We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Tampere 

Tampere

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 603
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 61°30'N
Longitude: 23°45'E

Yesterday

10:03 FC Dimu: Kausi 70

Uuden kauden kynnyksellä taas kerran.
Vilkaisu sarjamme joukkueisiin, niin ei voi muuta todeta kuin:
Mielenkiintoinen kausi tulossa. Tämän sarjan ranking on 7 / 256.
Helppoja otteluja ei siis ole luvassa, mutta eihän niitä kaivatakkaan.

Manageri kuitenkin lupaa yrittää olla tiiviimin mukana joukkueen toiminnassa tällä kaudella kuin parin edellisen. Tavoite on asetettu neljän joukkoon. Tosin niin kuin jo todettu, niin helppoa se ei tule olemaan.
Mutta taistellaan!

11-16-2018

11:49 FC LeukaMurskain: Siirtomarkkinoilta iso kala haaviin!

Rambolla oli viidakkoveitsensä,
Zorrolla oli miekkansa,
Aladdinilla on lentävä mattonsa,
ja nyt
FC LeukaMurskaimella on Ahmet Turan Medet!

Tämä Kyprokselta kotoisin oleva kokenut 29-vuotias keskikenttäpelaaja on seuraava hankinta jo ennnestään kivenkovaan FCL-rosteriin. Siirtosummaksi muodostunut 110.000€ on VI.260 sarjan kauden ennätys mutta johtoportaan mielestä tässä summassa ei ole latiakaan ylimääräistä.

Medet saa tulikasteensa tulevana lauantaina, kun FCL ottaa mittaa FC Koljosta kotistadionillaan 20:00 alkavassa ystävyysottelussa.

FORZA FCL!

11-7-2018

23:52 AC ATe: Kova koulu osa 2

Toinen kausi tyhjennysmyynnin jälkeen oli yhtä tyly kuin ensimmäinenkin. AC ATe ei saavuttanut yhtään voittoa sarjakauden aikana. Saldona 1 tasapeli ja 13 tappiota.
Henkselipaitojen kauden parhaat maalintekijät olivat Yiorgos Tsanaklidis ja Ned Hallanan joista kumpikin osui kerran tolppien väliin.
Yleisökeskiarvo laski lukemaan 27 641.
Ensi kaudella pakkitreeni jatkuu IV-divarissa.

11-3-2018

21:58 Erkkaa lapaan: Positiivinen yllätys

Erkkaa ryhmä ei lähtenyt tähän kauteen suurin odotuksin osittain sattumaan perustuvan nousun ansiosta. Jännittävää kyllä ainakin osa hommasta natsasi vanhenevan joukkueen kanssa. Edessä on varmasti uudistuksien kierre jonka haittavaikutukset pitää yrittää minimoida kuului urheilujohtajan kommentti.
Talouspuolelta ohjeet olivat selkeät, kulut kuriin tuloksenkin kustannuksella.
Suuren johtajan on siis pakko miettiä tarkkaan miten taalat ja eurot käytetään ja millainen joukkue tulevaisuuteen rakennetaan.
Sen näyttävät tulevat kaudet on tästä ryhmästä säilymään tai jopa nousemaan uusiin ulottuvuuksiin!!

07:47 Manse Blue Horns: Kauden yhteenveto, katsaus tulevaan ja Äyris

"Ilman ihmettä tulos on 5. sija. Me olemme joukkueena ja organisaationa tyytyväisiä kauteen ja olemme myös ylittäneet kannattajien odotukset. Täytyy toivoa, että karsintapelistä tulee voitto", TJ-Hamu kommentoi aamuisella lehdistölle mennyttä kautta.

"Tulevaisuudessa alamme lähestymään eri tavalla joukkueen kehittämistä ja ylläpitoa. Pelaajat ikääntyvät ja nuorissa on pari lupausta. Päätöksiä ei olla kuitenkaan vielä lukittu."

Entä mitä tekee Arttu 'Äyris' Äyräpää (326980321) lehdistötilaisuudessa?

"Olen joukkueen ikänestori ja täytyy myöntää, että kelkasta on tiputtu jo aikoja sitten. Haluan kiittää joukkuetta ja faneja kaikista kausista (23!) sekä Hamua mahdollisuudesta pelata urani viimeiset minuutit, joukkueen korkeimmalla saavutetulla sarjatasolla, ottelussa, jossa Suomen kaksi parasta OKP-joukkuetta kohtaavat," Äyris kiittää.

"Äyris on ollut seuran ensimmäinen MJ-projekti ja aikanansa meidän kovin pelaaja. Hattu pois päästä ja kunnia miehen pitkälle uralle."

 
 
Rate this page
Server 096