We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Sweden »   Regions »   Halland 

Halland

Regional info

Country: Sweden
Number of teams: 395
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 56°39'N
Longitude: 12°49'E

1-20-2019

20:22 Grimsby Town FC: Tre goa hemmapoäng!

Grimsby Town tog en härlig parkera bussen-vinst i hemmamatchen mot SK Kupla i dag. De tre poängen var livsviktiga inför fortsättningen av serien och med det i minnet gjorde grabbarna en heroisk insats.
Anur Zahirovic inledde målskyttet redan i sjunde minuten. "Basse" Andersson spädde på bortalagets bekymmer till 2-0 med en kontring efter 34 minuter.
I andra halvleks 63:e minut reducerade Kupla men tre minuter senare satte Kristian Forsstål 3-1 som även blev slutresultat.
Tränaren Bryan Berry var på ett strålande humör efter matchen:
-Alldeles underbart agerat av pojkarna som parkerade bussen på helt rätt sätt precis som vi kom överens om. Nu har vi sju poäng ner till det akuta nedflyttningsspöket och det behövs nu när vi har två svåra bortamatcher framför oss. Nu blir det gratispizza för grabbarna i kväll så blir det hårdkörning på gymmet tidigt i morgon bitti.

14:49 Björkhult FC: Fortsatt lycklig😁

Full pott i helgen! Blåvitt vann första träningsmatchen för året och Oles vinstrad bara växer, men denna söndag vann även vårt kära BFC. Det blev en väntad 9-0 seger mot ett avhoppande Lokomotiv, ”Mörsarn” hade en fin förmiddag med sitt första hattrick för klubben i övrigt var det en ganska ensidig och sömnig tillställning.
Det på förhand tuffaste mötet i serien mellan Älvkarleby och Yeltzin blev lika jämt som man hade kunnat tro, 1-0 till regerande mästarna gör att det är riktigt tjockt i toppen av tabellen.
//Presidenten

12:21 Björkhult United: En ny sheriff i stan🌟

Björkhult upp i topp av serien efter en stabil insats i Mattisborgen. Men gästerna gav inte bort matchen på ett silverfat, oj vad det smällde. Hiski fick plåstras om för andra matchen på raken. Extra glädjande var annars att Thomasz sardurski tog plats i veckans lag för första gången, verkar som att Alex anfallsträning börjar ge resultat.
Serien är nu sjukt jämn med fyra lag med chans på titeln efter att Älvkarleby såg till att avspisa Yeltzin.
Men gladast var nog publiken i Nordäng... efter bandysiffrorna 5-5 ⚽️😁

12:17 Bänared: Turen håller i sig.

I en match som alla på förhand trodde var en säker förlust mot seriesuveränerna lyckades vi med maximal tur peta in 2 mål och lugga Älgarna på poäng.
Bara för detta räknar vi med förluster i resten av matcherna.

1-19-2019

14:14 Björkhult United: R.I.P Lokomotiv Karlberg

Vid ett sällsynt illa valt tillfälle tyckte Karlberg det var dags att sluta skyffla in kol i sitt Lokomotiv, detta betyder att inte ens BFC kan tappa poäng på söndag tyvärr. Nåja vi hoppas göra vårt mot ett mittfältsstarkt Dino. Alla i Björkhult minns den täta borta matchen där vårt kära Grönsvartrandiga lag till sist åkte hem med alla poängen efter en hård drabbning. För de neutrala suportrarna och för BFC:s uttråkade följeslagara så spelas söndagens höjdpunkt på Karlevallen mellan Älvkarleby och Yeltzin, ska Älvkarleby ha någon chans att förlänga sin seriesegrar svit så vill det nog till att man tar tre poäng i morgon. Det är nog fler än Karlebyfansen som önskar att Yeltzins pojkar serverades söndagstorsk!

//Björkbladet//

 
 
Rate this page
Server 096