We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Bulgaria »   Overview 

Bulgaria Bulgaria

National info

Season 51 is being played right now.

Has 27 regions and is located in Europe. Currency is lv.

Out of 10 920 available teams, of which 2 132 are active, 10 are logged in.

Reigning champions

League

Sofia Sharks
Managed by kosio Supporter Platinum

View all reigning cup champions

Next event

3-22-2018 05:25 - Daily updates

Hattrick Press

5-31-2017 Младежката школа - как да бъде извор на таланти? Второ ниво – тънкостите!

Ако желаете да изстискате максимума, на който е способна младежката Ви академия, защото всяка тренировка е важна, следващите редове ще са интересни за Вас. Тук ще задълбая в някои от тънкости при тренировките на младежите Ви, които са пропуснати умишлено в първата статия, с цел да не се затормозяват читателите.

669 views Written by Hypnodrum

Read article

5-19-2017 Младежката школа - как да бъде извор на таланти? Ново издание!

Това ръководство няма да ви занимава с проценти и линкове към "доказателства". Просто няколко основни неща, които да ви помогнат, когато започвате със своята младежка академия. Като скаут в България мога да кажа, че немалко от отборите ни или нямат школа, или са я за изоставили на произвола на съдбата. Надявам се това да се промени с помощта на тази въвеждаща статия, защото, ако България използва по-голяма част от кадровия си потенциал, можем да станем още по-силни и да стигаме високите етажи на У20 и НТ световни първенства на всяко участие. Всеки един от нас може да спомогне за това. Доста често съм чувал и "няма смисъл от школата, защото не съм на плюс от нея". Тези 30 000 или 40 000 лева на седмица разходи - не са чак толкова много, дори и да сте нов отбор (тук го казвам с уговорката, че имате и правилно планиране, започвайки тима си). Не си заслужава да се смята колко излиза академията на сезон, защото дори и само с един играч понякога може да покриете "минуса", трупан от три сезона (примерно). Като цяло, с добро планиране и малко късмет, може да постигнете много чрез академията, а и да помагате на България. Да не говорим и за тръпката, когато видите твой юноша да разкрие стабилен/отличен потенциал или правилен специалитет... ами когато играе за национала? ;)

През първия сезон само ще инвестирате пари, без да получавате, тъй като всеки младеж трябва да е стоял поне един сезон в академията, преди да бъде изтеглен в мъжкия тим. Принципно е много добре да ползвате собствените кадри за трейнита заради бонуса от ниво и половина на уменията им, който получават при участие в мач. Не би трябвало да е фикс идея обаче, тъй като трудно ще изградите отбор само от собствени играчи за нещо повече от III-та дивизия.

1043 views Written by Trent71

Read article

9-15-2016 Да Тренираш Световен Шампион

Тази статия цели да запознае всеки, който има желание да тренира играчи за националния отбор, с най-важното в началото. Целта на статията не е да опише изчерпателно целия процес, а да Ви насочи към основата в подготовката на играчи за световно първенство в Хеттрик.

925 views Written by kosio

Read article

2-4-2015 Интервю с националния треньор на България

За втори пореден мандат, Милчо уверено ръководи НТ тима и постига солидни резултати. Решихме в разгара на финалните фази да седнем да го разпитаме как успява да задържи едно постоянно ниво, доволен ли е от постигнатото и ще има ли силите да надгради върху това 5-то място, което извоюва през миналия мандат. Също не пропуснахме да му поискаме съвети за хората, които имат желание да се включат в ръководните позиции на НТ/У20 отборите.

За хората, които не го познават - Milcho (3553013) е в играта от 2005-та година, като има едно прекъсване и сегашният му отбор е създаден през съвсем не толкова далечната 2011. С личния си отбор успя да стигне до II-ра дивизия, като за купата веднъж е стигал до четвъртфинал и веднъж до осминафинал. С националите, както вече отбелязахме, успя да достигне до 5-то място през изминалото Световно. Как ще завърши този мандат, предстои да видим...

2447 views Written by Trent71

Read article

1-15-2015 Младежката школа - как да бъде извор на таланти

Това ръководство няма да ви занимава с проценти и линкове към "доказателства". Просто няколко основни неща, които да ви помогнат, когато започвате със своята младежка академия. Като бивш скаут в България мога да кажа, че немалко от отборите ни или нямат школа, или са я за изоставили на произвола на съдбата. Надявам се това да се промени с помощта на тази въвеждаща статия, защото, ако България използва по-голяма част от кадровия си потенциал, можем да станем още по-силни и да стигаме високите етажи на У20 и НТ световни първенства на всяко участие. Всеки един от нас може да спомогне за това. Доста често съм чувал и "няма смисъл от школата, защото не съм на плюс от нея". Тези 30 000 или 40 000 лева на седмица разходи - не са чак толкова много, дори и да сте нов отбор (тук го казвам с уговорката, че имате и правилно планиране, започвайки тима си). Не си заслужава да се смята колко излиза академията на сезон, защото дори и само с един играч понякога може да покриете "минуса", трупан от три сезона (примерно). Като цяло, с добро планиране и малко късмет, може да постигнете много чрез академията, а и да помагате на България. Да не говорим и за тръпката, когато видите твой юноша да разкрие стабилен/отличен потенциал или правилен специалитет... ами когато играе за национала? ;)

През първия сезон само ще инвестирате пари, без да получавате, тъй като всеки младеж трябва да е стоял поне един сезон в академията, преди да бъде изтеглен в мъжкия тим. Принципно е много добре да ползвате собствените кадри за трейнита заради бонуса от ниво и половина на уменията им, който получават при участие в мач. Не би трябвало да е фикс идея обаче, тъй като трудно ще изградите отбор само от собствени играчи за нещо повече от III-та дивизия.

5143 views Written by Trent71

Read article

1-9-2015 Заедно за България

Всеки форум се нуждае от свежи таланти и ние не правим изключение. Дали ще се похвалите с победа в ключов мач, с изтегления нов младеж от школата или просто ще си бъбрите по всякакви теми в non-HT секцията...считаме, че може да събудим интереса Ви.

Специално в случая ще фокусираме вниманието върху младежкия и мъжкия национален отбор, както и на игра с прогнози във форума, която може да ви донесе награди :)

1470 views Written by Trent71

Read article

12-29-2014 Интервю с HT-Johan

Взехме интервю от ХТ-Йохан, един от собствениците на Хеттрик, и се надявам да ви е интересно да го прочетете :)

1813 views Written by Trent71

Read article

12-20-2014 Отбор само от родни играчи?

Тази статия е (малко актуализирано) копие на (13392).

Преди доста сезони, HT-Tjecken анонсира подобрено представяне за родните играчи (ниво и половина отгоре на моментните им умения). Това означава, че играчите, които са се пръкнали от школата ви играят по-добре от закупените такива. В тази статия ще калкулираме и покажем как може да изградите цял отбор от родни играчи, който успешно да стигне топ нивата на българския футбол - над 440 Хатстатс и една доста прилична халфова линия, като това ще стане без да закупите нито един играч!

2631 views Written by Trent71

Read article

12-19-2014 Как да направя национал?

В Хеттрик има много неща, които ни привличат и задържат, много тръпки, но една от тях има способността да запалва и сплотява най-различни мениджъри от българската ХТ общност и тя е националният отбор.

2390 views Written by anarch

Read article

12-1-2014 Интервю с победителя в ХТ-Мастърс (част 2)

Това е копие на (18359), в което Малк77 (7908379) дава за НТ-пресата в Англия ексклузивно интервю, обяснявайки как е спечелил Мастърса.

1602 views Written by Trent71

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 Next page
 
 
Rate this page
Server 096