We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Bulgaria »   Overview 

Bulgaria Bulgaria

National Info

Season 55 is being played right now.

Has 27 regions and is located in Europe. Currency is lv.

Out of 2 728 available teams, of which 2 014 are active, 10 are logged in.

Reigning Champions

League

himik
Managed by evgeni_01

Cup

F.C. Wolves
Managed by Tyrael_

View all reigning cup champions

Next event

4-22-2019 05:25 - Daily updates

Hattrick Press

9-19-2018 Как да сме полезни на националния отбор!

Ако имате желание да сте полезни на националния отбор, имате два варианта:
1-ви вариант (неангажиращ)
2-ри вариант (ангажиращ)

202 views Written by MaLouMniK

Read article

5-31-2017 Младежката школа - как да бъде извор на таланти? Второ ниво – тънкостите!

Ако желаете да изстискате максимума, на който е способна младежката Ви академия, защото всяка тренировка е важна, следващите редове ще са интересни за Вас. Тук ще задълбая в някои от тънкости при тренировките на младежите Ви, които са пропуснати умишлено в първата статия, с цел да не се затормозяват читателите.

1070 views Written by -HT_Bankruptcy

Read article

5-19-2017 Младежката школа - как да бъде извор на таланти? Ново издание!

Това ръководство няма да ви занимава с проценти и линкове към "доказателства". Просто няколко основни неща, които да ви помогнат, когато започвате със своята младежка академия. Като скаут в България мога да кажа, че немалко от отборите ни или нямат школа, или са я за изоставили на произвола на съдбата. Надявам се това да се промени с помощта на тази въвеждаща статия, защото, ако България използва по-голяма част от кадровия си потенциал, можем да станем още по-силни и да стигаме високите етажи на У20 и НТ световни първенства на всяко участие. Всеки един от нас може да спомогне за това. Доста често съм чувал и "няма смисъл от школата, защото не съм на плюс от нея". Тези 30 000 или 40 000 лева на седмица разходи - не са чак толкова много, дори и да сте нов отбор (тук го казвам с уговорката, че имате и правилно планиране, започвайки тима си). Не си заслужава да се смята колко излиза академията на сезон, защото дори и само с един играч понякога може да покриете "минуса", трупан от три сезона (примерно). Като цяло, с добро планиране и малко късмет, може да постигнете много чрез академията, а и да помагате на България. Да не говорим и за тръпката, когато видите твой юноша да разкрие стабилен/отличен потенциал или правилен специалитет... ами когато играе за национала? ;)

През първия сезон само ще инвестирате пари, без да получавате, тъй като всеки младеж трябва да е стоял поне един сезон в академията, преди да бъде изтеглен в мъжкия тим. Принципно е много добре да ползвате собствените кадри за трейнита заради бонуса от ниво и половина на уменията им, който получават при участие в мач. Не би трябвало да е фикс идея обаче, тъй като трудно ще изградите отбор само от собствени играчи за нещо повече от III-та дивизия.

1409 views Written by Trent71

Read article

9-15-2016 Да Тренираш Световен Шампион

Тази статия цели да запознае всеки, който има желание да тренира играчи за националния отбор, с най-важното в началото. Целта на статията не е да опише изчерпателно целия процес, а да Ви насочи към основата в подготовката на играчи за световно първенство в Хеттрик.

1008 views Written by kosio

Read article

2-4-2015 Интервю с националния треньор на България

За втори пореден мандат, Милчо уверено ръководи НТ тима и постига солидни резултати. Решихме в разгара на финалните фази да седнем да го разпитаме как успява да задържи едно постоянно ниво, доволен ли е от постигнатото и ще има ли силите да надгради върху това 5-то място, което извоюва през миналия мандат. Също не пропуснахме да му поискаме съвети за хората, които имат желание да се включат в ръководните позиции на НТ/У20 отборите.

За хората, които не го познават - Milcho (3553013) е в играта от 2005-та година, като има едно прекъсване и сегашният му отбор е създаден през съвсем не толкова далечната 2011. С личния си отбор успя да стигне до II-ра дивизия, като за купата веднъж е стигал до четвъртфинал и веднъж до осминафинал. С националите, както вече отбелязахме, успя да достигне до 5-то място през изминалото Световно. Как ще завърши този мандат, предстои да видим...

2479 views Written by Trent71

Read article

1-15-2015 Младежката школа - как да бъде извор на таланти

Това ръководство няма да ви занимава с проценти и линкове към "доказателства". Просто няколко основни неща, които да ви помогнат, когато започвате със своята младежка академия. Като бивш скаут в България мога да кажа, че немалко от отборите ни или нямат школа, или са я за изоставили на произвола на съдбата. Надявам се това да се промени с помощта на тази въвеждаща статия, защото, ако България използва по-голяма част от кадровия си потенциал, можем да станем още по-силни и да стигаме високите етажи на У20 и НТ световни първенства на всяко участие. Всеки един от нас може да спомогне за това. Доста често съм чувал и "няма смисъл от школата, защото не съм на плюс от нея". Тези 30 000 или 40 000 лева на седмица разходи - не са чак толкова много, дори и да сте нов отбор (тук го казвам с уговорката, че имате и правилно планиране, започвайки тима си). Не си заслужава да се смята колко излиза академията на сезон, защото дори и само с един играч понякога може да покриете "минуса", трупан от три сезона (примерно). Като цяло, с добро планиране и малко късмет, може да постигнете много чрез академията, а и да помагате на България. Да не говорим и за тръпката, когато видите твой юноша да разкрие стабилен/отличен потенциал или правилен специалитет... ами когато играе за национала? ;)

През първия сезон само ще инвестирате пари, без да получавате, тъй като всеки младеж трябва да е стоял поне един сезон в академията, преди да бъде изтеглен в мъжкия тим. Принципно е много добре да ползвате собствените кадри за трейнита заради бонуса от ниво и половина на уменията им, който получават при участие в мач. Не би трябвало да е фикс идея обаче, тъй като трудно ще изградите отбор само от собствени играчи за нещо повече от III-та дивизия.

5440 views Written by Trent71

Read article

1-9-2015 Заедно за България

Всеки форум се нуждае от свежи таланти и ние не правим изключение. Дали ще се похвалите с победа в ключов мач, с изтегления нов младеж от школата или просто ще си бъбрите по всякакви теми в non-HT секцията...считаме, че може да събудим интереса Ви.

Специално в случая ще фокусираме вниманието върху младежкия и мъжкия национален отбор, както и на игра с прогнози във форума, която може да ви донесе награди :)

1492 views Written by Trent71

Read article

12-29-2014 Интервю с HT-Johan

Взехме интервю от ХТ-Йохан, един от собствениците на Хеттрик, и се надявам да ви е интересно да го прочетете :)

1843 views Written by Trent71

Read article

12-20-2014 Отбор само от родни играчи?

Тази статия е (малко актуализирано) копие на (13392).

Преди доста сезони, HT-Tjecken анонсира подобрено представяне за родните играчи (ниво и половина отгоре на моментните им умения). Това означава, че играчите, които са се пръкнали от школата ви играят по-добре от закупените такива. В тази статия ще калкулираме и покажем как може да изградите цял отбор от родни играчи, който успешно да стигне топ нивата на българския футбол - над 440 Хатстатс и една доста прилична халфова линия, като това ще стане без да закупите нито един играч!

2670 views Written by Trent71

Read article

12-19-2014 Как да направя национал?

В Хеттрик има много неща, които ни привличат и задържат, много тръпки, но една от тях има способността да запалва и сплотява най-различни мениджъри от българската ХТ общност и тя е националният отбор.

2440 views Written by anarch

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 Next page
 
 
Server 096