We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Bosnia & Herzegovina Bosnia & Herzegovina

National Info

Season 53 is being played right now.

Has 16 regions and is located in Europe. Currency is KM.

Out of 2 728 available teams, of which 851 are active, 6 are logged in.

Reigning Champions

League

Nowhere Man
Managed by Derim- Supporter Platinum

Cup

Nowhere Man
Managed by Derim- Supporter Platinum

View all reigning cup champions

Next event

4-22-2019 07:00 - Daily updates

Hattrick Press

9-24-2018 Jutro subotnje kod Hattrickasa

Tekst je nastao prije nekoliko godina kada se ova igra igrala sa vecim zarom i merakom, pozdrav svim poznatim facama.

77 views Written by kerakeki

Read article

5-29-2016 Događaju se stvari oko NT-repke? - Kako ako ti ne učestvuješ?

Ovo je slogan ovog ciklusa. Šta želim s tim reći?

Repka nije privatna stvar. Repka nije igračka pojedinih menadžera ili klanova. Svi smo jedna zajednica, zajednica "Bosna i Hercegovina", svi mi volimo našu domovinu, svi smo ponosni kad čujemo nasu himnu i svako može na bilo koji način učestvovati u dobrobit repke, svejedno da li je premijerligaš ili petoligaš.

813 views Written by BiH_Merlin

Read article

9-26-2015 Starac i Hattrick

Ernest Hemingway je, u svom djelu "Starac i more", napisao: "Čovjek može biti uništen ali ne i pobijeđen." Ova rečenica se savršeno uklapa u Hattrick istoriju jednog menadžera - 80 godina starog ignac35(5827577). Ovo je intervju sa njim - najstariji Hattrick korisnik u Poljskoj, a vjerovatno i u svijetu.

(http://s8.postimg.org/xttl3nc91/80_years_old_user.jpg)

1160 views Written by Tarzo

Read article

8-29-2015 Intervju sa HPE-Dantekavala-om

U ovom članku upoznaćemo glavnu osobu koja radi u jezgru novog Match Engine-a. Da, to je HPE-Dantekavala(10800601), novi član Hattrick tima!

Da li ste radoznali da saznate više o ME apdejtu, kuda ide Hattrick i koje su promjene u Hattrick Press-u? Naravno da u članku možete saznati i više, neću vam sada otkriti sva iznenađenja.

1114 views Written by Tarzo

Read article

5-2-2015 Subotnja druženja (iz mog ugla)

Odavno je HT izgubio svoj "smisao" i jedino se zna da se ništa više (sa sigurnošću) ne zna. Istina da svak igra da dobije (neko doduše trenira, kamara lovu pa će kasnije dobijati ili bar misli da hoće) ali kad dođeš do toga da ti više nije važno jesil dobio i izgubio znaš da si prešao na višu razinu - NEXT LEVEL !!!

1892 views Written by caso_perso

Read article

4-18-2015 Kako se priprema za jedno U20 Svjetsko Prvenstvo

Reprezentacija U20 BiH je nakon solidno duge apstinencije ponovo učesnik U20 SP-a.
Cilj ovoga članka je da prezentuje šta se sve mora uraditi u vremenskom periodu od uspješne kvalifikacije pa do početka U20 SP-a, koje su razlike u odnosu na pripreme za U20 kvalifikacije i na kojim koracima se vidi uspješnost/neuspješnost selektora (neovisno od toga dođe li kasnije rezultat ili ne).

1320 views Written by vedran6

Read article

12-27-2014 Intervju sa HT-Johanom

Uradili smo intervju sa HT-Johanom, jednim od vlasnika Hattrick-a, i nadam se da ćete uživati čitajući ga. :)

1596 views Written by Tarzo

Read article

12-20-2014 Čovjek po imenu Nadav

Čovjek po imenu Nadav upoznaje Hattrick
Nadav se pridružio HT-u u Septembru 2007. godine u 9 mjesecu, Hapoel Nahariya ulazi u historiju tako što postaje prvi Izraelski pobjednik Mastersa. Taj trofej donio mu je dosta pažnje od lokalnih medija i publicitet u Izraelu - što je dovelo do značajnog povećanja aktivnih menadžera u HT Izraelu. Nadav je otkrio hattrick nedugo nakon toga. Bio je 25 god star računovođa koji se prijavio nakon što mu je prijatelj rekao za igru, i odlučio je probati Hattrick. Dok čeka svoj tim, on je pročitao nekoliko uvodnika u igru i odlučio da želi trenirati odbranu, bez obzira na smjernice koje predlažu trening golmana kao dobar trening režim za svakog novog menadžera. Nadav je računao da će trening odbrane biti profitabilan. U narednih 4 godine, sa treningom odbrane, on je promovisan iz VI do IV. Zatim, uz gotovo neobjašnjive neminovnost, na kraju 28. sezone u Izraelu (44. sezone globalni), odlučio je da se prebaci na trening dodavanja. Ostalo, kao što kažu, je njegova priča ...

2092 views Written by Tarzo

Read article

12-8-2014 Hattrick život u Iraku

Želio bih napisati neke informacije o Hattrick životu u Iraku i pokazati to ostatku svijeta. Možda će biti nekih informacija koje ljudi ne mogu ni zamisliti. S druge strane , možda postoje i druge Hattrick nacije koje pate od istih problema koje mi imamo ovdje u Iraku. Ja se nadam da je tako samo u Iraku. Moj članak je također malo ažuriranje članka mog kolege Akkada – (9431). Taj članak je napisan 19.4.2010 tj. prije 4 godine i 5 mjeseci. U tom članku on je pisao o sigurnosti koju mi u sjevernom dijelu Iraka zvanom Kurdistan imamo, i o Internet pristupu za ljude koji igraju Hattrick.

Želio bih vas smjestiti u Iračku realnost trenutačno i trenutne činjenice od kojih patimo tijekom ovih teških vremena, kao što mnogi znate iz svjetskih medija , o ratu protiv terorizma i IS-u (Islamic State – Islamska Država) u Iraku.

1670 views Written by Tarzo

Read article

11-22-2014 Moj put do vrha - Spartan 300

Skromno, moja prva sezona na HTu u prvoj ligi, možda emotivno, možda ne, ukratko ću napisati nešto o svom putu do ovdje.

1881 views Written by King_Leonidas

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 Next page
 
 
Server 096