We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Satakunta 

Satakunta

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 279
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 61°28'N
Longitude: 21°46'E

1-19-2019

16:46 Fc Skulli: Uusi nousu!

Tänään.
On aika.
Nyt on se hetki.
Se hetki jolloin Fc Skulli nousee kovempaan kuntoon kuin koskaan. Pillereillä tai ilman, tänään vain voitto kelpaa!

12-29-2018

23:50 FC Gebardi: 17 voittoa putkeen

En ajatellut, että tämä kausi menisi lähellekkään näin hyvin. Joukkue koostuu samoista pelaajista kuin viime kaudella, mutta esitykset ovat olleet aivan uudella tasolla. Nyt kun kausi on jo lähes puolessa välissä ja sarjassa on marssittu voitosta voittoon, on kai tosissaan tavoiteltava neloseen nousua jo tällä kaudella.

Myös cupissa on otettu isoja päänahkoja ja näin ollen viime kaudella alkanut voittoputki on kasvanut jo 17 ottelun mittaiseksi. En olisi millään uskonut syyskuun lopussa 3-0 hävityn Navity -ottelun jälkeen, että se oli viimeinen häviö tänä vuonna.

Cupin seitsemännelle kierrokselle pääseminen on kova saavutus vitosdivarin jengille, mutta nyt on myönnettävä, että tulevana tiistaina vastaan asettuva mestisjengi taitaa olla liian kova pala purtavaksi. Jos cup-taival nyt päättyy, siirtyy tähtäin sarjan voittamiseen ja jopa suoran sarjanousun tavoitteluun.

12-24-2018

21:41 Fc Skulli: Ted Lüdi

Fc Skulli on tänään vapauttanut Ted Lüdin työtehtävistään. Kolme viikkoa kestäneet neuvottelut Lapin Leccen kanssa saatiin päätökseen ja Lüdi siirtyykin suoraan Leccen palvelukseen. Tarkempia yksityiskohtia neuvotteluista ei avata julkisuuteen, mutta Fc Skullin saama korvaus on hyvin huomattava (kolme kuukautta kultaa).

Ted Lüdin pelaajaura on nyt ohi, mutta työt jalkapallon parissa jatkuvat kriisiseura Lapin Leccen juniorijoukkueen, Del Pieron, juniorivalmentaja.

13:41 Lapin Lecce: Hyvää joulua!

Lapin Lecce päätti ottaa nyytit esiin ja osti itselleen joululahjan. Jos muilla ei ole varaa omaan joululahjaan, voitte silti ottaa nyytit esiin. Hyvää joulua!

09:21 West Phoenix Birds: Joulupukki matkaan jo käy..

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta 2019!

GM

 
 
Rate this page
Server 095