We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Regions »   København 

København

Regional info

Country: Denmark
Number of teams: 2513
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 55°40'N
Longitude: 12°34'E

8-15-2017

10:43 mads drenge: Sæsonafslutningen

drenge er tydeligvis bedst i sidste halvdel af sæsonen. Denne gang med 12 point i de sidste 7 og kun et enkelt nederlag. Sidste sæson var det 1 point i de sidste 7, som holdt holdet oppe i III. Desværre var det ikke helt nok i denne omgang, så drenge må en tur ned i IV. Det har været 3 spændende sæsoner med et hav af lige kampe og god spænding.

Held og lykke i næste sæson. Jeg kommer tilbage til III og måske .16 på et tidspunkt.

8-14-2017

22:38 Samba Selandia: Selandia mestre og sikker oprykning.

Selandia tog sig endelig sammen og rykkede op med max. point!
- Vi takker af i serie VI. 178 og ønsker al held og lykke til 2 tilbage.
Serie 5 bliver en ordentlig mundfuld - men Samba Selandia vil bide sig fast:)
Good Luck til alle

13:49 Team Madness Inc.: Så det nu!

Vores prøve står mod et hold fra III Divisionen (928495). Vi ser simpelt på det, og jeg har snakket med spillerne. At det ikke vil være en skuffelse, hvis vi skulle tabe. Det er et stærkt hold vi møder, som er taktisk kloge, og har en generel stærk trup.

Vi mener dog altid man har muligheder, og vi ser dem, som værende et hold man kan spille mod. Denne sæson har vi mødt stærkere modstandere, hvor vi har været direkte underdogs, og været ufattelig heldige, at score på vores få chancer og vundet. Jeg ser os ikke som underdogs til denne kamp. Er nok en meget lige kamp på papiret. Vores spillere har dog haft en speciel magi denne sæson, som ikke rigtig kan beskrives. Hiver vi noget af den magi op på søndag, så er jeg helt rolig. Så ved jeg vi vinder. Men da hver dag er en ny dag, og at jeg ikke vil bede mine spillere om andet, end at gøre deres bedste. Så vil vi få at se om en lille uges tid, om miraklernes tid stadig eksisterer, udtalte træner Tim Madsen, med et lille smil.

00:46 NØRREBRO FF: Ny sæson-og række skydes bogstaveligt talt snart igang!

Det var med skudsalver, krudtslam i luften og patronhylstre på jorden, at braget mellem Darksel og NØRREBRO FF blev skudt igang. Det skete dog allerede aftenen før på Den Røde Plads..

De to holds fan grupperinger gik i totterne på hinanden og selvom mange blev holdt tilbage af politiet, er det endnu uvist om der vil forekomme sigtelser - det siges at ingen stikker på de kanter. Samtidigt er det småt med konkrete beviser. Alle overvågnings kameraer var forinden på uforklarlig vis blevet udsat for hærværk.

Næste dag var det for NØRREBRO en kamp om direkte oprykning eller kval. og for Darksel en kamp om æren.

N FF var bagud indtil det 60. minut, men i det 83. fik Villads Adsersen fra Darksel rødt kort "da han skød bolden væk efter dommeren havde fløjtet. Et fuldstændig tåbeligt træk der udløste hans andet gule kort i kampen, og dermed sendte ham i bad før tid". Så gik der stærkt for NØRREBRO som herefter sluttede med en 1-3 sejr og sikring af direkte oprykning!

8-13-2017

19:28 Tjekpoint FC: Tillykke til Team Tusindben

Det blev i dag definitivt afgjort at Team Tusindben har vundet divisionen.
Der skal derfor fra Tjekpoint FC lyde et stort tillykke og held og lykke med avancementet.
Samtidig meddeler klubledelsen at man målrettet går efter et avancement allerede i næste sæson, men om det lykkedes kan kun tiden vise. Der vil formentlig ske et par ændringer her i pausen.

Ranking

 
 
Server 095