We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3225
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

9-21-2016

20:15 Nice Behinds United '14: Ontslag trainer

Trainer Giel van Tienen van Nice Behinds United '14 is vandaag op staande voet ontslagen.

Ondanks het kampioenschap in seizoen 46, is besloten, na de tegenvallende resultaten van het afgelopen seizoen, slechts een 5e plek, afscheid van elkaar te nemen.

Er is plaatsgemaakt voor de succesvolle oefenmeester Tobias Roxlau.

Van de uit Duitsland afkomstige Roxlau wordt veel verwacht.

19:18 bergkampers: Seizoen 52

Het 52e seizoen zal, net als het vorige seizoen, volledig in het teken staan van het trainen van verdedigen. Zowel de vleugelspelers als de middenvelders en, uiteraard, de verdedigers van het toekomstige eerste team zullen nog ongeveer 20 weken training nodig hebben. De 4 17-jarige talenten zullen worden opgetraind tot briljant en dan verkocht worden.

Wat betreft de doelstelling, qua eindstand, is de manager er nog niet helemaal uit. Opzich moet er nog 3 seizoenen doorgetraind worden voordat het team klaar is voor een kampioenschap in de vijfde divisie (het langetermijnplan) dus degradatie dit jaar zou geen ramp zijn. We zullen dus wel zien hoe het jaar verloopt.

Iedereen succes gewenst met het nieuwe seizoen.

15:47 grote smurf: try out new team Grote Smurf.

Today 21 sept2016 the new team Grote Smurf will play it's first match at the Smurf Arena... expectations are high about the new team and it's permormance..

9-20-2016

12:20 Het Camping Elftal: Geruchten over terugkomst legendarische SMS 6-manager nemen toe

Na maandenlang overleg tussen oud-SMS mastodonten TD DAM Moes en secretaris Wiebe Heuveling is er dan toch een nieuw team opgericht. Om niet teveel terug te kijken en daarnaast de verwachtingen te temperen, is het team omgedoopt tot: Het Camping Elftal. TD DAM Moes lijkt weinig veranderd gezien een quote die een woordvoerder uit zijn mond optekende: "We zullen als eerste de selectie doorlichten. Ik sluit gedwongen ontslagen zonder opgaaf van reden zeker niet uit." Voorlopig is trainer Ditmar Schilham (40) voor de groep gezet. Een begenadigd kopsterke spits uit een ver verleden. Schilham: "Op 25 november 2013 werd definitief de stekker uit SMS 6 getrokken. Aan mij nu de taak om HCE - als opvolger - op de kaart te zetten." Manager Frank S. heeft aangegeven op korte termijn versterkingen aan te willen trekken, terwijl de TD nog wil wachten totdat de aanwezige spelers zijn beoordeeld. Een nieuw conflict lijkt geboren. DAM Moes: "De functioneringsgesprekken zijn al ingepland." Later meer...

9-18-2016

21:46 Streetz Statue CF: Gerechtigheid!

Yes! ;)

 
 
Server 095