We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Belgium »   Overview 

Belgium Belgium

National info

Season 58 is being played right now.

Has 11 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 7 515 are active, 346 are logged in.

Reigning champions

League

Toppie!!!
Managed by Rolmop Supporter Gold

Cup

ForzaJody
Managed by Sancho77 Supporter Gold

View all reigning cup champions

Next event

3-24-2019 12:45 - Weekend matches

Hattrick Press

3-18-2019 Interview met HT-Aartspam

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Er is ook iemand die full-time al die vrijwilligers helpt en ondersteunt: HT-Aartspam. Ik sprak hem voor een reeks interviews met Nederlandse stafleden.

43 views Written by rik_daan079

Read article

3-10-2019 NT ongeslagen naar WK-eindronde!

Hrvatska, pripremite se za Crvene Vragove! Na de overtuigende 0-4 winst in én op het gastland van de WK-eindronde is de ploeg van bondscoach Gopeter helemaal klaar voor de strijd om de felbegeerde wereldbeker, die volgend seizoen zal losbarsten.

39 views Written by rik_daan079

Read article

3-9-2019 Ontmoet de GameMasters

Veel mensen dragen eraan bij om Hattrick zo'n geweldig spel met een fantastische gemeenschap te maken. De vrijwilligers hebben daar natuurlijk een hele speciale rol in. Om ze eens in het zonnetje te zetten, stellen we de Nederlandstalige GameMasters wat uitgebereider aan je voor.

32 views Written by rik_daan079

Read article

3-2-2019 WK-ticket is binnen na zege op Brazilianen

Het lag al een tijdje in de lijn der verwachting, maar door de 2-0 overwinning gaan de Rode Duivels nu écht naar het WK, dat volgend seizoen in Kroatië gespeeld wordt. Door de zege kan het niet meer ingehaald worden door de andere landen in groep 9, en eindigt het zelfs als poulewinnaar.

22 views Written by rik_daan079

Read article

2-25-2019 NT kan vliegtickets bijna boeken na winst op Tunesië

De teammanager van de Rode Duivels kan binnenkort op zoek naar een goed hotel in Kroatië, nu zijn team kwalificatie voor het WK van volgend seizoen zo goed als zeker heeft gesteld. Door de 0-3 winst op Tunesië kan de ploeg van coach gopeter alleen in theorie de eindronde nog mislopen.

25 views Written by rik_daan079

Read article

2-17-2019 NT komt niet verder dan gelijkspel

De Rode Duivels zijn tegen Trinidad & Tobago niet verder gekomen dan een gelijkspel. Met een flinke dosis geluk hielden de bezoekers, onder leiding van coach Origi, de Belgen op 0-0. Desalniettemin blijft het team van bondscoach Gopeter nog altijd koploper in zijn groep en kan het volgende week kwalificatie voor het WK in Kroatië veiligstellen.

20 views Written by rik_daan079

Read article

2-8-2019 NT doet goede zaken met winst op Noord-Ieren

De Rode Duivels hebben weer eens laten zien waarom ze een WK-ticket voor volgend seizoen willen verdienen. Op bezoek in Noord-Ierland liet de ploeg van coach gopeter bijna de hele wedstrijd goed voetbal zien en stapte het met een 1-3 overwinning terug op het vliegtuig naar huis. Door de winst staan de Belgen nog steviger op plaats 1 van hun poule.

39 views Written by rik_daan079

Read article

2-3-2019 NT wint opnieuw, maar scoort te weinig

De HT-Duivels hebben voor de zoveelste keer dit seizoen drie punten overgehouden aan een WK-kwalificatieduel. Thuis tegen de Malediven had de ploeg van coach Gopeter meer doelpunten kunnen maken, maar de uiteindelijke 1-0 bleek genoeg.

35 views Written by rik_daan079

Read article

1-26-2019 NT wint na weergaloze wedstrijd

De Rode Duivels hebben zich een uitstekende dienst bewezen in de WK-kwalificatiecyclus. In en tegen Ghana werd soms weergaloos voetbal gespeeld en met 0-4 gewonnen. Door de overwinning staan de mannen van coach Gopeter nog steviger op de eerste plaats van hun groep.

42 views Written by rik_daan079

Read article

1-20-2019 HT-Duivels spelen onterecht gelijk tegen Kroaten

De Rode Duivels hebben een kleine tik te verduren gehad in de strijd om een WK-ticket. Thuis tegen Kroatië werd onverwacht met 1-1 gelijk gespeeld. Ondanks de tegenvaller staat België nog altijd op de eerste positie van zijn kwalificatiereeks.

38 views Written by rik_daan079

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096