We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Sweden »   Regions »   Halland 

Halland

Regional info

Country: Sweden
Number of teams: 391
Number of online users: 0
Weather: Overcast Overcast
Forecast for tomorrow: Overcast Overcast
Latitude: 56°39'N
Longitude: 12°49'E

Yesterday

14:37 Björkhult FC: Äntligen Halland cup-kvart!

CL har tagit spelledigt men Halland cup rullar på. Kommer favoriterna hålla eller finns det chans till skräll i någon av kvartsfinalerna?
Ölkorven och Björkhult kan ha ett litet gnutta av hopp annars är det nog gruppsegrarna som knallar vidare till semi.

Kvartsfinaler

STRÖMBERGS AVE
Ölkorvens BK

IFK Magpies
Tulebo benknäck

Bats IK
Björkhult Unite

Rivercastle FC
Bokskogens BK

Lycka till i kvällens matcher!
//Cupgeneralen

3-18-2019

17:48 Björkhult United: Bats i kvarten!

Det ska bli riktigt spännande att möta Bats i kvarten på Hallandscup. På förhand ser det ut som en riktig utmaning men inte omöjligt, har alla killar en bra dag så kan vi rubba dem!

I de andra kvartarna tar Strömbergs emot Ölkorven, Strömbergs är inte lätta att tas med vilket vi fick känna på i gruppspelet men vi får se om de sätter ölkorven i halsen eller tuggar i sig dem som snacks inför semin...

Tulebo har fått en bra start i Div.IV medans motståndarna Magpies fick bita i gräset, men här tror vi ändå att Div.III laget är en övermäktig motståndare.

I den sista kvarten får Bokskogen försöka inta Rivercastle, vi tror dock att det det inte kommer finnas mer än brasved kvar av Bokskogen när Rivercastle har forsat fram mot semi.

Björkbladet//

3-17-2019

20:19 Grimsby Town FC: Förlust i premiären!

Ett defensivt kompakt spelande Grimsby klarade av att hålla tätt i 77 minuter i dagens seriepremiär på bortaplan mot Stuguns BK. Sedan lossnade det för hemmalaget som kunde defilera hem en klar 3-0-seger.
Grimsby har en lång och svår säsong framför sig där en stor del av startelvan håller på att vässa sitt mittfältsspel. Ingen lätt uppgift för tränaren Bryan Berry som var lite besviken över förlusten efter de sena Stugunmålen:
-Vi gjorde det så bra så länge i matchen men grabbarnas orutin och kondition gör det svårt för oss att hålla tiden ut. Det gäller att ta nya tag nu och drilla grabbarna ordentligt med mittfältsövningar. Här finns ingen som har likheter med Pogba eller Modric.

16:17 Björkhult FC: Säsongen igångsparkad!

BFC blev slagna på fingrarna direkt i premiären av titelfavoriten Älvkarleby. Tyckte dock att vi presterade mycket bra och kunde mycket väl fått med oss en pinne från detta möte. Annars var den stora skrällen att Dino fick alla poängen hemma mot nya tillskottet Förlanda, som snacket har gått inför så kommer det bli en helt sinnessjukt jämn serie det här😅
Nu laddar vi om batterierna till svenskacupen på onsdag där vi möter ett div.III lag som kommer dra mycket publik till fina Old Björkford.
Vi har även tråkiga nyheter till BFC-fansen, ”Mörsan” har begärt att få pröva sina vingar i en högre serie utomlands. Vi kan inte hindra honom för vårt unga lag kommer inte nå hans höjder än på länge, så vi önskar honom lyckatill i framtiden och i att hitta en klubb som passar hans superstarkvallitet.

//presidenten

3-16-2019

23:16 Björkhult United: S.71 så tippar vi

1.Västra Förlanda IF
2.Yeltzin
3.Älvkarleby
4.Björkhult FC
5.Björkhult United
6.Serenitycroft BK.
7.Nordäng Hc
8.Dino FF
Svårtippat i år. Yeltzin hade ett lag för guldet men har sålt av en del ledande spelare, deras försvar håller dock fortfarande guldkvalitet. Det lär bli tight mellan de fyra toptippade lagen och vi tror att en spännande nykomling i serien kan ta hem hela kakan. Men det är helt jämnt så pokalen kan hamna hos vem som av dem, vi kommer göra vårt yttersta för att den inte ska hamna i BFCs giriga klor.
Vårt kära United då? Efter att ha festat hårt och låtit pokalen vara med på upptåg som inte ens fansen vågar sjunga om öppnade vi S.71 svinstarkt besegrade Blommas i cupen efter ett straffdrama. Vi tog oss även vidare i Hallands cup genom att skicka hem BFC (alltid underbart) och Förlanda. Men i årets serie kommer tre nya junisar att få ta klivet upp från U-laget och några guldkillar får söka sig vidare för att ge dem plats. Alex får trolla för att fixa top 4:a

 
 
Server 096