We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Lappi 

Lappi

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 269
Number of online users: 0
Weather: Rain Rain
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 66°34'N
Longitude: 25°47'E

2-10-2019

16:57 Vojakkalan Väsy: Viides kannu

Väsy varmisti historiansa viidennen V.164 mestaruuden eilen Oulun Nokelan kerrostalojen keskellä käydyssä kamppailussa. Koitos oli kiivas mutta Väsy lopulta kairasi 0-5 tuloksella tarvittavat pisteet ja jätti sarjataulukon jahtaajansa saavuttamattomiin. Kausia tässä lohkossa Väsyllä on ollut yhteensä 10.

- Ennen kautta kerrottiin medialle että voitetaan tämä sarja. Siinä mielessä ei ole paljoa uutta kerrottavaa, kommentoi tylsistynyt valmentaja Tamm samalla kaataen suorassa kulmassa Pirkka lageria mestaruuskannuun.

Joukkueen tavoite onkin ollut tämän kauden paitsi voittaa Könölän molemmat joukkueet, myös nousta näytöstyyliin neloseen. Ensi viikolla Vojakkalassa tarjoutuu mahdollisuus varmistaa suora nousu neloseen kun vastaan asettuu Jokerit Könölästä.

- Viikko kuuluu kalareissun merkeissä Levillä. Pukukoodi pojilla on mestaruuslätsä, mestaruustoppaliivi, mestaruuspleksit silmillä, mestaruussormus ja mestaruustuoppi kädessä. Nämä päällä myös pelataan lauantaina päätti Tamm.

08:06 F.C Jokerit : Onnea Vojakkalan Väsy!

Jokerit venytti lauantaina tappiottomien otteluiden sarjaansa jo 7:n ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi Vantaan PotkuPallon vieraissa maalein 2-3. Samalla joukkue kipusi sarjassa jo toiseksi, ohi loppukaudesta pahasti hiipuneen Könölä Unitedin. Voiton myötä varmistui myös Jokereiden sijoitus neljän parhaan joukossa, joten kauden viimeisiin otteluihin lähdetään "all-in" periaatteella.

- Meille on on ihan sama olemmeko sarjassa toisia vai neljänsiä. Mestaruuden karattua olemme suunnanneet katseet jo tiukasti ensi kauteen. Viime kierroksilla joukkue on ollut hyvässä vireessä mikä antaa kyllä uskoa myös tulevaan, GM Huhta totesi.

GM Huhta onnittelee V.164:n mestaria Vojakkalan Väsyä. Dynastia jatkuu...

Ensi lauantaina Jokerit matkaa mestaruuden lauantaina varmistaneen Väsyn vieraaksi ja molempien tappiottomat putket ovat koetuksella.

- Vastassa on joukkue täynnä krapulaisia pelaajia, jotka saapuvat alkulämmittelyyn mestaruuslippikset päässä, GM uskoi.

07:48 KöPa -47: 15-vuotias KöPa

Viikolla 15-vuotta täyteen saanut KöPa-47 venytti lauantaina tappiottomien otteluiden putkea jo 11sta ottelun mittaiseksi, kun kärkitaisto Purotien Palloa vastaan päättyi 1-1 pistejakoon. Ottelu oli erittäin laadukas ja tasainen kaikilla mittareilla, joten pistejako oli oikeutettu tulos. Kautta on jäljellä kaksi kierrosta ja KöPan sarjajohto on tällä hetkellä kuusi pistettä. KöPalle riittää seurahistorian ensimmäisen nelosen mestaruuden varmistamiseen yksi piste jäljellä olevista peleistä.

- Todella hyvää venymistä jälleen joukkueelta, Purotien Pallo on yksi sarjan laadukkaimmista joukkueista ja onnistuimme nappaamaan heiltä erittäin ison vieraspisteen mukaamme. Meillä on kaksi vaikeaa ottelua vielä edessämme, joten mestaruuden unelmointi siirretään suosiolla tuonnemmaksi, GM Huhta totesi.

Ensi lauantaina KöPa jatkaa mestaruusjahtiaan hallitsevan mestarin Chelskin vieraana.

- Pistettäkään emme ole Chelskin vieraana ottaneet, tämä asia koetetaan korjata lauantaina, GM lausui.

1-27-2019

12:25 F.C Jokerit : Sumppu ei auennut

Jokereiden voittoputki katkesi lauantaina Pallo-Pirjojen vieraana ottelun päättyessä pistejakoon tuloksella 1-1. Hallinnasta huolimatta Pirjot sumputti läpi ottelun taitavasti, eikä hyviä maalintekopaikkoja siunaantunut alun Zanean maalin jälkeen. Jokerit jatkaa sarjakolmosena, kun neljä kierrosta on kautta pelaamatta.

- Loppukaudella koetetaan pitää tämä 3.sija ja saada sitä kautta hyvät lähtökohdat ensi kauteen, GM Huhta totesi.

11:58 KöPa -47: Voittoputkessa viimeiselle kolmannekselle

KöPa nappasi lauantaina jo yhdeksännen perättäisen voittonsa, kun OGC Akaa kaatui vieraskentällä maalein 2-5. Voiton myötä ero sarjakakkoseen fc herrasmiehiin säilyi 8 pisteessä, kun kautta on neljä kierrosta pelaamatta. Tilanne on KöPan kannalta herkullinen.

- Työmoraali on säilynyt pelistä toiseen kovana ja se on näkynyt myös tuloksissa. Tappioasemassa ei olla lannistuttu vaan jaksettu sitkeästi uskoa omaan tekemiseen. Meillä on todella vaikeita pelejä vielä luvassa, joten kaikki on mahdollista, GM Huhta tokaisi.

Seuraavalla kierroksella KöPa saa vieraakseen Kaukajärven Palloseuran. Tulevalla viikolla saadaan päätökseen myös KöPan ja Könölä Unitedin juhlaturnaukset, joissa molemmissa KöPa on edennyt välieriin saakka.

- Hauskaa on ollut molemmissa turnauksissa, katsotaan kuinka äijien käy, GM totesi.

Ranking

1 . Lapin peurat6th  II.4
2 . Fc Albuquerque6th  III.4
3 . Sodankylä Grey Wings7th  III.8
4 . Blackswamp Rebels7th  III.5
5 . FC Ruukie8th  III.12
6 . FC Kuolema Kuittaa1st  IV.42
7 . KöPa -471st  IV.35
8 . Charlestown Chiefs2nd  IV.6
9 . ArPS2nd  IV.30
10 . Rapparit FF2nd  IV.16
11 . Tarsenal3rd  IV.5
12 . fc tex4th  IV.11
13 . AC Ruoska7th  IV.21
14 . Rosy Reloads8th  IV.9
15 . Vojakkalan Väsy1st  V.164
 
 
Rate this page
Server 096