We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

De ware feiten onthuld!

13 RSC Tifosi
0 Ulker-FC


Een aparte, en tevens enige correcte, kijk op de zwaarst geëindigde masters-match afgelopen donderdag...

Donderdag 28 januari 2010 – Hattrick Masters

Onze landgenoot -Domi- met zijn team RSC Tifosi kon afgelopen speeldag in de masters nog eens uitpakken. Hun tegenstander was het Azerbeidzjanees team Ulker-FC. Vergeleken met de eerste ronde bleek dit opvoorhand een lachertje, maar dat was het niet! Wat de score of het verslag je probeert te vertellen, dit is de enige juiste versie van de match:

Een lekker voetbalweertje is dit in ieder geval niet! Zware sneeuwval en hagel ter grootte van kerstboomballen komen tegen onrustwekkende snelheden naar beneden gesuisd. In dit weer valt niet te voetballen. De scheidsrechter spreekt even met de andere officials, en kwamen met 2 voorstellen af. Voorstel 1: pinten gaan hijsen in het clubcafé of voorstel 2: de match ‘zaalvoetbalgewijze’ te spelen. De supporters van Ulker-FC, die overigens door het rotweer talrijker waren dan die van RSC Tifosi, waren allemaal moslims en dus uit respect hebben die van Tifosi toch, na lang twijfelen, ingestemd met het 2e voorstel. Alle 53 supporters geraakten gemakkelijk in de zaal.

Aangezien deze match met de zaalvoetbalregels toegepast werd, speelde RSCT in een 1-2-1-opstelling. Vandaag stelt de coach volgende voetbalsterren op: Shinnawatra - Kryszczuk - De Muelenaere, Frieling - Hammarstad.

Ulker-FC verkiest om in een ongebruikelijke 0-2-2 opstelling te spelen. Verdediging wordt vandaag dus niet echt belangrijk blijkbaar. De coach heeft ons de volgende opstelling meegegeven: Qurbanov - İmranov, İshaqzadə - van 't Hoog, Sánchez Mejías.

Ulker-FC laat zich van zijn creatiefste kant zien. Ze zetten zelfs de Goal achterstevoren neer. Blijkbaar moeten de regels nog van het spel nog eens uitgelegd worden aan deze jongens…
1e minuut, diepe spits Armin van ’t Hoog van Ulker laat zien waarom hij in de basis staat. Een prachtige rush door de ganse zaal levert hem een mooi doelpunt op. Jammer dat dit het foute doel was. de immer sympathieke Armin schenkt het doelpunt aan Ulbe De Muelenaere van Tifosi. Ulbe De Muelenaere brengt de thuisploeg op voorsprong in de 5e minuut. Hij omspeelt 2, over “met welke lijnen moeten we nu eigenlijk spelen?” discussierende, tegenstanders met het grootste gemak en scoort hoog in het dak van het doel. 2-0 dus. 12e minuut: Seweryn Kryszczuk stormt op het doel af. Vreemd genoeg staat de keeper aan de kant met de coach een kop koffie te drinken. Naar eigen zeggen was de zaal wat te warm en viel hij bijna in slaap door de warmte. De scheidsrechter trekt zich van deze zwakke verklaring niets van aan en schrijft de 3-0 in zijn boekje. In de 17e minuut valt er een speler van Ulker in zonder dat er 1 uitgaat. De aandachtige 4e official heeft dit gezien en doet teken naar zijn collega. De scheidsrechter kan hier niet mee lachen en geeft een penalty aan de thuisploeg. De eerder (en correct) ingevallen Stéphane Body scoorde makkelijk de 4-0. Na 25 minuten besluit de referee deze helft te beëindigen. De spelers van Ulker snappen er weer niks van. -Domi- komt vriendelijk uitleggen dat er maar 25 minuten per helft zijn in zaalvoetbal. De tussenstand is 4-0. RSCT had het meeste balbezit, namelijk 85 procent.

De 2e helft begint, maar er is nog geen enkele Ulker-speler te zien. Kennelijk wisten ze niet dat de rust van de zaalvoetbal echter maar 5 minuten duurt. De scheidsrechter, die het ondertussen allemaal beu is rekent voor de laattijdige aankomst van de spelers en coach 5 doelpunten extra aan. Door deze zware beslissing is de stand 9-0. Een potje poker straks zal beslissen wie de doelpunten zal krijgen. 27e minuut, Pierre Pohu van Tifosi geeft een nieuwe dimensie aan de term ‘kanonschot’ en peert een gemane vlammer in de winkelhaak! Een topdoelpunt, echte klasse! 10-0 is het ondertussen. Even later stormt Stéphane Body Op het doel af, omspeelt de laatste verdedigende middenvelder en komt tegenover de keeper te staan. Die is echter de goal nog terug aan het goedzetten van de vorige ‘galet’ die ook de goal uit zijn fundamenten sloeg. De Tifosi-speler laat deze kans in de 29e minuut niet onbenut en scoort de 11-0. In de 30e minuut legt de arbiter het spel stil als hij ziet dat de coach en supporters van het uitteam worstjes aan het bakken zijn. Een waarschuwing voor één speler naar keuze is het gevolg, het geliefde teamlid Elxan Cəfərli neemt de verantwoordelijkheid op en krijgt de kaart. Tord Hammarstad van Tifosi is in de 46e minuut ongrijpbaar voor de verdediging van Ulker. De keeper loopt enorm attent uit, maar trapt jammer genoeg op een losse veter en schuift valt op z’n bek. De Tifosi spits kuiert krom van het lachen met de bal aan de voet het doel in. 12-0. De eerstvolgende bal (ook in de 46e minuut) vliegt in het doel omdat de doelman van Ulker zwaar mokkend tegen de paal leunt. De 13-0 werd gescoord door Fridolin Bylandt. Dit was tevens de laatste actie van de wedstrijd, want de scheidsrechter kijkt nog een laatste keer op zijn horloge en fluit af. Deze helft werd vooral gedomineerd door de worstjesgeur van de uitploeg.

Zo ziet u maar! 13-0 was zwaar overdreven, en het Azerbeidzjanees team had gerust meer verdient. Maar al bij al zijn we blij dat –Domi- verder”mastert” en hopen we dat hij ook volgende match in zijn voordeel kan beëindigen.

De uitslag van de poker na de match:speler winst wat deed hij met zijn geld
Giorgio Cobianchi 342 euro Hij gaf meerdere tournékes, waardoor hij met niet veel overbleef.
Lance Frieling 291 euro Hij moest zijn winst direct als alimentatie aan zijn ex betalen.
Fridolin Bylandt 182 euro Hij had weer geld genoeg voor saffen te gaan kopen.
Tord Hammarstad 166 euro De enige die het geld niet uitgegeven heeft.
Anun Shinnawatra 93 euro Ging achteraf met het geld naar de meisjes van plezier.
Ulbe De Muelenaere 80 euro Hij moest al zijn winst als schadevergoeding betalen toen hij een tafel wist kapot te maken tijdens een overwinningsdansje.
Pierre Pohu 58 euro Die bijlegde met Ulbe, omdat hij hem ertoe had aangezet.
Norbert Chardonnens 34 euro Speelde zijn geld kwijt aan de toog. Naar verluid is hij is met 20 pintjes tegelijk gezien.
Silviu Stãnciulescu 2 euro Sprong een gat in de lucht omdat hij als gokverslaafde nog nooit geld gewonnen had met het pokeren. Zijn schamele winst kon hij wel direct gebruiken om zijn schulden af te betalen.
Seweryn Kryszczuk -32 euro Met dat weinige verlies moest hij eens goed lachen, want hij krijgt 44.000 euro per week.
Stéphane Body -1216 euro De enige met echt veel verlies, met als gevolg dat hij in een kartonnen doos naar huis moest voor nieuwe kleren te gaan halen. Hij kreeg uit compassie nog het laatste doelpunt.

2010-02-08 15:48:27, 1111 views

Link directly to this article (HT-ML, for the forum): [ArticleID=8686]

 
Server 071