We use cookies - they help us provide you with a better online experience.
By using our website you accept that we may store and access cookies on your device.

Denmark »   Overview 

Denmark Denmark

National Info

Season 71 is being played right now.

Has 28 regions and is located in Europe. Currency is Kroner.

Out of 10 920 available teams, of which 4 324 are active, 91 are logged in.

Reigning Champions

View all reigning cup champions

Next event

5-20-2019 08:30 - Daily updates

Hattrick Press

8-20-2017 Hattrick 20 år - 20 år med mange minder

Hattrick fylder snart 20 år. De legandariske brugere El-Barto, Egomadsen, Junker, Lausted og Loke deler deres bedste Hattrick minder med os, som de har oplevet indenfor de seneste 20 år.

651 views Written by Capri_n

Read article

2-19-2017 Forskellen mellem at være landstræner og klubtræner

At håndtere et landshold er langt fra det samme som et klubhold, da det er nogle andre parametrer som er vigtige. Derfor ses det ofte at stærke managers fra de bedste nationale divisioner ikke har samme succes med landsholdet, da disse parametrer skal forståes og udnyttes anderledes end for et klubhold.

627 views Written by Capri_n

Read article

2-2-2017 Nu ruller bolden

I morgen er det tid for starten på kval til VM i Guatamala. Følg tiltag og landsholdets yndling i DK forumet.

362 views Written by battigol9

Read article

1-13-2017 Sæsonpausen!

Som i en hver anden seriøs fodboldklub, skal sæsonpausen bruges optimalt, for at give det resultatmæssige bedste udgangspunk i den nye sæson og den videre fremtid. Dette uanset om du er i HT for sportslige, økonomisk eller træningsmæssige resultater.

Men hvad skal du egentlig være opmærksom på?

Artiklen her vil være ganske kort og sigte mod at give en kort indflyvning over, hvad du kan være opmærksom på i sæsonpausen. Uanset om du har været her i 10 år eller om du er nystartet.

682 views Written by battigol9

Read article

1-11-2015 Landsholdet - Konditionsandel

I denne artikel vil vi se nærmere på konditions betydning for spilernes evne bidrag i kampene samt hvorledes spillerne kan trænes i kondition for at være aktuelle for landsholdet. Artiklen kommer også omkring hvordan konditionsniveauet på vores nuværende spillere ser ud rent statistik samt hvorledes det er i forhold til vores modstandere.

3207 views Written by Capri_n

Read article

1-7-2015 Mentorhjælpen

Mentorhjælpen er blevet genstartet på Danmarks forummet med formålet at få og give hjælp til andre brugere på forummet. Mentorhjælpen vil forhåbentlig være med til at skabe mere interesse omkring spillet. Ved at læse artiklen vil du få et bedre indblik i mentorhjælpen og hvorledes du tilmelder dig den.

2007 views Written by emerton

Read article

1-4-2015 Landsholdet - Angribere

I denne uge ser vi på den sidste kæde på landsholdet, som er angriberne. Denne artikel vil komme omkring både normale og defensive angribere ved både at se nærmere på de historiske, nuværende samt fremtidige spillere på positionerne.

3160 views Written by Capri_n

Read article

12-28-2014 Landsholdet - Midtbanespillere

I denne artikel vil vi kigge nærmere på de forskellige typer af midtbanespillere heriblandt IMTWer. Herudover vil der blive kigget nærmere på historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvorledes træningen kan tilrettelægges for at spillerne rammer landsholdsniveauet.

2629 views Written by Capri_n

Read article

12-21-2014 Landsholdet - Fløjspillere

I denne uge kigger vi nærmere på vores fløjspillere, som er en position der historisk set har været rigtig godt besat. I gennemgangen heraf vil der blive set nærmere på de historiske, nuværende og fremtidige spillere på denne position samt hvordan spillerne kan trænes op for at ramme landsholdsniveauet.

2046 views Written by Capri_n

Read article

12-14-2014 Landsholdet - Centrale forsvarsspillere

Nu er det blevet tid til at kigge nærmere på de centrale forsvarsspillere. Heriblandt på hvilke spillere der har været på denne position, hvem som er på den nu og fremtidens talenter. Desuden vil der blive kigget lidt nærmere på træningen af denne type af spillere.

2127 views Written by Capri_n

Read article

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... Next page
 
 
Server 096