We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Serbia »   Overview 

Serbia Serbia

National Info

Season 56 is being played right now.

Has 32 regions and is located in Europe. Currency is dinar.

Out of 2 728 available teams, of which 1 384 are active, 4 are logged in.

Reigning Champions

League

Flying Bot
Managed by ssassa

Cup

Flying Bot
Managed by ssassa

View all reigning cup champions

Next event

4-22-2019 07:00 - Daily updates

Hattrick Press

8-24-2015 Intervju sa HPE-Dantekavala

U ovom članku upoznaćemo glavnu osobu koja radi u jezgru novog Match Engina. Da, to je HPE-Dantekavala (10800601), najnoviji član Hattrick tima!

Da li ste radoznali da saznate više o ME apdejtu, kuda ide Hattrick i koje su promene u Hattrick Press-u?

Naravno da u članku možete saznati i više, neću vam sada otkriti sva iznenađenja.

1339 views Written by Pesnik

Read article

6-24-2015 Status: Autsajder - pristup, taktičke opcije i trikovi

Kakve mogućnosti u predstojećem meču na raspolaganju ima ekipa koja je evidentno slabija strana? Šta sve autsajder može (i treba) da odradi kako bi opstao u jakoj ligi? Kako izaći kao pobednik onda kada je to neophodno (kup, baraž za opstanak/promociju, odlučujući meč u ligi)?

Nekih ideja po pitanju "šta i kako" sigurno već imate, verovatno ste dosta toga kao slabija strana i praktikovali protiv favorita, no da li je Vaša lista taktičkih opcija i trikova kompletna?

Hajde da pogledamo...

2265 views Written by smide

Read article

4-23-2015 Kako sam vratio draž Hattrick-u

Za igranje Hattricka ili bilo koje slične igrice, nije potrebno da budete šampion, već da pronađete zadovoljstvo i neku novu draž u tome što igrate. Ako to uspete, vi ste na neki način već šampioni

1640 views Written by Vlada_D

Read article

3-30-2015 Samo HatStats prati, dobro računaj, i u sredu na terenu sve od sebe daj!

Polemike oko reprezentacije Srbije - strategija razvoja NT igrača, neuspeha, uspeha i (ne)zainteresovanosti zajednice - periodično ožive pa opet zamru. Ovih dana je zajednica zaboravila na razmirice. Proslavljamo prvu medalju NT Srbija! U međuvremenu, u senci "prave" reprezentacije, živi već deset sezona jedna druga, nezvanična selekcija Srbije. A u senci zvaničnog HT Svetskog prvenstva, živi već petnaest sezona jedan drugi, nezvanični svetski kup - Mundialito. Što je najzanimljivije, tu selektori, reprezentativci i navijači žive u slozi, ljubavi i istinskom timskom duhu. Nadmeću se živi klubovi sa vlastitim igračkim kadrom. Postižemo sjajne rezultate - a opet je Mundialito i ova drugačija reprezentacija Srbije nevidljiva za najveći deo naše zajednice. Možda će ovaj članak, uz podvig "prave" reprezentacije, pomoći da se dokaže da forumi još nisu na samrti, a i da se makar malo osvetli "nevidljivi" Mundialito, zajedno sa našom reprezentacijom. A Srbija je u tom kupu ugledna i trofejna velesila!

1855 views Written by LA-savcenko

Read article

3-3-2015 Kondicija - mera uspešne ekipe

"Već godinama igram ovu igru i još uvek mi nije sasvim jasno šta se radi sa kondicijom? Kako se trenira kondicija? Kako odrediti udeo ukupnog treninga koji odlazi na trening kondicije svake nedelje?"

Ovakva ili slična pitanja, često se iznova i iznova pojavljuju na raznoraznim forumima a neretko ih, kao što vidimo, postavljaju i oni koji su poprilično dugo deo HT univerzuma.

Ovaj članak HT press-a pokušaće da "baci malo svetla" na ova pitanja i pomogne menadžerima da donesu prave odluke za svoju ekipu.

2331 views Written by smide

Read article

1-9-2015 Na mlađima svet ostaje

Priznajte, prvih godinu dana provedenih na Hettriku niste imali pojma šta radite, napravili ste barem šest od deset početničkih grešaka, a postovanje na forumima Vas nije zanimalo.
OK, možda se u ovoj rečenici nećete baš svi prepoznati, eto ja se nisam prepoznao, ja sam napravio dvanaest od deset početničkih grešaka. :)
Pre par meseci smo na temi “Koliko godina imate?” (16603915.1) ustanovili da je prosek godina HT menadžera u Srbiji 33, što će reći da nismo baš u cvetu mladosti. Jedan od najmlađih menadžera, Robben010 (12779937), naš je sagovornik.2044 views Written by Pesnik

Read article

12-25-2014 Intervju sa HT-Johanom

Uradili smo intervju sa HT-Johanom, jednim od vlasnika Hettrika, i nadam se da ćete uživati čitajući ga. :)

1745 views Written by Pesnik

Read article

12-9-2014 Hattrick život u Iraku

Želeo bih da napišem neke informacije o Hattrick životu u Iraku i da ih podelim sa ostatkom sveta. Možda će biti nekih informacija koje ljudi ne mogu ni da zamisle ili da razmišljaju o njima.. Sa druge strane, možda postoje i druge Hattrick nacije koje pate od istih problema koje mi imamo ovde u Iraku. Ja se zaista nadam da je tako samo u Iraku.
Moj članak je takođe malo ažuriranje članka mog kolege Akkada (9431). Taj članak je napisan 19.04.2010. što je bilo pre više od 4 godine.. U tom članku on je pisao o sigurnosti koju mi u severnom delu Iraka zvanom Kurdistan imamo, i o mogućnostima pristipa internetu za ljude koji igraju Hattrick.

1887 views Written by Pesnik

Read article

11-18-2014 O sistemima i zaboravljenim vrednostima

Rizikujući da opet stanem na žulj dobrom delu igračke zajednice, koji je uložio neko vreme mukotrpno radeći i stvarajući od reprezentacije ozbiljan sistem u svetskim okvirima koji funkcioniše već nekoliko godina, smatram da je upravo takav sistem lišen bilo kakve kreativnosti i mogućnosti improvizacije jedan od krivaca za pad interesovanja igračke zajednice za rad reprezentacije.

1476 views Written by Vlada_D

Read article

10-14-2014 Brm, brmmmm: match engine!

Match Engine (ME) je softver koji generiše sve događaje jednog Hattrick meča i tako generiše i konačan rezultat. Tokom godina bio je to verovatno najviše kritikovani deo ove igre (ne uvek na pravi način) ali ova ključna komponenta je deo ove igre za koji bi mnogi korisnici želeli da se poboljša i obnovi (posebno posle neočekivanog poraza).
Ali dok se većina nas žali na ME, da li ste sigurni da znate KAKO on radi?
U ovom članku smo dali sve od sebe da vam objasnimo te unutrašnje mahinacije!
Uz malo sreće, čitajući ovaj članak i učeći ponešto o tome, bićete u mogućnosti da razumete ovu igru malo bolje i da unapredite svoju veštinu pravljenja naloga za meč.
I što je najvažnije, sledeći put kada izgubite meč uprkos boljim ocenama na svim delovima terena, bićete u mogućnosti da napišete mnogo tehnički potkovaniji post na temi „Kukanje“ pod naslovom “Zašto sam izgubio?” :)

Nadamo se da ćete uživati!

2068 views Written by Pesnik

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 Next page
 
 
Server 095