We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Finland »   Overview 

Finland Finland

National Info

Season 71 is being played right now.

Has 29 regions and is located in Europe. Currency is €.

Out of 10 920 available teams, of which 6 326 are active, 199 are logged in.

Reigning Champions

League

Liima-Petet
Managed by pl_r11

View all reigning cup champions

Next event

4-25-2019 03:00 - Daily updates

Hattrick Press

12-4-2018 Peli-illan pelastus - Discord

Tämä on kuvitteellinen artikkeli tavallisen aktiivisen managerin, jolla on vaikeuksia löytää vastausta kysymykseensä, lauantaipäivästä. Peli-illan pelastukseksi osoittautuu Discord (https://discord.gg/Y7MKkgY).

129 views Written by Crusty

Read article

8-10-2018 Kahvipöydässä kauden 68 A-T-cupien mestareiden kanssa

Viime kaudella kisattiin huikeasti jo 36. kerran perinteikäs A-T Cup ja jo 15. kerran kakkosjoukkueiden A-T Cup. Molemmat turnaukset olivat hyvin tasokkaita, ja niiden aikana vallitsi poikkeuksellisen mukava yhteisöllinen pöhinä. A-T Cupin voitti pitkään voittoa jahdannut Jikooik joukkueellaan North Forest Bloody Boys FC (1219488) ja kakkosjoukkueiden A-T Cupin voitti Jamijami vahvoin ottein maltalaisella Koiralan Koirat (1631847) -joukkueellaan. Tässä artikkelissa käydään lyhyesti läpi A-T-cupien historiaa ja saadaan kuulla molempien mestareiden ajatuksia voittojensa jälkeen.

141 views Written by Wesqu

Read article

1-31-2018 Pohdintaa kultaisista ikäluokista

Kultaiset ikäluokat (myöhemmin tekstissä GG eli golden generation) ovat kautta aikain aiheuttaneet närästystä ja väittelyitä Hattrickin maajoukkuetoimijoiden keskuudessa. Monet pitävät kultaisten ikäluokkien kokemusetua epäreiluna tai haitallisena erityisesti U20-maajoukkueissa. Tässä haastattelussa allekirjoittanut kysyi Suomen maajoukkuetoiminnassa pitkään vaikuttaneelta goomikolta (8865918), mikä kultaisissa sukupolvissa on vialla ja miten niiden aiheuttamat ongelmat voitaisiin ratkaista?

272 views Written by Kasselhoff

Read article

8-14-2017 Enter Sandmanin 12 sesongin piina ohi!

(1061509) Enter Sandman juhlii tänään sarjanousua 12 sarjan (31816) VI.748 perättäisen vietetyn kauden jälkeen.

326 views Written by Shadow_The_Hedgehog

Read article

5-13-2017 Miten siirryin pelaamaan omilla kasvateilla

Tämä artikkeli kertoo siitä, kuinka olen kymmenen kauden aikana siirtynyt pikku hiljaa pelaamaan pelkästään omilla kasvateila. Siirtymävaiheesta on vielä yksi kausi jäljellä, jonka jälkeen voidaan ulosmitata kuinka hyvät tehot joukkueesta irtoaa toteutetulla suunnitelmalla.

906 views Written by DSpaz

Read article

2-5-2017 MJ-treeni ja kilpaileminen: huipputaso

Aiemmassa artikkelissani käsittelin sitä, kuinka rakensin seurajoukkuetta MJ-treenin ohella ja mitä siinä matkalla tapahtui. Tässä artikkelissa käsitellään seurajoukkueen menestyksekkäimpiä hetkiä ja mitä valintoja kilpailun ohella tuli tehtyä. Seurajoukkueestani tuli MJ-treenin ohella melkeinpä vahingossa yllättävän tasokas joukkue, jolla kilpalemisesta oli ilo nauttia. Näinä kausina myös yhteisöllisyydestä tuli itselle entistäkin isompi asia. Artikkelissa vilkaistaan myös hieman tämän projektin jälkeiseen tulevaisuuteen.

727 views Written by Wesqu

Read article

1-14-2017 MJ-treeni ja kilpaileminen: rakennusvaihe

Aiemmassa artikkelissani käsittelin sitä, kuinka päädyin treenaajaksi ja miten hienoa oli, että Parisaari oli tehnyt maalin Suomen maajoukkueessa. Elettiin kaikinpuolin VPA:n hienoimpia hetkiä, mutta en käynyt läpi sitä, miten rakensin joukkueestani kilpailullisen keskikenttäpelaajien MJ-treenin ohella. Tässä artikkelissa käydäänkin läpi millaisia ratkaisuja tein matkan varrella ja koitan avata myös miksi pääyin sellaisiin ratkaisuihin kuin päädyin.

Olen tyyliltäni hieman sellainen, että haluan tehdä useampaa asiaa ja tämän vuoksi löydän itseni usein kiireen keskeltä. Tämän treeniprojektin aikaisen toiminnan voisi nähdä hyvin samantapaisena toimintana. Voisikin verrata tätä projektia esim Hesburgerin ruoka-annokseen. Aluksi pohdin, että keskittyisin pelkästään treeniin eli hampurilaiseen. Halusin kuitenkin lisäpurtavaksi ranskalaiset eli toimijan tehtävät. Mukaan tarvitaan ilman muuta juoma, jota ajoi kilpaileminen. Tarvitaan myös tarjotin eli nämä kaikki yhdistävä tekijä, joka on tietysti yhteisöllisyys. Tällaisena ateriana nautittuna oma Hattrick-nautinto on ollut parhaimmillaan treenin ollessa kuitenkin keskiössä. Matkan varrella olen huomannut, että menestyminen pelissä on itselle sitä, että on hauskaa ja pääsee tekemään yhdessä juttuja. Olen myös huomannut sen, että vaikkei itselle ole tärkeintä olla paras, niin en edelleenkään pidä häviämisestä.

764 views Written by Wesqu

Read article

3-19-2016 Erään maajoukkuepelaajan treenarin tarina

Tämä artikkeli käsittelee sitä, kuinka jälleen yhden epäonnisen kauden jälkeen joukkueeni oli tienjakajalla ja pohdin, mitä seuraavaksi. Kausien taistelun jälkeen motivaatio oli hieman kadoksissa, ja jotain uutta piti saada kokeilla. Maajoukkuepelaajien treenaaminen valikoitui uudeksi kokeilun aiheeksi, ja tässä artikkelissa kerronkin, mitä tällä matkalla on tähän mennessä tapahtunut. Lyhykäisyydessään voin sanoa, että treenaajaksi lähteminen on osoittaunut todella hyväksi valinnaksi.

1470 views Written by Wesqu

Read article

11-16-2015 Mahdoton menestys

FC 7 Up huipensi kymmenennen Hattrick-kautensa ensimmäisellä mestaruudellaan, kun se viime kaudella taisteli itsensä VI.25-lohkon voittoon. Joukkueen taival on ollut kiehtova, mutta kuinka moni tuntee sen syntyhistorian? Mestaruuden kunniaksi julkaisemme nyt kattavan 7 Up -historiikin.

1922 views Written by Hasseli

Read article

11-7-2015 Omat vuoteni Hattrickin parissa

Tässä artikkelissa kerron omista vuosistani Hattrickin parissa. Millä ajatuksella olen joukkuetta rakentanut, mitä olen hattrickin parissa tehnyt ja miten siitä jatkan.

1836 views Written by nikzal

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next page
 
 
Server 095