We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Helsinki 

Helsinki

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 1386
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 60°10'N
Longitude: 24°58'E

12-1-2018

18:09 Borussia Noppajalat: Uusi keskustelukanava

Borussia Noppajalkojen seurajohto on pettynyt nykyiseen sarja-chatiin, joten omistaja/manageri Crusty perusti paremman alustan aiheeseen liittyvälle keskustelulle. Nykyisin illan kovimmat keskustelut käydään #hattrick-suomi Discord-kanavalla.

Tervetuloa osallistumaan! (https://discord.gg/Y7MKkgY)

11:40 Alppikylän Pallo: Uusi Valmentaja


Joukkueella on uusi Valmentaja ja omistajat, sekä fanit odottavat seuran pystyvän huomiin suorituksiin tulevaisuudessa.

11-28-2018

20:53 Fc Läbländ: Suomen Ahven-haastajacup 2. kierros

[teamid=Fc Läbländ] joukkue lähtee altavastaajana tähän koitokseen. Oli lopputulos mikä tahansa olemme ylpeitä pelaajistamme ja faneistamme jotka taistelivat 1-0 voittoon ensimmäisellä kierroksella vaikka 1. maalivahtimme loukkaantui ja vaihdot oli suoritettu joten kenttäpelaaja joutui maaliin.
Lähdemme Suomen Ahven-haastajacupin 2. kierrokselle myös altavastaajina kun saamme edellistä joukkuetta vieläkin paremman joukkueen vastaamme. On suuri kunnia päästä pelaa näinkin menestynyttä ja yli 10 vuotta vanhaa joukkuetta vastaan. Toivottovasti saamme mahdollisuuden oppia kokeneelta [teamid=FC Matt33] joukkoeelta.

11-24-2018

22:22 RASTILA FROST DEMONS: R.I.P.

Rakkaiden vihollisten kauden avausottelu Liquicitizensin vieraana oli RASTILAN näytöstä alusta loppuun asti. Silti niin RFD-fanit kuin johtoryhmäkin lähtivät stadionilta kauhunsekaisin tuntein.

Yllättävän suurinumeroisesti päättyneen ottelun loppuminuutit olivat poikkeuksellisen raa'at. Turhautunut Liquefa-pelaajisto päätti purkaa tuntojaan ensiksi junioritähti Thomas Thusbergiin, mutta huomattuaan, että 20-vuotiaan kroppa kesti huomattavan hyvin rappaukset, käännettiin katseet kohti kokeneita kehäraakkeja.

Seuraavaksi vuorossa oli vasta alle vuorokauden RFD-organisaatiossa viihtynyt McCoist, joka joutui jättämään kentän, kun Liquorin verta himoinnut pelaaja taklasi tätä nappulat edellä selkään.

Kahdeksan minuutin verilöylyn sisään mahtui vielä keskikenttäpelaaja Burundan telominen kolmeksi viikoksi lasarettiin.

Siltikin ottelun erotuomari näki varoituksen arvoisina ainoastaan pienen viivyttelyn ja sukeltamisen ottelun aikana. Jäämme odottamaan tuomariarvioijan raporttia.

11-23-2018

01:17 RASTILA FROST DEMONS: Voittamattomat

FROST DEMONSin harjoittelukentällä tunnelmat olivat varsin odottavaiset torstain harjoituksissa. Tiistainen tappio Cupin ensimmäisellä kierroksella oli jo unohdettu - paitsi Silvestro Lucarinilta.

"Kapteenin ominaisuudessa otettu punainen kortti toki vaivaa edelleen. Edelliskauden viimeisessä ottelussa annoin täyslaidallisen Ingmarille, jonka ulosajoon ratkesi mestaruus, joten tietysti harmittaa, että olin nyt itse ratkaisevana tekijänä", Silvestro selitti italialaistyyliin vahvasti elehtien.

Huonoa tuuria on tosiaan riittänyt RFD:n parikautisella taipaleella. Lauantainen sarjavastus Liquefa, joka jälleen kerran lähtee kauteen ennakkosuosikkina, ei kuitenkaan ole onnistunut joukkuetta vielä sarjapeleissä kaatamaan.

"Totta kai lähdetään siitä, ettei tyhjin käsin lähdetä Tampereelta. Kuulemma uudet valmentajaneuvottelut ovat siellä päällä, joten eiköhän pojat järjestä unohtumattomat jäähyväiset sivuun jäävälle koutsille", pelikieltonsa kauden avauksessa kärsivä Lucarini jatkoi.

 
 
Rate this page
Server 095