We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Regions »   Østfold 

Østfold

Regional info

Country: Norway
Number of teams: 603
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 59°13'N
Longitude: 10°56'E

Yesterday

13:31 Greyfriars: Greyfriars kjøpte i dag ny spiller.

Kjøpet av den estiske veteranen Erki Hurt i dag, må sees på i sammenheng med at vi trenger å styrke trener teamet med mer forsvarskompetanse. Han vil gå inn i trenerteamet som reserve trener, samt at han trolig vil få en del kamper på reserve laget.
Canecas har ytret ønske om at neste sesong blir hans siste som hovedtrener, det er derfor stor mulighet for at Hurt deretter vil ta over som hovedtrener.

13:27 Greyfriars: Rotteracet fortsetter 2.

2 serierunder før slutt er fortsatt alt åpent ang. seriemesterskapet. Bobbies gikk vel på et noe overraskende poengtap mot Ulvetid i en kamp de totalt dominerte ( 69-70% i ballbesittelse), men slik er fotballen noen ganger.
Ulvetid som nylig har forsterket laget blir virkelig jokeren i denne avslutningen.
Som TCC tidligere har spådd blir nok intet avgjort før i siste serie runde.
Trolig går det nok mot en ny sesong neste år, med de samme lagene som vil kjempe om opprykk.

For GreyfriarsBobby sin del, vil vi neste år forsøke å legge opp spillestilen til 5-3-2,, trolig vil dette medføre at vi må kjempe for å sikre oss 4.plassen.

8-29-2016

10:35 Liverpool Legends: Bekreftet: Bergset, Madsen, Hammerø og Thorsen forlater klubben ved sesongslutt.

Det var en noe spesiell atmosfære på dagens pressekonferanse, du kunne ha sammlignet det med en begravelse. Liverpool Legends sin manager fortalte ett fullsatt presserom med gråtkvalt stemme at fire av hans gullgutter, forlater klubben ved sesongslutt.

- For å gjøre slutt på en lengere periode med en masse spekulasjoner, kan jeg bekrefte at Bergset, Madsen, Hammerø og Thorsen forlater Liverpool Legends ved sesongslutt, hvor de skal venter vi med til medicalen er godkjent og overgangsummene er ferdigforhandlet. Det har vært en ære og kunne vært med på å utvikle disse stjernespillerne, og jeg er sikker på at deres neste manager kommer til å dra stor nytte av deres kvaliteter.


Kvartetten sin siste kamp for klubben blir borte mot Lokomotiv Leverhogg den 10. september. Innen den tid er forhåpentligvis ligatittelen sikret.

8-28-2016

15:08 Opstad Oldboys: Oldboys 14 - 0 Arnolds

- Ny skåringsrekord jubler OO-manageren. I en ellers så trist hverdag så er dette gode nyheter! Miffo setter et kryss i taket i håp om at HT-gudene ser nåde i klubben til onsdag hvor finalen i "Trøste cupen" spilles.

- Formen i laget er så dårlig at kun et mirakel kan redde den dagen, reklamerer klubbens talsmann.

8-27-2016

21:39 Plankebyen FK: Seriøst?

Forbanna jævla idiot tulling resultat faan...

 
 
Server 096