We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Overview 

Romania Romania

National info

Season 53 is being played right now.

Has 42 regions and is located in Europe. Currency is Lei.

Out of 10 920 available teams, of which 9 999 are active, 214 are logged in.

Reigning champions

League

andromeda_
Managed by -leto-

Cup

HeadShots
Managed by HPE-relu_ Supporter Diamond

View all reigning cup champions

Next event

8-24-2017 09:15 - Daily updates

Hattrick Press

8-4-2017 Noroc sau ghinion în Hattrick. Abordare statistică

Articolul de față tratează motorul Hattrick-ului într-o abordare statistică, prin analogie cu alte jocuri care se bazează pe producerea unui eveniment aleatoriu.
Are motorul de joc o problemă?
Este defect sau funcționează în limite normale?
Cât e noroc sau ghinion, cât e predeterminare în stabilirea unui rezultat?
Suntem mulțumiți cu actualul sistem de generare a meciurilor și stabilire a rezultatelor sau dorim o modificare?

Haideți să aflăm mai multe.

1069 views Written by danfaur

Read article

6-17-2017 Experimentul Safi

Câţi specialişti aveţi în echipă şi câte goluri marcaţi datorită specialităţilor? Care este cea mai bună strategie privind jucătorii cu specialitate pentru o echipă de top?

Experimentul Safi a fost iniţiat pentru a încerca să valideze o strategie privind specialităţile mai bună decât strategiile utilizate cel mai frecvent. Experimentul a ajuns la final şi e timpul să vedem rezultatele.

1122 views Written by Yndy_

Read article

4-19-2017 Interviu cu finaliștii Cupei României

Orice finală are farmecul ei aparte, dar atunci când se întâlnesc, pentru prima oară în România, în ultima partidă din Cupa României, două echipe conturate în jurul tacticii Long Shots, vorbim despre ceva special.
În momentul în care articolul a fost postat, mai este o oră până la începerea partidei - emoțiile sunt mari, dar haideți să vedem ce părere au finaliștii despre acest meci extrem de important și nu numai.

519 views Written by HPE-Flatron

Read article

3-24-2017 Reîntoarcerea multiplului campion în lumina reflectoarelor

E despre performanță, faimă, o mulțime de trofee, Banca Națională a României, cărți și un roman cu personaje sărite de pe fix.

896 views Written by Daian_Cutu

Read article

3-11-2017 Do you know Victoria's secret?

- De ce frica de cuvinte lungi este denumită hippopotomonstrosesquippedaliofobia?
- Cine a fost mai întâi, Căposul sau Rapidul?
- Se poate plânge sub apă?

Întrebări şi răspunsuri. Fiecare dintre noi are o întrebare. Sau un răspuns. Sau şi una, şi alta. Dacă citeşti acest articol, vezi dacă nu cumva afli de ce ai sughițat recent. 😊 Destinatarii sunt ordonați în ordine alfabetică. Chiar, care e ordinea alfabetică a alfabetelor?

Show spoiler


Răspunsul îl poți da aici: (17076780.1).

1074 views Written by Zorbas

Read article

12-23-2016 Hattrick Internațional s-a lansat!

Crăciunul aproape că a venit! La fel și Hattrick Internațional!
Încă nu te-ai înscris? Atunci ești doar la un click distanță: (/World/Leagues/HattrickInternational.aspx).
Dacă ai întrebări legate de această ligă, te rugăm să verifici mai întâi (17042529.1), este posibil să găsești deja răspunsul acolo.

1311 views Written by kuumba

Read article

11-28-2016 Un român pe Everest

După 20 de sezoane, încă un român reuşeşte să escaladeze Everestul Hattrick-ului, câştigând competiţia supremă, Hattrick Masters.
Este probabil cel mai râvnit trofeu şi, totodată, un deziderat pentru multe dintre echipele noastre.

Aşadar comunitatea noastră arată încă o dată că e capabilă să dea Hattrick-ului manageri foarte pricepuţi şi dedicaţi. În ordine cronologică, după Tieger (152614) şi sayyourpray (3178524) cu ale lor Super_Stars (35946), respectiv Craiova Champions (694577), managerul nostru care a reuşit această incredibilă performanţă este Mr-Alex (2043077).
Trofeul l-a cucerit cu echipa a doua, din Pakistan, Ancient Wolves (2045393), la capătul unui parcurs superb condimentat cu multe peripeţii.

Să sperăm că trofeul suprem din Hattrick va fi ridicat deasupra capului de către un compatriot de-al nostru peste mai puţin de 20 de sezoane, Mr-Alex ne-a arătat că se poate.
Mie nu-mi rămâne decât să vă urez mult succes tuturor şi să vă invit la o lectură, sper eu, plăcută. Şi, dacă e posibil, să ne daţi ocazia de a citi despre cum aţi reuşit şi voi să câştigaţi Hattrick Masters, prescurtat HM.

1036 views Written by Romanian_Cracka

Read article

11-16-2016 Medaliații U-20

Nu a trecut foarte mult timp de când Cupa Mondială U-20 a ajuns la final. Asta înseamnă că avem medalii ce acum strălucesc în vitrina unor naționale. Cu siguranță că a fost nevoie de foarte multă dedicare din partea antrenorilor pentru a ajunge într-o fază atât de avansată a competiției, așa că am decis să aflăm chiar de la ei cum a decurs semifinala lor, precum și puncte de vedere cu privire la cel mai așteptat meci al competiției - finala.

825 views Written by HPE-Flatron

Read article

9-6-2016 Cupa Mondială U-20 - Grupe III

Înaintea ultimului joc din Grupe III, România păstrează șanse importante să treacă mai departe. Să vedem care este situația în grupe înaintea acestei ultime etape.

1127 views Written by kuumba

Read article

8-27-2016 De ce (încă mai) jucăm Hattrick?

Fie că vorbim de utilizatori care joacă din perioada 2002-2003, din 2007, 2010 sau chiar 2016, toți avem un motiv pentru care ne-am apucat de acest minunat joc și continuăm să îi fim alături.

Pentru mine, au fost câteva semne care mi-au arătat cum timpul trece și, după atât de multă vreme, sunt încă aici. Așa că am decis să scriu un articol pe această temă și vă invit să îmi fiți alături în această poveste ce vă va duce din copilărie până la omul din ziua de astăzi. Oare s-au schimbat multe?

4679 views Written by Ibiza_

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096