We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Press announcements

12-17-2017


21:53 10 vuotta sikana

Pajarin Teräs juhli viikonloppuna joukkueen 10-vuotista menestystarinaa. Sunnuntaina joukkueen harjoituskentän nurmelta herännyt manageri pääsikin heti paikallislehden haastatteluun.

"Enpä olisi voinut joulukuussa 2007 Fc Köntyksiä perustaessani kuvitellakaan, että 10 vuoden päästä vielä tämäkin laiva kelluisi. Toisaalta jos olisinkin, tuskin näin onnetonta räpellystä olisin siltikään osannut ennustaa", punoittavasilmäinen manageri sopersi onnen kyyneliä silmistään pyyhkien.

Aivan täydellistä tietoa juhlaillan tapahtumista ei kenelläkään joukkueen jäsenistä tunnu olevan. Ilmeisesti ainakin jossain vaiheessa loppuiltaa joukkueen kuntovalmentaja on ylentänyt Pajarin Teräksen pitkäaikaisen kakkosmaalivahdin seuran Hall of Fameen.

"Tämä on täysi katastrofi, Ramin piti pelata tiistaina cupin avauksessa, mutta nyt se ei enää suostu menemään tuonne hankeen torjuntahommiin! Pääsisikö neiti toimittaja tuuraamaan meidän maalivahtia tiistaiksi?" epätoivoisen managerin kuultiin anelevan.

11-19-2014


17:34 Toimistossa kolisee

Tänään managerin toimiston tammiset pariovet paukahtivat auki.

"Täälläkö tämä meidän sankari, oikein joukkueen manageri, loikoilee!?!" karjahti sisään saapunut joukkueen kannattaja. "Nyt on semmoinen tilanne, että me ei enää kauaa katsella tätä säälittävää nyhväystä, itkuhan tuolla katsomossa pääsee kun kentällä luistelee ties mitä pellejä! Me halutaan menestystä, Tampereen kaduilla pitäisi raikaa aina lauantaisin Pajarin kannatuslaulu!" tulistunut fani jatkoi.

"No kun me ollaan vähän tässä rahaa kerätty", piipitti manageri.

"Rahaa kerätty, johan minäkin sen 30 euroa maksoin kun tähän puljuun liityin, kuinka saatanan paljon sää sitä rahaa tarvitset? Ja meille luvattiin kausia sitten, että Pajarin leiriin tulisi oikein kunnon pallonpotkija, maajoukkuepelaaja. Siellä taas Suomi niittää kunniaa, mutta onko kellään Pajarin manttelia, hä?" fani ärjyi.

"Onhan meillä tuo hieno bolivial..." ehti manageri puolustautua, kunnes ovi taas paukahti.

Tarvis kai tehrä jotain.

9-23-2013


15:18 Pajarin Teräs hurjassa iskussa

15.12.2007 perustetun Fc Köntysten manageri ei vielä tuolloin osannut kuvitellakaan, millaisiin mittasuhteisiin tuo pieni jalkapalloseura saattaisi kasvaa. Näin korkealla ei nimittäin olla kertaakaan aikaisemmin oltu: nelosdivarin kärkipaikka, ranking 225 ja ensimmäistä kertaa hatstatsit yli neljänsadan!

Seurajohto ei usko tilanteen kestävän kauden loppuun asti, mutta pitää tapausta kuitenkin lupaavana joukkueen tulevankin menestyksen kannalta.

Joukkueen valmentaja Juha Alholakin ehti antaa lyhyen lausunnon:
"Kasvuhormon..., korjaan, kaurapuuron käyttö on tuottanut toivottavia tuloksia joukkueen harjoittelussa ja saanut pelaajat venymään suorastaan uskomattomiin suorituksiin. Lisäksi joukkueen lääkärit ovat kehittäneet yhä tehokkaampia steroid..., siis KAURAHIUTALEITA, joiden pitäisi nostaa pelaajien suorituskykyä jopa 32%", sanoissaan takelteleva valmentaja summasi.

4-30-2013


17:27 Kohti uusia haasteita

V.46 tuotti tänäkin kautena haasteita ja niihin vastattiin parhaan mukaan. Osin onnistuneesti ja osin taas ei. Kuitenkin kauden ajan kovimpana tai toiseksi kovimpana säilyneessä vitosdivarissa sarjavoittoa voinee pitää kokonaisuutena onnistuneena.

Ensi kaudeksi tie vie sarjaporrasta ylemmäs. Tasolle, jolle seura ei ole vielä ikinä aikaisemmin yltänyt. Ensi kausi on taatusti haastava, mutta toivottavasti yhtä nautittava kuin tämäkin. Kulunutta lausahdusta mukaillen voidaan sanoa, että tämä on pieni askel Hattrickille, mutta valtava askel Pajarin Teräkselle. Tai sitten ei voida.

Pajarin Teräs kiittää kannattajiaan, sekä sarjatovereitaan monista väännöistä V.46:ssa, sekä menestystä kaudelle 52!

1-6-2013


19:55 Kausi paketissa

Kausi 50 on nyt suoritettu. Pajarin Teräs sijoittui kakkossijalle erinomaisen tasaisessa V:46:ssa, Granin Boltsien viedessä jälleen sarjavoiton, nyt enää maalieron turvin.

Ennen kauden alkua tavoitteena oli kolmen sakkiin sijoittuminen. Alkukausi sujui kuitenkin täydellisesti, ja ennen kaudenvaihteen tuplaa Pajari majaili sarjan kärkipaikalla. Kaksi peräkkäistä peliä Graneja vastaan tuottivat suorastaan katastrofiaalisen 1 pisteen (400690671) (400690664)

Kaudenvaihteen jälkeen Pajareiden moottori rupesi yskähtelemään, ja ykkössija karkasi. Vielä kauden viimeiseen otteluun asti taistelu sarjavoitosta säilyi tiukkana, ja lopulta Pajareiden kohtalona oli jo mainittu 2. sija maalieron perusteella.

Pajarin Teräs taistelee jälleen kaudella 51 sarjavoitosta koventuneen miehistön voimin.

Previous page 1 Next page
 
 
Server 096