We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Netherlands »   Regions »   Amsterdam 

Amsterdam

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 3256
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 52°22'N
Longitude: 4°54'E

12-4-2016

15:38 BOEF SQUAD: nieuwe start

De basis is gelegd voor het team. Vanaf volgend seizoen gaan we voor promotie spelen. Doel is om in 1 keer door te stoten naar de 3 e divisie. De verdedigers en middenvelders worden zelf opgeleid; 2 vleugelspelers en 2 / 3 aanvallers zullen we moeten kopen in de loop van volgend seizoen.

11-29-2016

00:13 aarts'rivalen: donkere wolken na witte rook

De witte rook heeft, zoals al een beetje gevreesd werd, plaats gemaakt voor donkere wolken. Beide tegenstanders uit ronde 6 en 7 hebben in hun resp. thuiswedstrijd in ronde 8 en 9 overduidelijk revanche genomen voor de eerdere nederlaag en zich daarmee meer of minder gedistancieerd van de gevarenzone.

Thuisvoordeel en vooral overwicht op het middenveld lijken steeds meer essentieel te zijn voor het eindresultaat. The struggle voor handhaving legt de komende weken een flinke druk op trainer en spelersgroep. Met welk resultaat zal bepalen of aan het eind van de rit handhaving, het spelen van een p-d duel dan wel een rechtstreekse afzink op het pad van de aarts´rivalen zal komen.

Voorlopig spanning te over!

11-28-2016

13:32 Borussia_Dortmund_09_: 100 officiële goals voor Jacob Haas.

De grens van 100 goals in alle wedstrijden passeerde hij reeds lang geleden, maar dat Jacob Haas ondanks zijn gevorderde leeftijd en slechte conditie nog altijd over een fluwelen traptechniek beschikt en van waarde kans zijn voor onze jonge ploeg bewees hij gisteren eens te meer.

In zijn 461e wedstrijd voor de club (158 vriendschappelijke en 303 officiële) scoorde hij zijn 100e officiële goal. Natuurlijk een machtig mooie mijlpaal voor een speler die geldt als boegbeeld van onze club.

De grens van 200 zal hij hoogstwaarschijnlijk niet gaan halen, maar die 500 wedstrijden zitten er zeker in!

11-27-2016

21:55 De Tatsers: Yeah

Hattrick!!

11-26-2016

17:56 Wolverines FC: The Braakies

Bekerronde 8 komt er aan tegen The Braakies en het mag gezegd worden: de spelers keken hun ogen uit toen zij de spelerstunnel uitkwamen om het veld alvast te inspecteren. Het stadion biedt plek aan 1000000 toeschouwers en is daarmee een van de grootste stadions in de wereld. Er gaan zelfs verhalen de ronde dat sommige toeschouwers zo verdwalen in het stadion, dat zij nooit meer de uitgang vinden !

De coach was kort toen gevraagd werd naar zijn reactie over het gigantische stadion:"Eerst de wedstrijd tegen Chaos en daarna richten we ons weer op de beker. We zitten nu in een cruciale fase van de competitie en er mag geen punt meer verloren worden tegen zeer goede tegenstanders".

Het zijn spannende weken voor WFC!

 
 
Server 096