We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Regions »   Satakunta 

Satakunta

Regional info

Country: Finland
Number of teams: 283
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 61°28'N
Longitude: 21°46'E

3-20-2019

20:50 Fc Skulli: Fc Skulli vahvisti miehistöään uudella pelaajalla

Fc Skulli on hankkinut Kresten Martinsenin. Tämä tanskalainen ihmemies maksoi joukkueelle niin paljon, että seura joutui heti pelaajakaupan jälkeen tiedottamaan tulevista säästötoimenpiteistä. Muun muassa kolmen päivän sisään lakkautetaan seuran tiedotusosasto.

Olemme tästä pahoillamme rakkaat lukijat. Ehkä näemme vielä joskus.

3-7-2019

19:37 Nastaset: Kameleontti Hall of Fameen

Nastaset nostaa oman kasvattinsa Miikka Luhtalan seuran Hall of Fameen historian kolmantena pelaajana. "Kameleontti" Luhtala ei ollut joukkueen lahjakkain pelaaja, mutta periksiantamattomuudellaan nousi yhdeksi tärkeimmistä.

– Muistaakseni Miikka junioreista tuli puolustajana edariin, taisi olla jossain välissä hyökkääjänäkin, ja lopulta sementoi paikkansa yhtenä Nastas-historian tärkeimmistä keskikenttäpelaajista, muisteli manageri Masce Luhtalan taivalta.

Luhtalalla on historian eniten otteluita Nastasten paidassa – 378 kappaletta. Kilpaotteluissa hän on vasta 10. tilalla, mutta ystävyysotteluita hän on pelannut 57 kappaletta enemmän kuin seuraava.

– Nastasissa ei perässävedettäviä katsella, ja Miikka onnistui aina tuomaan jotain lisäarvoa edustukseen, koska ei rosterista tippunut. Pitkän työn kautta hän myös vakiinnutti paikkansa avauksessa suht vanhana. Nyt kaikki on jätetty kentälle, ja Nastaset toivottaa "Kameleontille" mukavia eläkepäiviä!

3-3-2019

20:10 Nastaset: Sarjapaikka säilyi – nuorennusleikkaus jatkuu

Nastaset säilytti karsintojen jälkeen sarjapaikkansa Suomen 4.divisioonassa. Hyvin alkanut kausi päättyi heikosti, kun alkukaudesta sarjan piikkipaikallakin keikkunut Nastaset valahti lopussa viidennelle tilalle ja karsintoihin.

– Odotettua kaavaa kausi noudatti. Ikääntyvä runko tuppaa aina hyytymään loppukautta kohden. Mitään dramaattista romahtamista ei ole tapahtunut, kuten aiemmin jo lupasin. Luvassa on keskinkertaisia kausia, mutta nuorennusleikkaus on hyvässä vauhdissa ja pian Nastaset on jälleen entistä ehompi, lohdutteli manageri Masce seuran faneja.

Nuorennusleikkaus siis jatkuu, ja uusia nimiä on noussut edustukseen. Nuoremmille tilaa saavat tehdä jo myyty Américo Lopes Gaspar, joka jäi vain yhden ottelun päähän eniten kilpaotteluita Nastasissa pelanneesta Mogens Asmussenista.

Kaikki sarjat ja ottelut huomioiden kaikkien aikojen eniten otteluita Nastasissa pelannut oma kasvatti Miikka Luhtala puolestaan nostetaan Hall of Fameen.

Ranking

1 . FC Codemasters2nd  III.7
2 . FC KiKu2nd  III.2
3 . Neville Southall Utd6th  III.4
4 . Ei vaa osata1st  IV.12
5 . losluuserssonit2nd  IV.57
6 . FC Gebardi2nd  IV.43
7 . 100kunta2nd  IV.41
8 . Luvian hitaat3rd  IV.58
9 . Krapula3rd  IV.26
10 . FC OTA OLUTTA4th  IV.46
11 . R.O.C.K.4th  IV.27
12 . team ylli4th  IV.18
13 . Nastaset5th  IV.29
14 . kopiovastaavat6th  IV.43
15 . FC Kukkoilijat7th  IV.24
 
 
Server 096