We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands Netherlands

National info

Season 60 is being played right now.

Has 17 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 8 592 are active, 129 are logged in.

Reigning champions

View all reigning cup champions

Next event

3-23-2019 05:05 - Daily updates, confidence

Hattrick Press

3-17-2019 Ontmoet de Hattrick-stafleden: HT-Aartspam

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Om ze eens in het zonnetje te zetten, publiceren we de komende vier weken een reeks interviews met de Nederlandse stafleden. Vandaag, in het laatste deel, interviewen we iemand die van HT zijn beroep mocht maken: HT-Aartspam

237 views Written by rik_daan079

Read article

3-9-2019 NT met de hakken over de sloot naar Kroatië | U20 te sterk voor Cuba

Het NT heeft zich op de allerlaatste speeldag verzekert voor het ticket naar Kroatië, waar het volgend seizoen éen van de deelnemers van het WK zal zijn. Tegen Armenië moest er vooral niet verloren worden, maar zo makkelijk bleek dat nog uit. Uiteindelijk was een gelijkspel voldoende voor kwalificatie: 1-1.

De U20 was al een tijdje klaar op het WK in Zweden, maar liet zien nog altijd in goede vorm te zijn door Cuba met 4-0 te verslaan.

21 views Written by rik_daan079

Read article

3-9-2019 Ontmoet de Hattrick-stafleden: de GM's

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Om ze eens in het zonnetje te zetten, publiceren we een reeks interviews met de Nederlandse stafleden. Vandaag in deel 3 van 4: de GameMasters.

164 views Written by Tasjek

Read article

3-1-2019 Jubileum van Cornelissen leidt tot winst | U20 trakteert andermaal op goals

In de voorlaatste wedstrijd van de WK-groepsfase heeft Nederland met speels gemak Egypte verslagen: 0-3. Komende week verdedigen de Oranje Leeuwen hun tweede plek tegen nummer 3 Armenië, dat 2 punten achterstaat.

24 views Written by Tasjek

Read article

3-1-2019 Ontmoet de Hattrick-stafleden: de Mods

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Om ze eens in het zonnetje te zetten, publiceren we een reeks interviews met de Nederlandse stafleden. Vandaag in deel 2 van 4: de Moderators.

190 views Written by Tasjek

Read article

2-28-2019 Interview met landskampioen robbierodie

Het is alweer een tijdje geleden dat De Rodenburcht het legendarische Stiphout Vooruit passeerde als meest succesvolle club uit de Nederlandse HT-geschiedenis, maar nu mogen ze ook nog eens hun achtste (!) landstitel aan hun erelijst toevoegen. Vlak na de laatste speelronde deelde manager robbierodie (377711) zijn kijk hierop met Hattrick Press.

222 views Written by rik_daan079

Read article

2-26-2019 Interview met bekerwinnaar ArnoldLeistra

Het is al bijna een week geleden, maar voor de fans van derde-divisionist FC Vlasma is het feestvieren nog altijd bezig na de bekerwinst van afgelopen woensdag. Ik sprak na de finale kort met de trotse manager, ArnoldLeistra (7645821).

165 views Written by rik_daan079

Read article

2-22-2019 Nederland met 1 been door op het WK | U20 oefent op scoren

Het Nederlands elftal pakte vrijdagavond in de kraker tegen Duitsland de volle buit en heeft, mede dankzij een onverwacht gelijkspel van Finland tegen Brunei, de 2e plek in groep 10 steviger in handen genomen. Met nog 2 wedstrijden voor de boeg heeft Nederland 2 punten voorsprong op Armenië en 3 punten op Finland en Zuid-Afrika.



De U20 had diezelfde avond een oefenwedstrijd geregeld tegen India. Al na 3 minuten werd de eerste goal genoteerd door Lesley Vullinghs. Daarna volgden nog eens 6 goals, allemaal voor Nederland.

53 views Written by Tasjek

Read article

2-22-2019 Ontmoet de Hattrick-stafleden: de LA's

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Om ze eens in het zonnetje te zetten, publiceren we de komende vier weken een reeks interviews met de Nederlandse stafleden. Vandaag in deel 1 van 4: de LA's.

407 views Written by rik_daan079

Read article

2-16-2019 NT wint in lastig uitduel, Bergwerf heeft er zin bij de U20

Het NT heeft een cruciale wedstrijd gewonnen in de strijd om een ticket voor het WK in kroatië, dat volgend seizoen begint. In en tegen directe concurrent Finland werd met 0-2 gewonnen. Door de overwinning is het team van bondscoach HPE-regia5 weer een stapje dichterbij kwalificatie, maar er moeten nog wel wat belangrijke potjes gespeeld worden.

U20-aanvaller Constant Bergwerf speelde gisteravond de wedstrijd van zijn leven: hij nam de gehele Hollandse doelpuntenproductie voor zijn rekening in het met 4-1 gewonnen duel tegen Cambodja.

33 views Written by rik_daan079

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095