We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Norway »   Overview 

Norway Norway

National Info

Season 60 is being played right now.

Has 23 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 2 781 are active, 89 are logged in.

Reigning Champions

League

Uthaugen IF
Managed by Daniel0wn

Cup

Buskerud FC
Managed by nessern

View all reigning cup champions

Next event

4-25-2019 20:30 - Daily updates, training

Hattrick Press

2-8-2018 HT-Streamen: Arbeidet bak og hva som kan gjøres

Nok en sesong er over, og for meg var denne sesongen ekstra spesiell. Ikke bare var dette den første sesongen på flere år jeg fullførte på Hattrick, men det var også i denne sesongen jeg begynte med HT-streamen. Det har vært mye prøving og feiling, og det har blitt lagt mye arbeid bak det. Hva kreves av et slikt tilbud, og hvordan kan vi opprettholde og forbedre dette i kommende sesonger?

105 views Written by Kenetico

Read article

2-23-2016 Sagaen om Det 3. Gull

Som i alle sagaer, må man bruke litt tid for å få det passe mytisk og passe romantisk. Derfor har jeg bestemt meg for å skrive ned hvordan jeg og teamet mitt klarte å hente hjem pokalen til Norge. For tredje gang.

2068 views Written by Limafox

Read article

11-24-2014 U20 Norge er verdensmestre!

Limafox har, som den tredje manageren noensinne, ledet U20 Norge til gull i U20 VM. Gullet ble sikret etter et flott verdensmesterskap, som etter tre år med medaljetørke plasserer Norge tilbake i eliten.

2183 views Written by Kickstar

Read article

11-17-2014 Limafox - Et portrettintervju

Denne gangen har vi tatt en prat med U20-landslagssjefen for Norge, Limafox. For de som ikke vet så mye om Limafox fra før, så er han både småbarnsfar, kjæreste og organisasjonsarbeider i LO. I sitt arbeid driver han først og fremst med kursing av de tillitsvalgte, men også med rekruttering. På fritiden spiller han live poker, og er over gjennomsnittlig interessert i fotball.

2423 views Written by Kickstar

Read article

10-1-2014 En guide til kampmotoren

Denne artikkelen er et samarbeid mellom alle Hattrick Press redaktørene. Artikkelen er bare oversatt av undertegnede etter beste evne til norsk, innholdet er derfor ikke mitt verk og skal således krediteres de av redaktørene som står bak innholdet, hvis navn er mange. Artikkelen ligger også på Global, med tilhørende diskusjonstråd: (18016) og (16675477.1).

Kampmotoren: Dette er den softwaren som genererer alle de hendelsene som blir rapportert i alle kampene på Hattrick, og som samtidig genererer sluttresultatet. Gjennom årene har kampmotoren vært det mest kritiserte aspektet ved spillet (ikke alltid like konstruktivt), men denne kritiske delen av spiller er det mange som gjerne vil se forbedret og oppdatert (spesielt etter at man opplever et usannsynlig tap).

Hvis vi ser vekk i fra den misfornøyde mumlingen, selv om de fleste som leser dette nok har klaget en gang eller to på resultatene generert av kampmotoren, vet du hvordan den faktisk fungerer?

I denne artikkelen skal vi gjøre vårt beste for å forklare de indre mekanismene.

Om du er heldig, kan du gjennom å lese denne artikkelen forhåpentligvis lære litt mer om kampmotoren, og som et resultat av dette vil du kunne forbedre forberedelsene dine inn mot kampen, og kanskje viktigst av alt, neste gang du taper en kamp (til tross for bedre ratinger over hele linjen) vil du kunne poste en mer teknisk og informert klage!

Kos deg!

2914 views Written by Kickstar

Read article

9-22-2014 Osgjelten - et portrettintervju

Osgjelten, en 32 år gammel mann fra Elverum, tok 12. august over Norges A-landslag med hele 42,1 % av stemmene. Hattrick Press Norge tar turen for å komme inn under huden på Norges ferske landslagstrener.

2334 views Written by Kickstar

Read article

3-6-2013 Hattrick gjennomfører Supporter reform!

I dag annonserte HTene det mange av oss i lang tid har sett hintene til på Global, nemlig en reform av Supporterpakken de tilbyr. Meldingen fra Hattrick kan sees i sin helhet her: (/MyHattrick/Editorials/).

Meldingen om denne reformen av Supporterpakken, har skapt til store diskusjoner på Global, men også på det norske forumet. Vi oppfordrer alle til å delta med sine tanker i debatten, du finner korrekte tråder her:

Norge - (Om de nye endringene) - (16147207.1)
Global - (Om den Supporter reformen) - (16147314.1)
Global - (Om å ha to lag) - (16147315.1)

2367 views Written by Kickstar

Read article

2-26-2013 ★Eventyret i Kuwait★

Et eventyr er over. Nesten ihvertfall.

For 3 sesonger siden ble jeg for første gang valgt til landslagssjef i det lille landet Kuwait i Midtøsten på grunnlag av hjelpen jeg gav dem over flere sesonger og alt det jeg lærte av min aller beste mentor - Kuwaitiske Hippolyta, som skal ha mye av æren for den kunnskapen jeg har i dag.

Disse 3 (snart 4) sesongene som landslagssjef har virkelig vært moro og lærerikt. Hvem skulle vel trodd at det var moro å sette av timevis til HT hver uke og vite at det forventes at en gjør en jobb? Vel, oppturer ble det nok av, og gleden manglet det ikke på selv om nedturene snek seg inn innimellom. Jeg har aldri angret på at jeg valgte å gå veien om landslagsfotballen fra starten av, og kommer med trygghet aldri til å gjøre det heller.

2237 views Written by Marius_J

Read article

2-15-2013 Guide: Hvordan bygge et LS-lag

Original artikkel: (16500) oversetting godkjent av artikkelforfatter, og all kreditering skal derfor gå til han: (211978).

13. januar 2009 ble taktikken "Langskudd" introdusert til Hattrick. Frem til nå, har det vært lite tilgjengelig informasjon om denne taktikken. Det er funnet en empirisk formel for å kalkulere lagets taktikknivå ved bruk av Langskudd, en formel som ser ut til å fungere ganske bra, og det er til og med et verktøy som lar deg kalkulere ditt taktikknivå. I mellomtiden har noen langskudd lag vunnet den nasjonale cupen, eller til og med vunnet den nasjonale toppserien. Til tross for dette, er mange fortsatt skeptisk til Langskudd, og derfor er taktikken sjeldent blitt brukt. I denne artikkelen, som er en blanding av en nederlandsk artikkel skrevet av mokkel (506102) og mitt eget syn på Langskudd - vil jeg prøve å gi deg en praktisk oversikt over hvordan å bygge ditt eget brukbare Langskudd-lag innen fem sesonger med kun noen få millioner kroner. For, når Langskudd blir brukt på riktig måte, er Langskudd etter min mening den sterkeste taktikken på Hattrick.

5449 views Written by Kickstar

Read article

2-12-2013 Hattrick Masters

Nok en gang er den gjevest turneringen for en klubbmanager på Hattrick i gang, nemlig Hattrick Masters. Første runde begynner 18. februar, og allerede da skal begge våre to kjemper ut i kamp.

2387 views Written by Kickstar

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 Next page
 
 
Server 096