We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3236
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Rain Rain
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

Today

15:23 FC Paris Nanterre: New Kid in Town

´Aangenaam Juul Lievens!´ zo opende de gretig ogende tiener de persconferentie waarbij hij werd gepresenteerd ten overstaan van de toegestroomde pers

De afgelopen week 17 jaar geworden goaltjesdief is overgeheveld uit de Parijse jeugdopleiding om morgen (woensdag) meteen te debuteren in Jong Nanterre. Daarmee is er sinds tijden eindelijk weer eens een heuse topper doorgestroomd

De technischvaardige youngster scoorde op de dag van zijn overheveling naar de A-selectie nog 2x voor de Onder 19..

Zijn statistieken in de jeugd zijn indrukwekkend: bij het debuut in U19 scoorde hij gelijk, om in zijn tweede duel meteen 4 goals te maken (4-1 winst) en hij wist zélfs een keer 5x het net te vinden in één wedstrijd (7-2 winst)...

13:33 mAsterdam FC: Numero Uno

After 6 weeks of Hattrick International mAsterdam FC managed to claim the leading position at top of the table of VI.404

Now we are facing our closest rivals Platense Futbol in a 2 week clash.
At least one of us is will be losing points, but possibly both. And that means that the rest can come back up our tails again.

Some interesting weeks are coming up, trying to keep hold of position Numero Uno!

Yesterday

15:35 FC Paris Nanterre: Irritatie

Een uitermate belangrijke wedstrijd in de slotfase winnen (4-3) en plekje stijgen (top-3!) en dan de volgende dag:
´De club zag helaas 2 fan(s) opzeggen als lid van de fanclub´

Hoe dan?!

14:45 Borussia_Dortmund_09_: Bijna halverwege!

Bijna halverwege het seizoen kunnen we niet anders dan tevreden zijn over de voortgang tot dusverre. Op het trainingsvlak boeken we steevast mooie resultaten en het team zit dus duidelijk weer in de lift. Nog anderhalf seizoen scoren trainen en dan kunnen we doorselecteren.

Ook speelden we 3 rondes is de beker en gingen er dan terecht uit tegen een team dat in de 5e divisie kampioen zal gaan worden. Toch iets om trots op te zijn en komend seizoen gaan we proberen weer een stapje verder te komen.

In de competitie staan we op een gedeelde 2e plek met Victoria-boys, onze directe tegenstander de komende 2 wedstrijden. Gezien de kracht van de nummer 1 Julian United is wel duidelijk dat deze wedstrijden gaan bepalen wie als 2e gaat eindigen, want de eerste plek is vergeven. Om het beter te doen dan vorige seizoen zal nog lastig genoeg worden want Victoria heeft een uitgebalanceerd team, zonder echte zwakke plekken. We spelen eerst uit en dan thuis, dus zorg dat je erbij bent!

00:23 v.a.w: door het midden

Er werd vandaag heel aanvallend gespeeld door V.A.W ,met de tactiek om alles door het centrum te doen.
Als ht dan jouw tactiek niet uitvoerd en 2 aanvallen laat uitvoeren door het centrum en 4 aanvallen over de vleugel,ja dan wordt het moeilijk om te winnen.
Het gaat erom om je tegenstander te verrassen en zodoende van hem te kunnen winnen,ook al is hij beter.
Als je niet op ht kunt vertrouwen en deze zijn eigen tactiek uitvoerd,dan vraag ik mijn eigen af...waarom kies je dan een tactiek!!
Je leest regelmatig terug in het wedstrijdverslag,dat ze de aanval niet afmaken omdat de trainer besloten heeft om over de vleugel of door het centrum te gaan.
Als je dus aangeeft om door het centrum te gaan,ga ik ervan uit dat van de 10 aanvallen er 8 minimaal door het centrum gaan,toch?
Als je ht speelt is het de kunst om ,als je verloren hebt,dit met een lach te accepteren en direct verder te kijken naar de volgende competitiewedstrijd.
Maar de uitdaging voor ht is,om het beter te maken

 
 
Server 095