We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Slovenia »   Overview 

Slovenia Slovenia

National info

Season 47 is being played right now.

Has 18 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 1 783 are active, 4 are logged in.

Hattrick Press

11-30-2016 Mladinsko svetovno prvenstvo - izpoved zmagovalcev

Ni veliko Save preteklo pod savskim mostom, odkar se je končalo mladinsko (U20) svetovno prvenstvo. Za nekatere je bila to prva priložnost dati bleščečo svetinjo v reprezentančno vitrino, za druge le dodatna obtežitev že tako povešene police. Vsekakor pa to ni bila lahka naloga, saj je zahtevala veliko dela in truda od selektorjev zmagovitih mladinskih reprezentanc. Dovolj vreden razlog za nov članek, ki ga je v originalu napisal HPE-Flatron (11528071). Avtor se v članku loti intervjuja z zmagovitim trojčkom, pri čemer glavnino zanimanja usmeri na zadnji dve tekmi-na polfinale ter seveda na veliki finale. Opomba urednika: pri reprezantancah ni tekme za tretje mesto, tako da sta bronasti kar 2 ekipi. Toda angleški selektor (bron) je odklonil intervju, zakaj pa si lahko predstavljate sami.

63 views Written by DragoGrom

Read article

11-5-2016 Prva strupena liga

Slovenec že mori Slovenca, brata - kako strašna slepota je človeka!

170 views Written by LA-artod

Read article

9-8-2016 Pokalni zmagovalec na kavi z Gromom, II. del

Nadaljujemo z drugim delom intervjuja s pokalnim zmagovalcem. Če ste spregledali prvi del, si ga lahko preberete tukaj: (19702)

174 views Written by DragoGrom

Read article

8-30-2016 Pokalni zmagovalec na kavi z Gromom, I. del

Spoštovane bralke, cenjeni bralci!
Danes ni navaden dan, saj v našem studiu gostimo prav posebno osebo. Če jo opišem kot alfo slovenskega Hattricka, eminentnega strica iz ozadja ter zbiralca HT funkcij, potem vsi vemo kdo je tu. Ampak danes ni tu zaradi kave, niti zaradi ozadja, danes je tu zato, ker je osvojil slovenski pokal. In še to ni vse, saj ga je osvojil že drugič. Posluh, danes je z nami nihče drug kot Artod, dvakratni slovenski pokalni prvak,

264 views Written by DragoGrom

Read article

7-29-2016 Kako sem postal državni prvak

Učenjaki slovenskega hattricka so v preteklosti predstavili nekaj načinov in nasvetov kako narediti kvalitetno ekipo, s katero nekega dne posežete po dobrem rezultatu. Nasveti so kakopak priročni in dobrodošli. Prav omenjena priporočila so me motivirala, da sem se odločil predstaviti svojo pot do uspeha. Morda sledeči zapisi ne bodo tako učeni, vam pa jih zato predaja nekdo, ki ima dobre izkušnje s prakso. Kar pomeni, da niso odveč. Z vami bom torej delil svojo izkušnjo in predstavil še malce drugačen pogled dojemanja te igre.

356 views Written by Bobovnick

Read article

5-24-2016 Pogovor z zmagovalcem pokala Slovenije

Verjetno ste si ogledali finale slovenskega pokala v živo in se že nestrpno sprašujete zakaj še ni članka o zmagovalcu? Ne, ni krivda v lenih urednikih temveč v tem, da smo morali iti po intervju kar na daljno Tajsko, kjer svoj zasluženi dopust uživa g. Shasso (4016647), lastnik zmagovite ekipe Bureki FTW (528373).
Strasten plesalec, ki rad potuje in je nad Slovenijo naredil že skoraj križ je v Hattricku to sezono osvojil eno od dveh najprestižnejših trofej, pokal Slovenije. Kako mu je to uspelo in na kakšen način gradi svojo HT ekipo pa si preberite v sledečem članku.

504 views Written by DragoGrom

Read article

4-19-2016 Še zadnjič: Oton Laura

Po tragičnem in nezasluženem porazu proti Turčiji so bile strasti v reprezentanci zelo razgrete, toda kar je naprej izgledalo kot hud razkol med igralci in selektorjem ter mejilo na vsesplošni pretep, se je nato izteklo veliko bolj miroljubno, tako da so danes spet vsi prijatelji. S tem se je spremenila tudi vsebina našega intervjuja, kajti takoj po tekmi nam je Oton Laura (kot je to danes v modi) že kazal SMS sporočila, ki jih je izmenjeval s selektorjem in za katera je želel, da jih objavimo, danes pa odstopil od svoje namere in raje podal ganljiv intervju ob koncu reprezentančne poti.

543 views Written by LA-Pohan

Read article

3-30-2016 Kako najlažje do Prve lige

Nekdaj nas je v Sloveniji igralo 7000+ managerjev, danes le še slabih 1900, kar namiguje na nižjo kakovost, konkurenco in posledično lažji pohod v Prvo ligo. Toda v prvi ligi je še vedno prostora le za 8 ekip. Ta konstanta ostaja in pomeni, da ta podvig še vedno ni mačji kašelj. A nikar ne skrbite, sedaj je tukaj jagodacept. Naročite še danes in vdihnite uspeh v vašo vizijo prihodnosti. :D

1271 views Written by jagoda

Read article

2-14-2016 S streli od daleč do vrha

Domači uporabnik nejko91 (5413698) je ravno ob pravem času spisal članek o gradnji ekipe za igranje taktike strelov od daleč. Včeraj je namreč s svojim moštvom dosegel rezultat, ki ga bo zelo zelo težko ponoviti - polfinale Pokala podpornikov Hattricka! (Supporter Week Trophy (2108472)). Jasen dokaz, da se na ta način da igrati na najvišjem, celo svetovnem nivoju! Njegovi Shadow Wolfs so se to sezono prebili že v Prvo ligo, kjer bodo očitno zelo konkurenčni za naslov.
Vabljeni k zanimivemu branju!

911 views Written by nejko91

Read article

12-22-2015 Kako Spodnji Duplek premaga FC Barcelono

Zgornji naslov je mišljen simbolično. A vseeno bo v tem članku govora o tekmi, kjer je popoln "outsider" premaga nekajkrat boljšo ekipo. Tako da bi se naslov članka lahko tudi imenoval «Kako premagati 27x boljšo ekipo?«

Pokalna tekmovanja se približujejo k sklepnemu delu, a vseeno se bom raje dotaknil tekme v 1. kolu slovenskega Smaragdnega pokala, kjer je ekipa NK Vitezi Šentjur izločila ekipo NK Lina:
NK Vitezi Šentjur 1 - 0 NK Lina (553956210)

Vitezi so bili v tej tekmi popolni outsajderji, saj so imeli ta dan skupni TSI ekipe komaj 35k, nasprotna ekipa pa kar 971k. Kar pomeni 27x višji skupni TSI. Skupno je ekipa Vitezov imela samo dobrih 12k plač, NK Lina pa kar 271k.

Po tekmi je sicer NK Lina prodal nekaj igralcev, zato so sedaj številke malo nižje. A na prvi pogled vseeno izgleda, da bi v tej tekmi morali gladko napredovati. V članku bom razkril, ali je bilo temu res tako, ali pa so številke, kot pogostokrat, le zavajale. Oglasil se nam bo tudi sam zmagovalec dvoboja, in razkril, kako se je pripravljal na omenjeno tekmo.

Želim vam prijetno branje.

1913 views Written by Jaysmin

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095