We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Moldova »   Overview 

Moldova Moldova

National Info

Season 48 is being played right now.

Has 11 regions and is located in Europe. Currency is lei.

Out of 2 728 available teams, of which 251 are active, 12 are logged in.

Reigning Champions

View all reigning cup champions

Next event

4-25-2019 18:30 - Daily updates, training

Hattrick Press

8-30-2017 Cine împlineşte 20 de anişori?

Hattrick! Cu bune, cu rele, a ajuns la o cifră cu adevărat impresionantă. Noi am fost alături de el la bine şi la greu, el a fost alături de noi la bine şi la greu.
E cu siguranţă o aniversare specială, 20 de ani sunt foarte mulţi. Iar pentru asta mi-am propus să ne împărtăşim experienţele şi unele gânduri, pentru că unul dintre stâlpii jocului l-am reprezentat şi încă îl reprezentăm noi, comunitatea.

Aşadar am adresat câteva întrebări unora dintre cei mai longevivi manageri din comunitatea din Moldova, cei ce au au văzut vrute şi nevrute de-a lungul timpului.

Sper să fie o lectură plăcută pentru voi. Bineînţeles, sunteţi cu toţii invtaţi să răspundeţi acestor şi altor eventuale întrebări pe forum, indiferent de vechimea voastră în joc.

La Mulţi Ani, Hattrick!

182 views Written by Romanian_Cracka

Read article

5-7-2017 Se dă startul la alegeri U-20!

În mai puțin de 12 ore de la scrierea acestui articol se va da startul alegerilor pentru viitorul antrenor al echipei naționale U-20.

Acest articol trece în revistă variantele alegătorilor pentru viitorul tineretului moldovean.

Pe alocuri cititorul va trebui să își ascută simțul umorului pentru a detecta pamfletul jurnalistic :) Articol interzis persoanelor fără simțuri umoristice

Hai la treabă!

264 views Written by HP-Dorin

Read article

11-30-2016 Triumf în Masters

Cu ceva timp în urmă am asistat la finala care a desemnat câştigătorul celei mai recente ediţii de Hattrick Masters.
Cel care şi-a adjudecat trofeul este un manager român, Mr-Alex (2043077) care a reuşit această performanţă cu culubul său adițional, echipa Ancient Wolves (2045393).
Merită menţionat faptul că în optimile competiţiei a eliminat reprezentanta Moldovei din postura de câştigătoare a Cupei Naţionale, Rapid Carpineni (936104).

Bineînţeles, un astfel de rezultat nu este la îndemâna oricui. În rândurile care urmează îl avem ca invitat pentru a ne împărtăşi această aventură cu un final fericit.

362 views Written by Romanian_Cracka

Read article

7-26-2016 Lunetiştii Moldovei

În prezent, micuţul nostru joc pe fond verde poate fi abordat din mai multe perspective. Când vine vorba de echipele de club, fiecare are propriile strategii, preferinţe şi, în general, planuri.
Ei bine, echipele construite pe şuturi de la distanţă (prescurtat LS) încep să devină un fenomen tot mai des întâlnit, iar comunitatea hattrickiană din Moldova nu face excepţie. De altfel, în Divizia Naţională (88259) activează o echipă construită astfel; este vorba despre Sheriff Tiraspol (1904954).

Cel care se află la conducerea acestui club este aionesei (11804259), un manager cu un istoric, îmi permit să spun, interesant. În rândurile de mai jos, vom avea ocazia să cunoaştem ceva mai îndeaproape cea mai bună echipă de şuturi de la distanţă din Moldova.

767 views Written by Romanian_Cracka

Read article

5-1-2016 Interviu cu vadu22

Naționala Moldovei și-a încheiat recent parcursul la Campionatul Mondial găzduit de Estonia. A fost o campanie notabilă, în care reprezentativa Moldovei a reușit să treacă de faza calificărilor cu brio, adjudecându-și prezența între cele mai bune 32 națiuni la nivel de NT.

Cel ce a reușit acest parcurs frumos, din postura de selecționer, este vadu22 (7279032), pe care îl vom avea ca și invitat în "studio".

Spor la citit și sper să avem parte cu toții de o lectură plăcută.

668 views Written by Romanian_Cracka

Read article

3-3-2016 A face sau nu un PIC deal? Aceasta este întrebarea!

Acesta este un articol legat de așa numitele "PIC deal-uri". O privire de ansamblu asupra conversațiilor de pe forum pe acest subiect, plus câteva idei de încadrare ale viitoarelor discuții.

619 views Written by HPE-Flatron

Read article

10-30-2015 Academia de Tineret (Partea I)

Încă de când am început să joc Hattrick, în februarie 2012, am fost atras de Academia de Tineret.

La început, bâjbâiam în găsirea informațiilor, care erau mai mult sau mai puțin corecte pe forumurile din joc. Dar exista un topic pe forumul danez la care mă întorceam mereu, atunci când nu știam sigur ce decizie să iau, ce plan să aplic. Așa că, atunci când cluburile adiționale au fost introduse și mulți utilizatori noi au ajuns în ligile din Feroe, am decis să traduc topicul în engleză și să îl postez pe forumul național din Insulele Feroe.781 views Written by HPE-Flatron

Read article

10-30-2015 Academia de Tineret (Partea a II-a)

Parte a doua pentru: (19270). Citește despre:

- skill-urile jucătorilor
- raportul de antrenament
- vârsta perfectă pentru U-20
- antrenament suplimentar
- sfaturi generale

940 views Written by HPE-Flatron

Read article

8-27-2015 Interviu cu HPE-Dantekavala

În acest articol, suntem pe cale de a cunoaște principala persoană care a contribuit la noul Motor de Joc. Da, este vorba despre HPE-Dantekavala (10800601), cel mai nou membru al echipei Hattrick!

Sunteți curioși să aflați mai multe știri despre update-ul Motorului de Joc, unde se îndreaptă Hattrick-ul și care sunt noile schimbări aduse pentru Hattrick Press?

Desigur că veți afla și alte noutăți în articol, dar nu pot să stric deja toate surprizele, vă las pe voi să le aflați.
Ah, și vă rog să serviți și un Ouzo în timp ce citiți, HPE-Dantekavala este grec. :)

853 views Written by HPE-Flatron

Read article

7-24-2015 THE BO$$

GM-Seful (1826822), poate cel mai cunoscut manager din Hattrick Moldova, ne dezvaluie cateva din secretele sale!

Povesteste cum a facut o avere impresionanta intr-un timp suspect de scurt, analizeaza traseul perfect din sezonul trecut si avertizeaza viitorii adversari, explica succesul pe termen lung al clubului sau si arata directia in care trebuie sa o ia jocul pentru a se dezvolta durabil.

1763 views Written by HPE-relu_

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 Next page
 
 
Server 096