We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Suriname »   Overview 

Suriname Suriname

National Info

Season 46 is being played right now.

Has 10 regions and is located in South America. Currency is SRD.

Out of 168 available teams, of which 94 are active, 4 are logged in.

Reigning Champions

View all reigning cup champions

Next event

4-25-2019 23:30 - Daily updates, training

Hattrick Press

3-25-2014 HT-Gusy: "Ik mis de Latijnse muziek en dans!"

Maak kennis met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel.

Men is vaak erg nieuwsgierig naar de mensen achter de schermen van dit spel, zeker als die mensen ooit begonnen als een manager zoals wij allemaal. Velen van ons zouden dolgraag werken voor het spel waar we allemaal van houden! Wie zijn nou die gelukkigen voor wie dit werkelijkheid is?

Laten we eens kijken of we meer te weten kunnen komen over die mensen die bij Hattrick werken: Wie zijn ze, wat is hun verhaal? Met gepaste trots presenteren wij een interview met HT-Gusy, een Venezolaanse dame die werkt als ontwikkelaar bij een Zweeds voetbalmanagerspel. Een interessante combinatie...

1486 views Written by Mod-Koren

Read article

11-22-2013 TOPIC OF THE MONTH: How do the selections?

Demystifying the operation of the selections, what kind of training is best? You want to be coach of the need to read this article!
Check

1737 views Written by Bonamigo

Read article

3-9-2013 Training of junior Extras.

What is it?

Such a strategy is possible due to a "feature" (feature) of the game, used for some time by the Portuguese. Allows an increase of up to 8 workouts per year (about 10% more).
The training of juniors happens 24 hours after a game. Therefore, the more games a year, plus training.
How it works?

1785 views Written by Ex-Usuario

Read article

3-9-2013 Tutoring school youth

Learn how to manage your youth academy with tricks and training techniques that aim to maximize the return on their future players.
TUTORIAL
Training youth in school

3035 views Written by Ex-Usuario

Read article

5-11-2012 Suriname schrijft geschiedenis

Vrijdag 18 november 2011. Een nieuw mondiaal toernooi wenkt.. Het Surinaamse U20-team begint (net als 127 andere landen) aan zijn eerste wedstrijd in de 17e editie van de U20-wereldbeker. Een nieuw avontuur, vol hoop en motivatie, maar met bescheiden verwachtingen.

1456 views Written by Gesundheit

Read article

10-26-2010 Mentorprogramma

"Alle begin is moeilijk" is niet voor niets één van de meest gebruikte spreekwoorden ter wereld. Je kan het zeker toepassen op Hattrick. Een goed trainingsschema maken, tacktieken begrijpen en gebruiken, niet in het rood komen te staan, ... Er zijn zoveel dingen waar beginnelingen mee worstelen. Jammer genoeg stoppen maandelijks honderden managers met het spel, omdat ze failliet raken of gewoon het saai vinden omdat ze het spel niet snappen. Daar wil Seabert (3860063) varandering in brengen. Hij startte het mentorprogramma op: een primeur voor België en Nederland!

2152 views Written by Kapoentje

Read article

4-13-2010 Suriname kan het wel!

HT-suriname heeft de afgelopen jaren en eigenlijk al sinds het begin te maken met diepe dalen en mooie pieken. Dit heeft verschillende oorzaken gehad. Niet alleen waren er af en toe verkeerde bondscoaches aan het roer, tevens waren de lijnen die we uitstippelde niet bij iedereen duidelijk. Wil Suriname in de toekomst echt mee kunnen draaien, iets wat zeker mogelijk is, dan zal hier iets aan gedaan moeten worden. Iets wat goed kan.

1602 views Written by Trainer-M

Read article

4-13-2010 Interview with Blanco.

Here we have an interview with Blanco.We will talk about his career so far with Suriname

1575 views Written by IceX1992

Read article

10-12-2008 Onderzoek naar trainingssnelheid gereed

Vandaag zijn na 3 seizoen hard werken de resultaten gepresenteerd van het onderzoek naar de trainingssnelheid. De onderzoekers hebben een simpel maar eenvoudig antwoord gevonden. Allereerst wilden zij te weten komen hoe lang trainees erover doen om te poppen. Belangrijke informatie voor de lange termijn planning in HT. De onderzoekers wilden ook iets betekenen voor de gemeenschap. De resultaten zijn voor iedereen beschikbaar.

1874 views Written by Petrovitsj

Read article

10-5-2008 De toekomst van Suriname

SurinameSuri maakt zich zorgen over de toekomst van Suriname. In het forum schrijft hij: "De toekomst van Suriname is aan de managers van het land. Zij zorgen voor de jeugdspelers waarmee ons land zich kan ontwikkelen. Onze nationale teams zijn zwakker in vergelijking met die van de grotere landen. We moeten deze situatie gaan veranderen!".

1605 views Written by Petrovitsj

Read article

Previous page 1 Next page
 
 
Server 095