We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National info

Season 58 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 10 920 available teams, of which 8 277 are active, 81 are logged in.

Reigning champions

Cup

SUPREMO.HT
Managed by danfaur Supporter Gold

View all reigning cup champions

Next event

1-23-2019 09:45 - Cup and friendlies

Hattrick Press

12-15-2018 With the world watching, he played in the final of (the) World Cup

Atenție: Acest articol se poate citi fără licență Hattrick. Dacă apar manifestări neplăcute vizionați încă o dată meciurile live la viteză normală.

În rândurile ce urmează doresc să vă împărtășesc din filozofia mea asupra jocului, precum și să vă dezvălui diverse detalii, mai mult sau mai puțin hazlii, din pregătirea meciurilor alături de băieții din staff.
Și cu această ocazie vreau să le mulțumesc pentru suport și antren, iar lui indy- (1966066) (și) pentru cele 3 zile și ceva petrecute împreună în preajma semifinalei și a finalei, ne-am distrat pe cinste și pe deasupra am câștigat și titlul, ce ne puteam dori mai mult?

După o calificare venită relativ ușor (excepție făcând meciurile cu Siria și China din prima parte a sezonului), a urmat o perioadă de “dolce far niente” în care selecționerul cam își pierde din turație și interes.
Prima fază a mondialelor te prinde cumva “rece”, neîncălzit, iar faptul că este ușor “ruptă” de restul competiției îți complică și mai mult viața, trebuie să treci cumva de această fază pentru că de abia din Grupe III începi să-ți turezi cu adevărat motoarele, cu meciuri disputându-se într-un ritm constant, intensitatea și concentrarea ajungând în această perioadă la nivel maxim.

Vă invit să citiți în cele ce urmează epopeea parcursului echipei noastre naționale la mondiale, cu suișuri și coborâșuri, un parcurs încununat de succes în preajma aniversării centenarului, lectura vă va prinde probabil la "gura sobei", înainte de sărbătorile de iarnă.

260 views Written by Raphaelo

Read article

12-15-2018 With the world watching, he played in the final of (the) World Cup - part 2

Dacă prima parte a parcursului nostru la mondiale nu v-a plictisit prea tare, puteți parcurge în cele ce urmează partea finală a evoluției noastre, ultimele cinci meciuri, fiecare având propria încărcătură emoțională, cu multe schimbări de situație, a fost un adevărat roller coaster de trăiri: agonie, extaz, alcool, emoții, mâncare bună și în final Tatra Tea.

147 views Written by Raphaelo

Read article

11-26-2018 Reportajele lui Sică: mihaitzah (I)

Zile grele pentru personalul clubului istoriafotbalului.com (179709). Managerul a anunţat că insolvenţa bate la ușă și sărbătorile s-ar putea să fie mai puțin bahice în acest sezon.

Șoc și groază!

"Nimeni nu-mi taie din spirtul Crăciunului!" a rostit apăsat Nea Sică și s-a apucat de reportărit...

173 views Written by CoachDinamo

Read article

11-26-2018 Reportajele lui Sică: mihaitzah (II)

- partea a 2-a -

117 views Written by CoachDinamo

Read article

10-30-2018 Finala cupei - păreri

Marea finală a cupei României (632462352) mai are câteva ore până la start.
Mai mulţi manageri au avut amabilitatea de a răspunde unei duble întrebări lansate în urmă cu câteva zile:


Cum crezi că vor aborda cei 2 manageri finala și pe cine vezi favorit la câștigarea trofeului?

Din lipsă de spaţiu publicăm aici unul dintre răspunsuri iar pe celelalte vă invităm să le citiţi în articol!

gabrielrico27 (3468788)

La prima vedere, favorit ar fi SUPREMO.HT. Știu, ciudat să spui un asemenea lucru despre o echipă din liga a II-a care joacă împotriva unei echipe de la mijlocul clasamentului din Liga I. Rating-urile echipei sale arată de-a dreptul fantastic. Dar el are în față o situație, pe cât de frumoasă, pe atât de complicată: promovarea în Liga I, pe când Remember FISC este la ultimul meci important din sezon, deci va da sigur MOS, unde mai pui că vine după un PIC. Probabil și SUPREMO.HT va da MOS ca să aibă șanse mai bune în finală, dar, în felul acesta, riscă în campionat.
Hmm, grele decizii trebuie să ia și un manager de succes... În două meciuri poate câștiga sau pierde tot.

SUPREMO.HT sunt sigur că va încerca să câștige mijlocul, prin, probabil, clasicul 3-5-2. Foarte interesant de văzut dacă va și reuși. Oare a dat MOS în ultimul meci și merge pe MOS până la final? Cred că va juca echilibrat în toate compartimentele.

Remember FISC este posibil să joace contraatac, 4-4-2, dacă simte că nu poate lua mijlocul și înclin să cred acest lucru. Atacul cred că îl va avea foarte puternic pe laterale. Dacă lucrurile nu vor decurge bine, cred că va trece la un 2-5-3 de totul sau nimic. Există și posibilitatea să meargă pe mijloc și apărare puternice, în speranța că zarurile vor da mai multe atacuri spre el de data aceasta și atunci ar fi tot 3-5-2.

Eu merg pe SUPREMO.HT, dar, orice ar fi, tot norocul va dicta totul!

276 views Written by HPE-relu_

Read article

10-30-2018 Finala Cupei - păreri ''altfel''

Dincolo de analize tehnico-tactice şi pronosticuri argumentate cu rotiţe din angrenajul motorului atotputernic, avem şi chibiţi care privesc marea confruntare într-o notă foarte detaşată.

Vă invităm să parcurgeţi şi punctul de vedere al celor cu zâmbetul pe buze.
Atenţie, poate fi contagios! :)

182 views Written by HPE-relu_

Read article

8-22-2018 Un sezon în Liga I - partea I

Cred că una dintre dorinţele mai mult sau mai puţin exprimate ale celor mai mulţi manageri din Hattrick este aceea de a câştiga prima ligă, sau măcar de a ajunge acolo. Sezonul trecut a fost pentru mine cel de-al patrulea petrecut în Liga I, şi totodată şi cel mai reuşit. A fost sezonul în care am fost cel mai aproape de atingerea obiectivului de a câştiga campionatul, însă, din păcate, s-a încheiat doar cu un loc 2. Ideea de a scrie acest articol a apărut înainte de încheierea campionatului şi speram să fie despre cum l-am câştigat. Aşa însă va fi doar despre cum l-am gândit, cum am jucat meciurile, cum mi-am făcut strategia.

259 views Written by mihaitzah

Read article

8-22-2018 Un sezon în Liga I - partea a II-a

Aceasta este cea de-a doua parte a articolului în care discut despre cum am gândit sezonul trecut şi care a fost desfăşurarea acestuia pentru mine.

144 views Written by mihaitzah

Read article

6-15-2018 Spre Mondiale cu Rapha și Bink

La sfârșit de tur al calificărilor și după meciul direct dintre Anglia și România, am pus câteva întrebări celor 2 selecționeri.
S-ar putea spune că sunt antrenorii favoriți ai grupei noastre pentru calificarea la Campionatul Mondial ce va avea drept gazdă Letonia.
Asta dacă încă mai credem în favoriți în Hattrick. :)

Lectură plăcută!

322 views Written by HPE-relu_

Read article

3-9-2018 Jocul creativ - când ar trebui folosit?

Echipele care au în componență mulți jucători cu specialitate apelează din ce în ce mai des la abordări care să-i pună în valoare.

Să fie ”creativul” calea spre marea performanță?

419 views Written by mihaitzah

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Rate this page
Server 096