We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Croatia »   Overview 

Croatia Croatia

National Info

Season 56 is being played right now.

Has 25 regions and is located in Europe. Currency is kuna.

Out of 2 728 available teams, of which 1 819 are active, 62 are logged in.

Reigning Champions

League

CF Lipsus Languae
Managed by mutavi Supporter Platinum

Cup

Luigie
Managed by Davormaras

View all reigning cup champions

Next event

4-25-2019 16:45 - Daily updates, training

Hattrick Press

11-24-2017 Udaranje izdaleka

Iako LS taktika nije ništa novo i o ovoj temi se već puno govorilo, odlučio sam napraviti jedan mali presjek mojeg shvaćanja, razmišljanja i dvojbi oko gore navedene taktike.

360 views Written by lucijas

Read article

11-19-2017 Najdominantnija nacija u Hattricku

Hattrick je igra koja se sastoji od 128 država + još jedna izmišljena. Ukratko, to znači da Hattrick igraju menadžeri iz više od 128 zemalja jer neke nisu još uvedene u HT sustav, a i pitanje je hoće li ikada biti uvedene. Odvojio sam malo vremena za pozabavit se pitanjem koje glasi:"Koja je najdominantnija nacija u HTu?" Iako bi se mogla cijela disertacija napisati na ovu temu, ja ću to obaviti u obliku kraćeg eseja, na sreću pučanstva da ne moraju čitati puno teksta.

474 views Written by prst_u_uho

Read article

10-14-2017 Mikan zna kada opalit kontru (kup)

Kako i kada Mikan u kupu odigra protunapade i kojom uspješnošću?

382 views Written by Debeli_Sved

Read article

9-24-2017 Sretan rođendan, Hattriče!

Dan 30. kolovoza 1997. Ili kako bi rekli: Dan kada je sve počelo. To je dan kada je Hattrick pokrenut i od tada povijest se još uvijek piše.

Ali gdje smo sada? Pa, 20 godina je prošlo, u 2017. smo godini te se tijekom tog razdoblja dogodilo mnogo izvanrednih stvari vezanih za ovu divnu igru ​​- postoje prijateljstva koja će trajati zauvijek, imamo puno uspomena na utakmice, trofeje, teme na forumima i na puno HT-susreta. Prilično sam siguran da ste iskusili sve te stvari, ali razmislimo o tome kako su se vlasnici i programeri Hattricka osjećali u ovih prekrasnih 20 godina - pretpostavljam da je to bilo kao odgajanje vlastitog djeteta koje je sad odrasla osoba na koju se mora biti ponosan!

Ali to su moje riječi, pa ... Pozvani ste da pročitate poseban članak za 20. godišnjicu Hattricka sa, pogađate!, HT-ovcima. :)

206 views Written by -Alcatraz-

Read article

8-15-2017 Intervju - Kombi

Na kraju službenih nastupa reprezentacije Hrvatske u ovom ciklusu natjecanja napravljen je kratak razgovor s izbornikom, popularnim Kombijem. Kombi je Rus, a od Hrvatske je stvorio respektabilnu reprezentaciju te se zbog postignutih rezultata ubraja u jednog od najuspješnijih hrvatskih izbornika u povijesti. Na kraju ovog mandata odlučio je reći zbogom reprezentaciji Hrvatske, no sigurno će se hrvatski hattrickaši često osvrtati na njegove reprezentativne uspjehe. U nastavku saznajte više o njegovom osobnom životu, kao i razmišljanjima vezanima uz Hattrick.

376 views Written by LA-Buska

Read article

10-20-2016 I taj Hattrick Press nabij.....

Rekli su mi da napišem nešto. Na moj poslani tekst sadržaja "nešto" rekli su da se uozbiljim. Eto im sad na, dobili su svoje. Tekstove. Sve što vas (ne)zanima o liku i (ne)djelu Simezgr-a.

978 views Written by simezgr

Read article

10-3-2016 Na prostranstvima foruma...

... gdje tišina slova dotiču tvoje grudi. Pardon, koje wtf grudi, ljudi, ljudi. Gdje su ti nedorasli, egoistični, disfunkcionalni likovi. Gdje su objave, demanti i posteri iz garaže, ingeniozni čudaci, nabrijani komentari...?

Idemo li ih probuditi...?

1170 views Written by ThorBjOrN

Read article

11-17-2015 Dani grijeha: Kako sam trejdao

Ako želite znati što sam radio i kako sam to radio... Ako vas zanima koliko dugo sam to radio i koliko zaradio... Ako se pitate zašto sam to radio i je li me (jako) sram zbog toga... Ako vaš interes naginje prema tehničkoj strani nekadašnjeg skiltrejdinga... Ako i inače čitate moje članke i uglavnom vam se svide... Onda postoje dobri razlozi da nastavite s čitanjem. ;)
...

2127 views Written by mikan

Read article

8-31-2015 Intervju s konavokom

U ovom razgovoru možete pročitati kako pripadnica ljepšeg spola doživljava hattrick, hattrickaše, ali i kako oni gledaju na nju. Uz to, pročitajte pokoju anegdotu ili pošalicu.

1530 views Written by LA-Buska

Read article

1-18-2015 Hattrick - slatka briga između zalogaja

Poglavlje prvo: Magija u kupu, magija u kuhinji

2570 views Written by tomobajer

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 Next page
 
 
Server 096