statistika je kao bikini. Ono što ona otkriva je sugestivno, ali ono što prikriva je vitalno.“ - Aaron Levenstein

Hattrick, čudna igra nalik fudbalskom menadžeru. Danas, u 2018. godini, vjerovatno doživljava početak svog kraja. Dugogodišnje zeleno okruženje koje se uvuklo pod kožu hiljadama ljudi širom svijeta nažalost se nalazi u eksponencijalnom padu kada je u pitanju broj korisnika. Kulminaciju i globalni vrhunac ova igra doživljava u periodu 2010.-2012. godina, a posle toga niz faktora utiče na velik broj menadžera koji napuštaju svoje klubove i zajednice...

131 views Written by Galaxy_V

Read article

1-3-2016 2015-ta - godina promjena

Tennessee Williams je jednom rekao:"Postoji vrijeme za odlazak, čak i kad ne postoji mjesto na koje biste otišli.".

I bilo je vrijeme, vrijeme za početi sve ispočetka.

887 views Written by Pajovic

Read article

10-21-2015 Intervju: ObotnicaBrko - "Krakata posla"

Vjerujete li u sreću?
Pitanje koje donosi podjele mišljenja. Jedni će reći da, drugi ne, ali će se složiti da je za uspjeh neophodan određen redosled okolnosti. Ako vjerujete da je nešto moguće to se može i ostvariti. Taj redosljed pozitivnih stvari neki nazivaju srećom.

Djetelina sa četiri lista, potkovica, zečija šapa...
Možda vam ništa od toga nije potrebno, osim malo dobre volje i vjere da nešto možete. Upravo tim razmišljanjem vodio se jedan menadžer i došao do pehara najvišeg ligaškog ranga Crne Gore - 1.CFL.

1028 views Written by Pajovic

Read article

9-14-2015 Jubilarni, 30. Nacionalni kup Crne Gore

Početak sezone 30 sa sobom je donio i novo nadmetanje u kupu. Kao i obično, prva srijeda u sezoni znači lagane mečeve i štimovanje ekipe za naredno takmičenje. U Crnoj Gori završeno je jubilarno, 30-to, izdanje kupa. Na završetak lige se još čeka, ali za par sedmica znaćemo i novog šampiona u tom takmičenju.

Ovog puta domaći menadžeri su se postarali da nema mnogo iznenađenja, a favoriti su se vremenom iskristalisali. Naravno, bilo je tu i stranih menadžera koji su pokušali da pomute planove nekim favoritima, ali ovog puta im to nije pošlo za rukom. 30-ti kup je u rukama domaćeg selektora.

1089 views Written by Pajovic

Read article

8-24-2015 Intervju sa HPE-Dantekavala-om

U ovom članku upoznaćemo glavnu osobu koja radi u jezgru novog Match Engine-a. Da, to je HPE-Dantekavala(10800601), novi član Hattrick tima!

Da li ste radoznali da saznate više o ME apdejtu, kuda ide Hattrick i koje su promjene u Hattrick Press-u? Naravno da u članku možete saznati i više, neću vam sada otkriti sva iznenađenja.

941 views Written by Pajovic

Read article

8-2-2015 Novi doprinosi igrača i neke promjene

HT tim razvija igru iz dana u dan, pa su tako najavili još promjena pri obračunu mečeva. Od početka sledeće sezone, sredine oktobra 2015-te godine, na snagu će stupiti i novi doprinosi pojedinih igrača. To će napraviti mnogo izmjena pri slanju naloga za meč jer će uticaj nekih pozicija biti oslabljen, dok će uticaj drugih biti povećan.

U ovom članku pokušaću da što bolje približim ove promjene kako bi bile dostupne i razumljive svim korisnicima.

1964 views Written by Pajovic

Read article

7-26-2015 Razgovor sa Afro-Man-om[U20 selektor]

Proteklih nekoliko nedjelja bilo je burno u HT zajednici Crne Gore, kako na forumu tako i u stručnom štabu U20 selektora. Vodile su se velike diskusije i kontraverze oko izbora novog U20 selektora, jer je u tijesnoj borbi dva ozbiljna kandidata odlučio samo jedan glas.

Još od vremena kada je Crna Gora bila dio zajedničke države Srbija i Crna Gora vođa reprezentativaca nije bio iz Srbije. Ovog puta je menadžer Afro-Man(10503366) zadobio povjerenje zajednice i preuzeo kormilo U20 tima.

990 views Written by Pajovic

Read article

6-21-2015 1.CFL: Heroji Crne Gore slave

Zauzeli su prvo mjesto na tabeli, i tu ostali nekoliko nedjelja. Uspjeli su odnijeti bodove u velikim mečevima, i tako sebi zacrtali put šampiona.

29. pehar najvišeg ligaškog ranga u Crnoj Gori, 1.CFL, ide u vitrine ekipe Heroes of Montenegro(1737190). Nakon vrlo zanimljive borbe izašli su na kraj sa svim protivnicima, prije svega zahvaljujući umijeću njihovog menadžera Leonidasa(10059184).

1500 views Written by Pajovic

Read article

5-19-2015 Španac podigao pehar Nacionalnog kupa Crne Gore

Dok smo bili djeca, bezbroj puta smo na igralištu šutnuli loptu uz poklik imena našeg heroja, fudbalskog genija, s kojim smo se poistovjećivali. Maštali o tome kako igramo za neki veliki fudbalski klub i postižemo gol za pobjedu u poslednjim sekundama, ili iz poslednjeg jedanaesterca u penal-seriji. Publika bi klicala naše ime, a mi bi ponosno podigli trofej!

Istu draž prema pobjedi osjećamo i kroz ovu igru. Podići jedan od „glavna“ tri trofeja je san svakog menadžera na Hettriku.

1179 views Written by Pajovic

Read article

Previous page 1 2 3 Next page
 
 
Server 096