We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Noord-Brabant

Regional info

Country: Netherlands
Number of teams: 987
Number of online users: 0
Weather: Sunny Sunny
Forecast for tomorrow: Sunny Sunny
Latitude: 51°40'N
Longitude: 5°4'E

Today

18:20 golden brouws: Super Sunday/ Dávid Szekeres onder druk

As zondag beloofd het een Super Sunday te worden. De top 4 van V.123 komt in aktie tegen elkaar, dus 2 topwedstrijden. Koploper Stone City Rams ligt op titelkoers en ontvangt in eigen stadion nr 3 Life is Good. Bij een zege is een kampioenschap erg dichtbij, bij een nederlaag is titelstrijd helemaal open. In Rotterdam ligt trainer Dávid Szekeres onder vuur. De Hongaarse coach van Blauwe Ridders is al ruim 2 jaar in dienst en alleen 1 titel in 6e divisie is zijn prijs. De fans willen meer. Blauwe Ridders is op zoek naar eerherstel na matige optredens in voorgaande 2 wedstrijden. Golden Brouws moet het slachtoffer worden. De Helmondse formatie is echter in vorm met 3 zeges op rij. Golden Brouws is zeer tevreden en neemt maar liefst 3700 fans mee naar Rotterdam. De fans hopen op een sportief duel maar dat de punten mee naar Helmond gaan. In dat geval doet ook Golden Brouws mee voor een goede notering in ranglijst V.123. Veel Plezier......

Yesterday

18:34 Bredasche Boys: Eerste punt voor Bredasche Boykes

De Bredasche Boykes hebben een keurig punt overgehouden aan de uitwedstrijd van afgelopen vrijdag middag. Er werd in 1-1 gespeeld tegen FHJ.
Tycho van Bremen en Iven Hodzelmans lieten zien dat er veel talent in de ploeg zit. Jay Duyzend had niet helemaal zijn dag vandaag.

Michiel Clauwens had tegen FHJ zijn laatste wedstrijd voor de Boykes. Hij blijkt te gaan studeren in Groningen en gaat daar opzoek naar een plaatselijke FC. Wij wensen Michiel heel veel succes toe!

17:32 AC Luna Spirit: Verjaardagsperikelen bij Luna

Gisteren was het weer zover: de datum van de cluboprichting werd weer eens gepasseerd op de kalender. Voor de dertiende keer alweer, want het is alweer van 2005 geleden dat we begonnen in de - toen nog - elfde divisie.

Helaas kon deze heuglijke dag niet gevierd worden met groepswinst in de Sealand Cup een dag eerder. Dat was ook wel lastig, tegen Utrechtseboys wisten we met 0-2 de schade zelfs nog aardig te beperken. Dit was alweer de elfde keer dat onze mannen tegenover Utrechtseboys stonden in de Sealand Cup. Met nog een oefenduel erbij zelfs al de twaalfde ontmoeting; slechts twee clubs (waaronder ex-competitiegenoot 1.FC Huhne) troffen we vaker.

Ook zondag valt er wat te vieren, uit in de competitie tegen Fc Victorie Leeuwarden spelen we wedstrijd nummer 1234 in de clubgeschiedenis (mits beide ploegen natuurlijk met voldoende spelers aan komen zetten). Vanwege deze gelegenheid (en de verjaardag) is er voor de trouwe fans cake bij de buscombi richting Fryslân.

10-15-2018

17:50 De appels: Verjonging team appels

Senna Nielen (402463258)
29 jaar en 109 dagen, volgende verjaardag: 18-10-2018

Avatar bewerken
Vorm: uitstekend Conditie: uitstekend
Een controversieel persoon die evenwichtig en oprecht is.
Hij heeft formidabel ervaring en is een matig leider.
Clubtrouw: goddelijk
Eigenaar:
De appels
(sinds 27-12-2014)
Total Skill Index (TSI): 350 910
Loon: 39 170 €/week
Waarschuwingen: 0
Fysiek: fit
Specialiteit: Technisch
Huidige vaardigheden

Vind vergelijkbare spelers op de transfermarkt
Keepen: 2/20 waardeloos
Verdedigen: 4/20 zwak
Positiespel: 16/20 buitenaards
Vleugelspel: 6/20 redelijk
Passen: 12/20 wonderbaarlijk
Scoren: 14/20 bovennatuurlijk

Spelhervattingen: 5/20 matig


Nadat hij vanaf zijn 17e bij de appels speelde, mag hij het nu elders proberen. Meer spelers zullen spoedig volgen

07:33 Rats United: Rats United verspeeld kampioenschap

Rats United is er gisteren in de belangrijke wedstrijd tegen Ongelofeloos niet in geslaagd de zo belangrijke drie punten te pakken. In een goed gevuld stadion van Ongelofeloos ging United met 1-0 onderuit tegen zijn naaste concurrent om het kampioenschap.

United had het meeste balbezit maar wist nooit grip te krijgen op de wedstrijd. Ongelofeloos concentreerde zich op verdedigen en probeerde in de omschakeling kansen te creëren. Dit bleek een effectieve strategie waar United niet mee om kon gaan.

"Zwaar teleurgesteld en te neergeslagen is de beste beschrijving voor de sfeer nu, dit is uiteraard een enorme klap voor de selectie, de club en alle supporters. We gingen deze wedstrijd met goede hoop in en ik denk dat we onszelf weinig kunnen verwijten. We moeten dit gaan evalueren en de laatste wedstrijden onze plicht doen maar het kampioenschap daar hoeven we niet meer naar te kijken, volgende seizoen een nieuwe kans", aldus manager Taks

Ranking

1 . team speknek6th  Eredivisie
2 . De Kaaijmannen1st  II.3
3 . MEBOY2nd  II.3
4 . RKTVV5th  II.3
5 . Limburgia FC5th  II.1
6 . FC Drudel1st  III.14
7 . FC 7-Bultelaand1st  III.13
8 . De Snelle Jelles1st  III.3
9 . Apple's Eleven1st  III.7
10 . fc. de toekomst1st  III.8
11 . Ouwe United3rd  III.7
12 . Enide3rd  III.5
13 . De appels4th  III.3
14 . V.v. City United4th  III.8
15 . miracle5th  III.12
 
 
Rate this page
Server 096