We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Tampere 

Tampere

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 611
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 61°30'N
Longitude: 23°45'E

3-24-2019

07:49 Drawchester: Morjesta vaan

Ollaan täällä vitosessa kyllä yhtä kuistilla mitä neitsyt seksimessuilla. Kopissa soi Chisun - Mun koti ei oo täällä, en tiä kumpi on paskempaa, ite biisi vai peliesitykset.

3-20-2019

18:25 Ebony Tears: Ebony Tears täyttää 15 vuotta!

Ebony Tears täyttää tänään keskiviikkona 20. maaliskuuta upeasti 15 vuotta! Seuran presidentti ja ehkäpä koko Hattrickin keskinkertaisin manageri peteonkeisari pitää näin pitkää virtuaalimanageriuraa yhtenä elämänsä kohokohtana.

"Pienessä nousukahvassa tutustuin Hattrickiin 20. maaliskuuta 2004. Loin joukkueeni Ebony Tearsin ja edelleen painetaan kovaa. Viime vuosina ollaan porskutettu vakavasti otettavana hissijoukkueena 5. ja 6. divarien välillä. Vaikea nähdä, että homma tästä sen kummemmin mihinkään kehittyisi jatkossakaan", kommentoi herkistynyt peteonkeisari.

Isot onnentoivotukset Ebony Tearsille!

3-14-2019

11:19 El Tunari FC: Kausi 71!

Tunareiden osalta asiat eivät ole suuressa mittakaavassa juurikaan muuttuneet edellisestä kaudesta. Pari vanhaa pelaajaa vaihtoi maisemaa ja pari uutta, nuorempaa pelaajaa, saapui paikkaamaan Tunareiden rosteria.

Taloustilanne on hyvällä tasolla, joten mikäli kauden aikana tarvetta tulee uusille hankinnoille, niin niitä myös hankitaan. Pääpaino on edelleen pelaajiston kehittämisessä, ei niinkään cup- tai sarjamenestyksen metsästämisessä.

Näin lopuksi toivottelen kaikille joukkueille onnea ja menestystä tulevalle kaudelle.

3-12-2019

14:02 FC Nokian Hurjat: Kausi 71 Starttaa!

Nyt on kauden 70 pölyt pyyhitty harteilta ja katseet kääntyy tänään alkavaan kauteen!

Viime kausi sujui ihan mukiin menevästi, mutta ilman muuta tasaisuus on kauden 71 se pääteema mikä saattoi hieman edellisellä kaudella paikoitellen puuttua. Tietysti nuorten pelimiesten kehittäminen on isossa roolissa, kun nouseminen vitoseen on tavoite tulevaisuudessa.

Seura on myös kasvattanut areenan kapasiteettia, jotta kaikki halukkaat mahtuvat katsomaan lempi joukkueensa edesottamuksia.

Junioreissa valmentajat tekevät hyvää työtä ja kauden aikana tulette vielä näkemaan uusia tulokkaita seuran omasta akatemiasta! Pitäkää erityisesti nimet Pyörälä ja Ollinen visusti muistissa!

Edustuksen puolella kiinnittäkää katseenne ilman mutta jo kaksinkertaiseen maalikuninkaaseen Ozzy Buydaerttiin, joka viimeisteli viime kaudella 12 maalia!

Kausi starttaa tänään Suomen Cupin avauskierroksella, kotiottelulla Fc Sissaria vastaan!

Sarja starttaa lauantaina, jolloin vastaan asettuu Yön Timot!

3-5-2019

12:53 FC Dimu: Uutta kautta odotellessa

Tämän sarjan ranking on 61 / 256.
FC Dimun lehdistötiedottaja oli lomautettuna kauden jälkimmäisen puoliskon. Putoamista ei joukkueelta nähty, joten tiedottaja saa jatkaa tehtävässään.
Kausi päättyi ja uutta odotellaan. Tutustutaan uusiin tulokkaisiin sarjassamme ja kirjoitellaan sitten lisää ja kerrotaan tavoitteista.
Tsemppiä kaikille tulevaan kauteen.

 
 
Server 095