We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Belgium »   Overview 

Belgium Belgium

National info

Season 57 is being played right now.

Has 11 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 7 558 are active, 46 are logged in.

Reigning champions

View all reigning cup champions

Next event

2-24-2019 00:25 - Weekly and daily updates

Hattrick Press

2-17-2019 NT komt niet verder dan gelijkspel

De Rode Duivels zijn tegen Trinidad & Tobago niet verder gekomen dan een gelijkspel. Met een flinke dosis geluk hielden de bezoekers, onder leiding van coach Origi, de Belgen op 0-0. Desalniettemin blijft het team van bondscoach Gopeter nog altijd koploper in zijn groep en kan het volgende week kwalificatie voor het WK in Kroatië veiligstellen.

17 views Written by rik_daan079

Read article

2-8-2019 NT doet goede zaken met winst op Noord-Ieren

De Rode Duivels hebben weer eens laten zien waarom ze een WK-ticket voor volgend seizoen willen verdienen. Op bezoek in Noord-Ierland liet de ploeg van coach gopeter bijna de hele wedstrijd goed voetbal zien en stapte het met een 1-3 overwinning terug op het vliegtuig naar huis. Door de winst staan de Belgen nog steviger op plaats 1 van hun poule.

36 views Written by rik_daan079

Read article

2-3-2019 NT wint opnieuw, maar scoort te weinig

De HT-Duivels hebben voor de zoveelste keer dit seizoen drie punten overgehouden aan een WK-kwalificatieduel. Thuis tegen de Malediven had de ploeg van coach Gopeter meer doelpunten kunnen maken, maar de uiteindelijke 1-0 bleek genoeg.

35 views Written by rik_daan079

Read article

1-26-2019 NT wint na weergaloze wedstrijd

De Rode Duivels hebben zich een uitstekende dienst bewezen in de WK-kwalificatiecyclus. In en tegen Ghana werd soms weergaloos voetbal gespeeld en met 0-4 gewonnen. Door de overwinning staan de mannen van coach Gopeter nog steviger op de eerste plaats van hun groep.

41 views Written by rik_daan079

Read article

1-20-2019 HT-Duivels spelen onterecht gelijk tegen Kroaten

De Rode Duivels hebben een kleine tik te verduren gehad in de strijd om een WK-ticket. Thuis tegen Kroatië werd onverwacht met 1-1 gelijk gespeeld. Ondanks de tegenvaller staat België nog altijd op de eerste positie van zijn kwalificatiereeks.

38 views Written by rik_daan079

Read article

1-12-2019 NT wint makkelijk en is koploper in zijn groep

De Rode Duivels hebben soeverein de eerste positie overgenomen in de strijd om een ticket voor het WK van volgend seizoen. Op bezoek bij Brazilië zou het duel ter titanen van groep 9 gespeeld moeten worden, maar het werd nooit echt spannend en de Belgen wonnen met 0-4.

30 views Written by rik_daan079

Read article

1-9-2019 NT herstelt zich en dendert door

De Rode Duivels hebben zich hersteld van de uitglijder tegen Trinidad & Tobago van vorige week. In eigen huis werd Tunesië met 2-0 aan de Belgische zegekar gebonden. Door de overwinning bevindt de ploeg van bondscoach gopeter zich nog altijd op de tweede plaats van groep 9 in de strijd om een WK-ticket.

4 views Written by rik_daan079

Read article

12-30-2018 Opmars Rode Duivels staakt

De nationale ploeg is er niet in geslaagd om ook zijn vierde wedstrijd in de WK-kwalificatie winnend af te sluiten. Trinidad & Tobago, dat onder leiding staat van de Belgische coach Origi, wist het team van zijn thuisland in eigen huis op een 1-1 gelijkspel te houden.

10 views Written by rik_daan079

Read article

12-25-2018 Rode Duivels blijven maar winnen

De nationale ploeg blijft maar winnen. De eerste twee wedstrijden werden al gewonnen en ook in match nummer drie werd Noord-Ierland, zij het met moeite, aan de Belgische zegekar gebonden: 1-0. Door de overwinning staat het team van bondscoach gopeter ongeslagen op de tweede plek van zijn WK-kwalificatiegroep, en hoeft het alleen Brazilië nog voor zich te dulden.

7 views Written by rik_daan079

Read article

12-25-2018 Dialoog met Dusty: ''Dit is wel echt de max''

De V(I) Friendly Cup is booming. Het toernooi was al erg bekend onder Nederlandse én Belgische managers en begint dit seizoen aan zijn derde editie, maar sinds er vorige week een artikel op HT-Press (20832) en de daarbij horende MyHT uitgebracht werd, ontstond er ineens een run op een plekje in het derde seizoen. Ik was benieuwd naar de reactie van hoofdorganisator DustyRhymes, en ondanks het vele toernooimanagement waar hij mee bezig is, had hij toch even de tijd om me te spreken.

6 views Written by rik_daan079

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Rate this page
Server 096