We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Noord-Brabant

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 972
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 51°40'N
Longitude: 5°4'E

Yesterday

13:56 Rats United: Rats United schrijft clubgeschiedenis

Rats United heeft gisteren clubgeschiedenis geschreven door voor het eerst in zijn bestaan de 5de ronde van de KNVB beker te bereiken. In een zeer spannende bekerwedstrijd tegen JC's superstars trok United in de verlenging aan het langste eind (1-0).

De eerste helft kwam de wedstrijd maar moeilijk los en waren de kansen schaars. United maakte het spel maar werd niet echt gevaarlijk en ook superstars kon geen potten breken. De tweede helft was het balbezit ook weer voor United maar kansen bleven spaarzaam. Na 90 minuten was de tussenstand dan ook 0-0. In de verlenging bleek United vervolgens de langste adem te hebben er kwam meer ruimte en ook kansen. Uiteindelijk was Kyle Northby de gevierde man.

"Dit is heel mooi voor de club maar vooral een groot compliment naar de spelers. We hebben vandaag laten zien dat we goede stappen maken en klaar beginnen te raken voor de volgende stap. Nu moeten we ons weer vol concentreren op zondag!", aldus manager Taks

12-12-2018

11:34 Bredasche Boys: Vriendschappelijk derby!

Woensdagochtend is er op het Tramsingel trapveldje de vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen de Tramsingel Tieners en de Bredasche Boykes. Extra speciaal voor beide teams is dat eigenaar van beide clubs kwam kijken.
Bredasche Boykes bleken uiteindelijk de beste te zijn en wonnen met 1-4. Extra smetje voor de Tramsingel Tieners was het uitvallen van topspeler Ceder Dekker.

BB boys gaan goed vooruit. Sterspeler Jorick van Barneveld is bijna uitgetraind en is nog maar 15 en 107 dagen. de trainer heeft besloten om de keepers maar te gaan trainen aangezien deze beide goed kunnen worden.

12-11-2018

13:56 MEBOY: HT-Bucketlist

It was a long way! First as a hare-hunter, shooting high winning streaks from foreign managers to try to achieve a completely Dutch top 5 of highest streaks (see (17185915.1)). Then beeing the hare myself for a while and eventually we wanted to try to get as high as possible.
At the top however it is extremely busy with top managers who all have the same goal. But finally by winning for the first time after 6 losses vs. SWSFC (13133676) we have achieved the absolute top of the ladders. Time to check off some things;

HT-Bucketlist MEBOY

# 1 LadderGlobal
# 1 LadderNederland
# 1 LadderStart season 34
# 1 LadderNoord-Brabant
# 1 LadderLions Federation

12-10-2018

12:29 Rats United: Goede competitie start Rats United

Rats United is seizoen 59 goed begonnen. Nadat de eerste twee wedstrijden al werden gewonnen stond gisteren de eerste serieuze wedstrijd op het programma. Uit bij SC IJSSELHAM werd overtuigend gewonnen (1-4). Doelpuntenmakers waren Sinnott, Llaja en Branis (2).

Door deze overwinning gaat United nu samen met HEBO aan de leiding in VI.250. Komend weekeinde staat de topper tussen deze teams op het programma.

"Ik denk dat we een degelijke wedstrijd hebben gespeeld en de tegenstander geen moment het gevoel hebben gegeven dat er iets te halen viel. Dit moeten we vasthouden en deze lijn komend weekeinde tegen HEBO doorzetten. Maar eerst nog even proberen woensdag te stunten in de beker", aldus manager Taks

10:36 Tramsingel United!: Onterecht verloren

Afgelopen zondagavond werd er in de competitie onterecht verloren van de Vriesjes.
In de thuiswedstrijd werd er met 1-2 verloren. Statistieken gaven vrijwel overal beter cijfers aan dan de tegenstander.

Een grotere dip zijn de 2 blessures die opgelopen. Raphael Busing en Alonso Lepe zijn beide een kleine maand uit de roulatie, dit terwijl Nieuwkoop ook nog 2 weken geblesseerd is.

Personele problemen dus op dit moment bij Tramsingel United.

één lichtpuntje; de trainees trainen lekker door. Manager Grimberg verwacht aankomende vrijdag weer 2 "poppers" te hebben naar Uitstekend!

Wordt vervolgd.......

Ranking

1 . team speknek4th  Eredivisie
2 . De Kaaijmannen5th  Eredivisie
3 . MEBOY1st  II.3
4 . De Snelle Jelles3rd  II.4
5 . RKTVV3rd  II.3
6 . FC Drudel4th  II.3
7 . fc. de toekomst6th  II.1
8 . FC Zeuvebultelaand6th  II.4
9 . Apple's Eleven7th  II.1
10 . Limburgia FC8th  II.1
11 . sc hintham1st  III.13
12 . Ouwe United2nd  III.7
13 . V.v. City United2nd  III.8
14 . Enide3rd  III.5
15 . miracle3rd  III.12
 
 
Rate this page
Server 096