We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Press announcements

Yesterday


22:52 Knock Out wint 4e editie brabantse derby

Knock Out heeft een knappe prestatie geleverd. In de "Brabantse Derby" werd voor eigen publiek gewonnen van Golden Brouws; 2-1. De voormalig hekkensluiter in V.123 kwam met een 4-5-1 formatie en dat pakte tegen Golden Brouws goed uit. De 3 voorgaande edities werden gewonnen door Golden Brouws maar nu lijkt de Helmondse formatie futloos naar het einde te snakken. De 2e nederlaag op rij voor Golden Brouws viel slecht bij de meegereisde fans. "schaam je kapot" kregen de spelers te horen. FC Siberie kan volgende week tegen Blauwe Ridders een voorschot nemen op de titel. Vanavond werd Westland Soccer Boys voor de 2e keer dit seizoen verslagen;2-1. Blauwe Ridders won bij Life is Good maar gemakkelijk was het niet. Een comfortabele 0-2 voorsprong werd uit handen gegeven (2-2) maar vlak voor tijd wisten de Rotterdammers toch nog te winnen 2-3. Eibergen FC heeft de 3e plek overgenomen van Golden Brouws. Bij Hagel United werd eenvoudig gewonnen 0-4.

5-13-2019


02:23 15e titel lonkt voor FC Siberie na zege in Helmond

Het is Golden Brouws niet gelukt om de spanning in V.123 terug te brengen. Voor eigen publiek ging Golden Brouws tegen koploper FC Siberie furieus van start en dat resulteerde in een snelle goal;1-0. Naarmate de wedstrijd vorderde spatte de klasse van FC Siberie er van af en werd Golden Brouws met vlagen weggetikt. FC Siberie kwam nog voor de thee terug tot 1-1. In de 2e helft werd vervolgens het verschil gemaakt door nog 2 prachtige doelpunten van FC Siberie;1-3. Met nog 5 wedstrijden te gaan blijft FC Siberie ongeslagen en lijkt 15e titel en rechtstreeks promotie naar 4e divisie een kwestie van tijd. Blauwe Ridders heeft blamage van vorige week bij Hagel United(2-1) ruimschoots goed gemaakt. Hekkensluiter Knock Out kwam er niet aan te pas en verloor met grote cijfers;5-0. Life is Good is de weg kwijt in V.123. LIG verloor kansloos van Eibergen FC (4-0) die de 4e plaats nu inneemt van LIG. Westland Soccer Boys- Hagel United 4-1.

5-6-2019


10:06 Hagel United stunt in blessurewedstrijd

De 8e speelronde heeft een opmerkelijk gebeurtenis opgeleverd. In de wedstrijd tussen Hagel United en Blauwe Ridders (2-1) gingen spelers van beide teams hard het duel in. Dat resulteerde in de eerste 5 minuten 3 blessure gevallen. United en Ridders waren genoodzaakt om direct te wisselen en hun basis aan te passen. Ridders verloor nog een speler met een blessure voor het half uur en was het meest aangeslagen in het duel met Hagel United. United profiteerde hier het meest van en stuntte met een 2-1 zege. Door de averij van Blauwe Ridders kon FC Siberie uit lopen in de titelstrijd. De Amsterdammers kende een eenvoudige avond tegen Knock Out (6-0) en lijken met nog 6 duels te gaan zeker rechtstreeks te promoveren naar 4e divisie. Golden Brouws profiteerde eveneens van de misstap van Ridders. De Helmonders wonnen opnieuw van Life is Good (1-3) en kunnen nog gaan voor de 2e plek in V123. Eibergen houd top 4 nog in zicht na zege op Westland Soccerboys; 2-3.

4-28-2019


22:07 Op de helft.......

We zijn op de helft van de competitie en kunnen een tussenbalans opmaken in V.123. Na 7 wedstrijden zien we voorlopig een splitsing ontstaan. FC Siberie, Blauwe Ridders, Golden Brouws en Life is Good lijken op dit moment te sterk voor titelhouder Eibergen, WSB, Knock Out en Hagel United. Door de last minute puntendeling van WSB bij Eibergen FC (2-2) is het gat met nr 4 Life is Good en Eibergen FC voorlopig 4 pt. LIG ging op bezoek bij Golden Brouws maar kon in Helmond de meegereisde fans niet plezieren. Golden Brouws bleek veel te sterk en LIG mocht blij zijn dat de schade niet verder op liep dan een 3-0 nederlaag. FC Siberie en Blauwe Ridders lijken voorlopig onverslaanbaar en gaan volgens de bookmakers onderling strijden om het kampioenschap van V.123. FC Siberie won na een 1-0 achterstand nog vrij eenvoudig van Knock Out;1-3 en Blauwe Ridders werkte wat aan doelsaldo en won voor eigen publiek ruim van hekkensluiter Hagel United;5-0. volgende week de returns....

4-22-2019


06:57 FC Siberie en Blauwe Ridders nog ongeslagen in V.123

We zijn 6 wedstrijden onderweg en FC Siberie en Blauwe Ridders zijn nog ongeslagen. FC Siberie speelde weer goed en de 53831 fans genoten van hun helden. Golden Brouws zocht via de counter naar mogelijkheden om aansluiting met de top te houden maar faalde tegen een goed geoliede team. FC Siberie en Golden Brouws scoorden ieder een keer voor de pauze, maar na de thee viel er voor Golden Brouws weinig te halen in de hoofstad;3-1. Blauwe Ridders blijft goed volgen in V.123. De Rotterdammers schrokken wakker na de 1-0 voor Knock Out om vervolgens uit te lopen naar 1-3. Herbert Aydin van Knock Out maakte vervolgens de nederlaag wat dragelijker;2-3. Life is Good de zeperd van vorige week tegen Blauwe Ridders (5-1) alweer vergeten. Na een moeizame 1e helft(0-1) werd Eibergen FC in de 2e helft compleet weggevaagd;6-1. LIG wipt door deze zege over GB heen naar de 3e plek. Westland Soccer Boys doorbrak een negatieve reeks door nu wel te winnen van Hagel United;1-2.

4-14-2019


22:15 Life is Good hard onderuit/Knock out k.o. bij Golden Brouws

Life is Good heeft bij Blauwe Ridders voetballes gekregen. De Drenthenaren waren dit seizoen aardig gestart met 9 uit 4, maar in topwedstrijden wil het nog niet lukken. Eerder in het seizoen werd er verloren van FC Siberie (3-4) ,maar ook Blauwe Ridders was veel te sterk;5-1. Knock Out heeft geen vuist kunnen maken in de Brabantse Derby. Met een nieuw 3-5-2 systeem werd geen kans gecreeerd en ging Knock Out k.o bij Golden Brouws met 3-0. Golden Brouws lijkt klaar voor de topper met FC Siberie volgende week. FC Siberie kent ook een goede generale voor volgende week. Met de club gaat het uitstekend in KNVB beker en Competitie. Na de puntendeling vorige week tegen Blauwe Ridders (2-2) werd er eenvoudig gewonnen van Westland Soccer Boys 2-5. Eibergen FC kijkt door de zege op Hagel United (4-0) weer naar boven. Bij een zege volgende week tegen LIG is top 4 zelfs weer in zicht. Hoe dan ook V.123 blijft een intersante competitie.

4-7-2019


22:12 WSB vernederd in Helmond/Ridders pakt punt bij FC Siberie

Het is Westland Soccer Boys wederom niet gelukt om punten te pakken tegen Golden Brouws. Voor de 5e keer in historie moesten de Zuid Hollanders een nederlaag slikken. WSB kreeg pas de 1e kans rond de 75e minuut maar werd daarvoor al gruwelijk vernederd 6-0. FC Siberie heeft een aanval op de koppositie in V.123 ternauwernood kunnen voorkomen. Blauwe Ridders leek de topper bij FC Siberie te gaan winnen, maar vlak voor tijd werd de gelijkmaker nog geproduceerd;2-2. FC Siberie blijft daardoor koploper in V.123. Life is Good zag met plezier dat de topper onbeslist bleef. Voor eigen publiek werd Hagel United op een grote nederlaag getrakteerd(6-1). De Hekkensluiter had niets te vertellen tegen een superieur LIF. LIF is nu 2e met 1 pt achterstand op FC Siberie. Eibergen FC heeft eindelijk dit seizoen gewonnen. Na een beroerde competitiestart moet de 1-3 zege bij Knock Out de huidige kampioen meer zelfvertrouwen geven .

3-31-2019


23:22 Moeizame start titelhouder Eibergen FC

Wat is er aan de hand bij titelhouder Eibergen FC. De kampioen van vorig seizoen beleeft een uiterst moeizaam nieuwe start in V.123. Na een nederlaag tegen Golden Brouws en een puntendeling vorige week bij Blauwe Ridders wil het nog niet vlotten met Eibergen FC. Tegen promovendus en koploper FC Siberie probeerden de Gelderlanders het spel wel te maken, werd er flink gescoord maar uiteindelijk opnieuw een nederlaag geleden. (3-5). FC Siberie beleeft tot nu toe een geweldig rentree in de 5e divise met 9 uit 3 doen ze het gewoon geweldig. Volgende week de topper tegen Blauwe Ridders. De nieuwe nr 2 van V.123 versloeg Golden Brouws met 2-0, maar mocht van geluk spreken dat de Helmonders niet zorgvuldig met de kansen(8) omgingen. Niettemin blijven de Rotterdammers nog steeds ongeslagen dit seizoen. Dit seizoen moest het gaan gebeuren voor WSB. WSB kon een nederlaag tegen Life is good niet voorkomen(2-4)Knock Out won voor het eerst dit seizoen. Bij Hagel United werd met 0-1 gewonnen.

3-24-2019


22:08 FC Siberie wint topper/ Zwak GB komt goed weg in Brabantse Derby

FC Siberie heeft de topper van de week gewonnen. De hoofdstedelingen speelden voor eigen publiek een goed en spannend duel met Life is Good. Beide teams gingen direct voor de winst en uiteindelijk trok FC Siberie aan het langste eind;4-3. Golden Brouws heeft na de knappe zege op Eibergen vorige week (1-2) voor eigen publiek geen vervolg kunnen geven. Promovendus Hagel United zag dat Golden Brouws zwak oogden en profiteerde hier optimaal van. GB nam wel 2 keer de leiding maar nog voor de pauze nam Hagel United brutaal de leiding in de "Brabantse Derby",2-3.Een donderpreek van Gabor Gazda haalden niets uit en GB bleef verder tobben. Hagel United kreeg de beste kansen maar het was toch nog GB die vlak voor tijd de 3-3 veiligstelden. Eibergen heeft bij Blauwe Ridders 3 punten verspeeld. De Gelderlanders namen een veilig ogende voorsprong (0-2) maar zag deze in paar minuten verdampen tot een 2-2 gelijkspel. Knock Out - Westland Soccer Boys 0-5. Knap herstel WSB na nederlaag vorige week.

3-17-2019


22:07 Golden Brouws wint topper/Siberie haalt uit

Golden Brouws heeft de allereerste topper van het seizoen gewonnen. In Gelderland bij Eibergen FC werd de titelhouder met 1-2 verslagen. Trainer Gabor Gazda was enorm blij met de zege, maar zag 2 spelers uitvallen met een blessure. Toeval of niet maar deze week is Golden Brouws al 3 spelers kwijt met een blessure. De dokter van Golden Brouws heeft het er maar druk mee om de spelers weer op te lappen. Blauwe Ridders heeft uit bij WSB de eerste 3 pt binnengeharkt. WSB en Blauwe Ridders maakte er een uiterst boeiende topper van. Ridders kwam op 0-2 maar nog voor de thee wist WSB terug te komen.(2-2). In de 2e helft kon het alle kanten uit maar trok Blauwe Ridders aan het langste eind. Promovendus FC Siberie heeft terugkeer in de 5e divisie opgeluisterd met een grote zege. Mede promovendus Hagel United werd met 0-5 verslagen.FC Siberie neemt hierdoor meteen de leiding in V.123. Life is Good leek aardig op weg naar de 1e plek, maar bleef steken op 3-0 tegen knock out.

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096