We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Romania »   Regions »   Dolj 

Dolj

Regional info

Country: Romania
Number of teams: 272
Number of online users: 0
Weather: Partially cloudy Partially cloudy
Forecast for tomorrow: Partially cloudy Partially cloudy
Latitude: 44°19'N
Longitude: 23°47'E

Yesterday

12:33 new craiova: toate 3

Meci frumos,vreme buna pentru fotbal si doua echipe avide de puncte. Partida a fost una echilibrata, dealtfel, atacul si apararile celor doua echipe fiind comparabile, numai ca mijlocul echipei noastre a facut azi diferenta (din nou), iar toate cele trei puncte, puse in joc, se inscriu in dreptul nostru, pe linia de clasament.

9-10-2017

09:12 new craiova: multumiti

Meci cu o echipa despre care nu stiam foarte multe, dar din analiza etapei trecute ne-am dat seama ca este una dintre cele cu sanse mari de a castiga seria (cam cele mai mari sanse), asa incat am abordat partida intr-o maniera prudenta. Rationamentul nostru a fost bun, echipa vizitatoare dezvoltand un joc de constructie si un atac peste jocul nostru, numai un presing agresiv si atentia in aparare facand sa obtinem un rezultat pozitiv, zicem noi.

9-4-2017

21:46 Oltenia Craiova: Primul turneu!

A fost primul turneu in care am participat. Dupa doua meciuri in care nu am avut nicio ocazie, am intalnit si un adversar mai pe puterile noastre.

Cu siguranta vom vedea o finala frumoasa! Felicitari si bafta finalistelor!

9-2-2017

20:45 new craiova: cu dreptul

Meciuri grele in debutul acestui sezon, serie echilibrata. Azi am intalnit o echipa de care ne temeam, avand in vedere ca sezonul trecut am pierdut la scor pe terenul acesteia. A fost nevoie de oportunitate si de sclipirea atacantului nostru pt deschiderea scorului, iar apoi echipa a inchis jocul inteligent, folosind o posesie buna si un presing eficient. Am debutat cu dreptul in acest sezon, e adevarat, cu sansa, dar trei puncte sunt trei puncte.

 
 
Server 095