We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2501
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

Yesterday

12:43 FC Helmer: Ny i klubben

Vi er i dag glade for at kunne præsentere klubben: FC Helmer. Vi har store ambitioner og ser frem til at fremragende samarbejde inden for de næste år. Først kamp finder sted onsdag, i pokaltuneringen.

9-24-2016

20:37 Musclestars United: gammel kending tilbage

Morrison er tilbage i Tingbjerg! der blev hujet og klappet da den gamle manager efter mere end 10 år var tilbage i klubhuset igen :-) fremtiden er vores sang de gul/sort stribede fans - og tak for at du gav os vores fne stadion navn:-)

//Morrison

16:36 Copenhagen Capri: Capri_n som U20 landstræner

Capri_n har i dag offentliggjort sit kandidatur til U20 landstræner posten. Klubmanageren meddeleler at han har meget overskud til at varetage både U20 og Team Capris interesse.

Klubben håber på stor opbakning på Capri_n og støtte ved at stemme her:

(/World/Elections/?LeagueID=11&LeagueOfficeElectionId=6232&leagueOfficeCandidateId=64141)

9-23-2016

09:17 FC Cantor: Rygtebørsen: Cantor henter finsk stortalent

Flere kilder rapporterer, at FC Cantor henter den finske ungdomsstjerne Juho-Matti Kivimäki. Midtbanespilleren koster klubben i omegnen af 100.000.000 kroner og forventes at træde direkte ind i startopstillingen.

"Jeg mener, der er en god chance for at se ham i aktion allerede søndag," siger en stikker tæt på klubben. Kivimäki kommer fra sin finske moderklub Rikus Team, der måtte slippe den talentfulde knægt, da Cantor mødte op med den enorme pengepose.

"Det var virkelig sært. De havde hele beløbet med i kontanter, men der var over 12 forskellige typer valuta," siger klubbens præsident Aaksi Müotu.

Cantor mistænkes i øjeblikket for valutasvindel for over 60 milliarder gennem afrikanske vekselerer på Guldkysten.

Forza FC Cantor

9-22-2016

18:03 Østerbro Alliancen: ØA News : KRISE......

Østerbro Alliancen er pt i deres største krise siden den spæde opstart tilbage i 2005. ØA er nu rykket ned i (24792) hvilket er det dårligste i mands minde. Vi prøvede at fange manager Jurgen1 for en kommentar (red.).

"dut.....dut.....dut......"

Efter sigende skulle Jurgen1 sidst være set nede på den lokale bodega hvor han prøvede om han kunne afsætte holdet til højeste bydende. Det bliver spændende hvordan det kommer til at gå ØA i kommende sæson.......

 
 
Server 095