We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Noord-Brabant

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 981
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 51°40'N
Longitude: 5°4'E

Today

12:51 Rats United: KAMPIOEN VI.250

Rats United is gisteren voor de 3de keer in de historie van de club kampioen geworden in de VI.250. Ook de een na laatste wedstrijd werd winnend afgesloten en daarmee is het gat voor nummer twee AFC HEBO in de laatste wedstrijd niet meer te dichten.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest bij spelers en staf los en ontving United de kampioensbeker. Hierna bleef het nog lang onrustig in Brabant.

"Dit is een prachtig moment voor de spelers, staf en vooral ook supporters en een bekroning voor het harde werken dit seizoen. Maar we zijn er nog niet want we willen ook die rechtstreekse promotie behalen en ons gaan meten in de Vde klasse. Vandaag dus een feestje maar dan nog een keer de focus", aldus manager Taks

10:37 golden brouws: Kampioenswedstrijd

Volgende week zal het kampioenschap van V.123 beslist worden met een echte topper. Westland Soccer Boys kan voor eigen publiek de 9e titel veiligstellen. Daarvoor moet er wel gewonnen worden van Eibergen FC. De Gelderlanders weten hoe het voelt om de felbegeerde beker omhoog te houden, dit deden ze nl al 15 keer in clubgeschiedenis. Wanneer Eibergen FC wint gaat de titel naar Gelderland. Er is echter een klein addertje onder het gras. Golden Brouws kan als lachende 3e nog met de titel aan de haal gaan. Wanneer de Helmonders winnen met 4 doelpunten verschil bij Stone City Rams en de topper blijft onbeslist gaat Golden Brouws net zoals vorig seizoen "sneaky"met titel aan de haal. Onderin V.123 is FC Joggum officieel gedegradeerd en kunnen Life is Good en Knock out nog van plaats wisselen (5-6) afhankelijk van resultaat in hun laatste wedstrijd. Veel plezier volgende week....

Yesterday

22:17 Atletico Combativo: Kampioenen!

Partytime! Vanavond werd met 1-2 gewonnen bij Hurricanes en daarmee is het kampioenschap een feit. Volgende week thuis is de huldiging en wacht ons een rondrit door de stad. Wat een fantastische avond dit, alle credits voor de spelers, aldus Rossi. Fijne avond!

2-15-2019

14:51 Azzato's Mighty Heroes: Mighty Heroes verwelkomen VIP-supporter

Toen voorzitter Van Gemert eens in zijn adresboekje keek, schetste zijn verbazing dat een van zijn Hattrick-vrienden nog geen eigen plekje had in de VIP-box. "Schandalig! Waarom heeft niemand me hierop geattendeerd?!"

Dus kwam de voorzitter direct in actie. Hij gooide een of andere rare Italiaan eruit die al lang geen officieel supporter meer was van de club, en bood zijn goede vriend dnbrt direct zijn eigen stoel in alle drie de stadions met bijbehorende luxe als bittergarnituur.

"Ik hoop dat dnbrt me kan vergeven, vanaf nu zal het hem aan niets ontbreken. Ik hoop hem vooral zondagmiddag te zien bij de Extraordinary Heroes, die dan de belangrijkste wedstrijd van het seizoen spelen tegen HC Foolstadt, ook een goede bekende van dnbrt. Ik hef met hem dan het eerste glas!"

2-14-2019

22:26 Magic Paddington: Frisse (her)start

Onlangs overwoog de voorzitter van Magic Paddington nog om de club van de hand te doen, maar na enkele weken van bezinning heeft hij besloten om een frisse herstart te maken.
De spelers worden in een nieuwe, frisse outfit gestoken en hopelijk inspireert dat hen tot grootse daden.
Daarnaast is er afscheid genomen van een grote kern spelers om ruimte te maken voor 1 enkele topper.
Goris Loenen heeft de schone taak om de club aan meer doelpunten te helpen, iets dat tot op heden met grote moeite lukte. Bij zijn vorige club schoot Goris de ballen er aan de lopende band in, dus de verwachtingen van de fans zijn torenhoog.

De club wenst alle concurrenten een succesvol en sportief einde van dit seizoen en hopelijk kan Magic Paddington zich volgend seizoen in de top mengen.

Ranking

1 . De Kaaijmannen4th  Eredivisie
2 . team speknek5th  Eredivisie
3 . De Snelle Jelles1st  II.4
4 . RKTVV3rd  II.3
5 . FC Drudel4th  II.3
6 . fc. de toekomst5th  II.1
7 . MEBOY6th  II.3
8 . Limburgia FC6th  II.1
9 . FC Zeuvebultelaand7th  II.4
10 . Apple's Eleven8th  II.1
11 . sc hintham1st  III.13
12 . Ouwe United1st  III.7
13 . miracle2nd  III.12
14 . V.v. City United6th  III.8
15 . Enide6th  III.5
 
 
Rate this page
Server 095