We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Slovenia »   Overview 

Slovenia Slovenia

National info

Season 54 is being played right now.

Has 14 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 2 728 available teams, of which 1 307 are active, 9 are logged in.

Reigning champions

League

Laniakea
Managed by Red-Wing

Cup

Mura11
Managed by kobo11

View all reigning cup champions

Next event

1-24-2019 05:17 - Daily updates

Hattrick Press

10-11-2017 Skok v preteklost, I. del

Po daljšem premoru je spet čas za nov Hattrick članek. Ker obeležujemo 20. obletnico neprekinjenega obstoja te priljubljene nogometne spletne igre, je čas, da se zazremo v preteklost. Toda ne gremo v daljno leto 1997, temveč le 15 let nazaj, v leto 2002. To leto je za nas prelomno, saj se je Hattricku pridružila tudi Slovenija. In z njo tudi nekateri slavni uporabniki, ki so danes, 15 let kasneje, še vedno z nami. Čas je torej, da jim namenimo besedo ali dve.

258 views Written by DragoGrom

Read article

2-7-2017 Kako smo dobili medaljo

Pred vami je nova izdaja HT-Zvezd, v kateri vam predstavljamo ekskluzivni intervju z (zdaj že bivšim) selektorjem LA-Pohanim, ki je na minulem svetovnem prvenstvu osvojil bronasto medaljo. Družbo sta mu delala tudi kapetan te uspešne generacije Saša Vukojevič in vodja Sindikata virtualnih igralcev nogometa Slovenije (SVINS) Lenart Zasedenšek. Pa poglejmo transkript pogovora.

473 views Written by LA-Pohan

Read article

1-15-2017 Strici iz ozadja ali kako uspeti iz ameriške divjine, drugi del

Nadaljevanje zadnje afere iz naše mladinske reprezentance. Če smo si v prvem delu članka (19940) lahko prebrali mnenje laične javnosti, nas v drugem delu čaka mnenje ljudi, ki so krivi za te uspešne kvalifikacije. Torej mnenje selektorja in dveh stricev iz ozadja, ki sta selektorja "prisilila" v uspeh. Kdo sta, si preberite kar sami ...
Prav tako si preberite, kaj nas čaka na svetovnem prvenstvu oziroma kaj imata skupnega selektor in pokojni Fidel Castro.

528 views Written by DragoGrom

Read article

1-15-2017 Strici iz ozadja ali kako uspeti iz ameriške divjine, prvi del

Nedolgo nazaj je bil forum aktiven kot že dolgo časa ne. Potekala je namreč borba, ki jo ima vsak Slovenec najrajši, borba za oblast. Rdeči proti črnim, črni proti rdečim. No, ja. Nimamo podatkov kakšne barve so bili, lahko da so bili le beli proti mavričastim (glej nitko HT Derbiji), dejstvo je bilo, da boj ni bil krvav. Ter da mrtvih nismo šteli v tisočih. Saj so bile le HT volitve za U20 reprezentanco, ne krvava vojna. Ampak HT volitve so zanimiv pojav, saj je vedno tukaj prisotna neka elita, ta elita ima svoje strice, ki se skrivajo za živo mejo svojih domov in od tam krojijo vse dobro in slabo v Hattricku. Poleg stricev in elite so tu še fantje, ki se neustrašno borijo proti elitam kot Don Kihot proti mlinom na veter. Ampak ponavadi je bil Don Kihot neuspešen.
Toda Hattrick ni pravljica, Hattrick je način življenja in ljudstvo je hotelo spremembe, hotelo je "malo drugače". In je dobilo "malo drugače", selektorja Kostjaresa (3579781), ki je obljubljal spremembe, drugačen način dela in uspehe, ki jih je uspehov vajeno ljudstvo hotelo. In uspehi so res prišli, Kostjares je dosegel dober rezultat v kvalifikacijah in szvereno popeljal Slovenijo na U20 prvenstvo. Toda kaj se je dogajalo v ozadju? Je bil uspeh res posledica dela "malo drugače"? To si preberite v naslednjem članku. Še pred branjem tega pa pošljite čestitko drugemu stricu, LA-Pohanemu, ki je z našo NT reprezentanco dosegel bronasto medaljo. Pohan, čestitke. Spij še eno pivo v mojem imenu. Ter pripravi naslednji članek, meni se ne da več pisati.

506 views Written by DragoGrom

Read article

11-30-2016 Mladinsko svetovno prvenstvo - izpoved zmagovalcev

Ni veliko Save preteklo pod savskim mostom, odkar se je končalo mladinsko (U20) svetovno prvenstvo. Za nekatere je bila to prva priložnost dati bleščečo svetinjo v reprezentančno vitrino, za druge le dodatna obtežitev že tako povešene police. Vsekakor pa to ni bila lahka naloga, saj je zahtevala veliko dela in truda od selektorjev zmagovitih mladinskih reprezentanc. Dovolj vreden razlog za nov članek, ki ga je v originalu napisal HPE-Flatron (11528071). Avtor se v članku loti intervjuja z zmagovitim trojčkom, pri čemer glavnino zanimanja usmeri na zadnji dve tekmi-na polfinale ter seveda na veliki finale. Opomba urednika: pri reprezantancah ni tekme za tretje mesto, tako da sta bronasti kar 2 ekipi. Toda angleški selektor (bron) je odklonil intervju, zakaj pa si lahko predstavljate sami.

480 views Written by DragoGrom

Read article

11-5-2016 Prva strupena liga

Slovenec že mori Slovenca, brata - kako strašna slepota je človeka!

736 views Written by LA-artod

Read article

9-8-2016 Pokalni zmagovalec na kavi z Gromom, II. del

Nadaljujemo z drugim delom intervjuja s pokalnim zmagovalcem. Če ste spregledali prvi del, si ga lahko preberete tukaj: (19702)

598 views Written by DragoGrom

Read article

8-30-2016 Pokalni zmagovalec na kavi z Gromom, I. del

Spoštovane bralke, cenjeni bralci!
Danes ni navaden dan, saj v našem studiu gostimo prav posebno osebo. Če jo opišem kot alfo slovenskega Hattricka, eminentnega strica iz ozadja ter zbiralca HT funkcij, potem vsi vemo kdo je tu. Ampak danes ni tu zaradi kave, niti zaradi ozadja, danes je tu zato, ker je osvojil slovenski pokal. In še to ni vse, saj ga je osvojil že drugič. Posluh, danes je z nami nihče drug kot Artod, dvakratni slovenski pokalni prvak,

665 views Written by DragoGrom

Read article

7-29-2016 Kako sem postal državni prvak

Učenjaki slovenskega hattricka so v preteklosti predstavili nekaj načinov in nasvetov kako narediti kvalitetno ekipo, s katero nekega dne posežete po dobrem rezultatu. Nasveti so kakopak priročni in dobrodošli. Prav omenjena priporočila so me motivirala, da sem se odločil predstaviti svojo pot do uspeha. Morda sledeči zapisi ne bodo tako učeni, vam pa jih zato predaja nekdo, ki ima dobre izkušnje s prakso. Kar pomeni, da niso odveč. Z vami bom torej delil svojo izkušnjo in predstavil še malce drugačen pogled dojemanja te igre.

1007 views Written by Bobovnick

Read article

5-24-2016 Pogovor z zmagovalcem pokala Slovenije

Verjetno ste si ogledali finale slovenskega pokala v živo in se že nestrpno sprašujete zakaj še ni članka o zmagovalcu? Ne, ni krivda v lenih urednikih temveč v tem, da smo morali iti po intervju kar na daljno Tajsko, kjer svoj zasluženi dopust uživa g. Shasso (4016647), lastnik zmagovite ekipe Bureki FTW (528373).
Strasten plesalec, ki rad potuje in je nad Slovenijo naredil že skoraj križ je v Hattricku to sezono osvojil eno od dveh najprestižnejših trofej, pokal Slovenije. Kako mu je to uspelo in na kakšen način gradi svojo HT ekipo pa si preberite v sledečem članku.

967 views Written by DragoGrom

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Rate this page
Server 096