We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Press announcements

Yesterday


06:57 FC Siberie en Blauwe Ridders nog ongeslagen in V.123

We zijn 6 wedstrijden onderweg en FC Siberie en Blauwe Ridders zijn nog ongeslagen. FC Siberie speelde weer goed en de 53831 fans genoten van hun helden. Golden Brouws zocht via de counter naar mogelijkheden om aansluiting met de top te houden maar faalde tegen een goed geoliede team. FC Siberie en Golden Brouws scoorden ieder een keer voor de pauze, maar na de thee viel er voor Golden Brouws weinig te halen in de hoofstad;3-1. Blauwe Ridders blijft goed volgen in V.123. De Rotterdammers schrokken wakker na de 1-0 voor Knock Out om vervolgens uit te lopen naar 1-3. Herbert Aydin van Knock Out maakte vervolgens de nederlaag wat dragelijker;2-3. Life is Good de zeperd van vorige week tegen Blauwe Ridders (5-1) alweer vergeten. Na een moeizame 1e helft(0-1) werd Eibergen FC in de 2e helft compleet weggevaagd;6-1. LIG wipt door deze zege over GB heen naar de 3e plek. Westland Soccer Boys doorbrak een negatieve reeks door nu wel te winnen van Hagel United;1-2.

4-14-2019


22:15 Life is Good hard onderuit/Knock out k.o. bij Golden Brouws

Life is Good heeft bij Blauwe Ridders voetballes gekregen. De Drenthenaren waren dit seizoen aardig gestart met 9 uit 4, maar in topwedstrijden wil het nog niet lukken. Eerder in het seizoen werd er verloren van FC Siberie (3-4) ,maar ook Blauwe Ridders was veel te sterk;5-1. Knock Out heeft geen vuist kunnen maken in de Brabantse Derby. Met een nieuw 3-5-2 systeem werd geen kans gecreeerd en ging Knock Out k.o bij Golden Brouws met 3-0. Golden Brouws lijkt klaar voor de topper met FC Siberie volgende week. FC Siberie kent ook een goede generale voor volgende week. Met de club gaat het uitstekend in KNVB beker en Competitie. Na de puntendeling vorige week tegen Blauwe Ridders (2-2) werd er eenvoudig gewonnen van Westland Soccer Boys 2-5. Eibergen FC kijkt door de zege op Hagel United (4-0) weer naar boven. Bij een zege volgende week tegen LIG is top 4 zelfs weer in zicht. Hoe dan ook V.123 blijft een intersante competitie.

4-7-2019


22:12 WSB vernederd in Helmond/Ridders pakt punt bij FC Siberie

Het is Westland Soccer Boys wederom niet gelukt om punten te pakken tegen Golden Brouws. Voor de 5e keer in historie moesten de Zuid Hollanders een nederlaag slikken. WSB kreeg pas de 1e kans rond de 75e minuut maar werd daarvoor al gruwelijk vernederd 6-0. FC Siberie heeft een aanval op de koppositie in V.123 ternauwernood kunnen voorkomen. Blauwe Ridders leek de topper bij FC Siberie te gaan winnen, maar vlak voor tijd werd de gelijkmaker nog geproduceerd;2-2. FC Siberie blijft daardoor koploper in V.123. Life is Good zag met plezier dat de topper onbeslist bleef. Voor eigen publiek werd Hagel United op een grote nederlaag getrakteerd(6-1). De Hekkensluiter had niets te vertellen tegen een superieur LIF. LIF is nu 2e met 1 pt achterstand op FC Siberie. Eibergen FC heeft eindelijk dit seizoen gewonnen. Na een beroerde competitiestart moet de 1-3 zege bij Knock Out de huidige kampioen meer zelfvertrouwen geven .

3-31-2019


23:22 Moeizame start titelhouder Eibergen FC

Wat is er aan de hand bij titelhouder Eibergen FC. De kampioen van vorig seizoen beleeft een uiterst moeizaam nieuwe start in V.123. Na een nederlaag tegen Golden Brouws en een puntendeling vorige week bij Blauwe Ridders wil het nog niet vlotten met Eibergen FC. Tegen promovendus en koploper FC Siberie probeerden de Gelderlanders het spel wel te maken, werd er flink gescoord maar uiteindelijk opnieuw een nederlaag geleden. (3-5). FC Siberie beleeft tot nu toe een geweldig rentree in de 5e divise met 9 uit 3 doen ze het gewoon geweldig. Volgende week de topper tegen Blauwe Ridders. De nieuwe nr 2 van V.123 versloeg Golden Brouws met 2-0, maar mocht van geluk spreken dat de Helmonders niet zorgvuldig met de kansen(8) omgingen. Niettemin blijven de Rotterdammers nog steeds ongeslagen dit seizoen. Dit seizoen moest het gaan gebeuren voor WSB. WSB kon een nederlaag tegen Life is good niet voorkomen(2-4)Knock Out won voor het eerst dit seizoen. Bij Hagel United werd met 0-1 gewonnen.

3-24-2019


22:08 FC Siberie wint topper/ Zwak GB komt goed weg in Brabantse Derby

FC Siberie heeft de topper van de week gewonnen. De hoofdstedelingen speelden voor eigen publiek een goed en spannend duel met Life is Good. Beide teams gingen direct voor de winst en uiteindelijk trok FC Siberie aan het langste eind;4-3. Golden Brouws heeft na de knappe zege op Eibergen vorige week (1-2) voor eigen publiek geen vervolg kunnen geven. Promovendus Hagel United zag dat Golden Brouws zwak oogden en profiteerde hier optimaal van. GB nam wel 2 keer de leiding maar nog voor de pauze nam Hagel United brutaal de leiding in de "Brabantse Derby",2-3.Een donderpreek van Gabor Gazda haalden niets uit en GB bleef verder tobben. Hagel United kreeg de beste kansen maar het was toch nog GB die vlak voor tijd de 3-3 veiligstelden. Eibergen heeft bij Blauwe Ridders 3 punten verspeeld. De Gelderlanders namen een veilig ogende voorsprong (0-2) maar zag deze in paar minuten verdampen tot een 2-2 gelijkspel. Knock Out - Westland Soccer Boys 0-5. Knap herstel WSB na nederlaag vorige week.

3-17-2019


22:07 Golden Brouws wint topper/Siberie haalt uit

Golden Brouws heeft de allereerste topper van het seizoen gewonnen. In Gelderland bij Eibergen FC werd de titelhouder met 1-2 verslagen. Trainer Gabor Gazda was enorm blij met de zege, maar zag 2 spelers uitvallen met een blessure. Toeval of niet maar deze week is Golden Brouws al 3 spelers kwijt met een blessure. De dokter van Golden Brouws heeft het er maar druk mee om de spelers weer op te lappen. Blauwe Ridders heeft uit bij WSB de eerste 3 pt binnengeharkt. WSB en Blauwe Ridders maakte er een uiterst boeiende topper van. Ridders kwam op 0-2 maar nog voor de thee wist WSB terug te komen.(2-2). In de 2e helft kon het alle kanten uit maar trok Blauwe Ridders aan het langste eind. Promovendus FC Siberie heeft terugkeer in de 5e divisie opgeluisterd met een grote zege. Mede promovendus Hagel United werd met 0-5 verslagen.FC Siberie neemt hierdoor meteen de leiding in V.123. Life is Good leek aardig op weg naar de 1e plek, maar bleef steken op 3-0 tegen knock out.

3-5-2019


11:16 Welkom Hagel United/FC Siberie

We staan aan de vooravond van een nieuw seizoen en de teams zijn zich aan het voorbereiden. Kersverse kampioen Eibergen FC wist playoffwedstrijd met als inzet 4e divisie niet te winnen en is er weer bij natuurlijk. Kenners tippen Eibergen FC wederom als favoriet, maar denken dat het wederom spannend gaat worden in V.123. Life is Good en Knock Out hebben hun playoffs wedstrijd gewonnen en gaan proberen hoge ogen te gooien in nieuw seizoen. Vanuit 6e divisie zijn het Brabantse Hagel United en Amsterdamse FC Siberie gepromoveerd naar V.123. Zij zijn zeer welkom en iedereen hoopt op een spannende en sportieve competitie. Golden Brouws is het team aan het door selecteren. Er was wat belangstelling voor diverse spelers en de club heeft daar gehoor aangegeven. Met wat versterkingen hoopt de club mee te kunnen doen om de titel, iets wat de fans overigens wel verwachten. V.123 start in ieder geval met 2 toppers: Eibergen - Golden Brouws en Westland Soccer Boys - Blauwe Ridders. veel plezier....

2-24-2019


22:15 Eibergen FC pakt titel V.123

In een bijna uitverkocht Zierikzee arena (60029)is het Eibergen FC gelukt om de titel voor de neus van Westland Soccer Boys weg te kapen. Beide teams begonnen zenuwachtig aan het duel maar daardoor was het wel spannend. Eibergen FC nam voor de pauze een voorschot op het kampioenschap, maar gaf dit na de thee uit handen. (1-1). Slechts 3 minuten was Golden Brouws even kampioen, maar Eibergen nam opnieuw de leiding1-2. De WSB fans schreeuwden hun helden naar voren maar gescoord werd er niet meer. Toen de scheids affloot stormden Eibergen fans het veld op een gigantisch feest barstte los. Morgen word Eibergen gehuldigd in Gelderland. Door de nederlaag van WSB en de grote overwinning van Golden Brouws bij Stone City Rams (1-9)zakte WSB naar de 3e plek. Golden Brouws pakt de 2e plek. Het bestuur,staf,spelers en fans van Golden Brouws feliciteren Eibergen FC met kampioenschap en wenst het team veel succes volgende week in playoffs voor promotie naar 4e divisie.

2-18-2019


10:37 Kampioenswedstrijd

Volgende week zal het kampioenschap van V.123 beslist worden met een echte topper. Westland Soccer Boys kan voor eigen publiek de 9e titel veiligstellen. Daarvoor moet er wel gewonnen worden van Eibergen FC. De Gelderlanders weten hoe het voelt om de felbegeerde beker omhoog te houden, dit deden ze nl al 15 keer in clubgeschiedenis. Wanneer Eibergen FC wint gaat de titel naar Gelderland. Er is echter een klein addertje onder het gras. Golden Brouws kan als lachende 3e nog met de titel aan de haal gaan. Wanneer de Helmonders winnen met 4 doelpunten verschil bij Stone City Rams en de topper blijft onbeslist gaat Golden Brouws net zoals vorig seizoen "sneaky"met titel aan de haal. Onderin V.123 is FC Joggum officieel gedegradeerd en kunnen Life is Good en Knock out nog van plaats wisselen (5-6) afhankelijk van resultaat in hun laatste wedstrijd. Veel plezier volgende week....

2-11-2019


01:54 Blauwe Ridders haakt af/ Beslissing titel mogelijk pas op slotdag

Met nog 2 wedstrijden te gaan blijft het super spannend in V.123. Een slotdag- scenario net zoals vorig seizoen lijkt in de maak. Het Rotterdamse Blauwe Ridder haakt in ieder geval af om de titelstrijd. Bij Eibergen FC werd een forse nederlaag geleden(6-3)en lijkt plek 2 nog het hoogst haalbare. Volgende week staat de topper Blauwe Ridders - Westland Soccer Boys op het programma. Dat word een boeiende ontmoeting en zeker op de slotdag waar WSB de topper met Eibergen FC gaat afwerken. De koploper herpakte zich keurig na de nederlaag vorige week bij Golden Brouws(2-1). Voor eigen publiek werd Knock Out met 3-0 verslagen. Waar het management van WSB zeggende niet bezig te zijn met de titel leeft het bij de fans van WSB wel degelijk. Kaarten voor de laatste thuiswedstrijd zijn bijna niet meer te krijgen. Golden Brouws hoopt volgende week tegen LIG de vorm vast te houden . Bij FC Joggum werd eenvoudig gewonnen met 0-4. GB hoopt op slotdag te profiteren van een misstap van concurrentie..

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 095